Schumacher College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înregistrați-vă pentru Ziua noastră deschisă online. Veți putea să discutați în direct cu cadrele didactice și cu personalul, să vizionați videoclipuri despre Schumacher College , campusul din Dartington și să aflați mai multe despre fiecare program.

Aflați mai multe și înregistrați-vă aici: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

Oamenii din întreaga lume, de toate vârstele și mediile de proveniență, au fost informați, inspirați și încurajați să acționeze prin cursurile noastre transformative pentru o viață durabilă .

Schumacher College are o reputație de invidiat pentru învățarea de vârf. Lucrarea noastră este să ne inspirăm, să ne provocăm și să ne întrebăm pe noi înșine ca și co-locuitori ai lumii, să adresăm întrebările pe care cu toții ne străduim să le găsim răspunsuri și să găsim cunoștințe solide, intuiție și minune în căutarea soluțiilor noastre.

Reuniți principalii gânditori, activiști și practicieni pe plan internațional, pentru a oferi un brand unic de experiențe de învățare în grupuri mici. Această învățare are loc în sala de clasă, grădini, bucătărie - face parte din tot ceea ce facem.

Aici vei descoperi lucruri despre tine, vei face prietenii profunde cu studenții din întreaga lume și, ca mulți absolvenți, vei începe o conexiune pe tot parcursul vieții cu colegiul.

Cu accent pe învățarea interactivă, experiențială și participativă, oferim abilitățile practice și gândirea strategică necesare pentru a face față provocărilor ecologice, economice și sociale ale secolului XXI.

Este tocmai în această perioadă de tulburare globală că vrem să veniți la Colegiu pentru a împărtăși cu noi modalitățile prin care sunteți mutat să trăiți și să acționați diferit.

Schumacher College este un loc foarte special. Pe măsură ce încercăm și ne dăm seama ce vom face pe planetă cu această planetă care se dezlănțuie, ea a devenit o subțire pentru speranță, o baterie pentru o viziune pozitivă! - Bill McKibben, fondatorul site-ului 350.org

De ce ar trebui să vii?

Dacă veniți la Schumacher College pentru un program de studii postuniversitare, cursuri scurte sau formare profesională, veți face parte din comunitatea noastră internațională de învățare, în frumoasele zone din sudul Devonului, pe Dartington Hall Estate (link-ul este extern).

Dartington Hall Estate a fost fondată în anii 1920 de doi antreprenori carismatici, influențându-le din est și vest pentru a crea un experiment în regenerarea rurală. Viziunea lor sa bazat pe forme progresive de educație, artă și agricultură - o moștenire pe care o vom continua astăzi.

Toate cursurile noastre sunt profund fundamentate într-o viziune ecologică și holistică care, odată trăită, va transforma complet modul în care trăiți și lucrați în lume.

Venind aici este o experiență bogată și diversă, care vă permite să vă amestecați cu studenți, profesori și activiști care se străduiesc să facă schimbări pozitive în lume. Schumacher College este un loc în care vă veți întâlni cu prietenii și aliații din toate domeniile vieții și din toate părțile lumii, care împărtășesc un interes și o pasiune pentru planeta pe care o locuim.

Schumacher College este pur și simplu unul dintre cele mai bune medii de predare și învățare care se găsesc oriunde în lume. - David Abram, vraja sensului și a deveni animal

19365_photoset-1.jpg

Cum ar fi să fii aici

Cursurile de la Schumacher College sunt de cea mai înaltă calitate și oferă învățarea și predarea, care se întâlnesc rareori în universități și colegii de astăzi.

Natura unică a cursurilor este nu numai în conținut, ci și în felul în care, în calitate de elev, sunteți implicați activ în calitate de co-creator.

Tu nu vei fi un receptor pasiv de cunoaștere aici, dar vei fi așteptat să fii un elev activ care caută soluții la întrebări pe care nimeni nu le-a răspuns încă.

Schumacher College este un loc riguros și pretențios, iar studenții noștri fac parte integrantă din transformarea experienței de învățare într-un mod unic, de neuitat și cu totul schimbător de viață.

Veți face parte din bogăția de tapiserie, care alcătuiesc Colegiul zilnic, amestecând cu studenții, voluntarii, ucenicii, profesorii care vizitează, practicanții, vorbitorii și artiștii interpreți sau executanți.

În ce credem noi

Comunitate - trăiesc, lucrează și învață împreună

Cea mai bună învățare se întâmplă în grupuri. Ne străduim să ne desfășurăm cursurile scurte cu o medie de 20 de participanți și programul nostru de studii postuniversitare cu 15, deși acest lucru este supus unor variații. Acest lucru vă permite să obțineți cele mai bune rezultate din interacțiunile dvs. între ele și cu profesorii și facilitatorii cursului. Folosim o serie de metode de predare și procese facilitate pentru a se asigura că atât oportunitățile de învățare în grup cât și cele individuale sunt maximizate și că un adevărat sentiment de co-creație și apartenență apare indiferent de durata șederii la Colegiu.

Începem ziua cu o întâlnire de dimineață comună pentru a trece prin afacerea zilei și pentru a aloca grupuri de lucru și sarcini. Toți elevii și personalul participă la activități zilnice de gătit, curățat și grădinărit, care, în afară de faptul că sunt parte integrantă a învățării noastre, ajută la promovarea unui sentiment de comunitate și reprezintă o mare oportunitate de a se amesteca cu toți membrii Colegiului.

Acolo unde este posibil, încurajăm participarea elevilor la o comunitate mai largă a Colegiului. Avem serate regulate deschise pentru public, unde profesorii noștri de scurtă durată dau discuții despre Pământ. Aceasta este o mare oportunitate pentru studenți de a se amesteca cu rezidenții locali. De asemenea, profităm de parteneriatul nostru cu Transition Town Totnes (link-ul este extern) - casa de mișcare internațională de tranziție - care sunt invitați în mod regulat să discute cu studenții noștri.

Respectarea tuturor sistemelor vii - o viziune ecologică asupra lumii

Tot ceea ce facem este luarea în considerare a impactului său asupra lumii. Suntem norocoși să ne bazăm într-o foarte frumoasă parte a lumii, cu moștenirea istorică a Dartington Hall Estate în spatele nostru și Colegiul însuși într-o clădire cu atmosferă listată - The Old Postern. Întreținerea și funcționarea Colegiului nu este lipsită de provocări în ceea ce privește durabilitatea, dar ne propunem să ne plimbăm în fiecare zi.

Biblioteca noastră este o resursă extrem de valoroasă, care conține cărți și imagini de arhivă care revin în cei 20 de ani de existență a noastră ca Colegiu. Unele dintre cele mai mari nume din domeniul durabilității și al vieții ecologice ne-au vizitat în această perioadă, iar colecția noastră reflectă acest lucru. Elevii, scriitorii și jurnaliștii ne vizitează frecvent în retragere pentru a folosi această facilitate. În calitate de student, veți avea acces nelimitat, șapte zile pe săptămână.

Corpul sănătos - mintea sănătoasă

Unii oameni continuă să se întoarcă la Colegiu numai pentru mâncare! Echipa noastră de bucătari in-house (cu sprijin din partea dumneavoastră) pregătește delicioase mâncăruri vegetariene, organice și de origine locală la fiecare masă. Standardul de hrană este atât de bun încât cursurile noastre de gătit obișnuite se vinde foarte repede în avans.

O parte semnificativă a alimentelor este cultivată pe terenurile Colegiului de 3.5 hectare, gestionate de Colegiu, cu ajutorul studenților și voluntarilor. Pe lângă creșterea alimentelor, motivele includ zone specifice pentru viața sălbatică, contemplație și inspirație în natură. Grădinile sunt gestionate pe principii ecologice și abordări de design permacultura.

De asemenea, cultivând un corp și o minte sănătoasă, avem un loc pentru meditație și reflecție liniștită în care puteți alege să începeți ziua cu o sesiune de mediere facilitatată înainte de micul dejun. (Nu îmi place implicarea că grădinăritul sau gătitul nu poate fi o urmărire liniștită, dar am despicat firul de păr !?)

Dincolo de Colegiu se află ferma și terenurile frumoase ale Dartington Hall Estate. Faceți o plimbare prin pădurile mixte din jurul Colegiului, de-a lungul râului Dart care trece prin Estate sau prin grădinile ornamentale din sala Dartington pentru evenimente și festivaluri legate de artă, precum și pentru cinematograf, teatru și spații de artă.

Vizitați mai departe orașul Totnes, la doar 20 de minute pe jos, pentru a experimenta cele mai bune orașe pe care le oferă orașul în ceea ce privește viața alternativă, comunitatea verde și asistența medicală complementară. Sau faceți o excursie în sălbăticia din apropiere Dartmoor - o zonă de frumusețe naturală imensă în peisajul nostru vecin. Minunata coastă de Devon de Sud este, de asemenea, aproape, cu stânci sălbatice stâncoase și plaje nisipoase.

19364_photoset-2.jpg

Locații

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1803 865934