Citește Descrierea Oficială

Școala de Studii Avansate (SAS), Universitatea din Londra reunește 10 de institute de cercetare de renume international pentru a forma centru național al Marii Britanii pentru susținerea și promovarea cercetării în științele umaniste. Școala găzduiește, de asemenea, un centru multidisciplinar, Consorțiul pentru Drepturile Omului.

Situat în inima de intelectual Londra în Bloomsbury - înconjurat de Universitatea din Londra Colegii, inclusiv UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, Londra Scoala de Igiena si Medicina Tropicala, Institutul de Educație, precum și British Museum și British Library - oferte SAS o comunitate științifică unică pentru studenții cu studii postuniversitare în științele umaniste. Studenții noștri beneficiază de un acces facil la resurse incredibil de bogate de cercetare, inclusiv Senate House Library, Universitatea din biblioteca centrală din Londra și una dintre cele mai mari colecții de cercetare umaniste din Marea Britanie.

Șase dintre institutele școlii oferă o gamă largă de programe de masterat predate și supraveghere de doctorat în domeniile lor de expertiză în: Istorie, Istoria artelor, culturi și literaturi franceză / germană / Hispanic / Italiană / Portugheză, Studii de limba engleză, Drept, Politică și Dezvoltare Internațională, Drepturile omului, Studii Commonwealth, Studii din America Latină, Studii de refugiat, guvernanță corporativă International si reglementarea financiară, și fiscalitate.

SAS primeste mai mari decât ratele medii naționale de satisfacție. În 2013 sondajelor naționale de studenți postuniversitare, 85% din masteranzi a declarat că experiența lor de predare și învățare a depășit așteptările lor și 88% dintre elevii de gradul de cercetare a raportat ca experienta lor de ansamblu a depășit așteptările lor.

Finanțare: SAS Burse de

Programul de sprijin pentru studii postuniversitare (numai 2015-16)

Există cinci premii de până la un maxim de 10.000 de lire sterline pentru a acoperi taxele de școlarizare și contribuie la costurile de întreținere (dacă este cazul), care sunt disponibile pentru 2015-16 doar prin sistemul de Sprijin postuniversitar finanțat de HEFCE. Această schemă de un an își propune să sprijine studenții din grupuri sub-reprezentate în rândul Scoala de învățat populație de masterat, care doresc să realizeze un program de studii postuniversitare a învățat.

Eligibilitate: Premiile vor fi limitate la studenții care sunt:

Progresează de la un curs de licență pentru care au fost perceput taxa de școlarizare mai mare aplicare începând cu 2012-13 și care nu au o calificare inferioară echivalent (ELQ), adică au deja un masterat sau studii superioare; Întreprinderii cursuri de masterat în orice subiect, cu excepția MRes, Învățământ la Distanță, PGDip și PGCert; Studierea full-time sau part-time pentru un maxim de doi ani; Domiciliat în Uniunea Marea Britanie sau europene; Auto-finanțat; Dintr-un grup care este evidentially sub-reprezentate în rândul Scoala învățat populație de masterat.

NB: Candidații trebuie să îndeplinească toate criteriile de mai sus. Este de la Scoala de a determina care elevii sunt din grupuri sub-reprezentate în rândul Scoala de învățat populație de masterat. Datele și exemple vor fi furnizate panou.

Aplicație: Pentru a aplica pentru o Bursa Programul de sprijin postuniversitar la Scoala, trebuie aplicat pentru a studia aici. Vă rugăm să consultați Maestrul nostru grade pagina sau site-uri web Institutul, iar apoi informațiile privind modul de aplicare. Schema de sprijin postuniversitar concursul Bursa de 2015-16 închide luni o iunie 2015.

SAS Burse (Fondul de Coffin pentru Studenți promițătoare)

Școala este în măsură să ofere două Burse SAS prin Fondul Coffin pentru Studenți promițătoare. În 2015-16, premiile sunt £ 12,500 pentru a acoperi taxele de școlarizare și să contribuie la costurile de întreținere (dacă este cazul) și vor fi acordate doi elevi care au excelat demonstrabil în gradul lor de licență.

Eligibilitate: Criteriul primar pe care sunt judecați aplicații este meritul academic. Candidatul va fi de o calitate exceptionala, evidentiata prin realizarea academice anterioare la nivel de licență, cu o marcă remarcabilă realizat în proiect / disertație final de an. Solicitanții de succes va avea un interes real și demonstrabil în întreprindere o diplomă de master la Școala de Studii Avansate. În plus, premii sunt deschise pentru studenții care sunt:

Autofinanțează și domiciliul în Marea Britanie, Uniunea Europeană (UE) sau în străinătate; Studiind cu normă întreagă sau cu jumătate de normă pentru o perioadă maximă de doi ani; Întreprinderii cursuri de masterat în orice subiect (cu excepția MRes, Distanță
Învățare, PGDip și PGCert).

Aplicație: Pentru a aplica pentru o Bursa Programul de sprijin postuniversitar la Scoala, trebuie aplicat pentru a studia aici. Vă rugăm să consultați Maestrul nostru grade pagina sau site-uri web Institutul, iar apoi informațiile privind modul de aplicare. Schema de sprijin postuniversitar concursul Bursa de 2015-16 închide luni o iunie 2015.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of London, School of Advanced Study

MA în Garden și Istorie Peisaj de la Institutul de Cercetări Istorice va oferi un mediu academic riguroasă, în care elevii vor dezvolta de cercetare și scriere academice, ... [+]

O MA în Garden Peisaj și istorie la Institutul de Cercetări Istorice va oferi un mediu academic riguroasă, în care elevii vor dezvolta de cercetare și scriere academice, și pentru a obține o înțelegere profundă a gradini si peisaje intinde pe glob si secolelor.

Acest curs va fi deosebit de util pentru absolvenții care au absolvit o primă diplomă într-un legate de subiect, precum și pentru arhitecți și gradinari peisaj care doresc să aprofundeze cunoștințele lor de subiect sau adăuga o margine de curriculum vitae lor.

Predarea va avea loc la Institutul de Cercetări Istorice, cu un accent puternic pe interacțiunea profesor-elev în clasa. Nu va fi, de asemenea, un accent pe pregătire practică, cu sesiuni de la muzee și biblioteci, precum și vizite la grădini de la Londra. ... [-]

Regatul Unit London
Octombrie 2019
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of London, School of Advanced Study

Acest grad de la Institutul Warburg are drept scop de a dota studenții pentru cercetare interdisciplinară în studii medievale și renascentiste și în primirea de tradiția ... [+]

Despre gradul

Institutul Warburg MA în culturală și intelectuală Istorie are drept scop de a dota studenții pentru cercetare interdisciplinara în studii medievale și renascentiste și primirea tradiției clasice. Elevii vor deveni parte a unei comunități internaționale de cercetători, care lucrează într-o bibliotecă de renume mondial. Ei vor extinde gama lor de cunoștințe pentru a include interpretarea informat istoric de imagini și texte, istoria artei, filozofie, istoria științei, literaturii, și impactul religiei asupra societății. Elevii vor îmbunătăți cunoștințele lor de limba latină, franceză și italiană și va dobândi bibliotecii arhivă abilitățile esențiale pentru cercetarea privind textele de bază.... [-]

Regatul Unit London
Octombrie 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of London, School of Advanced Study
Address
London, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 20 7862 8000