Oxford School of Hospitality Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiind la Scoala Oxford de Management al Ospitalitatii este o experiență cu adevărat unică. Vei fi cufundat într-o comunitate dinamică de studenți și cadre didactice care au o pasiune adevărată pentru ospitalitate.

Veți fi, de asemenea în legătură cu unele dintre cele mai mari nume din industria ospitalitatii, inclusiv Ken Hom OBE, Raymond Blanc OBE, Madhur Jaffrey CBE, Rick Stein OBE și Michael Caines EBP precum și companii, cum ar fi Fairmont Hotels and Resorts, Four Seasons Hoteluri și Statiunile si PricewaterhouseCoopers predare excelenta și de învățare este centrat pe student, participativ și interactiv, și vei învăța de la experți recunoscuți în domeniul lor.

Vei obține expunere internațională de neprețuit prin intermediul comunității și oportunități multiculturale școlii de a călători și de a studia în străinătate.

Programul nostru unic Mentoring Bacchus vă oferă unu-la-unu de sprijin de la un senior profesionist, care vă va ajuta să dezvolte abilitățile profesionale și de a oferi sfaturi cu privire la cariera ta viitoare.

cariere școlii excepționale și de sprijin de experiență de lucru, legăturile cu cifrele din industrie și oferă consiliere cu privire la căutarea de locuri de muncă și aplicații.

Societatea Bacchus reunește studenți, absolvenți, prieteni și asociați ai școlii. O gamă largă de evenimente sunt organizate pentru a oferi studenților și absolvenților posibilitatea de a cunoaște reciproc și de a rețelei cu profesioniști din industrie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Internațional de management hotelier și turism msc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni January 2019 Regatul Unit Oxford + 1 mai mult

Acest specialist curs Master se dezvoltă studenții ambițioși pentru a deveni viitori lideri ai industriei ospitalității și turismului. Solicitanții de succes vor avea în mod normal, o diplomă de licență în afaceri, ospitalitate sau management turistic și un minim de experiență relevantă de muncă de un an. [+]

Datele de începere disponibile

ianuarie 2018 septembrie 2018 Ianuarie 2019 Septembrie 2019

Locație de predare

Headington Campus, Gipsy Lane

Durata cursului

La zi: Master: 12 luni sau 24 de luni, în modul de tip sandwich, care include full-time un an plătit experiență de muncă supravegheată. Part time: 24 de luni pentru studenții din Marea Britanie și UE (de predare furnizate în mod obișnuit într-o zi sau două zile și jumătate în fiecare săptămână în timpul semestre.)

Acest specialist curs Master se dezvoltă studenții ambițioși pentru a deveni viitori lideri ai industriei ospitalității și turismului. Solicitanții de succes vor avea în mod normal, o diplomă de licență în afaceri, ospitalitate sau management turistic și un minim de experiență relevantă de muncă de un an. După terminarea studiilor academice veți avea opțiunea de a efectua un stagiu de muncă plătit de un an, ca parte a cursului. Vei fi pe deplin sprijinit în găsirea unui plasament și supravegheat pe tot parcursul. Vi se va baza pe studiile anterioare și cele de experiență de muncă prin dezvoltarea capacității dumneavoastră de a gândi strategic între discipline de management de bază. Vei avea posibilitatea de a se specializa în domeniul ales. unic Programul nostru de Mentoring Bacchus vă oferă unu-la-unu de sprijin de la un profesionist senior, care vă va ajuta să dezvolte abilitățile dumneavoastră profesionale și vă sfătui cu privire la cariera ta viitoare. Acesta este unul dintre numeroasele oportunități pe care va trebui să beneficieze de relații puternice pe care le are... [-]


Master International Hospitality, evenimente și Turism Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni January 2019 Regatul Unit Oxford + 1 mai mult

Acest curs vă va pregăti pentru o cariera de management de succes în industria ospitalitatii internaționale, evenimente și turism. Vei fi introdus concepte-cheie, inclusiv psihologia comportamentului turismului, modul de a crea un plan de marketing, operațiuni de ospitalitate și de management financiar strategic. [+]

datele de începere disponibile

ianuarie 2018 septembrie 2018 Ianuarie 2019 Septembrie 2019

Locație de predare

Headington Campus, Gipsy Lane

Durata cursului

Full time: full-time: Master: 12 luni sau 24 luni în modul de tip sandwich Part time: Part-time: Master: 24 luni pentru studenții din Marea Britanie și UE (de predare structurată în mod normal, pentru a oferi o zi sau două zile și jumătate în fiecare săptămână, în semestrul)

Acest curs vă va pregăti pentru o cariera de management de succes în industria ospitalitatii internaționale, evenimente și turism. Vei fi introdus concepte-cheie, inclusiv psihologia comportamentului turismului, modul de a crea un plan de marketing, operațiuni de ospitalitate și de management financiar strategic. Nu aveți nevoie pentru a avea ospitalitate anterior studiate, evenimente sau de management al turismului și experiența de muncă anterioară nu este necesară. După finalizarea al doilea semestru va avea opțiunea de a efectua un stagiu de muncă plătit de un an, ca parte a cursului. Vei fi pe deplin sprijinit în găsirea unui plasament și supravegheat pe tot parcursul. Școala deține o serie de evenimente, care vă oferă oportunități de a interacționa cu profesioniști, angajatori, cadre universitare, studenți și absolvenți. Acest lucru vă ajută să dezvolte abilitățile de rețele și pentru a obține contacte utile, la nivel mondial pentru viitor.... [-]


MSc International Tourism Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2019 Regatul Unit Oxford + 1 mai mult

[+]

Headington Campus, Gipsy Lane

Durata cursului

Într-un sondaj recent, 100% dintre studenții noștri au declarat că vor recomanda școala Oxford School of Hospitality Management potențialilor studenți (PTES 2014). Școala este clasată pe locul întâi în Marea Britanie și a șaptea în lume pentru educația în managementul ospitalității (Taylor Nelson Sofres, 2013).

Ați putea fi, de asemenea, posibilitatea de a aplica pentru o viză de student pentru a acoperi ambele cursuri.

Dacă aveți nevoie pentru a lua un curs de pre-master pentru a vă ajuta să îndeplinească atât în ​​limba engleză și cerințele de intrare academice pentru curs stăpânului tău, poți lua cursul nostru doi ani de master. Acest curs combină diplomă de pre-master și de master într-una aplicație. Puteți aplica pentru o viză pentru cei doi ani de studiu. Dacă aveți nevoie pentru a îmbunătăți limba engleză, ne-am pre-sesiuni de cursuri de limba engleză disponibile pentru a vă ajuta să îndeplinească cerințele de limba engleza de dvs. ales master. [-]

Contactează

Oxford Brookes University

Adresă, linia 1 Oxford School of Hospitality Management Oxford Brookes University Fuller Building Headington Campus Gipsy Lane
OX3 0BP Oxford, England, Regatul Unit
website http://hospitality.brookes.ac.uk/
Telefon +44 1865 741111