Swansea University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1920, Swansea este o universitate vibrantă condusă de cercetare.

Swansea University este o universitate condusă de cercetare, care face o diferență din 1920. Comunitatea noastră diversificată și primitoare prospera în explorare și descoperire, cu un echilibru de învățătură și cercetare excelente, alături de o calitate superioară a vieții.

Angajamentul nostru de a face cercetări cu beneficii din lumea reală ne-a văzut să atingem ambiția noastră de a fi Top 30 Research University, crescând tabelul ligii cadrului de excelență în cercetare 2014-2021 până la locul 26 în Marea Britanie, începând cu 52 de ani în 2008.

Swansea University a fost desemnată Universitatea Anului în cadrul Premiilor Whatuni Student Choice pentru a doua oară în cinci ani. Pe lângă faptul că a fost încununată Universitatea Anului, Swansea University ocupat primul loc în categoria Internațional și a ocupat locul trei în categoriile postuniversitare și cursuri și lectori. Acum, în al șaselea an, premiile Whatuni Student Choice sunt votate în totalitate de studenți, cu peste 41.000 de recenzii și comentarii transmise de la peste 160 de instituții din Marea Britanie.

În prestigiosul Times and Sunday Times, Good University Guide 2019, am urcat șase locuri în Topul Regatului Unit din Marea Britanie. Suntem al doilea pentru universitatea generală a anului din Marea Britanie și am câștigat titlul Universității Galese a anului pentru a doua oară în trei ani, consolidându-ne poziția de lider al instituției de învățământ superior din Țara Galilor.

Swansea University se află în topul Țării Galilor în The Guardian University Guide 2020. Proporția studenților mulțumiți de cursul lor a crescut semnificativ, Swansea fiind acum pe locul 4 în Marea Britanie. Swansea este, de asemenea, clasată pe locul 5, alături de Universitatea Cambridge, pentru proporția de studenți care obțin un loc de muncă la nivel de absolvent sau studiază în continuare la șase luni după absolvire.

Plasăm elevii noștri în centrul a tot. În consecință, am obținut o notă de aur, cea mai mare notă posibilă, în Cadrul național de excelență în predare și rezultatele studenților (TEF) și am clasat Top 10 din Marea Britanie pentru satisfacția studenților în Studiul național al studenților pentru 2019.

Uimitoarele noastre campusuri de pe malul mării ne fac o locație de dorit pentru studenți și personalul din întreaga lume, iar comunitatea noastră multiculturală oferă o perspectivă globală, permițând celor care ne alătură să dezvolte abilități și cunoștințe care să le bazeze pe cariere de succes și îmbogățitoare.

Studenti internationali

Swansea University este recunoscută ca o universitate mondială de top 200 pentru studenții internaționali și primim aplicații de la studenți internaționali de pe tot globul.

Îi încurajăm pe studenții noștri internaționali să facă aplicații prin intermediul sistemului nostru de aplicații online. Pentru mai multe informații despre realizarea unei aplicații universitare sau postuniversitare pentru a studia la Swansea University vă rugăm să vizitați paginile noastre de cerere.

Locații

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Țara Galilor, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA
MSc