Citește Descrierea Oficială

Royal Conservatorul este Scoția'S centru național de formare profesională de specialitate în artele spectacolului. Locația noastră este inima de Glasgow; Orientarea noastră este scena internațională contemporană. Suntem lider de modul în calitate de unul dintre Conservatoarele de top din Europa, Oferind o latime rar de discipline artistice. Tot ceea ce facem, la fel ca în nostru RSAMD zile, este determinată de dorința noastră pentru excelență. Elevii înflori datorită amestec extraordinar de școlarizare intensivă, un program riguros de performanță, de lucru cu omologii profesionale în industrie, și spațiu pentru a crea împreună cu alte persoane din disciplinele, dacă doresc. Atât elevii, cât și personalul sunt prolific în crearea de muncă cu adevărat inovator.

La Royal Conservatoire, De școlarizare este susținut în mod constant de parteneriatele cu companii de profil înalt de performanță în Scoția și dincolo, și de experiența profesională a personalului nostru.

Formare profesională extrem de Oferim învățare remarcabil specialist la cel mai înalt nivel profesional și de grade universitare și postuniversitare în dans, teatru, muzica, productia, ecran și educație. Formare nostru este riguros și indisolubil legate de profesiile. De asemenea, ne-am hrăni talent în toate etapele și vârstele cu o mare varietate de cursuri de la sedinte saptamanale la școli de specialitate de vară.

Facilitatile noastre - printre cele mai bune din Europa
Am investit recent 8,5 milioane lire sterline în dezvoltarea de noi facilități superbe la Speirs Broaste Studios și în renovarea nostru Campus Renfrew Street. Noi credem că facilitățile noastre de acum cele mai bune noastre în Europa. Acestea includ șase locuri de profesionale de performanță; un raport mare de camere de practică pe student; trei studiouri de înregistrare; studiouri de percuție; Tehnologia de scena profesionist; patru studiouri de dans bespoke; noi studiouri de tehnică, design, artă pitoresc, de construire a stabilit și costume și construcție. Toate acestea sunt susținute de cele mai recente tehnologii IT și digitale.

Locația noastră în inima artistic Scoția Scotia are un patrimoniu de arte dinamic și Glasgow este cunoscut ca o capitală a culturii. Este acasa, la multe dintre profesiile de performanță - și multe sunt situate imediat în jurul nostru. Orasul este foarte "prietenos elev", cu o populație de studenți mare de 80.000. Legături excelente de transport îl face ușor pentru a ajunge de cele mai multe capitale europene, cu avionul sau cu trenul.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Royal Conservatoire of Scotland

Ești cu scopul de a face muzica cariera ta? Sunteți aspiră să devină o cântăreață de operă, un artist sau muzician concert orchestral; să însoțească, compune sau aranja; ... [+]

maestru de muzică (unități incluse)

Ești cu scopul de a face muzica cariera ta? Sunteți aspiră să devină o cântăreață de operă, un artist sau muzician concert orchestral; să însoțească, compune sau aranja; pentru a lucra ca un instrumentist independent sau a fi un conductor, lider de muzică sau animator. Ați putea fi, de planificare pentru a antrenor sau preda, fie ca accentul unic din viata ta profesionala sau, mai probabil, ca parte dintr-o cariera de portofoliu. S-ar putea avea atracțiile ta setat pe studii de doctorat, pentru a face o contribuție la cultura muzică tradițională vibrantă Scoția sau pot dori, probabil, să-și îndeplinească una dintre cele mai vitale rolurile de muzică specialist în forme de artă conexe, cum ar fi de balet. Oricare ar fi rațiunea pentru care se aplică aceste unități Royal Conservatorul lui, va fi aici pentru a rafina și extinde musicianship în curs de pregătire pentru următorii pași. ... [-]

Regatul Unit Glasgow
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză