Pearson College London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem un colegiu mic intim oferă o gamă de grade universitare și postuniversitare și cursuri de scurtă durată. O parte din Pearson, 100 companie FTSE, Ne mândrim oferind un mediu unic, suportive și apropiați, în cazul în care oricine poate reuși. Misiunea noastra este de a ajuta elevii de azi să devină inovatori, inventatori, creatori, antreprenorii și liderii de mâine.

Pearson College din Londra: noua modalitate.

Mână în mână cu experți din industrie, vom crea absolvenți cu adevărat unice, cu grade si invataturi care contează azi, și mâine. Noi credem oamenii sunt cea mai mare resursa naturala acestei lumi. Oameni industrie de putere, industrie combustibili de inovare, precum și procesele de inovare de progres - abilitate de oameni schimba lumea.

Găsim mereu noi modalități de a proiecta, dezvolta și livra cursuri și curriculum, mână în mână cu lideri din industrie, experți universitari și studenți, pentru a crea absolvenți cu adevărat unic; absolvenți care sunt bine citit, rutier testate și gata pentru lumea de mâine, astăzi.

Numai FTSE 100 Educație

Pearson College din Londra lansat în 2012, și ca parte a Pearson, suntem singura companie FTSE 100 furnizarea de grade in Marea Britanie. Suntem expert la proiectarea și furnizarea de grade relevante pentru lumea reală, astfel încât elevii noștri absolvent cu abilitățile și experiența de care au nevoie pentru a obține angajat, precum și determinarea de a merge mai departe.

Ca o companie de 100 FTSE avem o înțelegere inerentă moderne nevoile mediului de afaceri și patronale. Ramanand fidel viziunii noastre viitoare mijloacelor de învățare din trecut, îmbrățișând prezent, și anticipând viitorul. Vom realiza acest lucru prin care lucrează în strânsă colaborare cu lideri din industrie de pionierat, care ne pot ajuta să modeleze învățarea, și futures, a studenților noștri.

Publisher, Autor, Examiner

Noi nu suntem doar orice companie FTSE 100. Pearson PLC este o companie de publicare și educația globală cu sediul central la Londra. Este cea mai mare companie de educație și cel mai mare editor de carte din lume. Ca specialiști în educație, lucrăm cu o gamă de invidiat de academicieni extrem de respectat, cu o moștenire academic datând de peste 150 de ani. Atât industria și perspectivele academice sunt în ADN-ul nostru, facandu-ne unic în cadrul învățământului superior.

Sală de clasă la Boardroom curs de livrare: Un nou mod de a învăța

Angajamentul nostru pentru mediul academic si industrie este cea mai raspandita in livrarea nostru curs. Studentii nostri nu invata doar despre domeniul lor de studiu, au să câștige experiență de, și să obțină acces la, cele mai bune dintre cele mai bune în domeniul lor de ales, atât în ​​sala de clasă și în companiile partenere - este singura cale de a învăța.

Partenerii noștri din industrie și angajatorilor includ:

Canale Fox International Unilever Grupa directă Linie Forta De Vanzare Savills Twinings

Și o serie de efecte vizuale (VFX) garsoniere, cum ar fi:

Moara Framestore BlueBolt MPC Glassworks

Angajare și Stagii GARANTATE

Ne parghie parteneriatele industriale pentru a asigura elevilor noștri au fiecare ocazie pentru a pune învățarea lor direct în practică în timpul, și după, timpul lor la Pearson College din Londra.

Stim cat de important stagii sunt, astfel încât toate full-time studenții noștri Business School sunt garantate cel puțin o stagiu ca parte a studiilor lor, sub rezerva de performanță academică. Acest lucru îi ajută să îmbunătățească CV-ul și încrederea lor, pune procesul de învățare în practică, explora opțiunile de carieră, să construiască contacte mari și îmbunătăți perspectivele lor. Suntem aici pentru a ajuta studenții noștri să facă mai mult decât doar absolvent.

Studentii nostri obține unu-la-unu de coaching cariera, suport, stagii garantate, mentori pe bază de companie, sfaturi și feedback de la prima lor zi.

Academic și Industrie validate Am primit cel mai mare rating posibil pentru calitatea învățământului nostru în evaluarea ultimul Asigurare a Calității (QAA).

Mediul academic si industrie stea împreună, umăr la umăr, în calitate de campioni ai rigoarea și angajamentul necesare pentru a asigura absolvenții noștri sunt gata pentru lumea muncii.

Grade noastre pune un accent egal pe rigoarea academică și implicarea angajatorului asigurarea absolvenții noștri sunt gata pentru lumea muncii. Noi lucram cu angajatorii de top și industria pentru a crea grade care răspund nevoilor lor.

Calitatea academică este de o importanță capitală pentru noi - aceea de grade noastre de afaceri și Enterprise sunt validate de Royal Holloway și Bedford New College - o universitate de cărămidă roșie tradițională recent clasat în top 1% din toate universitățile din lume de Universitatea Lumea Times Higher Topul. Programele noastre de gradul de management de afaceri sunt validate de Ashridge, Business School lider mondial, iar parteneriatul nostru abordează diferența dintre competențe universitare și nevoile industriei, oferind o suită inovatoare și industrie conectate programe de licență.

Multe dintre cursurile noastre sunt acreditate sau dezvoltate alături de organismele profesionale lider din industrie. Aici sunt doar câteva dintre afilieri noastre: - Chartered Institute of Marketing (CIM) - Institutul de Management Chartered (CMI)

Academicieni care pot, practicieni care fac

Studentii nostri invata de la conducere academicieni și profesioniștii din industrie din partea de sus a jocului lor. Academicieni noastre întreprinzători sunt implicați activ în industrie, astfel încât acestea să mentor studenții noștri prea, și să le dea o imagine reală în cariera lor alese sau sector.

Venind de la unele dintre cele mai bune instituții de învățământ și afacerile cele mai de succes și organizații din Marea Britanie și în lume, profesorii noștri nu au fost doar în spatele unele dintre cele mai bune talente noua în domeniul lor, dar au o gamă impresionantă de realizări din momentul practica ceea ce ei predica.

Conținutul nostru de predare este construit în jurul inteligenta ne aduna de la angajatori, tendințele actuale și abordarea extrem de aplicate și personalizate Colegiului. În acest fel vom ști întotdeauna ce angajatorii sunt cautati.

În plus față de cursuri și seminarii, studenții participa, de asemenea o serie de ateliere de lucru și zile industriei, care sunt livrate de partenerii noștri din industrie, cum ar fi ATOS, L'Oreal, Merrill Lynch și NBC News. Acest lucru asigură studenții noștri au aplicarea practică de studiu teoretic, toate persoanele de gândire creativ, și înseamnă că studenții noștri face conexiuni și să aibă contact se poate apela la în viitor.

Alumni Achievement: Sprijinirea Studentilor mult timp după absolvire

Absolventii nostri au lucrat cu unele dintre cele mai renumite companii din lume. Rezultatele sunt exemple de excelență, care vor rezista testului timpului și vor fi utilizate pentru a preda viitorilor absolvenți ce succes arată. 80% din evadați au plecat să lucreze în domeniul lor de studiu ales.

La finalizarea cursului lor studenții noștri devin automat membri ai Colegiului Alumni Association Pearson, o comunitate exclusiv. Asociația Alumni Colegiul Pearson ofera o retea mondiala unica de studenți din trecut și o serie de absolventi beneficii care se bazează pe resursele Colegiului - de-a lungul absolventii anului primesc invitatii la evenimente gratuite și reuniuni, crearea de rețele profesionale și sprijin în carieră a continuat.

Business Admitere minte și evaluare

Noi evalua potențialilor studenți pe meritul de realizarea lor academice, valoarea experienței și ambițiile lor printr-un proces de interviu si evaluare care împrumută de la vechiul, noul, și viitorul.

Căutăm studenți cu o mulțime de capacitate și o pasiune reală pentru subiectul ales. Considerăm fiecare aplicație pe baza meritelor sale individuale și suntem bucuroși să ia în considerare o gamă largă de calificări academice, profesionale și profesionale, precum și locul de muncă și viața de experiență. Prin urmare, noi oferim de intrare pe baza de evaluare pentru a evalua potențialul fiecărui elev de a reuși pe cursul lor ales.

Odată ce un student a făcut o cerere îi invităm să se așeze un interviu și să efectueze unele evaluări la o zi Solicitant. Evaluările variază, în funcție de disciplina aleasă, dar ele pot include evaluarea portofoliului personal al elevului, o misiune creativa, un test Gândirea critică on-line, un test Abilități de bază și un eseu pe un subiect relevant pentru gradul de ales.

Ne interviu toți solicitanții noastre pentru ca ne dorim cu adevărat să afle mai multe despre ei, și motivația lor pentru subiect ales. Cel mai important lucru pentru noi este potențialul lor, și că ceea ce este nevoie pentru a reuși și să prospere pe cursul lor, dincolo de notele lor prezis și motto personal.

Student Led

Suntem la fel de grave, despre viitorul elev noastre ca suntem pe cale studenții noștri în viitor. Studenții noștri sunt focalizarea și combustibilul pentru tot ceea ce facem. Ei inspira inovația și creativitatea în centrul a tot ceea ce învață astăzi și modul în care vom învăța mâine. Studenții noștri șansa de a vorbi cu noi în mod regulat, față-în-față și unu-la-unu, și studiile lor evoluează în jurul ceea ce doresc să realizeze. Pearson College din Londra oferă, de asemenea, cele mai bune reclamantele o oportunitate unică de a deveni student Co-Creator. În schimbul plății integrale a taxelor de școlarizare lor, acești studenți sunt rugati sa se angajeze cu toate zonele Colegiului inclusiv proiectarea de studii, marketing și recrutare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma Joc Artă

Campus Cu normă întreagă 11 luni January 2019 Regatul Unit Londra

Interesant nostru MA Joc Art a fost creat ca răspuns la cererea industriei de noi talente creative si este axat pe dezvoltarea si cultivarea aptitudinilor și creativității dumneavoastră în curs de pregătire pentru o carieră de artist joc. [+]

O Industria de jocuri din Marea Britanie este lider mondial și strategic important pentru viitorul industriilor creative din Marea Britanie.

Jocurile sunt peste tot și au crescut de a fi bazată în principal pe PC-uri și console pentru a fi comune, pe telefoanele, tablete și pe web. Ei taie în toate grupurile de jucători și de unele măsuri industria este mai mare decât industria de film.

Acest curs este supusă validării Prezentare generală a programului

Interesant nostru ma joc artă a fost creat ca răspuns la cererea industriei de noi talente creative si este axat pe dezvoltarea si cultivarea aptitudinilor și creativității dumneavoastră în curs de pregătire pentru o carieră de artist joc.... [-]


Ma Producția De Efecte Vizuale (3d)

Campus Cu normă întreagă 11 luni September 2018 Regatul Unit Londra

Acest curs este conceput pentru a vă oferi, de formare profesională practică și un MA calificare acreditat complet, astfel încât veți nu doar absolvent, vei absolvi ca de înaltă calificare, VFX extrem de creative profesionale. [+]

AR va place sa CREATE uluitoare și efecte vizuale premiat (VFX)?

Acest curs este conceput pentru a vă oferi, de formare profesională practică și un MA calificare acreditat complet, astfel încât veți nu doar absolvent, vei absolvi ca de înaltă calificare, VFX extrem de creative profesionale. Am facut echipa cu Universitatea din Bradford pentru a vă aduce un program care merge dincolo de 3D al nostru pentru cursuri VFX. Oferindu-vă avansat, până la data de competențe în state-of-the-art tehnologii și tehnici de VFX 3D, precum și o înțelegere în profunzime a modului în care acestea sunt utilizate în mediile de producție reale.

CE ESCAPE STUDIOS, PEARSON College din Londra? Învață de la profesioniști din industrie premiate și tutori industrie concentrat experiență; tutorii nostri nu au fost doar în spatele unele dintre cele mai bune talente noua în domeniul lor, dar au o gamă impresionantă de realizări din timpul lor practică ceea ce predică Toți absolvenții produce o showreel standard în industrie ca o putere de curs lor De stat-of-the-art, facilități de tip studio într-o mare Londra locație Absolventi în curs de desfășurare suport urma absolvirii - noastre 2000+ absolventii sunt răspândite cariere pretutindeni se bucură la cele mai bune studiouri în afaceri Gratuit desigur primer online - aduce abilitățile dumneavoastră fundație până la viteza înainte de a începe Mediul de Învățământ Virtual Access Escape pentru resurse suplimentare gratuite pentru a sprijini antrenament - de-a lungul curs și 12 luni după absolvire Obțineți ajutor și consiliere cu privire la CV-ul, aplicațiile... [-]

Ma Producția De Efecte Vizuale (compozitie)

Campus Cu normă întreagă 11 luni August 2018 Regatul Unit Londra

Acest curs este conceput pentru a vă oferi, de formare profesională practică și un MA calificare acreditat complet, așa că va trebui tot ce ai nevoie pentru a începe cariera ca un efect extrem de calificare, extrem de creative vizuale (VFX) profesionale. [+]

Sunteți în căutarea pentru cel mai bun din ambele lumi?

Acest curs este conceput pentru a vă oferi, de formare profesională practică și un MA calificare acreditat complet, așa că va trebui tot ce ai nevoie pentru a începe cariera ca un efect extrem de calificare, extrem de creative vizuale (VFX) profesionale.

Am facut echipa cu Universitatea din Bradford pentru a vă aduce un program care merge dincolo de cursurile noastre compoziție regulate, pentru a vă oferi avansate, up-to-data de competențe în tehnologii de stat-of-the-art de producție VFX și procesele, precum și o înțelegere în profunzime a VFX din orice unghi, atât în ​​teorie cât și în lumea reală a industriei.... [-]


Videoclipuri

Pearson College Clearing 2015