Swansea University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O universitate de clasă mondială

Universitatea Swansea este o universitate condusă de cercetare care a făcut o diferență încă din 1920. Comunitatea universitară se dezvoltă în explorare și descoperire și oferă echilibrul potrivit al predării și cercetării excelente, alcătuit dintr-o calitate de viață de invidiat.

Universitatea sa bucurat de o perioadă de creștere spectaculoasă și am realizat ambiția noastră de a fi o universitate de top treizeci de cercetători, care a urcat până în 2014 clasamentul lingvistic al Cadrului de Cercetare pentru Excelența Cercetării, pe locul 26 în Marea Britanie, de la 52 în 2008.

În plus, un program ambițios de dezvoltare Campus este în curs de desfășurare - unul dintre cele mai mari proiecte de economie bazată pe cunoaștere din Marea Britanie și în topul cinci în Europa.

Aceasta implică crearea Campusului de golf, o nouă dezvoltare de 450 milioane de lire sterline pe abordarea estică a orașului, împreună cu transformarea parcului nostru single Singleton Park.

Swansea are o comunitate multiculturală dual-campus oferă o perspectivă globală și oportunități de a câștiga abilități care durează o viață.

Adevărat la viziunea fondatorilor industriali din 1920, Universitatea Swansea va:

  • Ofere un mediu de cercetare de excelenta, cu activitate de cercetare, care este lumea-lider, la nivel global de colaborare și recunoscute pe plan internațional;
  • Livra o experienta remarcabila student, cu activitate de cercetare-au condus și de predare bazate pe practica cea mai bună calitate, care produce absolvenți globale educați și echipate pentru realizare personală și profesională distins;
  • Utilizați puterea sa de cercetare, colaborare cu industria și la nivel global, pentru a stimula creșterea economică, favorizează prosperitate, îmbogăți comunitatea și viața culturală din Wales și, contribuie la sănătate, de agrement și bunăstarea cetățenilor săi.

Un far pentru colaborări de pionierat

În Cadrul de excelență în cercetare din 2014, Universitatea Swansea și-a atins ambiția de a deveni o instituție de cercetare de top din Marea Britanie.

Clasamentul nostru REF din 26 a fost cel mai mare salt dintre instituțiile cu activitate intensă în cercetare, potrivit Times Higher Education. Acum, când universitatea se apropie de anul centenarului său în 2020, avem noi obiective. Ei trebuie:

  • Deveniți o universitate de top cu 30 de posturi din Marea Britanie până în 2018
  • Continuați planurile ambițioase de expansiune
  • Extindeți acoperirea globală; și
  • Mutați mai aproape de a deveni una dintre cele 200 de universități de top din lume.

În REF 2014, calitatea cercetării lui Swansea a fost pusă la egalitate cu șase universități Russell Group. De asemenea, am fost clasat pe locul 22 pentru impactul acestei cercetări.

Noi credem în ...

Egalitate de șanse

Universitatea Swansea își propune să ofere un mediu de lucru și de învățare incluziv și favorabil, care să nu conțină discriminări nedrepte și permite personalului și studenților să-și îndeplinească potențialul personal.

Echipa universitară a egalității de șanse sprijină în mod activ personalul și elevii să identifice și să elimine orice obstacole potențiale și asigură că universitatea oferă egalitatea de șanse întregului personal și studenților, indiferent de rasă, sex, vârstă, dizabilitate, orientare sexuală, religie și convingeri, gen realocarea, sarcina și starea de maternitate, statutul de căsătorie și parteneriatul civil.

Proiectele de egalitate universitară în curs de desfășurare includ Athena SWAN, Indexul Egalității la locul de muncă, Carta Cartei Race și Ghidul Universității Stonewall (AKA Gay by Degree). Mai multe informații sunt disponibile pe paginile web Equal Opportunities.

Demnitate la locul de muncă și studiu

Politica privind demnitatea la locul de muncă și studiu promovează demnitatea tuturor studenților și personalului de la universitate prin eliminarea tuturor formelor de comportament ofensator și stabilirea unui mediu de lucru și învățare care să nu fie hărțuit și agresat. Membrii Universității trebuie tratați cu demnitate și respect și să fie protejat de hărțuire și intimidare la locul de muncă și de studiu.

Susținerea limbii ucrainene

Ne-am angajat să susținem în mod activ, să promovăm și să îmbogățim cultura galeză și limba galeză.

Ca parte a viziunii noastre, ne propunem să ne îmbunătățim experiența studenților prin oportunități sporite de a studia prin intermediul galei și o îmbunătățire a preluării ofertei.

Vom spori, de asemenea, oportunitățile pentru toți membrii universității care pot, pentru a folosi limba galeză și pentru a consolida astfel imaginea Universității din Țara Galilor ca instituție bilingvă.

Îmbogățirea vieților altora

Discovery este o organizație caritabilă, condusă de voluntari, care dorește să îmbogățească viața oamenilor din Swansea. Organizația are în vedere o comunitate în care oamenii sunt tratați ca fiind egali și nu sunt discriminați sau dezavantajați de societate.

Discovery are ca scop:

  • Îmbogățiți viața oamenilor din Swansea pentru a-și putea îndeplini potențialul ca indivizi împuterniciți și ca membri ai grupurilor și comunităților.
  • Oferiți experiențe și oportunități noi printr-o gamă largă de activități conduse de studenți în comunitate, ceea ce duce la o mai bună înțelegere și egalitate reciprocă.
  • Sprijinați activ elevii pentru a fi conștienți de dezvoltarea lor personală și de impactul asupra ei înșiși și asupra vieții altora prin implicarea lor în activități bazate pe comunitate.

O universitate sănătoasă

Swansea a fost desemnată una dintre "Orasele sănătoase" ale Organizației Mondiale a Sănătății, care se alătură unei grupări de elită de orașe care lucrează împreună pentru a îmbunătăți sănătatea comunităților locale. În mod similar, Universitatea Swansea a fost desemnată o universitate sănătoasă și a stabilit o rețea sănătoasă în campus, cu misiunea de a spori sănătatea și bunăstarea comunității universitare.

International Students

Universitatea Swansea este recunoscută ca o lume universală de top 200 pentru studenți internaționali și salutăm cererile studenților internaționali din întreaga lume.

Încurajăm studenții noștri internaționali să facă aplicații prin sistemul nostru de aplicații online. Pentru mai multe informații despre efectuarea unei aplicații universitare sau postuniversitare pentru a studia la Universitatea Swansea, vizitați paginile noastre de aplicații.

Locații

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Țara Galilor, Regatul Unit

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Programe

Cursuri Executive
MA