Staffordshire University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Deoarece 1914 am oferit educație profesional inspirat relevante pentru vârsta. Pe atunci obiectivul nostru a fost de minerit și ceramică. Dar vremurile s-au schimbat și ne-am prea. Acum suntem furnizarea de toate, de la Jocuri de calculator la Știință Criminalistică.

Viziunea și valorile noastre sunt temelia Universitatea Staffordshire; e cum facem noi lucrurile. Asta nu va schimba.

Cine suntem

Cele jocuri de inteligență. Provocatorii gândire. Cele Expandere minte.

Suntem Universitatea prietenos cu marginea global. Suntem un loc literalmente în mijlocul a tot ceea ce, în inima din Marea Britanie.

Noi nu împingeți doar granițele, le rupe.

Noi nu deschide doar cărți, deschidem mințile.

Campusuri noastre

Activitatea noastră de bază este centrat la două campusuri în Stoke-on-Trent și Stafford, cu alte două prezențe în Shrewsbury și Lichfield.

Universitatea Staffordshire

Viziunea noastra este de a crea o margine vibrant și dinamic de campusul oras cu facilități strălucitoare de învățare și predare, legături bune de transport public și activități sociale.

Facultăți de predare care au fost împărțite în prealabil de peste două campusuri vor reuni rezultând o investiție mai concentrat în instalații. Nu va fi upgrade-uri majore de predare și spații sociale. Am investit deja mai mult de 40 de milioane de lire sterline în transformarea campus și de a face Cartierul universitar un loc cu adevărat inspirat de a trăi și de studiu. Acest lucru va continua.

Centre de Excelență

Campusuri noastre prin satelit de la Stafford, Lichfield și Shrewsbury vor deveni centre de excelență în domeniul sănătății, educației și asistenta medicala si moase și va beneficia, de asemenea de investiții în clădiri și facilități.

Locații

Stoke-on-Trent

Address
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, Anglia, Regatul Unit