Ruskin College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce studiu la Ruskin? Indivizii ca tine care doresc să facă schimbări pozitive în viața lor și au determinarea de a asigura educația, calificările și oportunitățile pe care le oferim.

Ca o facultate în continuare sediul în Oxford, Ruskin oferă oportunități educaționale, de adulti cu câteva sau nu calificare într-un cadru informal. Curriculum-ul nostru incepe cu elevii, entuziasmul lor, trebuie, ambițiile și aptitudinile si oferim candidați noastre potențiale rute de progres din cursuri de fundație, până la accesul la învățământul superior, Programe de ieri până la nivel de master.

Fie ca sunt pe cale realizarea de calificare, urmărind un entuziasm uitat sau pur și simplu de învățare să se bucure de educație. Colegiu nostru prietenos rezidential atrage studenți din comunitățile noastre locale, in Marea Britanie si din lume pentru a ajuta reciproc să învețe.

Vă vom ajuta să găsiți un nivel de studii care se potriveste abilitățile și experiența.

Ruskin College are o istorie mândru de sprijinirea persoanelor să își realizeze potențialul lor. Suntem un colegiu mic, cu idei mari - si programele care le oferim înțelege procesul de învățare poate face, de asemenea, schimbări pozitive în viețile altora. Ruskin salută studenții care nu numai doresc să se dezvolte, dar doresc, de asemenea, de a pune ceva înapoi în societate.

Toate cursurile noastre sunt dotate cu aceeași învățătură de înaltă calitate și sprijin și există o serie de opțiuni pentru tine de a explora, de la cursuri de scurtă durată, prin grade la programe de masterat.

Ce este special la Ruskin?

Excelență academică - Ruskin oferă personal înalt calificat, care oferă o experiență de învățare bogată de susținere și Un mediu de susținere - cu ajutorul nostru puteti realiza potențialul și de a depăși propriile bariere personale pentru învățare. Tutore vă va ajuta să găsiți abilitățile necesare și face față provocărilor cu care vă confruntați O comunitate ca-minded - veți alătura o comunitate de oameni ca-minded, și studiind alături de alți adulți ca tine care au ales să facă o schimbare pozitivă în viața lor Progresia clar - calatoria de învățare este adaptat la capacitatea si aspiratiile si ca poate însemna accesul direct pe un program de grad (în funcție de interviu) Un ochi spre viitor - ceea ce se poate realiza depinde de aptitudinile pe care le-au dezvoltat în timpul studiilor. Cursurile noastre vă mai poate duce direct în cariera profesională sau să continue învățământul superior.

Povestea noastra a inceput acum 115 ani, înrădăcinată în educarea adulților clasa muncitoare. Astăzi, vom continua să ofere oportunități și sprijin pentru studenții care se confruntă de multe ori situații dificile. Elevii vin la noi din toate categoriile de viață, de toate vârstele, unele cu angajamentele de familie sau familiale, mulți dintre cei care sunt familiarizați cu șomajul sau part-time, locuri de muncă reduse plătite, și mulți dintre cei care au fost refuzate de educație, calificări și șanse mai devreme în lor vieți.

De ce nu face Ruskin College următorul capitol din povestea ta?

Cazare la Ruskin Ruskin College este situat în Old Headington, o zonă doar trei mile de centrul orașului Oxford și bogat în istorie. Ex-rezidenți ai Headington includ CS Lewis, JRR Tolkien, Sir Isaiah Berlin și Elizabeth Bowen, printre altele.

De Headington există servicii regulate și frecvente de autobuz spre centrul orașului, precum și un serviciu regulat antrenor la Londra.

După ce a oferit un loc, studenții full-time pot aplica pentru un singur dormitor de studiu pentru întregul an universitar (40 săptămâni). Cazare pentru elevi pe site-ul este de un standard ridicat, recent renovat, și de studiu care oferă / camere in blocuri mici, în campusul liniștit, semi-rural.

Există o gamă de camere standard cu baie comună sau facilități de duș și toaletă, sau camere cu baie privată, la un cost mai mare, și în funcție de disponibilitate. Toate au în comun bucătării, și există trei camere comune pentru utilizarea în seara.

Colegiul ocupă un loc frumos, cu zone lawned în față, oferind copaci specimen și o cale de ulmi, o gradina cu pereți urmă cu oportunități de a se implica, o livadă, un lemn mic și poienilor dincolo. Mai presus de toate, acest lucru oferă un mediu calm și liniștit în care să studieze.

Viața pe Campus Colegiul atrage studenți din toată Marea Britanie și multe părți ale lumii. În cadrul comunității sale rezidențiale, studenții socializa, de studiu și de a ajuta reciproc să învețe într-un mediu prietenos, de susținere.

Up-to-data de facilități informatice sunt disponibile pe tot parcursul săptămânii, inclusiv week-end, și modern, construit cu scopul de biblioteca Callaghan este bine aprovizionat cu peste 40.000 de volume.

Există un activ Uniunea Studentilor, numit Ruskin College Student Uniunea (RCSU), care promovează și susține interesele studenților Ruskin, activități coordonează și sponsorizează grupuri și societăți în cadrul Colegiului.

Elevii sunt de asemenea, eligibile pentru a adera la Uniune Oxford, si Universitatea din cluburi și societăți Oxford, care oferă o multitudine de sportiv, teatral, muzical și activități politice.

Ruskin College este una dintre cele mai vii locuri pentru întâlniri literare și politice din Oxford. Avem vorbitori de vizitare, seri muzicale și creative scris și poezie lecturi, în plus față de gazduieste o varietate de evenimente Platforma de teatru, drept, de gen și de istorie.

Viața în Oxford Orașul Oxford oferă o gamă largă de oportunități de culturale și de petrecere a timpului liber.

Ashmolean fost primul muzeu publice și case colecții din lume de la sculptura clasica la picturi impresioniste. Muzeul de Arta Moderna ofera cele mai bune de lucru contemporane. În cadrul colegiilor Oxford, sunt disponibile pentru vizualizare publică mai multe colectii frumoase de arta.

Biblioteca Bodleian, principala biblioteca de cercetare de la Universitatea din Oxford, numara printre cele mai prestigioase din lume, și Blackwells librărie Oxford este pilot pentru unul dintre cele mai mari librării universitare din Marea Britanie.

Oxford Playhouse și Teatrul Nou prezenta cele mai bune de performanță Touring - de la teatru clasic, prin opera și dans, să se ridice și benzi nume mari și cântăreți. O varietate de alte spații de performanță la scară mai mică a satisface toate gusturile, oferind multe oportunități de a participa.

O scena muzicii vibrant, de asemenea, există și în baruri și cluburi Oxford chiar peste oras, la folk la funk, rock la reggae.

Există sport mari și de agrement în Oxford. Centrul Sportului Universitar are terenuri de squash și o sală de gimnastică, și există oportunități din belșug pentru participare individuale și de echipă. Orașul în sine oferă, de asemenea, un patinoar și o varietate de centre sportive și facilități.

Accesul universitate Multe dintre facilitățile de la Universitatea din Oxford, bibliotecile sale, viața socială, și de evenimente, sunt deschise Ruskin studenți prin link-uri colegiului. Elevii care studiază privind gradul Foundation în Afaceri și Social Enterprise pot avea acces la facilitățile oferite de Oxford Brookes University, inclusiv biblioteca, servicii cariere și facilitățile sportive.

Ruskin College, de asemenea, a stabilit legături cu universități pentru a oferi progresie în învățământul superior pentru cei completarea unul de Acces la cursurile de învățământ superior diplomă sau primul (CertHE) sau al doilea (gradul Foundation) cursuri.

Locații

Oxford

Dunstan Rd

Address
Ruskin College
Ruskin Hall
Dunstan Road
Old Headington

OX3 9BZ Oxford, Anglia, Regatul Unit