Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Oferim o lume a oportunităților în Londra

Fondată în 1803, St Patrick's a devenit o instituție educațională bine stabilită, primind studenți din întreaga lume în campusurile noastre de colegiu din Londra.

Calificările de care aveți nevoie

Avem parteneriate cu unele dintre cele mai cunoscute și inovatoare nume din învățământul din Marea Britanie, oferindu-vă HND și programe de licență în multe discipline. Prin facilitățile noastre și tutori cu experiență înaltă, aceste programe oferă abilitățile și cunoștințele care aduc cariere de succes.

O experiență care schimbă viața

Londra este locul perfect pentru a lansa o carieră la nivel mondial și pentru a câștiga o experiență cu adevărat unică a studenților. Campusurile noastre plasează sediul central al afacerilor internaționale, culturii, artei, designului, muzicii și o lume a oportunităților la ușă. Londra este locul ideal pentru a face un impact pozitiv și prieteni de-a lungul vieții.

De ce să alegem St Patrick's?

De când a fost înființată în 1803, St Patrick's sa transformat într-unul dintre principalii furnizori alternativi de educație, primind studenți din toate mediile. Suntem mândri de succesul studenților și încurajăm în mod activ dezvoltarea abilităților și a perspectivelor proaspete necesare pentru a se dezvolta în orice loc de muncă din întreaga lume.

Calitate și excelență

Scopul nostru principal este de a oferi cele mai înalte standarde de învățare, astfel încât să atingeți obiective de carieră la fel de mari. Echipa noastră academică este selectată pentru abordarea orientată spre elev - precum și partenerii noștri.

Respectarea nevoilor industriei și studenților

Aducem teoria la viață prin aplicarea ei la experiențele "reale". Veți absolvi cunoștințele aprofundate și capacitatea de a aplica aceste cunoștințe în contexte naționale și internaționale.

Începând cu prima zi, veți începe să vă pregătiți pentru succesul carierei, îmbunătățind CV-ul dvs. pentru a depăși așteptările angajatorului și pentru a vă distinge de ceilalți candidați.

Fiți în inima vibrantului Londra

Experimentează viața într-unul dintre cele mai importante, interesante și diverse orașe ale lumii. Londra este locul perfect pentru a vă îmbogăți în cultură, artă și muzică.

Veți fi într-un capital financiar și de afaceri major, înconjurat de unele dintre cele mai importante nume din întreaga industrie. Veți fi, de asemenea, în centrul unui design global, al modului și al hub-ului media.

Misiune si viziune

Misiune

Scopul nostru este de a ne ajuta pe studentii nostri prin educatie si sa le ajutam sa-si schimbe viata spre bine. St Patrick's se angajează să extindă participarea și să ofere acces la educație tuturor studenților. Este un mare privilegiu să putem sprijini studenții noștri, să-i ajutăm să le deblocăm potențialul și să-i vedem cu succes finalizând cursurile și absolventul. Oferim cea mai bună educație posibilă celor care au nevoie de ele la un preț accesibil, oferind oamenilor din toate categoriile de viață oportunitățile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este de a continua extinderea accesului la educație, de a ajuta studenții să-și îmbunătățească șansele de angajare și să încurajeze incluziunea în acest sector. Am alcătuit o excelentă echipă academică și servicii dedicate studenților, asigurând furnizarea de educație de înaltă calitate. Ne propunem să fim recunoscuți la nivel național ca furnizor de educație profesională remarcabilă, ajutând elevii să-și atingă ambițiile de carieră.

Accesarea și extinderea declarației de participare

Introducere

Colegiul St Patrick are o istorie mândră de promovare a accesului la educație. De la înființarea sa în 1803 ca o școală pentru copiii muncitorilor irlandezi din Londra, colegiul a acordat prioritate furnizării accesului deplin la educație, în special pentru cei trecuți cu vederea de către sistemul oficial și din zone defavorizate sau medii.

Misiunea noastră de acces și de extindere a participării

Credem cu tărie în a doua șansă, iar scopul nostru de a crește oportunitățile educaționale pentru toate merge mână în mână cu dedicarea noastră pentru inovație și diversitate.

Scopul nostru este acela de a ne permite studenților noștri să beneficieze de cea mai bună educație profesională posibilă la un preț accesibil, permițându-le să își schimbe viața în bine. Oferim oamenilor din toate categoriile de viață oportunitățile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră.

Este un mare privilegiu de a sprijini studenții noștri, de a le ajuta să-și deblocheze potențialul și de ai vedea că au terminat cu succes cursurile.

Ne-am angajat să fim cei mai buni în clasă pentru ocuparea forței de muncă și succesul studenților. În 2016, Colegiul a participat, pentru prima dată, la studiul "Destinația cercetătorilor" din Elveția (DLHE), alături de alți furnizori alternativi. Rezultatul arată că 54% dintre studenții intervievați au intrat în muncă integral sau part-time în termen de 6 luni de la absolvirea Colegiului. Acesta este un adevărat testament al angajamentului nostru față de ocuparea forței de muncă și producerea celor mai buni absolvenți din clasă. A fost încurajator să aflăm că 6% din totalul studenților chestionați în cadrul populației DLHE din 2016/17 au început să studieze fie full-time, fie part-time, în decurs de 6 luni de la absolvirea colegiului.

Programe predate în:
Engleză
Location address
St Patrick's
15-19 Great Chapel Street

London, England, W1F 8FN GB
Location address
Manchester, England, GB