Citește Descrierea Oficială

Universitatea Queen Belfast este clasată în top 200 de universități din lume(QS World Rankings University 2019)

Ca student al reginei, te vei înscrie într-o universitate cu adevărat internațională. De fapt, am fost numit a 24-a cea mai mare universitate internațională din lume și avem studenți din peste 82 de țări, ajutând la crearea unui campus multicultural și vibrant.

Suntem membri ai prestigiosului grup Russell, care combină excelența în cercetare și educație cu un etos centrat pe elev.


Queen's University

150.000 de absolvenți care își fac marca în întreaga lume

Absolvenții noștri inspirați sunt oameni de știință, câștigători ai Premiului Nobel - precum Seamus Heaney și David Trimble - și lideri influenți care au un impact în Irlanda de Nord și pe tot globul.

Peste 94% dintre absolvenții Queen sunt angajați sau studiază mai mult de șase luni de la absolvire; absolvenții noștri domină poziții de lider de rang înalt în 80 de companii de top 100 din Irlanda de Nord și fac o diferență în peste 120 de țări.

Una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie și cea de-a 9-a cea mai veche, ne amestecăm moștenirea noastră mândră cu facilități de vârf pentru cea mai bună experiență a vieții universității.

SUNTEM UN UNIVERSITATEA GLOBALĂ

Peste 23.000 de studenți trăiesc și studiază la Queen's. Dintre acestea, peste 1.900 sunt din peste 82 de țări; inclusiv în Malaezia, China, India, Orientul Mijlociu și Statele Unite. De asemenea, angajăm peste 600 de angajați internaționali din peste 70 de naționalități.

O EXPERIENȚĂ EXTRAORDINARĂ A UNIVERSITĂȚII

Oferim o rețea de servicii de asistență dedicate pentru a vă ajuta să profitați la maximum de timpul acordat la Queen, îngrijorându-vă sănătatea, bunăstarea emoțională, educația, nevoile de studiu, securitatea financiară și perspectivele de carieră.

MONITORIZAREA CLASEI WORLD

Elevii de clasă mondială au nevoie de facilități de conducere. Am investit 350 milioane de lire sterline în ultimii 10 ani, cu noi adăugări deschise tot timpul.

Una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie și cea de-a 9-a cea mai veche, ne amestecăm moștenirea noastră mândră cu facilități de vârf pentru cea mai bună experiență a vieții universității.

Queens102

BELFAST - REGIUNEA NUMĂRUL 1 ÎN LUME DE VIZITATE ÎN 2018

(LONY PLANET, 2017)

O capitală cu o cultură proprie. Bucurați-vă de viața de zi cu zi printre unii dintre cei mai prietenoși oameni din lume. Bucurați-vă de cele mai bune cluburi contemporane, bucătărie, cultură și arte.

Regina lui se află în centrul culturii din Belfast, precum și în scenele sale de artă și socială. Suntem mandri de a face parte dintr-un oraș plin de viață, cosmopolit, care oferă o viață socială vibrantă și un bogat patrimoniu cultural.

CAZARE GARANTATĂ

Oferind un stil de viață care să reflecte tranziția de la domiciliu la viața universitară. Locația noastră sigură și modernă oferă, de asemenea, suport, ajutor și îndrumare în ceea ce privește stabilirea vieții studențești în Belfast, precum și spațiul foarte important de a trăi și de a se bucura de întreaga viață a studenților.

Locuințele noastre de studenți și Uniunea studențească vă vor ajuta să vă întâlniți și să vă faceți prieteni cu alți studenți și să vă simțiți parte din viața campusului. Peste 200 de cluburi și societăți reprezintă o modalitate excelentă de a vă întâlni cu prietenii, de a descoperi noi talente și de a lua o pauză de la studiu.

Queens103a

FACULTATEA DE MEDICINĂ, SĂNĂTATE

Q Facultatea de Medicină, Sănătate și Științe ale Vieții la Queen oferă educație de înaltă calitate, de vârf, prin intermediul personalului de clasă mondială, axat pe nevoile societății. Oferim o experiență educațională care este condusă de cercetători și îmbogățește studenții noștri intelectual, social și cultural.

Speranța noastră este ca studenții din întreaga lume să se alăture împreună cu noi atât pentru a învăța, cât și pentru a aduce noi idei și abordări pentru a ne ajuta să avansăm ambițiile noastre de a îmbunătăți și de a promova viața. Întrebările sunt în centrul culturii din Belfast, scene sociale. Suntem mandri de a face parte dintr-un oraș plin de viață, cosmopolit, care oferă o viață socială vibrantă și un bogat patrimoniu cultural.

ADRESAREA PROVOCĂRILOR GLOBALE

Prin educația și cercetarea noastră, ne străduim să abordăm unele dintre cele mai mari provocări ale lumii, personalul nostru academic desfășoară cercetări la nivel mondial prin școlile și institutele noastre globale de cercetare în Științele Sănătății și Securitatea Alimentară Globală. Acest lucru a dus la noi tratamente pentru pacienți și la niveluri mai ridicate de protecție a alimentelor pe care le consumăm.

ȘCOLILE DE FACULTATE

Școala de Științe Biologice

Școala de Medicină, Stomatologie și Științe Biomedicale

Școala de Nursing și Urbanism

Școala de Farmacie

FACULTY RANKINGS

Subiectele din top 200 din lume (QS World Rankings by subject 2017)

  • Farmacie și farmacologie (51-100)
  • Nursing (51-100)
  • Medicină (151-200)
  • Agricultură și silvicultură (151-200)

Subiectele din topul 20 al Regatului Unit (Ghidul Universității Times Times și Sunday Times) 2017)

  • Al doilea în Marea Britanie pentru farmacologie și farmacie
  • Al doilea în Marea Britanie pentru stomatologie
  • Al patrulea în Marea Britanie pentru știința alimentară
  • Locul 6 în Regatul Unit pentru agricultură și silvicultură
  • Al 10-lea în Marea Britanie pentru Anatomie și Fiziologie
  • 20 în Marea Britanie pentru medicină

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Queen's University Belfast

MSc în siguranța avansată a produselor alimentare este conceput pentru studenții care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și a sectoarelor ... [+]

msc avansate de siguranță alimentară

MSc în siguranța avansată a produselor alimentare este conceput pentru studenții care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și a sectoarelor conexe, oferind o calificare unică în domeniul siguranței și securității alimentare.

Fundatii pentru Cercetare in Biosciences

Proiect de cercetare (triplu modul)

Acestea includ:

GC, HPLC și UPLC platforme de separare ICP, IR, QTOF și qqq spectrometre de masă facilități de cercetare microbiologice Producerea de anticorpi și de dezvoltare liant biomolecule spectrometre RMN, NIR si Raman instrumente de proteomica și metabolomic profiing ... [-]
Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Servicii de laborator pe animale Zoo Belfast Exploatarea animalelor de fermă Laboratorul marin al Universității Queen Colecții în Marea Britanie și Irlanda DETALIILE ... [+]

Servicii de laborator pe animale Zoo Belfast Exploatarea animalelor de fermă Laboratorul marin al Universității Queen Colecții în Marea Britanie și Irlanda DETALIILE CURSULUI

Comportamentul animalelor este studiul științific al animalelor, de la organisme cu un singur celulă, nevertebrate la vertebrate. Este una dintre cele mai interesante și interesante discipline științifice, care se extind rapid în ultimele decenii. Comportamentul animalelor este esențial pentru înțelegerea proceselor evolutive și există o nevoie tot mai mare de a înțelege comportamentul datorită impactului unei populații umane în creștere.

În plus, înțelegerea comportamentului animalelor este de o importanță fundamentală pentru a proteja bunăstarea animalelor. Astfel, studiul comportamentului animalelor oferă fundamentul unei conservări reușite și mărește și reglementează bunăstarea animalelor domestice și sălbatice. Cursul acoperă o gamă largă de animale, de la insecte la primate, care iau însoțitor și animale de fermă. Astfel, există un interes pentru toată lumea.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

... [+]

Evaluarea modulelor se va baza pe 100% din cursuri / teste / disertații în clasă. Elevii care au trecut toate modulele predate, dar care nu reușesc să obțină o notă de cel puțin 50% din disertație sunt eligibili pentru acordarea unei diplome PG.

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

Oferim o serie de experiențe de învățare care permit studenților noștri să se angajeze cu experți în domeniu, să dezvolte atribute și perspective care să le doteze pentru viață și să lucreze într-o societate avansată care să utilizeze tehnologii inovatoare.

Într-o combinație de cursuri de dimineață și de după-amiază, exemplele de oportunități oferite pentru învățarea pe acest curs sunt prelegeri, experiențe practice, tehnologii de e-learning, studiu auto-dirijat și calificări de valoare adăugată pentru a spori capacitatea de angajare.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Există presiuni fără precedent asupra mediului datorită exploatării, degradării și pierderii habitatelor, schimbărilor climatice, speciilor invazive, poluării și bolilor ... [+]

Biodiversitate Genetica conservării Dezvoltatorii patogeni ai plantelor Biologia invaziei conservarea marină

În fiecare săptămână există o excursie de o zi pentru a experimenta aspectele practice ale a ceea ce ați învățat în clasă și pentru a vedea managementul ecologic în domeniu.

Veți vizita facilități de reproducere captive pentru speciile pe cale de dispariție, colonii de păsări din insulele offshore, coridoare fluviale de-a lungul cărora se gestionează speciile invazive, programe de conservare a păsărilor înfrățite, rezervații naturale naționale, inclusiv dune de nisip, mlaștini și pășuni bogate în specii, Grădina zoologică și munții Morne. ... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

... [+]

Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți capacitatea de engleza de a intra în acest program.

Există o serie de opțiuni de finanțare și de burse disponibile pentru cei care au în vedere studiul la Queen's.

Începând cu anul universitar 2017/18, Departamentul pentru economie va oferi un împrumut cu taxă de școlarizare de până la 5.500 de lire sterline pe student NI / EU pentru studii postuniversitare. Taxa de școlarizare informații despre împrumut.

Un sistem de împrumuturi postuniversitare în Marea Britanie oferă împrumuturi garantate de guvern de până la £ 10,280 pentru cursuri de masterat și de masterat în toate domeniile. Criteriile, eligibilitatea, rambursarea și informațiile privind cererile sunt disponibile pe site-ul guvernului britanic.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

... [+]

biotehnologii moderne se bazează pe capacitatea noastră crescândă de a manipula organisme la nivel genetic si includ tratamente noi deșeuri și bioremediations, noi produse farmaceutice, exploatarea enzimelor în "cataliză verde" și noi tehnici de diagnosticare interesante.

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

La Queen, ne propunem pentru a oferi un mediu de învățare de înaltă calitate, care inglobeaza curiozitate intelectuală, inovare și cele mai bune practici în procesul de învățare, de predare și de sprijin studenților pentru a permite studenților să atingă potențialul universitar complet.

Pe de Msc în Biologie Moleculara si Biotehnologie vom face acest lucru prin furnizarea de o gamă de experiențe de învățare, care să permită studenților noștri să se angajeze cu experți în subiect, să dezvolte atribute și perspective care le va dota pentru viață și de muncă într-o societate globală și de a face uz de tehnologii inovatoare și o bibliotecă de clasă mondială, care îmbunătățește dezvoltarea lor în calitate de cursanți independenți, pe tot parcursul vieții. ... [-]

Regatul Unit Belfast
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Cursul va fi condusă în întregime de cercetare activă și va oferi studenților posibilitatea de a câștiga experiență în laboratoare competitive pe plan internațional. Pro ... [+]

Cursul va fi condusă în întregime de cercetare activă și va oferi studenților posibilitatea de a câștiga experiență în laboratoare competitive pe plan internațional.

Programul de Master cuprinde abordarea One de sănătate pentru aceste boli infectioase, cu o recunoaștere puternică a interacțiunii dintre sănătate și boală la interfața dinamică între oameni, animale și mediu.

În plus față de formarea abilităților generice încorporate, elevii vor avea posibilitatea de a dobândi formare specifice disciplinei de competențe, de exemplu, tehnici de biologie moleculară, diagnostic, epidemiologie (umane, animale și a bolilor plantelor), medicament / dezvoltarea de vaccin, agent patogen de management / control, host interacțiune parazit, immunobiology, rezistența la medicamente și impactul potențial al schimbărilor climatice asupra paraziților și a vectorilor acestora. ... [-]

Regatul Unit Belfast
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast
Address
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Northern Ireland, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 785 1880522