Swansea University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1920, Swansea este o universitate vibrantă condusă de cercetare.

6436-Aerial Lighthouse Mumbles [Hi res]Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University este o universitate condusă de cercetare, care face o diferență din 1920. Comunitatea noastră diversificată și primitoare prospera în explorare și descoperire, cu un echilibru de învățătură și cercetare excelente, alături de o calitate superioară a vieții.

Angajamentul nostru de a face cercetări cu beneficii din lumea reală ne-a văzut să atingem ambiția noastră de a fi Top 30 Research University, crescând tabelul ligii cadrului de excelență în cercetare 2014-2021 până la locul 26 în Marea Britanie, începând cu 52 de ani în 2008.

Swansea University fost desemnată Universitatea Anului la Whatuni Student Choice Awards 2019 pentru a doua oară în cinci ani. Pe lângă faptul că a fost încoronată Universitatea Anului, Swansea University ocupat primul loc în categoria Internațională și s-a clasat pe primele trei în categoriile Postuniversitar și Curs și Lector. Premiile Whatuni Student Choice Awards sunt votate în totalitate de către studenți, cu peste 41.000 de recenzii și comentarii trimise de la peste 160 de instituții din Marea Britanie.

În prestigiosul Ghid al Universității Guardian 2021, suntem pe locul 24 în Marea Britanie și am câștigat titlul de Universitatea Galeză a Anului pentru a doua oară în trei ani, consolidându-ne poziția de lider al instituției de învățământ superior din Țara Galilor.

Ne așezăm studenții în centrul tuturor. Drept urmare, am obținut un rating de aur, cel mai înalt rating posibil, în cadrul cadrului național de excelență în predare și rezultate studențești (TEF) și suntem pe locul 6 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în cadrul sondajului studențesc național pentru 2020.

Uimitoarele noastre campusuri de pe malul mării ne fac o locație de dorit pentru studenți și personalul din întreaga lume, iar comunitatea noastră multiculturală oferă o perspectivă globală, permițând celor care ne alătură să dezvolte abilități și cunoștințe care să le bazeze pe cariere de succes și îmbogățitoare.

7232-030320_197 (1) copy editSwansea University","author_url":"","source":""}" />

Studenti internationali

Swansea University este recunoscută ca o universitate mondială de top 200 pentru studenții internaționali și salutăm cererile de la studenții internaționali din întreaga lume.

Îi încurajăm pe studenții noștri internaționali să facă aplicații prin intermediul sistemului nostru de aplicații online. Pentru mai multe informații despre realizarea unei aplicații universitare sau postuniversitare pentru a studia la Swansea University vă rugăm să vizitați paginile noastre de cerere.

Locații

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Țara Galilor, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA
MSc