Citește Descrierea Oficială

O universitate de clasă mondială

Universitatea Swansea este o universitate condusă de cercetare care a făcut o diferență încă din 1920. Comunitatea universitară se dezvoltă în explorare și descoperire și oferă echilibrul potrivit al predării și cercetării excelente, alcătuit dintr-o calitate de viață de invidiat.

Universitatea sa bucurat de o perioadă de creștere spectaculoasă și am realizat ambiția noastră de a fi o universitate de top treizeci de cercetători, care a urcat până în 2014 clasamentul lingvistic al Cadrului de Cercetare pentru Excelența Cercetării, pe locul 26 în Marea Britanie, de la 52 în 2008.

În plus, un program ambițios de dezvoltare Campus este în curs de desfășurare - unul dintre cele mai mari proiecte de economie bazată pe cunoaștere din Marea Britanie și în topul cinci în Europa.

Aceasta implică crearea Campusului de golf, o nouă dezvoltare de 450 milioane de lire sterline pe abordarea estică a orașului, împreună cu transformarea parcului nostru single Singleton Park.

Swansea are o comunitate multiculturală dual-campus oferă o perspectivă globală și oportunități de a câștiga abilități care durează o viață.

Adevărat la viziunea fondatorilor industriali din 1920, Universitatea Swansea va:

 • Ofere un mediu de cercetare de excelenta, cu activitate de cercetare, care este lumea-lider, la nivel global de colaborare și recunoscute pe plan internațional;
 • Livra o experienta remarcabila student, cu activitate de cercetare-au condus și de predare bazate pe practica cea mai bună calitate, care produce absolvenți globale educați și echipate pentru realizare personală și profesională distins;
 • Utilizați puterea sa de cercetare, colaborare cu industria și la nivel global, pentru a stimula creșterea economică, favorizează prosperitate, îmbogăți comunitatea și viața culturală din Wales și, contribuie la sănătate, de agrement și bunăstarea cetățenilor săi.

Un far pentru colaborări de pionierat

În Cadrul de excelență în cercetare din 2014, Universitatea Swansea și-a atins ambiția de a deveni o instituție de cercetare de top din Marea Britanie.

Clasamentul nostru REF din 26 a fost cel mai mare salt dintre instituțiile cu activitate intensă în cercetare, potrivit Times Higher Education. Acum, când universitatea se apropie de anul centenarului său în 2020, avem noi obiective. Ei trebuie:

 • Deveniți o universitate de top cu 30 de posturi din Marea Britanie până în 2018
 • Continuați planurile ambițioase de expansiune
 • Extindeți acoperirea globală; și
 • Mutați mai aproape de a deveni una dintre cele 200 de universități de top din lume.

În REF 2014, calitatea cercetării lui Swansea a fost pusă la egalitate cu șase universități Russell Group. De asemenea, am fost clasat pe locul 22 pentru impactul acestei cercetări.

Noi credem în ...

Egalitate de șanse

Universitatea Swansea își propune să ofere un mediu de lucru și de învățare incluziv și favorabil, care să nu conțină discriminări nedrepte și permite personalului și studenților să-și îndeplinească potențialul personal.

Echipa universitară a egalității de șanse sprijină în mod activ personalul și elevii să identifice și să elimine orice obstacole potențiale și asigură că universitatea oferă egalitatea de șanse întregului personal și studenților, indiferent de rasă, sex, vârstă, dizabilitate, orientare sexuală, religie și convingeri, gen realocarea, sarcina și starea de maternitate, statutul de căsătorie și parteneriatul civil.

Proiectele de egalitate universitară în curs de desfășurare includ Athena SWAN, Indexul Egalității la locul de muncă, Carta Cartei Race și Ghidul Universității Stonewall (AKA Gay by Degree). Mai multe informații sunt disponibile pe paginile web Equal Opportunities.

Demnitate la locul de muncă și studiu

Politica privind demnitatea la locul de muncă și studiu promovează demnitatea tuturor studenților și personalului de la universitate prin eliminarea tuturor formelor de comportament ofensator și stabilirea unui mediu de lucru și învățare care să nu fie hărțuit și agresat. Membrii Universității trebuie tratați cu demnitate și respect și să fie protejat de hărțuire și intimidare la locul de muncă și de studiu.

Susținerea limbii ucrainene

Ne-am angajat să susținem în mod activ, să promovăm și să îmbogățim cultura galeză și limba galeză.

Ca parte a viziunii noastre, ne propunem să ne îmbunătățim experiența studenților prin oportunități sporite de a studia prin intermediul galei și o îmbunătățire a preluării ofertei.

Vom spori, de asemenea, oportunitățile pentru toți membrii universității care pot, pentru a folosi limba galeză și pentru a consolida astfel imaginea Universității din Țara Galilor ca instituție bilingvă.

Îmbogățirea vieților altora

Discovery este o organizație caritabilă, condusă de voluntari, care dorește să îmbogățească viața oamenilor din Swansea. Organizația are în vedere o comunitate în care oamenii sunt tratați ca fiind egali și nu sunt discriminați sau dezavantajați de societate.

Discovery are ca scop:

 • Îmbogățiți viața oamenilor din Swansea pentru a-și putea îndeplini potențialul ca indivizi împuterniciți și ca membri ai grupurilor și comunităților.
 • Oferiți experiențe și oportunități noi printr-o gamă largă de activități conduse de studenți în comunitate, ceea ce duce la o mai bună înțelegere și egalitate reciprocă.
 • Sprijinați activ elevii pentru a fi conștienți de dezvoltarea lor personală și de impactul asupra ei înșiși și asupra vieții altora prin implicarea lor în activități bazate pe comunitate.

O universitate sănătoasă

Swansea a fost desemnată una dintre "Orasele sănătoase" ale Organizației Mondiale a Sănătății, care se alătură unei grupări de elită de orașe care lucrează împreună pentru a îmbunătăți sănătatea comunităților locale. În mod similar, Universitatea Swansea a fost desemnată o universitate sănătoasă și a stabilit o rețea sănătoasă în campus, cu misiunea de a spori sănătatea și bunăstarea comunității universitare.

International Students

Universitatea Swansea este recunoscută ca o lume universală de top 200 pentru studenți internaționali și salutăm cererile studenților internaționali din întreaga lume.

Încurajăm studenții noștri internaționali să facă aplicații prin sistemul nostru de aplicații online. Pentru mai multe informații despre efectuarea unei aplicații universitare sau postuniversitare pentru a studia la Universitatea Swansea, vizitați paginile noastre de aplicații.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Swansea University

MRes in Biosciences vă oferă o pregătire de cercetare expertă încorporată în grupurile noastre de cercetare de talie mondială încorporate în una sau mai multe dintre teme ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MRes in Biosciences vă oferă o pregătire de cercetare expertă încorporată în grupurile noastre de cercetare de talie mondială încorporate în una sau mai multe dintre temele noastre de cercetare în Biosciences. Veți beneficia de facilitățile noastre de specialitate pe calea obținerii unei calificări de cercetare cu o distincție autentică.

Facilitățile noastre de specialitate includ:

O navă de cercetare costieră proiectată la comandă cu 12,5 milioane de lire sterline.Centrul unic de cercetare durabilă acvatică.Facilități avansate de calcul cu stații de lucru grafice de înaltă performanță.Comportament personalizat și facilități de laborator de ecologie.Instalații și laboratoare de ecologie moleculară și endocrinologie dedicate.... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Swansea University

Indiferent dacă doriți o înțelegere strategică a social media, abilități creative rafinate prin scriere profesională sau sensibilitatea comunicărilor pentru a avea un imp ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Indiferent dacă doriți o înțelegere strategică a social media, abilități creative rafinate prin scriere profesională sau sensibilitatea comunicărilor pentru a avea un impact antreprenorial, MA în comunicare, practică media și relații publice (PR) este ideal.

Veți întreprinde practici structurate în abilități moderne de media, predate de profesioniști din industrie motivați, cu credințe academice impresionante.

Obținerea de competențe valoroase în domeniul media îmbunătățește perspectivele dvs. pentru o carieră de succes în jurnalism, relații publice, radiodifuziune, antreprenoriat, publicitate sau marketing.

Dacă sunteți deja un profesionist din industrie, acest curs oferă noi abilități și calificări dinamice în domeniul media, pentru a vă stimula dezvoltarea profesională continuă.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Jurnalism Internațional oferă o abordare dinamică și robustă pentru predarea jurnalismului contemporan prin obiectivul globalizării și digitalizării. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MA în Jurnalism Internațional oferă o abordare dinamică și robustă pentru predarea jurnalismului contemporan prin obiectivul globalizării și digitalizării.

Metodele noastre interdisciplinare și interculturale se bazează pe expertiza în studiile media și comunicare.

Vă veți perfecționa cunoștințele și înțelegerea jurnalismului în societatea secolului XXI prin abilități practice și tehnici de producție jurnalistică, explorând practica specifică din perspective teoretice și analitice.

Absolvenții acestui curs continuă cariere de succes și răsplătite în jurnalism, mass-media, comunicare și PR, difuzare și publicare.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Master în traducere și limba chineză-engleză este disponibil dacă sunteți o primă limbă de limbă mandarină din China, interesat de o carieră în limbi străine, cum ar fi t ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Master în traducere și limba chineză-engleză este disponibil dacă sunteți o primă limbă de limbă mandarină din China, interesat de o carieră în limbi străine, cum ar fi traducerea și predarea limbii engleze sau chineze ca limbă străină.

Acest curs vă oferă abilități specifice limbii în studiile de traducere și lingvistică aplicată. Acesta își propune să blocheze aria largă de traducere într-un context specific, traducerea dintre engleză și chineză.

Vei aborda problema vorbitorilor non-nativi ca profesori de engleză, studii de limbă aplicate și traducere și predare a limbii engleze sau chineze ca a doua limbă.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Comunicare, Practica Media și Relații Publice (PR) este conceput pentru studenții care doresc să își concentreze energia asupra lumii dinamice a social media, să-și ... [+]

MA în Comunicare, Practica Media și Relații Publice (PR) este conceput pentru studenții care doresc să își concentreze energia asupra lumii dinamice a social media, să-și dezvolte practica creativă și abilități de scriere profesionale sau caută să lucreze într-un mediu antreprenorial.

Caracteristici cheie

MA oferă practică bazată pe programe de planificare în domeniul abilităților media profesionale, contemporane, predate de profesioniștii din industrie cu medii academice. Programul include module de scriere profesionala / jurnalism, comunicatii vizuale si design media, video si documentare si PR, branding si promovare. Sunt disponibile și alte module de comunicare, teorie, film și istorie.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA Criminalitatea și Terorismul vă vor expune la natura în continuă schimbare a crimelor online și a comportamentului criminal, pentru a înțelege amenințările, tendințele ... [+]

MA Criminalitatea și Terorismul vă vor expune la natura în continuă schimbare a crimelor online și a comportamentului criminal, pentru a înțelege amenințările, tendințele, problemele și răspunsurile în domeniul terorismului și securității cibernetice, precum și întrebările etice cruciale.

Caracteristici cheie

MA Crime și Terorism MA oferă studenților posibilitatea de a:

Examinați aspecte legate de domeniul cibernetic dintr-o perspectivă interdisciplinară și multidimensională, care oferă o privire unică asupra problemelor.Angajați-vă direct cu activitatea proiectului și cu părțile interesate care vă pot oferi cunoștințe și cunoștințe de ultimă oră în domeniul respectiv.Alegeți dintr-o gamă largă de module disponibile pe întreaga Școală de Drept Hillary Rodham.Posibilitatea de a se specializa în anumite domenii ale criminalității cibernetice și / sau terorismului online printr-o disertație MA.Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Dezvoltare și Drepturile Omului examinează interfața relativ nouă între Drepturile Omului și Dezvoltare Internațională. ... [+]

MA în Dezvoltare și Drepturile Omului examinează interfața relativ nouă între Drepturile Omului și Dezvoltare Internațională.

Caracteristici cheie

Acest masterat este un program multidisciplinar care combină cunoștințe din domeniile studiilor de dezvoltare, politicii, teoriei politice și dreptului internațional. Acesta examinează unele dintre problemele-cheie care se confruntă cu societățile globale din secolul XXI, printr-un program dinamic care combină perspectivele teoretice și aplicate și este predat de o echipă de medici de renume în domeniile lor.

Elevii vor fi încurajați să aplice teoria legală, teoria socială și politică și instrumentele de cercetare în analizarea și înțelegerea dezvoltării și a drepturilor omului, precum și învățarea unor dimensiuni și concepte cheie istorice și politice.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Masterul nostru în justiția penală aplicată și criminologia vă va ajuta să aflați despre cauzele criminalității, sistemul de justiție penală și teme de ultimă oră în dezb ... [+]

Masterul nostru în justiția penală aplicată și criminologia vă va ajuta să aflați despre cauzele criminalității, sistemul de justiție penală și teme de ultimă oră în dezbateri criminologice de la experți de top din domeniu. Există o gamă incitantă de module diverse, care sunt oferite, concentrate pe aplicarea cunoștințelor criminologice asupra funcționării sistemului de justiție penală.

Caracteristici cheie

MA în Justiție Penală Aplicată și Criminologie oferă:

O înțelegere aprofundată a teoriilor criminologice ale criminalității și funcționarea sistemului de justiție penalăCunoașterea evoluțiilor internaționale în cercetarea în domeniul justiției criminologice și penaleO oportunitate de a studia impactul factorilor sociali, politici și economici asupra criminalității și politicii justiției penaleCreșterea capacității de angajare pentru o carieră în justiție penală, academică sau cercetareDescriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Criminalitatea, cauzele sale și modul în care ar trebui să ne ocupăm de aceasta nu sunt niciodată departe de titluri, iar expertiza în acest domeniu este din ce în ce mai ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Criminalitatea, cauzele sale și modul în care ar trebui să ne ocupăm de aceasta nu sunt niciodată departe de titluri, iar expertiza în acest domeniu este din ce în ce mai apreciată de angajatorii din guvern și din alte sectoare.

Studiați masterul nostru în justiție penală aplicată și criminalistică și veți obține cunoștințe aprofundate despre cauzele criminalității, sistemul de justiție penală și temele actuale în dezbaterile criminologice.

Învățând de la experți cu o bogată experiență academică și practică, veți obține un nivel de cunoștințe, care va deschide o serie de oportunități de carieră interesante.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în digital media explorează trecutul colorat, prezentul și viitorul mass-media digitale. Ideal pentru absolvenți de ultimă oră sau profesioniști actuali, acest curs of ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MA în digital media explorează trecutul colorat, prezentul și viitorul mass-media digitale.

Ideal pentru absolvenții de ultimă oră sau profesioniști actuali, acest curs oferă un nou unghi contemporan asupra celor mai mari probleme sociale din zilele noastre, bazându-se pe expertiza noastră în studiile media și comunicare.

Veți explora afacerile și politica mass-media digitale cu cadre universitare de vârf, combinând perspective teoretice și aplicate pentru a oferi un cadru robust pentru înțelegerea dezbaterilor contemporane.

Sunt abordate, de asemenea, tendințele academice din studiul mass-media și tehnologiei digitale, precum și metodologiile comune de cercetare adecvate în domeniu și foarte dorite de angajatori.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Relații Internaționale are scopul de a vă deschide mintea și de a vă extinde abilitățile. ... [+]

MA în Relații Internaționale are scopul de a vă deschide mintea și de a vă extinde abilitățile.

Caracteristici cheie

Acest MA oferă o cercetare avansată în Relații Internaționale, oferind studenților o înțelegere detaliată a sistemului internațional, chestiuni cheie, actori cruciali, și modalități alternative de analiză și interpretare a subiectului.

Cu o apreciere a dinamicii globale la locul de muncă, aveți apoi ocazia să vă specializați în examinarea unei anumite zone a lumii: Asia-Pacific.

Colegiul de Arte și Științe Umaniste are un Centru Absolvent. Centrul pentru absolvenți promovează și sprijină activitatea de cercetare individuală și colaborativă a excelenței internaționale și oferă un mediu vibrantă și de susținere pentru studenții care desfășoară activități de cercetare postuniversitară și care predă studii de masterat. Centrul oferă formare postuniversitară pentru a spori dezvoltarea academică și profesională și facilitează participarea la programe de seminar, ateliere de lucru și conferințe internaționale.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Master in Writing Creative este un program de inspirație unică care oferă o pregătire integrată în scrierea textului literar și media. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Master in Writing Creative este un program de inspirație unică care oferă o pregătire integrată în scrierea textului literar și media.

Prezentat de scriitori cu experiență de profil major, acest curs oferă predare pe o gamă largă de genuri, inclusiv ficțiune, nuvele, poezie, dramă, scenografie și non-ficțiune creativă.

Studiile tale se vor conecta cu cultura literară unică a Țării Galilor, care este una dintre cele mai vechi tradiții bardice din Europa.

De ce scrierea creativă la Swansea?

Ca parte a unei comunități vibrante de scriitori și artiști din Swansea, veți avea șansa să creați legături personale cu Teatrul Național Țara Galilor și evenimente în mic-mic la sedii precum Dylan Thomas Center și Howl. Există, de asemenea, posibilitate de experiență de lucru cu editorii locali.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în securitate și dezvoltare internațională vă prezintă problemele majore și dezbaterile critice într-un domeniu profund serios. Securitatea, violența și conflictele su ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MA în Securitate și Dezvoltare Internațională vă prezintă problemele majore și dezbaterile critice într-un domeniu profund serios.

Securitatea, violența și conflictele sunt acum centrale în discursul politicilor internaționale și al politicii de dezvoltare. Înțelegerea lumii moderne necesită o apreciere deplină a conflictelor și a violenței.

În acest curs, explorați acoperirea problemelor de securitate „tradiționale”, cum ar fi războiul și conflictul, pe lângă aspecte „netradiționale” precum securitatea economică, securitatea mediului, sănătatea și migrația.

Profitând de expertiză departamentală în domeniul securității, veți primi o introducere avansată a principalelor abordări în studiul securității.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în traducere profesională (MAPT) vă va dezvolta dintr-un excelent vorbitor de limbi străine într-un lingvist profesionist de succes. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MA în traducere profesională (MAPT) vă va dezvolta dintr-un excelent vorbitor de limbi străine într-un lingvist profesionist de succes.

MAPT (anterior Traducere cu tehnologie lingvistică) face parte din Rețeaua europeană de master în traducere, care are în prezent 64 de membri în toată Europa. Swansea University este singurul membru al Țării Galilor.

Veți efectua lucrări avansate de traducere pe text general, administrativ și tehnic și instruire în instrumente de traducere asistate de computer standard din industrie.

Prima parte a gradului include oportunități de a dezvolta abilități specializate în interpretarea serviciilor publice, traducere audiovizuală, traducere automată și localizare software, management terminologic, realizare video sau publicare digitală.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Traducere și Interpretare (MATI) este o variantă specializată, cu accent special pe interpretarea competențelor, a MA nostru în Traducerea Profesionala. Este un pro ... [+]

MA în Traducere și Interpretare (MATI) este o variantă specializată, cu accent special pe interpretarea competențelor, a MA nostru în Traducerea Profesionala. Este un program integrat conceput pentru a transforma participanții cu excelență dovedită în limbi străine în lingviști profesioniști de succes și comercializabili.

Caracteristici cheie

În centrul MATI se află lucrările de traducere avansate pe tipuri de texte generale, administrative și tehnice, interpretarea (în unul sau două dintre următoarele medii: administrația locală, sănătate, poliție și instanță) și formarea în traducătorul asistat de calculator (CAT). Partea 1 a gradului include, de asemenea, oportunități de a dezvolta abilități suplimentare de specialitate în interpretarea, traducerea audiovizuală, traducerea automată (MT) și localizarea software-ului, managementul terminologiei, producția video sau editarea digitală, colaborarea cu întreprinderile locale de traduceri și efectuarea de comisioane reale la standarde și termene profesionale.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Swansea University

Vei fi instruit în științe computationale aventuroase și interesante, lucrând la provocări din lumea reală care vor transforma societatea și economia. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Vei fi instruit în științe computationale aventuroase și interesante, lucrând la provocări din lumea reală care vor transforma societatea și economia. Deși există preocupări valide cu privire la impactul pe care datele mari și inteligența artificială l-ar putea avea asupra indivizilor, comunităților, locurilor de muncă și societății, acest program se concentrează pe potențialul uman, nevoile, dorințele și grijile și modul în care aceste motivații pot fi utilizate pentru a stimula inovația.

Veți întreprinde proiectul dvs. major în colaborare cu unul dintre partenerii noștri de talie mondială (incluzând Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft și multe altele) și veți participa, de asemenea, la o serie de activități suplimentare de îmbunătățire a competențelor, cum ar fi nisipuri, retrageri și evenimente de formare concentrate Ca parte a unei cohorte strânse, elevii vor învăța metode centrate pe oameni, fundamentate într-o gamă largă de perspective teoretice, experimentale, domeniale și metodologice, pentru a înțelege modul în care acestea pot amplifica și îmbunătăți potențialul uman în date mari și AI.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Master în Inginerie Energetică și Energie Durabilă vă oferă o bună cunoaștere a dispozitivelor și tehnologiilor semiconductoare, electronice de putere avansate și sisteme ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Master în Inginerie Energetică și Energie Durabilă vă oferă o bună cunoaștere a dispozitivelor și tehnologiilor semiconductoare, electronice de putere avansate și sisteme avansate de putere.

Veți afla, de asemenea, despre tehnologiile de generare a energiei regenerabile, electronice cu bandă largă, recoltarea de energie, celule solare și biocombustibili.

Preocupările crescânde cu privire la emisiile de gaze cu efect de seră și încălzirea globală înseamnă că subiectul ingineriei energetice și al energiei durabile nu a fost niciodată mai vital.

De ce inginerie energetică și energie durabilă în Swansea?

Colegiul de inginerie are o reputație globală consacrată pentru cercetarea și predarea în domeniul energiei electrice și electronice și a materialelor semiconductoare avansate.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Master în Finanțe și Finanțe Internaționale este destinat candidaților care doresc să dobândească o bază solidă în domeniul bancar și financiar internațional, care le va ... [+]

Master în Finanțe și Finanțe Internaționale este destinat candidaților care doresc să dobândească o bază solidă în domeniul bancar și financiar internațional, care le va pregăti pentru o carieră în domeniul bancar, comercial sau analiză financiară.

Caracteristici cheieUn program specializat îmbunătățit care poate fi finalizat într-un singur anToate modulele sunt predate de facultatea noastră de clasă mondială care are o gamă largă de cunoștințe industriale și academiceSwansea este comun în primul rând în Țara Galilor pentru cercetare internațională clasată (REF 2014)O gamă largă de acreditări profesionale pentru a vă accelera cariera în funcție de modulele opționale pe care le faceți93% dintre studenții Swansea angajați la șase luni de la absolvireTimp de contact ridicat - modulele noastre au o prelegere (în dimensiuni de clasă cu o capacitate de aproximativ 150 de elevi) și un seminar / tutorial (în dimensiunile clasei fixate la 30) în fiecare săptămână. Sunteți interesat de facilități? Uită-te la ele aici.Burse disponibile pentru studenți restanți - faceți clic aici pentru mai multe detaliiSwansea este primul din Tara Galilor pentru impactul mondial - 60% la un nivel de 4 stele (REF 2014)Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc Advanced Computer Science cu Industrie este deschis doar studenților internaționali. Există un proces de selecție pentru acest curs - consultați secțiunea „cum se apl ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc Advanced Computer Science cu Industrie este deschis doar studenților internaționali. Există un proces de selecție pentru acest curs - consultați secțiunea „cum se aplică” pe această pagină.

Obțineți o experiență de doi ani în Marea Britanie și oportunitatea de a lucra în colaborare cu industria pentru o provocare din viața reală. Acest nou MSc este o extensie a MSc Advanced Computer Science și include un al doilea an care vă permite să întreprindeți fie o plasare în industrie, fie un proiect axat pe industrie cu un partener industrial.

De ce informatică avansată cu industrie în Swansea?

Informatica la Swansea University este recunoscută pe scară largă ca un departament de frunte din Marea Britanie, cu o serie de clasamente impresionante care reflectă excelența în materie de predare și cercetare. Colegiul este clasat:... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc în Informații Geografice și Schimbări Climatice oferă instruire transversală în baza științifică a SIG, a teledetecției prin satelit și a modelării sistemului terestr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc în Informații Geografice și Schimbări Climatice oferă instruire transversală în baza științifică a SIG, a teledetecției prin satelit și a modelării sistemului terestru, alături de aspectele schimbărilor climatice.

Vă veți concentra asupra aspectelor tehnice ale GIS și observării pământului, precum și asupra schimbărilor de mediu și regionale globale și regionale din trecut, prezent și viitor.

Prin absolvire, veți avea experiență practică și cunoștințe tehnice în GIS și teledetecție, susținute de o largă cunoaștere a problemelor științifice care stau la baza schimbărilor climatice.

Învățarea dvs. beneficiază de expertiza combinată de cercetare a geografiei și biociențelor personalului nostru în ceea ce privește informațiile geografice, dinamica mediului și climatului, biologia marină și ecosistemică și dezvoltarea durabilă.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Cursul nostru de Inginerie de Materiale cu Industrie este deschis doar studenților internaționali. Acest nou MSc este o extensie a ingineriei noastre de materiale de Mast ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul nostru de Inginerie de Materiale cu Industrie este deschis doar studenților internaționali.

Există un proces de selecție pentru acest curs - consultați secțiunea „cum se aplică” pe această pagină.

Obțineți o experiență de doi ani în Marea Britanie și oportunitatea de a lucra în colaborare cu industria pentru o provocare din viața reală.

Acest nou MSc este o extensie a Ingineriei noastre de materiale de Master și include un al doilea an care vă permite să întreprindeți fie o plasare în industrie, fie un proiect axat pe industrie cu un partener industrial.

De ce Ingineria materialelor cu industrie în Swansea?... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Cursul nostru de Inginerie Electronică și Electrică cu Industrie este deschis doar studenților internaționali. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul nostru de Inginerie Electronică și Electrică cu Industrie este deschis doar studenților internaționali.

Există un proces de selecție pentru acest curs - consultați secțiunea „cum se aplică” pe această pagină.

Obțineți o experiență de doi ani în Marea Britanie și oportunitatea de a lucra în colaborare cu industria pentru o provocare din viața reală.

Acest nou MSc este o extensie a Ingineriei noastre electronice și electronice de Master și include un al doilea an care vă permite să întreprindeți fie o plasare în industrie, fie un proiect axat pe industrie cu un partener industrial.

De ce inginerie electronică și electrică cu industrie în Swansea?... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Acest program MSc, prin consultarea cu mediul de afaceri și industrie (atât mari și mici), este stabilit pentru a stabili abilitățile cheie absolvent și atributele necesa ... [+]

Este binecunoscut faptul că inginerii și absolvenții de tehnică au potențialul de a ajunge chiar la punctul culminant al managementului și al conducerii în domeniul afacerilor și al industriei.

Acest program MSc, prin consultarea cu mediul de afaceri și industrie (atât mari și mici), este stabilit pentru a stabili abilitățile cheie absolvent și atributele necesare pentru a reuși într-un rol de conducere și / sau de conducere în sectorul de inginerie.

Caracteristici cheie

Conținutul acestui curs multidisciplinar va fi foarte informat de industrie. Modulele cheie vor oferi o introducere largă a managementului, alături de module detaliate specifice domeniului:... [-]

Regatul Unit Swansea
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Inginerii și absolvenții tehnici au potențialul de a atinge culmea conducerii și a conducerii. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Inginerii și absolvenții tehnici au potențialul de a atinge culmea conducerii și a conducerii.

Prin consultări externe cu afaceri și industrie, acest Master în Management și Management în Inginerie a fost conceput pentru a vă echipa cu abilitățile vitale ale absolvenților necesare pentru a avea succes în managementul sau rolul de conducere.

Acest program a fost dezvoltat în comun de Școala de Management și Colegiul de Inginerie. Studenții din program vor beneficia de învățarea de către universitari de Management și Inginerie și vor putea profita de facilitățile din ambele facultăți.

De ce Inginerie și Managementul Leadershipului în Swansea?... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Cursul nostru de Inginerie Mecanică cu Industrie este deschis doar studenților internaționali. Acest nou MSc este o extensie a Ingineriei noastre Mecanice de Master și in ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul nostru de Inginerie Mecanică cu Industrie este deschis doar studenților internaționali.

Există un proces de selecție pentru acest curs - consultați secțiunea „cum se aplică” pe această pagină.

Obțineți o experiență de doi ani în Marea Britanie și oportunitatea de a lucra în colaborare cu industria pentru o provocare din viața reală.

Acest nou MSc este o extensie a Ingineriei noastre Mecanice de Master și include un al doilea an care vă permite să întreprindeți fie o plasare în industrie, fie un proiect axat pe industrie cu un partener industrial.

De ce inginerie mecanică cu industrie la Swansea?

Știați?... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Elevii de la cursul de Inginerie Structurală MSC vor fi furnizați cunoștințe aprofundate și expunere la idei și tehnici convenționale și inovatoare pentru a le permite să ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Elevii de la cursul de Inginerie Structurală MSC vor fi furnizați cunoștințe aprofundate și expunere la idei și tehnici convenționale și inovatoare pentru a le permite să dezvolte soluții solide pentru probleme de inginerie structurală.

Acesta va acoperi diversitatea naturii ingineriei structurale prin integrarea cunoștințelor din mecanică, materiale, analize structurale și design structural. Programul va acoperi, de asemenea, cea mai recentă tendință tehnică în inginerie civilă și structurală, inclusiv competențe avansate de modelare computațională și va acoperi în mare măsură provocările tehnice și soluțiile cu care se confruntă în lucrări de infrastructură la scară largă.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Studenților de la cursul MSc Inginerie structurală li se vor oferi cunoștințe aprofundate și expunere la idei și tehnici inovatoare stabilite și inovatoare care să le per ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Rolul inginerului structural este de o importanță tot mai mare pentru societate, pe măsură ce populațiile cresc și lumea devine mai interconectată. Zgârie-nori se înalță și podurile devin mai lungi. Revoluția energiei verzi necesită ca infrastructura generatoare de energie să fie proiectată structural pentru reziliență în medii dure, de exemplu, locații cu vânt mare sau mar adânc. Ca un contribuabil major la producția de CO2 (10% din emisiile globale), industria construcțiilor depinde de ingineri structurali pentru proiectarea clădirilor eficiente din punct de vedere energetic, folosind materiale adecvate pentru a minimiza impactul asupra mediului.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc în Managementul Ingineria Durabilă pentru Dezvoltare Internațională este un curs foarte aplicat cu elemente predate și un proiect substanțial livrabile. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc în Managementul Ingineria Durabilă pentru Dezvoltare Internațională este un curs foarte aplicat cu elemente predate și un proiect substanțial livrabile.

Veți învăța să gândiți rapid și flexibil, acționând decisiv în absența unor informații complete, pentru a îmbunătăți calitatea vieții prin soluții inginerești.

Cea mai mare parte a construcției mondiale se află în "țări în curs de dezvoltare, în primul rând în emisfera sudică" (PNUD). Aceste medii se confruntă cu provocări din cauza sărăciei extreme și a deficitului de alimente pentru a face schimbări climatice și o pierdere ireversibilă a biodiversității.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc în Managementul Ingineria Durabilă pentru Dezvoltare Internațională este un curs foarte aplicat cu elemente predate și un proiect substanțial livrabile. Veți învăța s ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc în Managementul Ingineria Durabilă pentru Dezvoltare Internațională este un curs foarte aplicat cu elemente predate și un proiect substanțial livrabile.

Veți învăța să gândiți rapid și flexibil, acționând decisiv în absența unor informații complete, pentru a îmbunătăți calitatea vieții prin soluții inginerești.

Cea mai mare parte a construcției mondiale se află în "țări în curs de dezvoltare, în primul rând în emisfera sudică" (PNUD). Aceste medii se confruntă cu provocări din cauza sărăciei extreme și a deficitului de alimente pentru a face schimbări climatice și o pierdere ireversibilă a biodiversității.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Dacă lucrați în prezent într-un rol de management legat de sănătate și doriți să vă bazați pe experiența dvs. sau doriți să vă dezvoltați cariera în acest domeniu, master ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă lucrați în prezent într-un rol de management legat de sănătate și doriți să vă bazați pe experiența dvs. sau doriți să vă dezvoltați cariera în acest domeniu, masterul nostru în Managementul asistenței medicale vă va oferi o pregătire perfectă.

Veți învăța cum să planificați și să oferiți îmbunătățiri ale serviciilor, să gestionați schimbările, să lucrați cu alții pentru a atinge obiective organizaționale, să comunicați eficient și să folosiți la maxim resursele.

De-a lungul studiilor, veți câștiga instrumente de conducere care pot fi aplicate într-o mare varietate de servicii de asistență medicală și roluri de management conexe.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Deveniți un lider de succes în marketing al viitorului. Dezvoltați-vă abilitățile de marketing și strategii la nivel înalt, cu o înțelegere critică a problemelor și provo ... [+]

Deveniți un lider de succes în marketing al viitorului. Dezvoltați-vă abilitățile de marketing și strategii la nivel înalt, cu o înțelegere critică a problemelor și provocărilor actuale într-o industrie care evoluează în mod constant. Acest curs este acreditat de Institutul Chartered de Marketing (CIM), incluzând scutirea modulelor de la calificările profesionale CIM (CIM Graduate Gateway scheme).

Caracteristici cheieToate modulele sunt predate de facultatea noastră de clasă mondială care are o gamă largă de cunoștințe industriale și academiceAlegerea fie a Proiectului de Disertație, fie a Proiectului de Plasament în Industrie de 3 luniSwansea este comun în primul rând în Țara Galilor pentru cercetare internațională clasată (REF 2014)93% dintre studenții din Swansea care lucrează sau urmează studii în termen de șase luni de la absolvireTimp de contact ridicat - fiecare modul include o prelegere de 2 ore (dimensiuni de clasă aproximativ 150 de elevi), urmată de un seminar / tutorial de 1 oră (dimensiuni de clasă la 30) în fiecare săptămână.Burse disponibile pentru studenții restanțiDescriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Master în Matematică și Calcul pentru Finanțe este conceput pentru a răspunde cererii de matematicieni special instruiți pe piețele financiare și de asigurări din lume. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Master în Matematică și Calcul pentru Finanțe este conceput pentru a răspunde cererii de matematicieni special instruiți pe piețele financiare și de asigurări din lume.

Băncile au o nevoie urgentă de angajați cu abilități matematice avansate și capacitatea de a dezvolta o înțelegere la nivelul întregii companii a piețelor financiare turbulente.

Veți studia diferite elemente de matematică și informatică și vă veți dezvolta abilitățile de cercetare, management de proiect și comunicare scrisă.

Suportul nostru de experți vă ajută să vă modelați disertația într-o bază excelentă pentru viitoarea carieră.

... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Proiectat pentru absolvenți în domenii legate de economie care caută un program avansat de sporire a carierei și / sau a unor noi oportunități de cercetare. Dezvoltați ab ... [+]

Proiectat pentru absolvenți în domenii legate de economie care caută un program avansat de sporire a carierei și / sau a unor noi oportunități de cercetare. Dezvoltați abilitățile și expertiza cerute de economistul profesionist, dezvoltându-vă în același timp capacitatea de a înțelege și de a efectua cercetări inovatoare atât în ​​situații teoretice, cât și în cele aplicate.

Caracteristici cheieToate modulele sunt predate de facultatea noastră de clasă mondială care are o gamă largă de cunoștințe industriale și academiceSwansea este comun în primul rând în Țara Galilor pentru cercetare internațională clasată (REF 2014)93% dintre studenții din Swansea care lucrează sau urmează studii în termen de șase luni de la absolvireTimp de contact ridicat - fiecare modul include o prelegere de 2 ore (dimensiuni de clasă aproximativ 150 de elevi), urmată de un seminar / tutorial de 1 oră (dimensiuni de clasă la 30) în fiecare săptămână.Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Pe cursul MSc în avansate de informatică, veți fi bine pregătit pentru o carieră în IT sau industrii conexe. Cursul este pentru dvs. dacă sunteți absolvent de informatică ... [+]

Pe cursul MSc în avansate de informatică, veți fi bine pregătit pentru o carieră în IT sau industrii conexe. Cursul este pentru dvs. dacă sunteți absolvent de informatică sau dacă ați dobândit o experiență în domeniul calculării și programării într-o primă diplomă diferită. Disponibilitatea de a lucra din greu și capacitatea de a rezolva problema sunt la fel de importante pentru acest MSc.

Master în cursuri avansate de informatică va dezvolta abilitățile și cunoștințele pe care le-ați câștigat de la primul dvs. grad prin lărgirea și aprofundarea cunoștințelor de informatică prin intermediul unei varietăți de module avansate și materiale.

Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Câștigă pregătire expertă în metode avansate de cercetare în psihologie și realizează proiecte de cercetare de bază și aplicate într-o gamă largă de domenii cu acest curs ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Câștigă pregătire expertă în metode avansate de cercetare în psihologie și realizează proiecte de cercetare de bază și aplicate într-o gamă largă de domenii cu acest curs de master.

Vei învăța să folosești o serie de instrumente de cercetare, cum ar fi baze de date, software statistic și programe de calculator și să dezvolți abilități practice extinse de cercetare pentru a aplica în orice context în care comportamentul uman este important.

Veți dezvolta o înțelegere acută a naturii și limitărilor metodei științifice și a principalelor alternative, alături de o cunoaștere a problemelor istorice, teoretice și filozofice care stau la baza științei psihologice și comportamentale.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Acest masterat a fost proiectat pentru a rezolva diferența dintre studiile universitare și cercetarea de doctorat în neuroștiința cognitivă, psihologia experimentală și m ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest masterat a fost proiectat pentru a rezolva diferența dintre studiile universitare și cercetarea de doctorat în neuroștiința cognitivă, psihologia experimentală și metodele imagistice.

Veți învăța cum să proiectați, analizați și evaluați experimente de neuroimagistică care contribuie la înțelegerea noastră a mecanismelor creierului care stau la baza unor aspecte ale cunoașterii și comportamentului, cum ar fi memoria, atenția, recunoașterea obiectelor, neurodegenerarea și trauma creierului.

Veți obține o pregătire aprofundată în cercetarea neuroștiințelor cognitive, introducând principiile neuroimagistică și obțineți experiență practică în imagistica prin rezonanță magnetică structurală și funcțională (RMN și fMRI), electroencefalografie (EEG) și stimularea curentului direct transcranian (tDCS).... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Masterul nostru în psihologie anormală și clinică vă va dota cu un nivel ridicat de înțelegere a teoriei și practicii psihologiei clinice în mediul sanitar, pregătindu-vă ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Masterul nostru în psihologie anormală și clinică vă va dota cu un nivel ridicat de înțelegere a teoriei și practicii psihologiei clinice în mediul sanitar, pregătindu-vă pentru pregătirea profesională clinică la nivel de doctorat.

Veți studia subiecte de bază, inclusiv tulburări de alimentație, psihopatie și infracțiuni sexuale, neuropsihologie și psihoterapie, alături de metodele cheie de statistică și cercetare.

De-a lungul studiilor, veți perfecționa cercetarea critică și abilitățile analitice în relație cu practica psihologiei clinice.

De ce Psihologie anormală și clinică la Swansea?

Departamentul nostru de psihologie are o reputație de excepție atât în Marea Britanie, cât și pe plan internațional. Conform Cadrului de Excelență în Cercetare 2014, suntem unul dintre doar patru departamente de psihologie din Marea Britanie pentru a obține un rating 100% 4 * (punctaj maxim posibil) pentru atingerea și semnificația activității noastre.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc în securitate cibernetică acoperă problemele critice moderne ale tehnologiei, de la securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, până la cyberterro ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc în securitate cibernetică acoperă problemele critice moderne ale tehnologiei, de la securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, până la cyberterrorism, infracțiuni informatice și securitate mobilă.

În această ramură a Informaticii din Swansea, o abordare holistică și interdisciplinară reunește module privind testarea penetrării, modelarea formală, managementul securității informațiilor, criptografia și inteligența artificială.

Noua noastră soluție de turnare computatională de 32,5 milioane de lire se află în centrul acestui curs. Echipamentele didactice și de cercetare sofisticate includ un Vision și Biometric Lab, un Maker Lab, un TechHealth Lab, un Teoret Lab, un Cyber Security / Networking Lab, un User Lab și o vizualizare Suite.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

La cursul MSc în securitatea informatică de la Swansea University , studiile vor include teme precum criptografie, blochează, criptocurrencies, securitatea și confidenția ... [+]

La cursul MSc în securitatea informatică de la Swansea University , studiile vor include teme precum criptografie, blochează, criptocurrencies, securitatea și confidențialitatea datelor personale, cyberterrorismul, criminalitatea informatică și securitatea mobilă pentru a numi doar câteva. În acest curs, Swansea Computer Science abordează o abordare holistică și interdisciplinară, reunind module pe diverse teme, cum ar fi testarea penetrării, modelarea formală, managementul securității informațiilor, criptografia și AI, pentru a pregăti studenții noștri cu o mentalitate adecvată pentru o carieră în domeniul securității informatice .

Laboratorul de securizare a departamentului oferă fundalul perfect pentru explorarea peisajului de securitate, permițând studenților și personalului să efectueze experimente în domeniul securității rețelelor, al securității mobile și să exploreze amenințările și mecanismele de apărare în contextul internetului obiectelor.... [-]

Regatul Unit Swansea
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc în Data Science vă oferă o bază solidă în concepte și tehnologii în știința datelor pentru extragerea informațiilor și construirea de cunoștințe din date. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc în Data Science vă oferă o bază solidă în concepte și tehnologii în știința datelor pentru extragerea informațiilor și construirea de cunoștințe din date.

Acest curs se concentrează pe trei teme tehnice de bază ale extracției de date, învățarea mașinilor și vizualizarea.

Studiați principii, metode și sisteme de calcul pentru o varietate de aplicații din lumea reală care necesită fundamentări matematice, abilități de programare, gândire critică și ingeniozitate.

Noua noastră soluție de turnare computatională de 32,5 milioane de lire se află în centrul acestui curs. Echipamentele didactice și de cercetare sofisticate includ un Vision și Biometric Lab, un Maker Lab, un TechHealth Lab, un Teoret Lab, un Cyber Security / Networking Lab, un User Lab și o vizualizare Suite.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Țara Galilor, Regatul Unit