Royal College of Art

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Royal College of Art

Clasat la numărul unu universitar de artă și design din lume timp de șase ani consecutivi (2015-2020) *

Situată în inima Londrei, Royal College of Art este cea mai influentă universitate post-universitară de artă și design din lume. RCA a fost clasat în topul universității de artă și design din lume timp de șase ani consecutivi (2015 - 2020) în clasamentul QS World University.

Programe de studiu

RCA oferind 40 de programe postuniversitare - inclusiv master, doctorat și diplomă de absolvire.

În plus, Colegiul oferă limba engleză pentru scopuri academice (EAP) pentru a sprijini studenții în comunicarea într-un context academic de artă și design. Aceasta include cursuri de pre-sesiune de 8 săptămâni și 4 săptămâni, înainte de începerea programelor și oferă sprijin în sesiune pe parcursul anului universitar.

Cursuri scurte

Royal College of Art oferă un portofoliu din ce în ce mai mare de cursuri scurte, care includ clase superioare de nivel executiv, cursuri de vară și programe de educație executivă personalizate pentru companii și organizații.

Cursuri de învățământ executiv

Un program de masterclass-uri executiv concepute special pentru a oferi profesioniștilor de nivel superior cu cele mai importante abilități de afaceri pentru secolul XXI, cum ar fi creativitatea, gândirea critică și empatia.

Accesați paginile web ale cursului pentru datele viitoare și pentru a vă înregistra interesul.

Școală de vară

Cursurile de vară variază de la o zi la trei săptămâni, oferind participanților oportunități inegalabile de acces la expertiză, studiouri și facilități de talie mondială. Aceste cursuri sunt degustatori excelenți pentru master-urile RCA .

Alimentarea industriilor creative

RCA are un rol distinctiv în pregătirea studenților postuniversitari pentru cariere în artă, design și sectorul creativ - într-adevăr Colegiul este privit pe scară largă ca un creuzet al industriilor creative. Cursurile sunt predate de artiști, designeri, arhitecți, scriitori, cercetători și teoreticieni de renume internațional, iar studenții au o oportunitate unică de a studia arta într-un mediu de design și de a proiecta într-un mediu de artă. Formele sale concentrate, personalizate de predare și învățare - și facilitățile tehnice dedicate și centrele de cercetare - contribuie la un mediu excepțional creativ și intelectual.

Pe lângă studenții primitori din peste 80 de țări, dimensiunea globală a Colegiului este îmbunătățită prin parteneriate cu artă și proiectare, instituții culturale și educaționale și prin legături extinse cu afaceri, atât la nivel național, cât și internațional.

Conform celor mai recente cifre, 93% dintre absolvenții Colegiului au câștigat un loc de muncă la un nivel profesional adecvat în domeniul specializat ales, într-un timp scurt de la părăsirea Colegiului. Aceste cifre de destinație reprezintă un indicator semnificativ al succesului RCA .

Recunoscut pentru calitatea remarcabilă a absolvenților săi, Colegiul se mândrește cu astfel de absolvenți de nota, precum Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - lista continuă. "

Locații

Londra

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU Londra, Anglia, Regatul Unit

Programe