Citește Descrierea Oficială

Deoarece 1914 am oferit educație profesional inspirat relevante pentru vârsta. Pe atunci obiectivul nostru a fost de minerit și ceramică. Dar vremurile s-au schimbat și ne-am prea. Acum suntem furnizarea de toate, de la Jocuri de calculator la Știință Criminalistică.

Viziunea și valorile noastre sunt temelia Universitatea Staffordshire; e cum facem noi lucrurile. Asta nu va schimba.

Cine suntem

Cele jocuri de inteligență. Provocatorii gândire. Cele Expandere minte.

Suntem Universitatea prietenos cu marginea global. Suntem un loc literalmente în mijlocul a tot ceea ce, în inima din Marea Britanie.

Noi nu împingeți doar granițele, le rupe.

Noi nu deschide doar cărți, deschidem mințile.

Campusuri noastre

Activitatea noastră de bază este centrat la două campusuri în Stoke-on-Trent și Stafford, cu alte două prezențe în Shrewsbury și Lichfield.

Universitatea Staffordshire

Viziunea noastra este de a crea o margine vibrant și dinamic de campusul oras cu facilități strălucitoare de învățare și predare, legături bune de transport public și activități sociale.

Facultăți de predare care au fost împărțite în prealabil de peste două campusuri vor reuni rezultând o investiție mai concentrat în instalații. Nu va fi upgrade-uri majore de predare și spații sociale. Am investit deja mai mult de 40 de milioane de lire sterline în transformarea campus și de a face Cartierul universitar un loc cu adevărat inspirat de a trăi și de studiu. Acest lucru va continua.

Centre de Excelență

Campusuri noastre prin satelit de la Stafford, Lichfield și Shrewsbury vor deveni centre de excelență în domeniul sănătății, educației și asistenta medicala si moase și va beneficia, de asemenea de investiții în clădiri și facilități.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Staffordshire University

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să-rapide într-o carieră în jurnalism. Acesta este un premiu foarte profesional și are acreditarea deplină din partea Cons ... [+]

MA în Jurnalism

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să-rapide într-o carieră în jurnalism. Acesta este un premiu foarte profesional și are acreditarea deplină din partea Consiliului Național de Formare a Jurnaliștilor (NCTJ).

Schiță curs

Universitatea Staffordshire se bucură de legături puternice cu industria de jurnalism și cadrelor didactice au mulți ani de experiență de lucru în ziare, jurnalism on-line, radio și televiziune.

Veti beneficia de lucru cu o echipa de jurnaliști de top și academicieni și să învețe cum să se auto funcționeze ca jurnalist multi-media. Scopul nostru este pe combinarea teorie și practică într-o atmosferă plină de viață și angajarea care reproduce lumea reala a jurnalismului. Accentul se pune pe studiu independent, dezvoltarea unui portofoliu și urmărirea perspectivele de carieră. Premiul urmeaza un program de evaluare continuă și cere elevilor să efectueze un loc de muncă complet evaluate.... [-]

Regatul Unit Stoke-on-Trent
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Staffordshire University

Acest curs o ani va va ajuta sa dezvolte abilități excelente în modelare 3D și sculptura sau jocuri pe calculator teorie proiectare și de aplicare ... ... [+]

MSc în 3D Computer Games Proiectare

Acest curs o ani va va ajuta sa dezvolte abilități excelente în modelare 3D și sculptura sau jocuri pe calculator teorie proiectare și de aplicare.

Schiță curs

Premiul a fost conceput împreună cu partenerii noștri din industrie și oferă până la data de conținut utilizând software standard industrial care îndeplinește cerințele actuale și viitoare ale industriei de jocuri 3D. Acesta vă va permite să dezvolte și în continuare capacitatea de, bazându-se pe cunoștințele și abilitățile dobândite în prima gradul și extinderea în domenii legate de designul de jocuri pe calculator.

Acesta va spori abilitățile în cercetare, rezolvarea problemelor și de gestionare și va aplica cunoștințe și abilități pentru rezolvarea design complex și probleme 3D în timpul proiect de disertație. Premiul integrează paradigme industriei actuale în atât de evaluare si oportunitati de cercetare care au ca scop să vă ajute să obțineți în nici industria de jocuri sau academic.... [-]

Regatul Unit Stoke-on-Trent
August 2019
Engleză
La zi
12 - 32 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Staffordshire University

Master Cloud Computing oferă studii de specialitate de Cloud Computing. Acesta este un domeniu în creștere pentru a aborda problemele de lucru colaborativ cu datele stoca ... [+]

MSc în Cloud Computing

Master Cloud Computing oferă studii de specialitate de Cloud Computing. Acesta este un domeniu în creștere pentru a aborda problemele de lucru colaborativ cu datele stocate centralizat, fie in casa sau extern. Premiul este construit în jurul unui nucleu de rețele la nivel CCNP, subiectele de rețele utilizează Cisco echipamente de rețea și suport material oferit de Cisco Systems Inc.

Virtualizarea, tehnologii de server și mobile / tehnologii fără fir sunt investigate în contextul lucrătorilor mobili acceptate într-un mediu de întreprindere.

Cerințe de intrare

Un grad BSc Onoruri universitare de licență / BEng (2.2 sau mai sus) într-un subiect de calcul aferente, sau în Telecomunicații și Electronică Inginerie cu module Telecomunicații / de rețea de la o universitate din Marea Britanie, sau echivalentul internațional.... [-]

Regatul Unit Stoke-on-Trent
August 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Staffordshire University

Cursul este conceput pentru a face apel la absolvenți de contabilitate, finanțe sau de management al afacerii de premii. Primele patru module ale premiul formează baza st ... [+]

MSc în contabilitate și finanțe

Cursul este conceput pentru a face apel la absolvenți de contabilitate, finanțe sau de management al afacerii de premii.

Primele patru module ale premiul formează baza studiilor și să ofere o pregătire solidă în aspectele cheie de contabilitate și finanțe. După aceea, vă va studia aspectele tradiționale și contemporane teoretice de contabilitate și finanțe.

Premiul include un număr de module distincte, de exemplu modulul Teoria Contabilitate abordează principiile subliniind care conduc la convențiile contabile; modulul Portfolio se uita la construirea unui portofoliu de investiții. Modulul opțiune vă oferă posibilitatea de a explora o zona de contabilitate și finanțe care vă interesează în special, în timp ce disertație de cercetare pe bază de vă permite să continue cunoștințele într-o zonă de interes care susține ambițiile cariera, sau explora o zonă în care doriți a extinde dumneavoastră de cercetare în continuare la nivel de doctorat.... [-]

Regatul Unit Stoke-on-Trent
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Staffordshire University

Dezvolte o înțelegere profundă a tehnologiilor și a principiilor din spatele producției de muzică modernă și distribuție. Invata tehnici de înregistrare avansate, acustic ... [+]

MSc în Music Technology

Dezvolte o înțelegere profundă a tehnologiilor și a principiilor din spatele producției de muzică modernă și distribuție. Invata tehnici de înregistrare avansate, acustica, stăpânirea, sinteza sunet digital, dezvoltare de software de muzică și sound design.

Schiță curs

Elevii Master Muzica Tehnologie beneficia de resurse superbe, inclusiv de înregistrare pilot de studio și de amestecare cu SSL AWS 900. Suntem, de asemenea, un partener de învățare Avid, astfel încât elevii să aibă posibilitatea de a lua Pro Tools de acreditare până la Avid 210m.

Module predate includ:

Înregistrare audio Stăpânirea și Signal Processing Acustică Compozitie Modern Avansate Tools Pro Tehnici electronică Compozitie electroacustic Destinații Absolvent ... [-]
Regatul Unit Stoke-on-Trent
August 2019
Engleză
La zi
12 - 32 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

International Welcome

Staffordshire University 100 years