Queen's University Belfast

Faculty of Medicine, Health & Life Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Queens din Belfast sunt în Top 1% din universitățile din lume, (QS World University Rankings, 2016/17)

Suntem foarte respectat în întreaga lume ca un centru de excelență de predare și de cercetare inovatoare.

Universitatea Queen

O reputație la nivel mondial

O parte din prestigiosul grup Russell de 24 de universități de top intensive de cercetare din Marea Britanie

Cercetătorii noștri de clasă mondială desfășura activități de cercetare de lider pe plan internațional, cu 8-a plasat în comun Reginei în Marea Britanie pentru o intensitate de cercetare. (Ref 2014)

Patrimoniu care contează

universitate nouă cea mai veche din Marea Britanie, Regina a fost fondat ca Colegiul Reginei, în 1845, și poate urmări rădăcinile sale încă din 1810.

Cu mai mult de 170 de ani de patrimoniu, vom combina o reputație internațională pentru excelență academică, cu o experienta de student de schimbare a vieții și o cultură a inovației.

Structura universității

Regina se mândrește cu calitatea conducerii sale academice, cu o echipă unită de cadre universitare și a direcțiilor de servicii profesionale care lucrează împreună pentru a oferi Vision sale.

Universitatea este condusă de președintele și vice-cancelar, susținut de către grefier și Chief Operating Officer și Pro-prorectori.

In comunitate

Regina este mult mai mult decât un loc pentru studenți pentru a obține o educație mare.

Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din Irlanda de Nord și o contribuție majoră la economia locală. Noi lucrăm alături de o serie de organizații de caritate locale și grupuri comunitare să-și îndeplinească Carta noastră socială.

Queens102

De ce este Regina?

O institutie de cercetare de top

Un top din Marea Britanie universitate zece cercetare-intensive
Suntem pe locul al optulea în comun pentru o intensitate de cercetare

O Universitatea de clasă mondială

Printre primii unu la sută dintre universități la nivel mondial

[QS World Rankings 2016/17]

O perspectivă internațională

In primele 25 de cele mai multe universități internaționale din lume 2016

Elevii multumiti

Universitatea Queens din Belfast clasat pe locul 12 in Marea Britanie pentru experiența generală de student

În prima linie a practicilor privind egalitatea de gen în Marea Britanie

Deținem 10 Athena SWAN premii departamentale.
Acestea includ doua de aur, precum și un premiu Silver instituțional.

elevii primitori de aproape și departe

Avem în prezent peste 23.000 de studenți.
Printre acestea se numără 1700 de studenți internaționali din peste 80 de țări.

Investiția în viitorul tău

Am investit aproape 350 de milioane £ pentru a oferi facilități excepționale pentru studenții și personalul nostru

Furnizarea de mai mult decât doar educație

Unul dintre cei mai mari angajatori din Belfast, cu 3,700 personal
contribuie cu peste 1 miliard £ la economia locală, în fiecare an

inovatori uimitoare

Cercetările efectuate de oamenii de știință de la Queen privind chimia de lichid ionic a fost numit "Cel mai Innovation britanic important al secolului 21"

(Science Museum 2013)

În companie de prestigiu

Suntem un membru al Grupului Russell, împreună cu 23 de universități de top din Marea Britanie
Înseamnă că suntem dedicate cercetării și oferind o predare restante și o experiență de învățare.

Queens103a
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea MSc - OnlineStudies » Vedea MSc - HealthcareStudies » Vedea Doctorate » Vedea Masterat » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc Advanced Food Safety

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Belfast

MSc în siguranța avansată a produselor alimentare este conceput pentru studenții care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și a sectoarelor conexe, oferind o calificare unică în domeniul siguranței și securității alimentare. [+]

msc avansate de siguranță alimentară

MSc în siguranța avansată a produselor alimentare este conceput pentru studenții care doresc sau lucrează în prezent în cadrul industriei agroalimentare și a sectoarelor conexe, oferind o calificare unică în domeniul siguranței și securității alimentare.

Fundatii pentru Cercetare in Biosciences

Proiect de cercetare (triplu modul)

Acestea includ:

GC, HPLC și UPLC platforme de separare ICP, IR, QTOF și qqq spectrometre de masă facilități de cercetare microbiologice Producerea de anticorpi și de dezvoltare liant biomolecule spectrometre RMN, NIR si Raman instrumente de proteomica și metabolomic profiing ... [-]

Msc Animal Behaviour and Welfare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Regatul Unit Belfast + 1 mai mult

[+]

Servicii de laborator pe animale Zoo Belfast Exploatarea animalelor de fermă Laboratorul marin al Universității Queen Colecții în Marea Britanie și Irlanda DETALIILE CURSULUI

Comportamentul animalelor este studiul științific al animalelor, de la organisme cu un singur celulă, nevertebrate la vertebrate. Este una dintre cele mai interesante și interesante discipline științifice, care se extind rapid în ultimele decenii. Comportamentul animalelor este esențial pentru înțelegerea proceselor evolutive și există o nevoie tot mai mare de a înțelege comportamentul datorită impactului unei populații umane în creștere.

În plus, înțelegerea comportamentului animalelor este de o importanță fundamentală pentru a proteja bunăstarea animalelor. Astfel, studiul comportamentului animalelor oferă fundamentul unei conservări reușite și mărește și reglementează bunăstarea animalelor domestice și sălbatice. Cursul acoperă o gamă largă de animale, de la insecte la primate, care iau însoțitor și animale de fermă. Astfel, există un interes pentru toată lumea.... [-]


MSc Bioinformatics and Computational Genomics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Belfast

[+]

Evaluarea modulelor se va baza pe 100% din cursuri / teste / disertații în clasă. Elevii care au trecut toate modulele predate, dar care nu reușesc să obțină o notă de cel puțin 50% din disertație sunt eligibili pentru acordarea unei diplome PG.

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

Oferim o serie de experiențe de învățare care permit studenților noștri să se angajeze cu experți în domeniu, să dezvolte atribute și perspective care să le doteze pentru viață și să lucreze într-o societate avansată care să utilizeze tehnologii inovatoare.

Într-o combinație de cursuri de dimineață și de după-amiază, exemplele de oportunități oferite pentru învățarea pe acest curs sunt prelegeri, experiențe practice, tehnologii de e-learning, studiu auto-dirijat și calificări de valoare adăugată pentru a spori capacitatea de angajare.... [-]


MSc Ecological Management and Conservation Biology

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Regatul Unit Belfast + 1 mai mult

Există presiuni fără precedent asupra mediului datorită exploatării, degradării și pierderii habitatelor, schimbărilor climatice, speciilor invazive, poluării și bolilor emergente. Puteți face parte din ceva care să vă ajute la rezolvarea acestei situații. [+]

Biodiversitate Genetica conservării Dezvoltatorii patogeni ai plantelor Biologia invaziei conservarea marină

În fiecare săptămână există o excursie de o zi pentru a experimenta aspectele practice ale a ceea ce ați învățat în clasă și pentru a vedea managementul ecologic în domeniu.

Veți vizita facilități de reproducere captive pentru speciile pe cale de dispariție, colonii de păsări din insulele offshore, coridoare fluviale de-a lungul cărora se gestionează speciile invazive, programe de conservare a păsărilor înfrățite, rezervații naturale naționale, inclusiv dune de nisip, mlaștini și pășuni bogate în specii, Grădina zoologică și munții Morne. ... [-]


MSc Leadership for Sustainable Development

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Belfast

[+]

Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți capacitatea de engleza de a intra în acest program.

Există o serie de opțiuni de finanțare și de burse disponibile pentru cei care au în vedere studiul la Queen's.

Începând cu anul universitar 2017/18, Departamentul pentru economie va oferi un împrumut cu taxă de școlarizare de până la 5.500 de lire sterline pe student NI / EU pentru studii postuniversitare. Taxa de școlarizare informații despre împrumut.

Un sistem de împrumuturi postuniversitare în Marea Britanie oferă împrumuturi garantate de guvern de până la £ 10,280 pentru cursuri de masterat și de masterat în toate domeniile. Criteriile, eligibilitatea, rambursarea și informațiile privind cererile sunt disponibile pe site-ul guvernului britanic.... [-]


MSc Molecular Biology & Biotechnology

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Belfast + 1 mai mult

[+]

biotehnologii moderne se bazează pe capacitatea noastră crescândă de a manipula organisme la nivel genetic si includ tratamente noi deșeuri și bioremediations, noi produse farmaceutice, exploatarea enzimelor în "cataliză verde" și noi tehnici de diagnosticare interesante.

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

La Queen, ne propunem pentru a oferi un mediu de învățare de înaltă calitate, care inglobeaza curiozitate intelectuală, inovare și cele mai bune practici în procesul de învățare, de predare și de sprijin studenților pentru a permite studenților să atingă potențialul universitar complet.

Pe de Msc în Biologie Moleculara si Biotehnologie vom face acest lucru prin furnizarea de o gamă de experiențe de învățare, care să permită studenților noștri să se angajeze cu experți în subiect, să dezvolte atribute și perspective care le va dota pentru viață și de muncă într-o societate globală și de a face uz de tehnologii inovatoare și o bibliotecă de clasă mondială, care îmbunătățește dezvoltarea lor în calitate de cursanți independenți, pe tot parcursul vieții. ... [-]


MSc Parasitology & Pathogen Biology

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Belfast

[+]

Cursul va fi condusă în întregime de cercetare activă și va oferi studenților posibilitatea de a câștiga experiență în laboratoare competitive pe plan internațional.

Programul de Master cuprinde abordarea One de sănătate pentru aceste boli infectioase, cu o recunoaștere puternică a interacțiunii dintre sănătate și boală la interfața dinamică între oameni, animale și mediu.

În plus față de formarea abilităților generice încorporate, elevii vor avea posibilitatea de a dobândi formare specifice disciplinei de competențe, de exemplu, tehnici de biologie moleculară, diagnostic, epidemiologie (umane, animale și a bolilor plantelor), medicament / dezvoltarea de vaccin, agent patogen de management / control, host interacțiune parazit, immunobiology, rezistența la medicamente și impactul potențial al schimbărilor climatice asupra paraziților și a vectorilor acestora. ... [-]


Videoclipuri

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Contactează

Queen's University Belfast

Adresă, linia 1 Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Irlanda de Nord, Regatul Unit
website http://www.qub.ac.uk/
Telefon +44 785 1880522