Queen's University Belfast

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Queen's University Belfast este una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie și Irlanda, cu un patrimoniu și o istorie distincte.

Fondată în 1845 ca Queen's College Belfast, am devenit o universitate independentă în 1908. Astăzi, suntem pe primele 173 de universități din lume (QS World Rankings 2020) în top 140 din lume pentru perspectivele de absolvire (QS Graduate Employability Rankings 2020) și un membru al grupului Russell al universităților intensiv în cercetare din Marea Britanie, combinând excelența în cercetare și educație cu un ethos centrat pe studenți.

O educație de nivel mondial și experiență a studenților

La Queen's, oferim o educație de nivel mondial, care pregătește studenții noștri pentru conducere și cetățenie într-o societate globală.

Absolvenții noștri inspirați sunt oameni de știință, câștigători ai Premiului Nobel - precum Seamus Heaney și David Trimble - și lideri influenți care au un impact în Irlanda de Nord și pe tot globul.

Elevii noștri se bucură de faptul că sunt educați de cadre universitare de vârf din mediul academic care lucrează în fruntea disciplinei, iar o investiție semnificativă în experiența studenților a dus la un nivel ridicat de satisfacție a studenților.

Peste 96% dintre absolvenții reginei sunt angajați sau studiază la șase luni după absolvire; absolvenții noștri domină poziții de conducere în 80 dintre cele mai bune 100 de companii din Irlanda de Nord și fac diferența în peste 120 de țări.

136043_pexels-photo-3184407.jpeg

Liderii în domeniul inovației și al impactului

Queen’s este un motor de inovație și talent bazat pe excelență. Suntem conectați și conectați la nivel mondial cu parteneriate strategice din întreaga lume, ajutându-ne să ne extindem impactul asupra societății mai largi la nivel local, național și global.

Suntem lideri cu impact comercial și suntem în primele cinci universități din Marea Britanie pentru venituri generate de comercializarea cercetării - 71 milioane lire sterline. Prin QUBIS Ltd, brațul nostru comercial, am creat peste 80 de companii spin-out. Trei dintre aceste companii (Kainos, Andor Technology și Fusion Antibodies) au fost listate public la Bursa din Londra.

Suntem numărul unu în Marea Britanie pentru participarea noastră la parteneriate de transfer de cunoștințe (KTP). Un raport recent realizat de London Economics a constatat că Queen's contribuie cu 1.9 miliarde de lire sterline la economia Marii Britanii, angajând 3.700 de angajați și sprijinind 2.750 de locuri de muncă în toată Marea Britanie.

O comunitate universitară globală și incluzivă

Queen's este pe locul 22 în lume pentru perspective internaționale și atrage talentul global către Belfast. *

În prezent, avem personal și studenți din peste 80 de țări, contribuind la crearea unui campus multicultural și vibrant. Ele se alătură unei universități care se angajează să atragă, să păstreze și să dezvolte cele mai bune talente globale într-un mediu care să le permită să-și realizeze întregul potențial.

Un loc inovator, primitoare și incluziv pentru a lucra și a studia, Queen's este un lider în ceea ce privește egalitatea de gen și diversitatea. Suntem una dintre cele mai de succes universități din Marea Britanie în inițiativa Athena SWAN, care promovează egalitatea de gen și progresul carierei. În prezent, avem două premii de aur, opt argint și cinci bronzuri, precum și un argint instituțional.

* Times Ranking Education Universitatea Mondială 2019

Team work, work colleagues, working together

Investiția în viitor

Cea de-a noua cea mai veche universitate din Marea Britanie, Queen’s îmbină moștenirea mândră cu facilități de ultimă oră pentru cea mai bună experiență din viața universității.

Investiția noastră de 700 milioane de lire sterline este transformarea campusului universitar, extinderea unui mediu care stimulează, permite și sprijină educația și cercetarea de nivel mondial.

Aceasta a inclus dezvoltarea unei școli postuniversitare de ultimă generație, care găzduiește o comunitate postuniversitară înfloritoare; biblioteca premiată McClay; o nouă clădire a calculatoarelor; o școală de drept; și Institutul Wellcome-Wolfson pentru Medicina Experimentală.

Universitatea a investit, de asemenea, în spații sportive, în scopuri noi de cazare pentru studenți în centrul orașului Belfast și a anunțat planurile de dezvoltare a unui centru de clasă mondială, inclusiv o nouă unitate de studenți.

În prim-planul abordării provocărilor globale

Absolvenții noștri de salvare a vieții cuprind 430 de asistente medicale, 50 de medici stomatologi, 130 de farmaciști, 250 de medici, 90 de asistenți sociali.

Împreună, schimbăm viața în Irlanda de Nord și mai departe: descoperirea unei noi molecule are potențialul de a prelungi viața persoanelor care trăiesc cu fibroză chistică; suntem în fruntea unui progres major în lupta împotriva cancerului intestinal și ne străduim să ajutăm persoanele cu SM să-și recupereze funcția nervoasă.

Suntem în fruntea dezvoltării noilor gândiri și tehnologii în domenii cheie precum sănătatea, pacea și justiția, tehnologia informației, securitatea alimentară și energie.

Clasat pe locul 8 în Marea Britanie pentru intensitatea cercetării

Cercetătorii noștri sunt în fruntea descoperirii și inovării, cu proiecte ambițioase care să abordeze problemele globale și să facă o diferență pentru societatea din întreaga lume.

Valoarea totală a noilor granturi și contracte de cercetare acordate companiei Queen în perioada 2016-17 a fost de 101,6 milioane de lire sterline, prima dată când cifra anuală a depășit 100 de milioane de lire sterline. Regina a fost, de asemenea, cea mai mare universitate finanțată de AHRC din Marea Britanie.

Suntem pe locul 8 în Marea Britanie pentru intensitatea cercetării, peste 75% din cercetarea noastră fiind evaluată ca "lider mondial" sau "excelent pe plan internațional" (REF 2014).

Taken in the foothills of Mount Slemish at sunrise in May a few years back, long before CoVID.

Irlanda de Nord Legendarul frumusete

Universitatea Queen este situată în Belfast, capitala Irlandei de Nord.

Un oraș cu inovație în centrul său, avansurile tehnologice infiltrează fiecare sector ajutând la creșterea competitivității noastre pe scena mondială. Există aproape 900 de companii internaționale din Irlanda de Nord, ceea ce face ca Belfast să fie cel de-al doilea cel mai de succes oraș din Marea Britanie (după Londra) pentru atragerea comerțului din SUA.

Există o mulțime de evenimente petrecute în afara orașului, inclusiv locațiile celebre de filmare pentru seria HBO Game of Thrones, uriașul Giant's Causeway, a votat cea mai bună atracție pentru patrimoniul din Marea Britanie, iar Munții Morne, o zonă de frumusețe naturală deosebită canonizată ca CS Lewis ' Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Locații

Belfast

Address
University Road
BT7 1NN Belfast, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA
MSc