The University of Warwick, Department of Physics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem o universitate de vârf la nivel mondial, cu cele mai înalte standarde academice și de cercetare. Dar noi nu o lăsăm povestea se termina aici.

Asta pentru că suntem un loc de posibilitate. Suntem mereu în căutarea unor noi modalități de a face lucrurile să se întâmple. Fie că ești un student dedicat, un lector inovator sau o companie ambitioasa, Warwick ofera un mediu de susținere neobosit încă în care se poate face un impact.

Iar studenții noștri, absolventii si personalul sunt in mod constant a face un impact - genul care schimbă vieți, fie aproape de casa sau de pe o scară globală.

Este realizările poporului nostru care ajuta explica de ce nivelurile noastre de excelență în cercetare și burse de studiu sunt recunoscute pe plan internațional.

Este o atractie prim pentru unele dintre cele mai mari nume în afaceri din întreaga lume și industrie.

De aceea suntem clasați foarte în listele marilor universitati din Marea Britanie si din lume.

Toate acestea contribuie la o poveste convingătoare, una care e putin mai vechi de 50 de ani. Dar cine a spus tinerilor ar trebui să vă țineți înapoi de la a schimba lumea?

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

mphys în fizica

Campus Cu normă întreagă 4 anii August 2019 Regatul Unit Coventry

Fizică își propune să observe și să explice comportamentul universului fizic. În particular, fizica caută legi de bază, care reprezintă și ce anticipa pot fi observate. O parte din recursul subiectului este că lumea fizică este guvernată de remarcabil câteva astfel de legi și că acestea se aplică peste tot și la tot. [+]

Fizică își propune să observe și să explice comportamentul universului fizic. În particular, fizica caută legi de bază, care reprezintă și ce anticipa pot fi observate. O parte din recursul subiectului este că lumea fizică este guvernată de remarcabil câteva astfel de legi și că acestea se aplică peste tot și la tot.

Structura cursurilor reflectă structura subiectului. Toți elevii să ia modulele de bază și de a alege alte module din listele de opțiuni. Modulele de bază introduc principiile fundamentale, în timp ce modulele opționale explora aplicațiile lor în diferite domenii ale fizicii, inclusiv: astrofizica, proprietățile materiei, fizica particulelor si fizica atmosferei. Schema de opțiune permite, de asemenea, o proporție de module care trebuie luate din afara fizicii. Noi încurajăm studenții nu numai să ia în considerare module legate de fizica, de exemplu în calcul, dar, de asemenea, module în filozofie și limbi moderne.... [-]


Mphys în matematică și fizică

Campus Cu normă întreagă 4 anii August 2019 Regatul Unit Coventry

Matematică și fizică sunt subiecte complementare și să facă o combinație sensibil pentru a studia la universitate. Există mai multe exemple de descoperiri neașteptate care rezultă din interacțiunea dintre cele două discipline. Ideile dezvoltate în fizica particulelor au condus la progrese în topologie - una dintre cele mai pure ramuri ale matematicii. Progresele realizate în înțelegerea haosului oferi un alt exemplu. Ideile din teoria sunt aplicate din ce în ce în modelarea sistemelor fizice complexe, cum ar fi atmosfera si lasere. [+]

Matematică și fizică sunt subiecte complementare și să facă o combinație sensibil pentru a studia la universitate. Există mai multe exemple de descoperiri neașteptate care rezultă din interacțiunea dintre cele două discipline. Ideile dezvoltate în fizica particulelor au condus la progrese în topologie - una dintre cele mai pure ramuri ale matematicii. Progresele realizate în înțelegerea haosului oferi un alt exemplu. Ideile din teoria sunt aplicate din ce în ce în modelarea sistemelor fizice complexe, cum ar fi atmosfera si lasere.

Cursurile de comune Warwick (BSC și MMathPhys) sunt acum printre cele mai bine stabilit în țară cu aproximativ 50 de studenți începând în fiecare an. Cursurile includ o proporție semnificativă de module din ambele departamente contribuind destinate în primul rând pentru studenții cu diplome comune. Este posibil ca la sfârșitul primului an de a transfera la oricare dintre gradele unice subiect. Anii unu și doi sunt comune la cele două cursuri.... [-]


Contactează

University of Warwick

Adresă, linia 1 CV4 7AL
Coventry, England, Regatul Unit
website http://www2.warwick.ac.uk/
Telefon +44 24 7652 3523