Citește Descrierea Oficială

O universitate de clasă mondială

Universitatea Swansea este o universitate condusă de cercetare care a făcut o diferență încă din 1920. Comunitatea universitară se dezvoltă în explorare și descoperire și oferă echilibrul potrivit al predării și cercetării excelente, alcătuit dintr-o calitate de viață de invidiat.

Universitatea sa bucurat de o perioadă de creștere spectaculoasă și am realizat ambiția noastră de a fi o universitate de top treizeci de cercetători, care a urcat până în 2014 clasamentul lingvistic al Cadrului de Cercetare pentru Excelența Cercetării, pe locul 26 în Marea Britanie, de la 52 în 2008.

În plus, un program ambițios de dezvoltare Campus este în curs de desfășurare - unul dintre cele mai mari proiecte de economie bazată pe cunoaștere din Marea Britanie și în topul cinci în Europa.

Aceasta implică crearea Campusului de golf, o nouă dezvoltare de 450 milioane de lire sterline pe abordarea estică a orașului, împreună cu transformarea parcului nostru single Singleton Park.

Swansea are o comunitate multiculturală dual-campus oferă o perspectivă globală și oportunități de a câștiga abilități care durează o viață.

Adevărat la viziunea fondatorilor industriali din 1920, Universitatea Swansea va:

  • Ofere un mediu de cercetare de excelenta, cu activitate de cercetare, care este lumea-lider, la nivel global de colaborare și recunoscute pe plan internațional;
  • Livra o experienta remarcabila student, cu activitate de cercetare-au condus și de predare bazate pe practica cea mai bună calitate, care produce absolvenți globale educați și echipate pentru realizare personală și profesională distins;
  • Utilizați puterea sa de cercetare, colaborare cu industria și la nivel global, pentru a stimula creșterea economică, favorizează prosperitate, îmbogăți comunitatea și viața culturală din Wales și, contribuie la sănătate, de agrement și bunăstarea cetățenilor săi.

Un far pentru colaborări de pionierat

În Cadrul de excelență în cercetare din 2014, Universitatea Swansea și-a atins ambiția de a deveni o instituție de cercetare de top din Marea Britanie.

Clasamentul nostru REF din 26 a fost cel mai mare salt dintre instituțiile cu activitate intensă în cercetare, potrivit Times Higher Education. Acum, când universitatea se apropie de anul centenarului său în 2020, avem noi obiective. Ei trebuie:

  • Deveniți o universitate de top cu 30 de posturi din Marea Britanie până în 2018
  • Continuați planurile ambițioase de expansiune
  • Extindeți acoperirea globală; și
  • Mutați mai aproape de a deveni una dintre cele 200 de universități de top din lume.

În REF 2014, calitatea cercetării lui Swansea a fost pusă la egalitate cu șase universități Russell Group. De asemenea, am fost clasat pe locul 22 pentru impactul acestei cercetări.

Noi credem în ...

Egalitate de șanse

Universitatea Swansea își propune să ofere un mediu de lucru și de învățare incluziv și favorabil, care să nu conțină discriminări nedrepte și permite personalului și studenților să-și îndeplinească potențialul personal.

Echipa universitară a egalității de șanse sprijină în mod activ personalul și elevii să identifice și să elimine orice obstacole potențiale și asigură că universitatea oferă egalitatea de șanse întregului personal și studenților, indiferent de rasă, sex, vârstă, dizabilitate, orientare sexuală, religie și convingeri, gen realocarea, sarcina și starea de maternitate, statutul de căsătorie și parteneriatul civil.

Proiectele de egalitate universitară în curs de desfășurare includ Athena SWAN, Indexul Egalității la locul de muncă, Carta Cartei Race și Ghidul Universității Stonewall (AKA Gay by Degree). Mai multe informații sunt disponibile pe paginile web Equal Opportunities.

Demnitate la locul de muncă și studiu

Politica privind demnitatea la locul de muncă și studiu promovează demnitatea tuturor studenților și personalului de la universitate prin eliminarea tuturor formelor de comportament ofensator și stabilirea unui mediu de lucru și învățare care să nu fie hărțuit și agresat. Membrii Universității trebuie tratați cu demnitate și respect și să fie protejat de hărțuire și intimidare la locul de muncă și de studiu.

Susținerea limbii ucrainene

Ne-am angajat să susținem în mod activ, să promovăm și să îmbogățim cultura galeză și limba galeză.

Ca parte a viziunii noastre, ne propunem să ne îmbunătățim experiența studenților prin oportunități sporite de a studia prin intermediul galei și o îmbunătățire a preluării ofertei.

Vom spori, de asemenea, oportunitățile pentru toți membrii universității care pot, pentru a folosi limba galeză și pentru a consolida astfel imaginea Universității din Țara Galilor ca instituție bilingvă.

Îmbogățirea vieților altora

Discovery este o organizație caritabilă, condusă de voluntari, care dorește să îmbogățească viața oamenilor din Swansea. Organizația are în vedere o comunitate în care oamenii sunt tratați ca fiind egali și nu sunt discriminați sau dezavantajați de societate.

Discovery are ca scop:

  • Îmbogățiți viața oamenilor din Swansea pentru a-și putea îndeplini potențialul ca indivizi împuterniciți și ca membri ai grupurilor și comunităților.
  • Oferiți experiențe și oportunități noi printr-o gamă largă de activități conduse de studenți în comunitate, ceea ce duce la o mai bună înțelegere și egalitate reciprocă.
  • Sprijinați activ elevii pentru a fi conștienți de dezvoltarea lor personală și de impactul asupra ei înșiși și asupra vieții altora prin implicarea lor în activități bazate pe comunitate.

O universitate sănătoasă

Swansea a fost desemnată una dintre "Orasele sănătoase" ale Organizației Mondiale a Sănătății, care se alătură unei grupări de elită de orașe care lucrează împreună pentru a îmbunătăți sănătatea comunităților locale. În mod similar, Universitatea Swansea a fost desemnată o universitate sănătoasă și a stabilit o rețea sănătoasă în campus, cu misiunea de a spori sănătatea și bunăstarea comunității universitare.

International Students

Universitatea Swansea este recunoscută ca o lume universală de top 200 pentru studenți internaționali și salutăm cererile studenților internaționali din întreaga lume.

Încurajăm studenții noștri internaționali să facă aplicații prin sistemul nostru de aplicații online. Pentru mai multe informații despre efectuarea unei aplicații universitare sau postuniversitare pentru a studia la Universitatea Swansea, vizitați paginile noastre de aplicații.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Swansea University

MA în Comunicare, Practica Media și Relații Publice (PR) este conceput pentru studenții care doresc să își concentreze energia asupra lumii dinamice a social media, să-și ... [+]

MA în Comunicare, Practica Media și Relații Publice (PR) este conceput pentru studenții care doresc să își concentreze energia asupra lumii dinamice a social media, să-și dezvolte practica creativă și abilități de scriere profesionale sau caută să lucreze într-un mediu antreprenorial.

Caracteristici cheie

MA oferă practică bazată pe programe de planificare în domeniul abilităților media profesionale, contemporane, predate de profesioniștii din industrie cu medii academice. Programul include module de scriere profesionala / jurnalism, comunicatii vizuale si design media, video si documentare si PR, branding si promovare. Sunt disponibile și alte module de comunicare, teorie, film și istorie.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA Criminalitatea și Terorismul vă vor expune la natura în continuă schimbare a crimelor online și a comportamentului criminal, pentru a înțelege amenințările, tendințele ... [+]

MA Criminalitatea și Terorismul vă vor expune la natura în continuă schimbare a crimelor online și a comportamentului criminal, pentru a înțelege amenințările, tendințele, problemele și răspunsurile în domeniul terorismului și securității cibernetice, precum și întrebările etice cruciale.

Caracteristici cheie

MA Crime și Terorism MA oferă studenților posibilitatea de a:

Examinați aspecte legate de domeniul cibernetic dintr-o perspectivă interdisciplinară și multidimensională, care oferă o privire unică asupra problemelor.Angajați-vă direct cu activitatea proiectului și cu părțile interesate care vă pot oferi cunoștințe și cunoștințe de ultimă oră în domeniul respectiv.Alegeți dintr-o gamă largă de module disponibile pe întreaga Școală de Drept Hillary Rodham.Posibilitatea de a se specializa în anumite domenii ale criminalității cibernetice și / sau terorismului online printr-o disertație MA.Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Dezvoltare și Drepturile Omului examinează interfața relativ nouă între Drepturile Omului și Dezvoltare Internațională. ... [+]

MA în Dezvoltare și Drepturile Omului examinează interfața relativ nouă între Drepturile Omului și Dezvoltare Internațională.

Caracteristici cheie

Acest masterat este un program multidisciplinar care combină cunoștințe din domeniile studiilor de dezvoltare, politicii, teoriei politice și dreptului internațional. Acesta examinează unele dintre problemele-cheie care se confruntă cu societățile globale din secolul XXI, printr-un program dinamic care combină perspectivele teoretice și aplicate și este predat de o echipă de medici de renume în domeniile lor.

Elevii vor fi încurajați să aplice teoria legală, teoria socială și politică și instrumentele de cercetare în analizarea și înțelegerea dezvoltării și a drepturilor omului, precum și învățarea unor dimensiuni și concepte cheie istorice și politice.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Masterul nostru în justiția penală aplicată și criminologia vă va ajuta să aflați despre cauzele criminalității, sistemul de justiție penală și teme de ultimă oră în dezb ... [+]

Masterul nostru în justiția penală aplicată și criminologia vă va ajuta să aflați despre cauzele criminalității, sistemul de justiție penală și teme de ultimă oră în dezbateri criminologice de la experți de top din domeniu. Există o gamă incitantă de module diverse, care sunt oferite, concentrate pe aplicarea cunoștințelor criminologice asupra funcționării sistemului de justiție penală.

Caracteristici cheie

MA în Justiție Penală Aplicată și Criminologie oferă:

O înțelegere aprofundată a teoriilor criminologice ale criminalității și funcționarea sistemului de justiție penalăCunoașterea evoluțiilor internaționale în cercetarea în domeniul justiției criminologice și penaleO oportunitate de a studia impactul factorilor sociali, politici și economici asupra criminalității și politicii justiției penaleCreșterea capacității de angajare pentru o carieră în justiție penală, academică sau cercetareDescriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Relații Internaționale are scopul de a vă deschide mintea și de a vă extinde abilitățile. ... [+]

MA în Relații Internaționale are scopul de a vă deschide mintea și de a vă extinde abilitățile.

Caracteristici cheie

Acest MA oferă o cercetare avansată în Relații Internaționale, oferind studenților o înțelegere detaliată a sistemului internațional, chestiuni cheie, actori cruciali, și modalități alternative de analiză și interpretare a subiectului.

Cu o apreciere a dinamicii globale la locul de muncă, aveți apoi ocazia să vă specializați în examinarea unei anumite zone a lumii: Asia-Pacific.

Colegiul de Arte și Științe Umaniste are un Centru Absolvent. Centrul pentru absolvenți promovează și sprijină activitatea de cercetare individuală și colaborativă a excelenței internaționale și oferă un mediu vibrantă și de susținere pentru studenții care desfășoară activități de cercetare postuniversitară și care predă studii de masterat. Centrul oferă formare postuniversitară pentru a spori dezvoltarea academică și profesională și facilitează participarea la programe de seminar, ateliere de lucru și conferințe internaționale.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MA în Traducere și Interpretare (MATI) este o variantă specializată, cu accent special pe interpretarea competențelor, a MA nostru în Traducerea Profesionala. Este un pro ... [+]

MA în Traducere și Interpretare (MATI) este o variantă specializată, cu accent special pe interpretarea competențelor, a MA nostru în Traducerea Profesionala. Este un program integrat conceput pentru a transforma participanții cu excelență dovedită în limbi străine în lingviști profesioniști de succes și comercializabili.

Caracteristici cheie

În centrul MATI se află lucrările de traducere avansate pe tipuri de texte generale, administrative și tehnice, interpretarea (în unul sau două dintre următoarele medii: administrația locală, sănătate, poliție și instanță) și formarea în traducătorul asistat de calculator (CAT). Partea 1 a gradului include, de asemenea, oportunități de a dezvolta abilități suplimentare de specialitate în interpretarea, traducerea audiovizuală, traducerea automată (MT) și localizarea software-ului, managementul terminologiei, producția video sau editarea digitală, colaborarea cu întreprinderile locale de traduceri și efectuarea de comisioane reale la standarde și termene profesionale.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Swansea University

Master în Finanțe și Finanțe Internaționale este destinat candidaților care doresc să dobândească o bază solidă în domeniul bancar și financiar internațional, care le va ... [+]

Master în Finanțe și Finanțe Internaționale este destinat candidaților care doresc să dobândească o bază solidă în domeniul bancar și financiar internațional, care le va pregăti pentru o carieră în domeniul bancar, comercial sau analiză financiară.

Caracteristici cheieUn program specializat îmbunătățit care poate fi finalizat într-un singur anToate modulele sunt predate de facultatea noastră de clasă mondială care are o gamă largă de cunoștințe industriale și academiceSwansea este comun în primul rând în Țara Galilor pentru cercetare internațională clasată (REF 2014)O gamă largă de acreditări profesionale pentru a vă accelera cariera în funcție de modulele opționale pe care le faceți93% dintre studenții Swansea angajați la șase luni de la absolvireTimp de contact ridicat - modulele noastre au o prelegere (în dimensiuni de clasă cu o capacitate de aproximativ 150 de elevi) și un seminar / tutorial (în dimensiunile clasei fixate la 30) în fiecare săptămână. Sunteți interesat de facilități? Uită-te la ele aici.Burse disponibile pentru studenți restanți - faceți clic aici pentru mai multe detaliiSwansea este primul din Tara Galilor pentru impactul mondial - 60% la un nivel de 4 stele (REF 2014)Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Acest program MSc, prin consultarea cu mediul de afaceri și industrie (atât mari și mici), este stabilit pentru a stabili abilitățile cheie absolvent și atributele necesa ... [+]

Este binecunoscut faptul că inginerii și absolvenții de tehnică au potențialul de a ajunge chiar la punctul culminant al managementului și al conducerii în domeniul afacerilor și al industriei.

Acest program MSc, prin consultarea cu mediul de afaceri și industrie (atât mari și mici), este stabilit pentru a stabili abilitățile cheie absolvent și atributele necesare pentru a reuși într-un rol de conducere și / sau de conducere în sectorul de inginerie.

Caracteristici cheie

Conținutul acestui curs multidisciplinar va fi foarte informat de industrie. Modulele cheie vor oferi o introducere largă a managementului, alături de module detaliate specifice domeniului:... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Elevii de la cursul de Inginerie Structurală MSC vor fi furnizați cunoștințe aprofundate și expunere la idei și tehnici convenționale și inovatoare pentru a le permite să ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Elevii de la cursul de Inginerie Structurală MSC vor fi furnizați cunoștințe aprofundate și expunere la idei și tehnici convenționale și inovatoare pentru a le permite să dezvolte soluții solide pentru probleme de inginerie structurală.

Acesta va acoperi diversitatea naturii ingineriei structurale prin integrarea cunoștințelor din mecanică, materiale, analize structurale și design structural. Programul va acoperi, de asemenea, cea mai recentă tendință tehnică în inginerie civilă și structurală, inclusiv competențe avansate de modelare computațională și va acoperi în mare măsură provocările tehnice și soluțiile cu care se confruntă în lucrări de infrastructură la scară largă.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

MSc în Managementul Ingineria Durabilă pentru Dezvoltare Internațională este un curs foarte aplicat cu elemente predate și un proiect substanțial livrabile. Veți învăța s ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

MSc în Managementul Ingineria Durabilă pentru Dezvoltare Internațională este un curs foarte aplicat cu elemente predate și un proiect substanțial livrabile.

Veți învăța să gândiți rapid și flexibil, acționând decisiv în absența unor informații complete, pentru a îmbunătăți calitatea vieții prin soluții inginerești.

Cea mai mare parte a construcției mondiale se află în "țări în curs de dezvoltare, în primul rând în emisfera sudică" (PNUD). Aceste medii se confruntă cu provocări din cauza sărăciei extreme și a deficitului de alimente pentru a face schimbări climatice și o pierdere ireversibilă a biodiversității.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Deveniți un lider de succes în marketing al viitorului. Dezvoltați-vă abilitățile de marketing și strategii la nivel înalt, cu o înțelegere critică a problemelor și provo ... [+]

Deveniți un lider de succes în marketing al viitorului. Dezvoltați-vă abilitățile de marketing și strategii la nivel înalt, cu o înțelegere critică a problemelor și provocărilor actuale într-o industrie care evoluează în mod constant. Acest curs este acreditat de Institutul Chartered de Marketing (CIM), incluzând scutirea modulelor de la calificările profesionale CIM (CIM Graduate Gateway scheme).

Caracteristici cheieToate modulele sunt predate de facultatea noastră de clasă mondială care are o gamă largă de cunoștințe industriale și academiceAlegerea fie a Proiectului de Disertație, fie a Proiectului de Plasament în Industrie de 3 luniSwansea este comun în primul rând în Țara Galilor pentru cercetare internațională clasată (REF 2014)93% dintre studenții din Swansea care lucrează sau urmează studii în termen de șase luni de la absolvireTimp de contact ridicat - fiecare modul include o prelegere de 2 ore (dimensiuni de clasă aproximativ 150 de elevi), urmată de un seminar / tutorial de 1 oră (dimensiuni de clasă la 30) în fiecare săptămână.Burse disponibile pentru studenții restanțiDescriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Proiectat pentru absolvenți în domenii legate de economie care caută un program avansat de sporire a carierei și / sau a unor noi oportunități de cercetare. Dezvoltați ab ... [+]

Proiectat pentru absolvenți în domenii legate de economie care caută un program avansat de sporire a carierei și / sau a unor noi oportunități de cercetare. Dezvoltați abilitățile și expertiza cerute de economistul profesionist, dezvoltându-vă în același timp capacitatea de a înțelege și de a efectua cercetări inovatoare atât în ​​situații teoretice, cât și în cele aplicate.

Caracteristici cheieToate modulele sunt predate de facultatea noastră de clasă mondială care are o gamă largă de cunoștințe industriale și academiceSwansea este comun în primul rând în Țara Galilor pentru cercetare internațională clasată (REF 2014)93% dintre studenții din Swansea care lucrează sau urmează studii în termen de șase luni de la absolvireTimp de contact ridicat - fiecare modul include o prelegere de 2 ore (dimensiuni de clasă aproximativ 150 de elevi), urmată de un seminar / tutorial de 1 oră (dimensiuni de clasă la 30) în fiecare săptămână.Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

Pe cursul MSc în avansate de informatică, veți fi bine pregătit pentru o carieră în IT sau industrii conexe. Cursul este pentru dvs. dacă sunteți absolvent de informatică ... [+]

Pe cursul MSc în avansate de informatică, veți fi bine pregătit pentru o carieră în IT sau industrii conexe. Cursul este pentru dvs. dacă sunteți absolvent de informatică sau dacă ați dobândit o experiență în domeniul calculării și programării într-o primă diplomă diferită. Disponibilitatea de a lucra din greu și capacitatea de a rezolva problema sunt la fel de importante pentru acest MSc.

Master în cursuri avansate de informatică va dezvolta abilitățile și cunoștințele pe care le-ați câștigat de la primul dvs. grad prin lărgirea și aprofundarea cunoștințelor de informatică prin intermediul unei varietăți de module avansate și materiale.

Descriere... [-]
Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Swansea University

La cursul MSc în securitatea informatică de la Swansea University , studiile vor include teme precum criptografie, blochează, criptocurrencies, securitatea și confidenția ... [+]

La cursul MSc în securitatea informatică de la Swansea University , studiile vor include teme precum criptografie, blochează, criptocurrencies, securitatea și confidențialitatea datelor personale, cyberterrorismul, criminalitatea informatică și securitatea mobilă pentru a numi doar câteva. În acest curs, Swansea Computer Science abordează o abordare holistică și interdisciplinară, reunind module pe diverse teme, cum ar fi testarea penetrării, modelarea formală, managementul securității informațiilor, criptografia și AI, pentru a pregăti studenții noștri cu o mentalitate adecvată pentru o carieră în domeniul securității informatice .

Laboratorul de securizare a departamentului oferă fundalul perfect pentru explorarea peisajului de securitate, permițând studenților și personalului să efectueze experimente în domeniul securității rețelelor, al securității mobile și să exploreze amenințările și mecanismele de apărare în contextul internetului obiectelor.... [-]

Regatul Unit Swansea
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Regatul Unit