Citește Descrierea Oficială

Școala de Studii Avansate (SAS), Universitatea din Londra, reunește 9 institute de cercetare recunoscute pe plan internațional pentru a forma Centrul Național al UK pentru susținerea și promovarea cercetării în domeniul științelor umaniste.

Situat in inima londonezului intelectual din Bloomsbury - inconjurat de universitatile din Londra, inclusiv UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, Scoala de Igiena si Medicina Tropicala din Londra, Institutul de Educatie, precum si British Museum si British Library - SAS o comunitate academică unică pentru studenții postuniversitari în științe umaniste. Studenții noștri beneficiază de un acces ușor la resurse de cercetare incredibil de bogate, printre care se numără Biblioteca Senatului, Biblioteca centrală a Universității din Londra și una dintre cele mai mari colecții de cercetare științifică din Marea Britanie.

Șapte din institutele școlii oferă o serie de programe de masterat și supervizare doctorală în domeniile lor de specialitate: istorie, istorie de artă, culturi și literaturi franceză / germană / hispanică / italiană / portugheză, studii de engleză, drept, politică și dezvoltare internațională, Drepturile omului, Studiile Commonwealth, Studiile latino-americane, Studiile privind refugiații, Guvernanța corporativă internațională și reglementarea financiară și Impozitarea.


Finanțarea

Școala de Studii Avansate desfășoară în fiecare an o serie de oportunități de burse și finanțare. În plus, institutele școlare oferă, de asemenea, o gamă largă de oportunități de finanțare proprii, inclusiv burse și studii.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of London, School of Advanced Study

MA în Garden și Istorie Peisaj de la Institutul de Cercetări Istorice va oferi un mediu academic riguroasă, în care elevii vor dezvolta de cercetare și scriere academice, ... [+]

O MA în Garden Peisaj și istorie la Institutul de Cercetări Istorice va oferi un mediu academic riguroasă, în care elevii vor dezvolta de cercetare și scriere academice, și pentru a obține o înțelegere profundă a gradini si peisaje intinde pe glob si secolelor.

Acest curs va fi deosebit de util pentru absolvenții care au absolvit o primă diplomă într-un legate de subiect, precum și pentru arhitecți și gradinari peisaj care doresc să aprofundeze cunoștințele lor de subiect sau adăuga o margine de curriculum vitae lor.

Predarea va avea loc la Institutul de Cercetări Istorice, cu un accent puternic pe interacțiunea profesor-elev în clasa. Nu va fi, de asemenea, un accent pe pregătire practică, cu sesiuni de la muzee și biblioteci, precum și vizite la grădini de la Londra. ... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of London, School of Advanced Study

Această diplomă la Institutul Warburg își propune să echipeze studenții pentru cercetarea interdisciplinară în studiile medievale și renascentiste și în recepția tradiție ... [+]

Despre gradul

Institutul Warburg MA în istoria culturală, intelectuală și vizuală își propune să echipeze studenții pentru cercetarea interdisciplinară în studiile medievale și renascentiste și în receptarea tradiției clasice. Elevii vor deveni parte a unei comunități internaționale de cercetători, care lucrează într-o bibliotecă de renume mondial. Ele își vor lărgi gama de cunoștințe pentru a include interpretarea informată istoric a imaginilor și textelor, a istoriei artei, a filozofiei, a istoriei științei, a literaturii și a impactului religiei asupra societății. Elevii își vor îmbunătăți cunoștințele de limbă latină, franceză și italiană și vor dobândi abilitățile de arhivă și bibliotecă esențiale pentru cercetarea textelor primare.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of London, School of Advanced Study
Address
London, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 20 7862 8000