Citește Descrierea Oficială

Universitatea Queen Belfast este clasată în top 200 de universități din lume(QS World Rankings University 2019)

Ca student al reginei, te vei înscrie într-o universitate cu adevărat internațională. De fapt, am fost numit a 24-a cea mai mare universitate internațională din lume și avem studenți din peste 82 de țări, ajutând la crearea unui campus multicultural și vibrant.

Suntem membri ai prestigiosului grup Russell, care combină excelența în cercetare și educație cu un etos centrat pe elev.


Queen's University

150.000 de absolvenți care își fac marca în întreaga lume

Absolvenții noștri inspirați sunt oameni de știință, câștigători ai Premiului Nobel - precum Seamus Heaney și David Trimble - și lideri influenți care au un impact în Irlanda de Nord și pe tot globul.

Peste 94% dintre absolvenții Queen sunt angajați sau studiază mai mult de șase luni de la absolvire; absolvenții noștri domină poziții de lider de rang înalt în 80 de companii de top 100 din Irlanda de Nord și fac o diferență în peste 120 de țări.

Una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie și cea de-a 9-a cea mai veche, ne amestecăm moștenirea noastră mândră cu facilități de vârf pentru cea mai bună experiență a vieții universității.

SUNTEM UN UNIVERSITATEA GLOBALĂ

Peste 23.000 de studenți trăiesc și studiază la Queen's. Dintre acestea, peste 1.900 sunt din peste 82 de țări; inclusiv în Malaezia, China, India, Orientul Mijlociu și Statele Unite. De asemenea, angajăm peste 600 de angajați internaționali din peste 70 de naționalități.

O EXPERIENȚĂ EXTRAORDINARĂ A UNIVERSITĂȚII

Oferim o rețea de servicii de asistență dedicate pentru a vă ajuta să profitați la maximum de timpul acordat la Queen, îngrijorându-vă sănătatea, bunăstarea emoțională, educația, nevoile de studiu, securitatea financiară și perspectivele de carieră.

MONITORIZAREA CLASEI WORLD

Elevii de clasă mondială au nevoie de facilități de conducere. Am investit 350 milioane de lire sterline în ultimii 10 ani, cu noi adăugări deschise tot timpul.

Una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie și cea de-a 9-a cea mai veche, ne amestecăm moștenirea noastră mândră cu facilități de vârf pentru cea mai bună experiență a vieții universității.

Queens102

BELFAST - REGIUNEA NUMĂRUL 1 ÎN LUME DE VIZITATE ÎN 2018

(LONY PLANET, 2017)

O capitală cu o cultură proprie. Bucurați-vă de viața de zi cu zi printre unii dintre cei mai prietenoși oameni din lume. Bucurați-vă de cele mai bune cluburi contemporane, bucătărie, cultură și arte.

Regina lui se află în centrul culturii din Belfast, precum și în scenele sale de artă și socială. Suntem mandri de a face parte dintr-un oraș plin de viață, cosmopolit, care oferă o viață socială vibrantă și un bogat patrimoniu cultural.

CAZARE GARANTATĂ

Oferind un stil de viață care să reflecte tranziția de la domiciliu la viața universitară. Locația noastră sigură și modernă oferă, de asemenea, suport, ajutor și îndrumare în ceea ce privește stabilirea vieții studențești în Belfast, precum și spațiul foarte important de a trăi și de a se bucura de întreaga viață a studenților.

Locuințele noastre de studenți și Uniunea studențească vă vor ajuta să vă întâlniți și să vă faceți prieteni cu alți studenți și să vă simțiți parte din viața campusului. Peste 200 de cluburi și societăți reprezintă o modalitate excelentă de a vă întâlni cu prietenii, de a descoperi noi talente și de a lua o pauză de la studiu.

Queens103a

FACULTATEA DE MEDICINĂ, SĂNĂTATE

Q Facultatea de Medicină, Sănătate și Științe ale Vieții la Queen oferă educație de înaltă calitate, de vârf, prin intermediul personalului de clasă mondială, axat pe nevoile societății. Oferim o experiență educațională care este condusă de cercetători și îmbogățește studenții noștri intelectual, social și cultural.

Speranța noastră este ca studenții din întreaga lume să se alăture împreună cu noi atât pentru a învăța, cât și pentru a aduce noi idei și abordări pentru a ne ajuta să avansăm ambițiile noastre de a îmbunătăți și de a promova viața. Întrebările sunt în centrul culturii din Belfast, scene sociale. Suntem mandri de a face parte dintr-un oraș plin de viață, cosmopolit, care oferă o viață socială vibrantă și un bogat patrimoniu cultural.

ADRESAREA PROVOCĂRILOR GLOBALE

Prin educația și cercetarea noastră, ne străduim să abordăm unele dintre cele mai mari provocări ale lumii, personalul nostru academic desfășoară cercetări la nivel mondial prin școlile și institutele noastre globale de cercetare în Științele Sănătății și Securitatea Alimentară Globală. Acest lucru a dus la noi tratamente pentru pacienți și la niveluri mai ridicate de protecție a alimentelor pe care le consumăm.

ȘCOLILE DE FACULTATE

Școala de Științe Biologice

Școala de Medicină, Stomatologie și Științe Biomedicale

Școala de Nursing și Urbanism

Școala de Farmacie

FACULTY RANKINGS

Subiectele din top 200 din lume (QS World Rankings by subject 2017)

 • Farmacie și farmacologie (51-100)
 • Nursing (51-100)
 • Medicină (151-200)
 • Agricultură și silvicultură (151-200)

Subiectele din topul 20 al Regatului Unit (Ghidul Universității Times Times și Sunday Times) 2017)

 • Al doilea în Marea Britanie pentru farmacologie și farmacie
 • Al doilea în Marea Britanie pentru stomatologie
 • Al patrulea în Marea Britanie pentru știința alimentară
 • Locul 6 în Regatul Unit pentru agricultură și silvicultură
 • Al 10-lea în Marea Britanie pentru Anatomie și Fiziologie
 • 20 în Marea Britanie pentru medicină

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Queen's University Belfast

Gestionarea durabilității este una dintre cele mai provocatoare și în creștere rapidă atât în sectorul public, cât și în cel privat. Cu o recunoaștere tot mai mare a impa ... [+]

Conducerea MSC pentru Dezvoltare Durabilă

Gestionarea durabilității este una dintre cele mai provocatoare și în creștere rapidă atât în sectorul public, cât și în cel privat. Cu o recunoaștere tot mai mare a impactului unei lumi care trăiește dincolo de mijloacele sale, angajamentul față de dezvoltarea durabilă de a satisface nevoile generațiilor actuale, fără a pune în pericol pe cele ale viitorului, nu a fost niciodată mai evident.

Acest program de masterat de conversie inovatoare este deschis pentru candidații din toate mediile disciplinare și promovează leadership-ul și cuprinde învățarea bazată pe acțiuni, experiență, facilitată printr-o serie de cursuri, stagii de lucru și proiecte de grup. Programul promovează gândirea critică și promovează utilizarea inițiativei pentru rezolvarea problemelor și luarea deciziilor în domeniul dezvoltării durabile.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Masteratul în securitatea avansată a produselor alimentare este adaptat studenților care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și al sectoare ... [+]

MSc avansată de siguranță alimentară

Masteratul în securitatea avansată a produselor alimentare este adaptat studenților care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și al sectoarelor conexe, oferind o calificare unică în domeniul siguranței și securității alimentare.

Institutul pentru Securitate Alimentară Globală (IGFS) este unul dintre cele patru institute globale de cercetare ale Universității, care conduce lumea în abordarea uneia dintre cele mai mari provocări - cum să asigure siguranța alimentelor noastre.

Alimentarea mondială a alimentelor se reduce. Producția sa se află sub presiune tot mai mare, astfel încât este mai probabil să apară probleme de siguranță.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Bioinformatica dezvoltă software și algoritmi pentru a interoga "Big Data", acum în centrul cercetărilor, descoperirilor și practicilor medicale. Ultimul deceniu a înregi ... [+]

MSc Bioinformatică și Genomică Computatională

Bioinformatica dezvoltă software și algoritmi pentru a interoga "Big Data", acum în centrul cercetărilor, descoperirilor și practicilor medicale.

Ultimul deceniu a înregistrat progrese enorme în tehnologia moleculară și biomedicală care au dus la o revoluție "omică".

Ce implica?

Veți căuta datele mari pentru a găsi modele pe care alții nu le pot vedea, obținând acces la seturi de date care nu au fost încă analizate.

Veți descoperi rezultate care se traduc în lumea reală, prin comercializare sau prin studii clinice de combatere a bolilor.

Veți utiliza viziunea dvs. pentru a găsi soluții unice la problemele medicale și, până la sfârșitul gradului, veți fi pregătit să lucrați într-o echipă multidisciplinară cu bioinformatici, biologi și clinicieni.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Proiectat pentru studenții care doresc să lucreze în cercetare, educație și industrie în domeniul științelor vieții, acest MSc vă va oferi o înțelegere avansată a problem ... [+]

MSc Comportamentul și bunăstarea animalelor

Proiectat pentru studenții care doresc să lucreze în cercetare, educație și industrie în domeniul științelor vieții, acest MSc vă va oferi o înțelegere avansată a problemelor actuale și emergente atât în comportamentul animalelor și bunăstarea animalelor și vă oferă o gamă largă de prelegeri într-o varietate de subiecte.

De ce este regina?

Acest curs oferă o oportunitate unică de a obține o calificare în domeniile de comportament animală și de bunăstare a animalelor livrate de oameni de știință de clasă mondială. Spre deosebire de cele mai multe programe MSc de la alte universități din Marea Britanie, vom oferi studenților o gamă largă de cursuri pe o varietate de teme (pentru detalii, a se vedea Program Content). Mulți dintre absolvenții noștri asigură locuri de muncă de vis în întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Există o presiune fără precedent asupra mediului datorată exploatării, degradării și pierderii habitatelor, schimbărilor climatice, speciilor invazive, poluării și bolilo ... [+]

MSc Managementul Ecologic și Conservarea Biologiei

Suntem în mijlocul unei crize a biodiversității; al șaselea eveniment de dispariție în masă de pe Pământ. Peste jumătate din fauna sălbatică a lumii a dispărut în ultimii cincizeci de ani.

Există o presiune fără precedent asupra mediului datorată exploatării, degradării și pierderii habitatelor, schimbărilor climatice, speciilor invazive, poluării și bolilor emergente. Poți să faci parte din ceva care să ajute la rezolvarea acestei situații.

DETALIILE CURSULUI

Programul are o coloană vertebrală de prelegeri academice care acoperă întregul spectru de subiecte cuprinse în biologia conservării, inclusiv:... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Biotehnologia este exploatarea sistemelor vii sau a moleculelor din ele pentru câștiguri comerciale. Deși cuvântul "biotehnologie" are doar câteva decenii, omenirea a fol ... [+]

MSc Molecular Biology

Biotehnologia este exploatarea sistemelor vii sau a moleculelor din ele pentru câștiguri comerciale. Deși cuvântul "biotehnologie" are doar câteva decenii, omenirea a folosit biotehnologia de-a lungul mileniilor, de exemplu în procesul de coacere, de preparare a berii și a apelor reziduale.

Biotehnologiile moderne se bazează pe capacitatea noastră crescândă de a manipula organisme la nivel genetic și includ noi tratamente și bioremediere a deșeurilor, noi produse farmaceutice, exploatarea enzimelor în "cataliză verde", o tehnică nouă de diagnostic. În secolul XX, viețile noastre au fost transformate de tehnologia informației; secolul 21 ar putea vedea o transformare la fel de mare, dar de data aceasta condusă de biotehnologie.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen's University Belfast

Programul de masterat în Parazitologie și Biologie patogena este conceput pentru studenții care caută cursuri de formare în bolile infecțioase transmise de paraziți care ... [+]

MSc Parazitologie

Programul de masterat în Parazitologie și Biologie patogena este conceput pentru studenții care caută cursuri de formare în bolile infecțioase transmise de paraziți care subminează grav: sănătatea umană în țările în curs de dezvoltare și tropice; sistemele de producție agroalimentară la nivel global (inclusiv sănătatea plantelor și sănătatea și bunăstarea animalelor).

Elevii care urmează cursul vor dezvolta expertiza direct aplicabilă sănătății și bunăstării oamenilor, plantelor și animalelor, securității alimentare și durabilității viitoare a producției alimentare, în special în cadrul sistemelor de creștere a animalelor și a plantelor / plantelor.... [-]

Regatul Unit Belfast
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast
Address
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Irlanda de Nord, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 785 1880522