The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Nottingham: Facultatea de Inginerie

Facultatea de Inginerie de la NottinghamEste cunoscut pentru cercetarea sa de clasă mondială, predare inspirativă și comunitate academică diversă.

Adăugându-ne la Nottingham, veți face parte dintr-o comunitate de studenți din peste 150 de țări diferite din întreaga lume.

 • Al treilea în Marea Britanie pentru putere de cercetare în cadrul REF 2014, Cadrul de excelență al Guvernului britanic
 • Mai mult de 98% din cercetarea în domeniul ingineriei este de calitate internațională, 85% fiind considerată ca fiind lider mondial sau excelent pe plan internațional (REF 2014)
 • O Top 10 facultate de inginerie din Marea Britanie: Times World Higher Education World Rankings University 2017
 • Nottingham este clasat pe locul 10 în Marea Britanie pentru Inginerie Mecanică și Inginerie Electrică (QS World Rankings 2017)

Veți găsi facultatea este un mediu de lucru prietenos și de susținere. Veți lucra alături de oameni creativi și de inspiratie, care sunt dornici de a împărtăși experiențele lor.

Ne angajăm să susținem oameni talentați și să dezvoltăm parteneriate cu industria, organismele de finanțare și agențiile guvernamentale, pentru a crea un mediu pozitiv în care prosperă descoperirea, bursa, inovația, exploatarea comercială și angajamentul public. Facultatea este implicată în sute de proiecte de cercetare în direct și lucrează îndeaproape cu industria. Orientarea și abordarea noastră practice vă pot ajuta să vă echipați cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă deplasa în cercetare postuniversitară sau pentru a vă urma o carieră în inginerie oriunde în lume.

Prin studierea la Nottingham veți:

 • Dezvoltați abilități de marketing de înaltă calitate
 • Fiți predați de personalul academic excepțional și foarte citat, adesea lideri mondiali în domeniul lor
 • Faceți parte dintr-o comunitate globală postuniversitară cu o rețea de campusuri internaționale din Marea Britanie, China și Malaezia
 • Absolvent cu o calificare recunoscută și valabilă la nivel internațional

Veți fi învățați de cadre universitare care sunt pasionați de domeniile lor de expertiză și se angajează să dezvolte viitoarele ingineri, arhitecți și cercetători viitori. În calitate de student postuniversitar în cadrul facultății, veți avea acces la o suită impresionantă de facilități și resurse pentru a susține activitatea într-o varietate de specializări.

Multe dintre cursurile noastre sunt acreditate de organisme profesionale și multe dintre proiectele noastre de cercetare sunt de natură multidisciplinară, reunind o gamă largă de specialiști din întreaga universitate, institute de cercetare, parteneri din industrie și departamente guvernamentale pentru a dezvolta soluții noi pentru provocarea problemelor globale.

În 2012 am deschis Institutul pentru Tehnologia Aerospațială (IAT), care găzduiește programul de doctorat inovativ Marie Curie, axat pe furnizarea unui plan pentru transportul aerian de mâine. Casa noastră energetică creativă este o dezvoltare de șapte case care oferă un loc de test viu pentru firmele de frunte care lucrează cu Universitatea pentru a investiga integrarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic în clădiri.

Punctele noastre forte de cercetare includ materiale compozite, fabricarea de aditivi și imprimare 3D, energie, durabilitate și aerospațială. Avem una dintre cele mai mari grupuri de cercetare în domeniul electronicii de putere și unul dintre cele mai mari grupuri de cercetare din industria farmaceutică din lume.

Universitatea din Nottingham

 • A fost acordat un premiu de aur pentru excelenta noastră predare în Cadrul de Excelență în Predare (TEF) din Marea Britanie 2017
 • Una dintre cele mai vizate universități din Marea Britanie de către angajatori absolvenți (Universitatea 1 cea mai bine orientată (Piața absolventă în 2014) și cea de-a doua cea mai vizată universitate (Piața absolventă în 2015 și 2016)
 • Universitatea numită a anului pentru ocuparea unui post universitar în The Times și ghidul universitar Good Times, 2017

Universitatea din Nottingham Centrul pentru Educație în Limba Engleză (CELE) oferă înaltă calitate de limba engleză și pregătirea și pregătirea competențelor de studiu înainte și în timpul studiilor studenților.

Locații

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Anglia, Regatul Unit

Programe

MSc
Această școală oferă și: