University of Oxford

Smith School of Enterprise and the Environment

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În fiecare an, Oxford salută studenți talentați din întreaga lume. Studenții noștri sunt atrași de șansa de a studia la o universitate cu renume internațional, cu realizări academice și inovații deosebite.

  • Oxford de predare și de cercetare este în mod constant în top rang la nivel național și internațional, și este în prim-planul de realizări medicale, științifice și tehnologice.
  • Universitatea dispune de facilități și resurse excelente pentru a învăța în bibliotecile, laboratoarele și muzeele sale renumite pentru lume.
  • Elevii vin la Oxford din 140 de țări și teritorii diferite.
  • Sistemul colegial al Oxford promovează un sentiment de comunitate între tutori și studenți, și printre studenții înșiși.
  • Elevii au ocazia de a învăța alături de cercetători de frunte în domeniul lor.
  • Oxford are legături puternice cu instituțiile de cercetare, afaceri și industrie, atât în ​​Regatul Unit, cât și în străinătate.

Fiind cea mai veche universitate din lumea vorbitorilor de limbă engleză, Oxford este o instituție unică și istorică. Nu există o dată clară a fondării, dar predarea a existat la Oxford într-o formă în 1096 și sa dezvoltat rapid din 1167, când Henric al II-lea a interzis studenților englezi să participe la Universitatea din Paris.

Școala Smith a întreprinderilor și a mediului (SSEE)

Școala Smith a Întreprinderilor și Mediului (SSEE) a fost înființată în 2007 ca un centru independent de cercetare al Universității. În 2013, am aderat la Școala de Geografie și Mediu (SoGE), aprofundând programele noastre de predare în colaborare cu departamentul mai larg și celelalte unități de cercetare, Unitatea de Studii de Transport și Institutul de Schimbări de Mediu. Școala de Geografie și Mediu și institutele sale de cercetare sunt recunoscute pe plan internațional pentru excelența lor în cercetarea și bursa de mediu. Originile istorice se află în fosta Școală de Geografie, prima școală geografică care a fost înființată în Marea Britanie, acum 100 de ani de Halford Mackinder. Etosul SoGE este de a promova cercetarea care este îndrăzneață, inovatoare și provocatoare, rămânând în același timp angajată la cele mai înalte standarde ale burselor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses »

Programe

Această școală oferă și: