University of Strathclyde: Faculty of Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu una din Marea Britanie facultățile de conducere ale științei, la Universitatea din Strathclyde oferă un loc vibrant, dinamic, de susținere și prietenos pentru a studia.

Facultatea de Științe investighează provocările și posibilitățile lumii naturale și tehnologice, de la descoperirea de droguri si de sanatate publica pentru problemele de mediu, combaterea criminalității informatice și înțelegerea spațiu. Livrat de cercetatorii de clasa mondiala, master noastre oferă posibilitatea de a obține o calificare postuniversitară neprețuit, care va spori perspectivele de carieră. Elevii sunt oferite de predare de înaltă calitate, informat de cercetare inovatoare, precum și legături puternice cu industria, NHS si partenerii internaționali. În 2014 cadru de cercetare de Excelență, Departamentul de Fizica a fost evaluat de 1 in Marea Britanie pentru calitatea de cercetare.

Pentru putere cercetare, farmaceutice si Stiintelor Biomedicale a fost 4 în Marea Britanie și 1 în Scoția, și Chimie a fost 4 în Marea Britanie. În alegerea de a studia stiinta de la Strathclyde vei deveni parte dintr-o comunitate internațională de personal și studenți din peste 40 de țări. Mai mult de un sfert din absolvenții de studii universitare Facultatea sunt de afara sferei de Marea Britanie și a populației de personal este la fel de cosmopolit. Facilități sunt excelente, cu bine echipate, laboratoare moderne și camere de predare, plus acces 24 de ore la o rețea de informații de calculator avansate și un mediu sofisticat de e-learning virtual.

Facultatea este organizată în următoarele departamente:

Chimie Pură și Aplicată (inclusiv Centrul de Forensic Science)

Departamentul de Pure & Chimie Aplicata are legături naționale și internaționale din industria în toate domeniile de chimie, inclusiv programul premiat Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil și doctorat. Departamentul funcționează cu toate dimensiunile de companii din multinaționale la IMM-uri. Colaborari includ contracte cu noi și coreene companii de droguri descoperire, cercetare de diagnosticare cu Renishaw Diagnostics Ltd, și de cercetare chimie nano cu British Biocell International. Serviciul "Chimie Clinica" condus de elev oferă acces la facilitățile de chimie și servicii de consultanță, pentru proiecte mari sau mici, ale companiilor mari sau mici.

Calculatoare și Științe informatice

Departamentul de informare Calculatoare și Științe are un palmares solid de angajament industriale și profesionale, inclusiv o cercetare și predare parteneriat unic și lider național cu Glasgow Life, una dintre cele mai mari consortii culturale din Europa și care cuprind Glasgow orașului Biblioteci, care ne permite de a oferi studenților cu destinații de plasare profesionale supravegheate pentru a câștiga experiență practică biblioteconomiei. Angajament profesional, de asemenea, ne permite să încorporați proiecte practice în clasele noastre, și asigură că avem vorbitori regulat oaspeți din industrie pentru a ilustra subiectele noastre predate în practică.

Matematică și Statistică

Departamentul de Matematică și Statistică are o reputație internațională puternică în utilizarea matematicii aplicate, analiză matematică și statistici pentru a rezolva problemele în diferite industrii. Noi lucram cu cercetatori din alte universități și industrie din Marea Britanie, Europa și Statele Unite ale Americii și a legăturilor de colaborare au fost dezvoltate cu cercetatori din multe instituții din întreaga lume. Acestea includ: joint-venture cu Universitatea din Glasgow pentru a crea un centru de care se uita la modelarea matematică aplicată la toate aspectele medicinei și biologiei; Alianța Marine pentru Știință și Tehnologie Scoția (coloane), pentru a dezvolta creșterea activității de cercetare și predare a mediului marin prevăzut în zonele de acvacultură, pescuit și mediul.

Fizica (inclusiv Institutul de Photonics)

Lider Departamentul de calitate de cercetare din Marea Britanie are legături naționale și internaționale cu industria, care lucrează cu IMM-urile, cum ar fi TMD, inclusiv multe companii spin-out, cum ar fi M2 și Cascade, până la companii multinaționale, cum ar fi coerent și e2v. Legăturile noastre cu industria acoperă dezvoltarea de noi surse de radiații noi până la dezvoltarea de sisteme de măsurare complet cu companii precum Horiba. Departamentul a fost primul pentru a forma un parteneriat din Marea Britanie cu Institutul Fraunhofer.

Strathclyde Institutul de Farmacie și Științe Biomedicale

Institutul Strathclyde de Farmacie si Stiinte Biomedicale într-un centru de cercetare majoră în inima Glasgow, care are renume legături nivel național și internațional de cercetare și industrie. Departamentul găzduiește Centrul EPSRC de fabricație inovatoare în Manufacturing continuă și Cristalizarea, Research UK Formularea Unitatea de Cancer, Scottish Finanțare Consiliul / Scottish Enterprise finanțat Industrial Biotehnologie Centrul de Inovare și Centrul pentru Biophotonics. Institutul are o lunga istorie de colaborare de succes cu industria și oferă posibilitatea de colaborări și consultanță cu firme mari si mici.

Locații

Glasgow

University of Strathclyde

Address
16 Richmond Street,
G1 1 XQ Glasgow, Scoţia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 141 552 4400

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră