The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Nottingham: Faculty of Engineering

Facultatea de Inginerie din Nottingham este cunoscută pentru cercetarea sa de clasă mondială, predarea inspirațională și comunitatea academică diversă.

Alăturându-ne la Nottingham, veți face parte dintr-o comunitate de studenți din peste 150 de țări diferite din întreaga lume.

  • Al treilea în Marea Britanie pentru putere de cercetare în cadrul REF 2014, cadrul de excelență în cercetare al guvernului britanic
  • Peste 98% din cercetarea inginerească este de calitate internațională, 85% fiind calificată drept lider mondial sau excelent la nivel internațional (REF 2014)

Veți găsi că facultatea este un mediu de lucru prietenos și de susținere. Veți lucra alături de oameni creativi și de inspirație care sunt dornici să-și împărtășească experiențele.

Ne-am angajat să sprijinim oameni talentați și să dezvoltăm parteneriate cu industrie, organisme de finanțare și agenții guvernamentale, pentru a crea un mediu pozitiv în care descoperirea, bursele, inovarea, exploatarea comercială și implicarea publică prosperă. Facultatea este implicată în sute de proiecte de cercetare în direct și lucrează îndeaproape cu industria. Abordarea și abordarea noastră practică vă pot ajuta să vă echipați cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă deplasa în cercetarea postuniversitară sau pentru a urma o carieră în inginerie oriunde în lume.

Studiind la Nottingham veți:

  • Dezvoltați abilități comerciale de ultimă generație
  • Fiți predat de personal academic excepțional și foarte citat, adesea lideri mondiali în domeniul lor
  • Faceți parte dintr-o comunitate globală postuniversitară cu o rețea de campusuri internaționale din Marea Britanie, China și Malaezia
  • Absolvent cu o calificare recunoscută și apreciată la nivel internațional

Veți fi predat de academicieni pasionați de domeniile lor de expertiză și dedicați dezvoltării viitoarei generații a viitorilor ingineri, arhitecți și cercetători. Ca student postuniversitar în facultate, veți avea acces la o suită impresionantă de facilități și resurse pentru a sprijini activitatea într-o varietate de specialități.

Multe dintre cursurile noastre sunt acreditate de către organisme profesionale, iar multe dintre proiectele noastre de cercetare au o natură multidisciplinară, reunind o gamă variată de specialiști din întreaga Universitate, instituții de cercetare, parteneri din industrie și departamente guvernamentale pentru a dezvolta soluții noi pentru problemele globale provocatoare.

În 2012 am deschis Institutul pentru tehnologia aerospațială (IAT), care găzduiește programul de doctorat inovator Marie Curie axat pe livrarea unui plan pentru transportul aerian de mâine. Casele noastre Creative Energy sunt o dezvoltare cu șapte case, care oferă un loc de testare pentru firmele de conducere care lucrează cu Universitatea pentru a investiga integrarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic în clădiri.

Punctele noastre forte de cercetare includ materiale compozite, producție aditivă și imprimare 3D, energie, durabilitate și aerospațial. Avem unul dintre cele mai mari grupuri de cercetare în domeniul electronicii de putere și unul dintre cele mai mari grupuri de cercetare în domeniul producției aditive din lume.

Universitatea din Nottingham

  • A obținut un rating Gold pentru predarea noastră remarcabilă în cadrul cadrului de excelență didactică (TEF) din Marea Britanie 2017
  • Una dintre cele mai vizate universități din Marea Britanie de către angajatorii absolvenți (cea mai vizată universitate numărul 1 (The Graduate Market în 2014) și a doua cea mai vizată universitate (The Graduate Market în 2015 și 2016) - High Fliers Research)
  • Numită Universitatea anului pentru ocuparea post-absolvent în The Times și The Sunday Times Good University Guide 2017

Centrul pentru Educație în Limba Engleză (CELE) de la Universitatea din Nottingham oferă pregătire și suport pentru pregătirea și susținerea competențelor de engleză de înaltă calitate înainte și în timpul studiilor studenților.

Locații

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe