Citește Descrierea Oficială

Universitatea Aga Khan este un hibrid unic: o instituție de excelență academică, care este, de asemenea, un agent pentru dezvoltare socială. O sursă de conducere de mine Dfcal, asistență medicală și profesor de educație, cercetare și servicii publice în curs de dezvoltare, Universitatea pregătește bărbați și femei, să conducă schimbarea în societățile lor și să prospere în economia globală. AKU's facultate, studenți și absolvenți de a merge acolo unde nevoia este mai mare, care lucrează în așezări urbane informale, sate îndepărtate și regiunile în care conflictele sau neglijare decimase serviciile de bază. Într-adevăr, în multe cazuri, astfel de comunități sunt casele lor. Pe baza principiilor de impact, calitate, relevanță și acces, UNIVERSITATE are campusuri și programe în Afganistan, Africa de est, Pakistan, Și Regatul Unit. Facilitățile sale includ spitale de predare, Școlile care alăptează, Colegii medicale, Institute pentru Dezvoltare Educațională, O Consiliul de examinare, Și un Institutul pentru Studierea Civilizațiilor musulmane. La AKU, Studenții se dezvolte într-un mediu primitor, de susținere, care îmbrățișează pluralismul, necesită excelență și încurajează de conducere, munca în echipă, curiozitate intelectuală, dezbatere și implicare directă cu privire la problemele din lumea reală. Admiterea la Universitatea se bazează pe merit, fără a ține cont de nevoia financiară.Institutul pentru Studierea Civilizațiilor musulmane

Cu sediul la Londra, Institutul de Aga Khan, Universitatea pentru Studiul Civilizațiilor musulmane își propune să consolideze cercetarea și predarea despre patrimoniul societăților musulmane, acordând o atenție deosebită provocărilor acestor societăți se confruntă în setările contemporane.

Mandatul furnizată de ISMC este de a ilumina aspectele istorice și contemporane ale societăților musulmane și de a crea o platformă de gândire proaspătă cu privire la viitorul lor prin cercetare, publicații, evenimente publice și un grad de master interdisciplinare care atrage studenți din întreaga lume, la campusul sale Londra.

Institutul își propune să ofere o abordare multilaterală a studiului popoarelor musulmane printr-un cadru de culturi ale lumii, umaniste și științele sociale. Această abordare este reflectată în programul de masterat precum și o serie de cursuri de scurtă durată și prin cercetare și publicații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

The Aga Khan University: ​​Institute for the Study of Muslim Civilisations

Cu sediul în centrul Londrei, Universitatea Institutul Aga Khan pentru Studiul Civilizațiilor musulmane (furnizată de ISMC) de doi ani, programul de masterat oferă un mod ... [+]

Cu sediul în centrul Londrei, Universitatea Institutul Aga Khan pentru Studiul Civilizațiilor musulmane (furnizată de ISMC) de doi ani Programul de masterat oferă:

Un mod distinct de a înțelege civilizații musulmane, așa cum au evoluat de-a lungul timpului. Subliniază multitudinea și complexitatea culturilor musulmane din trecut și prezent, studierea lor ca parte a culturilor lumii. Instrumentele folosește științelor sociale și umaniste ca un cadru pentru învățare.

În disciplinele științelor sociale și umaniste studenții noștri studiază o serie de discipline, inclusiv, studii de dezvoltare, economie, științe politice, arta, arhitectura, istorie, literatură, religie comparată și de drept.... [-]

Regatul Unit London
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză