Rose Bruford College of Theatre and Performance

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Rose Bruford College of Theatre and Performance .

Scopul nostru este să vă inspirăm, să vă emoționăm și să vă instruiți ca un artist creativ și practicant care poate folosi practica și cercetarea reflectoare, împreună cu învățarea de clasă mondială pe care o oferim, ca instrumente pentru a deveni un gânditor independent și un profesionist activ și de succes.

Etosul de predare, învățare și formare la Rose Bruford College pune accentul pe artă, colaborare, comunitate, descoperire, diversitate, ocupare profesională, independență și profesionalism. Elevii și personalul lucrează într-un mediu strâns legat de campusul nostru frumos de parc pentru a produce și produce peste 75 de spectacole pe an.

Unele producții sunt prezentate în altă parte în Londra, unele sunt luate în turneu în Marea Britanie și în străinătate. Din această atmosferă plină de viață au venit următoarea generație de artiști, designeri, tehnicieni și companii care schimbă chipul teatrului global și evenimentelor live.

Misiune

Ne propunem să obținem un impact social, dar și cultural, prin furnizarea de educație profesională și educație profesională de cea mai înaltă calitate, într-un spectru larg și inovativ de învățare și predare, care oferă absolvenți proactivi care sunt creativi, împuterniciți, angajați, incluzivi și diversi, etici și interculturali în perspectivă .

Viziune

Rose Bruford College va crea factorii de schimbare a viitorului

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Cursurile noastre

Elevii din peste 40 de țări studiază cu noi despre cele 15 cursuri diferite de formare profesională și profesională.

Producții și evenimente

Desfășurăm producții și evenimente pe tot parcursul anului, atât în campusul cât și în afara campusului.

Absolvenții noștri

Absolvenții noștri continuă să modeleze viitorul industriei.

Locația noastră

Colegiul este situat în Lamorbey Park, în sud-estul Londrei, într-o zonă frumoasă și verde, la doar 30 de minute cu trenul de la Trafalgar Square și centrul West End din Londra. Clădirea campusului este înconjurată de Casa Lamorbey din clasa a II-a cu facilități moderne, construite în scopuri, incluzând un teatru în hol, cu o capacitate de 330 de locuri, un teatru barn flexibil cu 100 de locuri, două teatre de studiouri neagră, studiouri, laboratoare tehnice, ateliere de proiectare și producție, o bibliotecă de teatru unică și zone de studiu bine echipate. În 2015, Colegiul a deschis Christopher Court, o cameră 168 de camere cu baie privată, la o scurtă plimbare de campus.

Cultura noastră de inovare

Mândru de istoria sa de inovare, care a văzut-o pe Rose Bruford introducând prima diplomă de licență la nivel universitar în actorie și prima diplomă de licență în designul de iluminat din anii 1970, Rose Bruford College continuă să împingă limitele formării în teatru de performanță și tehnică, una dintre cele mai importante conservatoare de teatru din lume și una dintre cele mai mari din Marea Britanie în ceea ce privește numărul studenților și varietatea opțiunilor sale de formare profesională. Pregătirea absolvenților săi de actorie pentru o carieră pe scena și scenă și design.management și absolvenți tehnici pentru scenele din spatele industriei de divertisment mai largi - cu șase opțiuni diferite de actorie și performanță la nivel universitar și postuniversitar, cel mai mare portofoliu de teatru tehnic și management programe universitare de licență și două diplome de licență online - pregătim unele dintre cele mai bune talente de a face teatru astăzi în întreaga lume.

Colegiul și personalul său didactic promovează imaginația, talentele și creativitatea studenților noștri, pregătindu-i pentru a recompensa și a satisface o carieră în provocările industriilor interesante și bine plătite. Treaba noastră este de a instrui, dar și de a ne ajuta să găsim locuri de muncă pentru toți absolvenții noștri.

Facilitățile noastre

Rose Bruford College of Theatre and Performance este amplasat în Parcul Lamorbey, parcuri cu frunze verzi, datând din secolul al XVI-lea, cu copaci maturi și un iaz cu pești și păsări de apă. Aspectul campusului sa schimbat abia peste 60 de ani.

Avem o serie de facilități pentru a satisface nevoile dvs. pentru orice ocazie, de la întâlniri de absolvenți până la nunți, ceremonii de premiere, conferințe, întâlniri, cursuri și ateliere. Deseori angajăm în școli grupuri și școli de vară.

În august 2015 , Colegiul a deschis o sală de reședință Christopher Court, care a fost compusă din 168 camere cu baie proprie, aproape de gara Sidcup, pe care elevii le folosesc în cursul anului universitar (septembrie-sfârșitul lunii iunie) și alții în timpul verii (iulie și august).

Facilitățile noastre de închiriere includ:

 • Casa Lamorbey din clasa a II-a
 • Teatrul Rose cu 330 de locuri
 • Teatrul Barn cu 100 de locuri
 • Două teatre de studio
 • Sali de repetiție
 • Studioul de dans
 • Săli de clasă
 • Studiouri de inregistrare
 • Producție completă / suport tehnic
 • Închiriere de baruri și servicii de catering disponibile
 • Cutie de birouri

Locații

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră