Sparsholt College Hampshire

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere Sparsholt Colegiul Hampshire este unul dintre cei mai importanti furnizori de cursuri de nivel universitare asupra terenului și mediului, cu o istorie de peste 100 de ani. Cursurile noastre de gradul sunt validate de catre Universitatea din Portsmouth - clasat în top 2% din universitățile din întreaga lume (Times Higher Education World University Rankings 2014), și studenții noștri internaționali beneficia de facilități de neegalat, repartizate pe un campus care se întinde aproape 400 de acri de frumos rural britanic.

Student de astăzi, expert mâine Sparsholt Colegiul are o reputatie internationala pentru atragerea de studenți din întreaga lume. Acești elevi - din 28 de țări și de numărare - vin la Sparsholt pentru a participa la cercetare, și să se pregătească pentru o carieră la nivel mondial în domeniul de animale, gradina zoologica si management cal, știință care alapteaza veterinar, ecologie și conservare, horticultură și de pescuit.

Colegiul are o foarte puternică tradiție de amestecare învățare teoretice cu toate abilitățile practice care cererile industriei moderne. Ca urmare, elevii Sparsholt lăsați Colegiul foarte bine pregătit pentru ocuparea forței de muncă; 91% din absolvenții noștri au plecat în muncă sau de studiu în continuare (Dlhé 2013). Colegiul oferă, de asemenea un mediu de susținere, primitoare în care studenții au posibilitatea de a înflori și a atinge potențialul lor maxim. Este o abordare centrată pe elev care credem ca contribuie considerabil la satisfacția studenților noștri - Sparsholt Colegiul a avut cea mai mare rata satisfacția studenților (94%) din toate colegiile terestre britanice în 2015 (NSS Data).

Locații

Sparsholt

Sparsholt College

Address
Sparsholt College,
Westley Lane

SO21 2NF Sparsholt, Anglia, Regatul Unit