Nottingham Trent University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

călătoria dumneavoastră începe aici

Nottingham Trent University (NTU) este una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie, avand o reputatie excelenta la nivel mondial, rețele de absolventi puternice și acreditările impresionante pentru ocuparea forței de muncă postuniversitare.

Ne-am făcut studia la NTU chiar și mai incluzive, cu o suită de cursuri postuniversitare pe deplin on-line, concepute pentru a se potrivi în jurul angajamentele stilul de viață și de carieră. Ca un student on-line, veți avea acces la aceeași învățătură de înaltă calitate, expertiza de cercetare premiat și oportunități de carieră excelente ca cineva studia în campus. Vei fi întâmpinat în prietenos comunitatea internațională de student NTU și, după absolvire, se alăture în rândurile de absolventii nostri de succes.

De ce elevii aleg NTU

Nottingham Trent University este una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie, recunoscut la nivel global pentru excelenta de predare, de cercetare, acreditări de angajare postuniversitare și de dăruire pentru rezultate de succes ale studenților.

95% din postuniversitari sunt angajate sau angajate în studiu încă șase luni după ce a părăsit NTU (sondaj Dlhé postuniversitare rezultate Cele mai recente 2014/2015) 92% dintre elevi recomanda a studia la NTU (Student Ultimele National Sondaj 2015) Castigatorul Premiul Universitar Guardian 2015 pentru Excelenta predare NTU a realizat Aniversarea Superior al Reginei și premiul Educație suplimentară pentru cercetare Veti beneficia de legăturile noastre cu mai mult de 200 de instituții partenere situate în 35 de țări diferite.

Cursurile noastre

Cursurile noastre online oferă același nivel de imersiune de studiu ca campus pe bază de echivalenți, folosind aceleași echipe de predare aclamat, dar cu beneficiile suplimentare ale celor mai noi tehnici de învățare la distanță. Livrarea online va ajuta să absorbi conținutul prin utilizarea de prelegeri video, sarcini interactive, instrumente digitale și alte elemente inovatoare, pentru a vă oferi experiența necesară hands-on.

Noi oferim în prezent următoarele cursuri de învățare la distanță:

mba

În continuare înțelegere a strategiei de afaceri contemporane și de conducere prin viața reală, tehnici de experimentare și mentorat

MBA Cu Managementul Moda Să dezvolte abilitățile strategice pentru a face un impact în lumea modei. MBA, cu date Google Analytics Valorifica puterea de date de mare pentru a influența strategia în organizația dumneavoastră.

Managementul de proiect MSC Construcții

Pune principiile de management de proiect în practică și de a beneficia de avantajele legăturilor strânse cu NTU lui industria de construcții.

MA Relații Internaționale

Să câștige experiență practică a teoriilor și politicilor actuale, dezvoltarea abilitatilor prin expunere la predare și expertiza de cercetare din întreaga lume.

învățare on-line imersiva

Nottingham Trent University (NTU) este dedicată învățării 21-lea, în curs de dezvoltare continuu metode inovatoare de a aduce cursurile la viață și de a vă ajuta să înveți tot ce ai nevoie pentru a reuși. interactive Cursuri de gradul nostru on-line caracteristică:

cursuri de video complete - cufundați - vă complet în conținutul programului studii de caz reale de viață - aprecia implicațiile practice ale studiilor misiuni interactive - experiență de învățare mai interesant interacțiune socială - să fie o parte a comunității studenților prin interacțiunea cu profesori și studenți din întreaga lume supravegherea de cercetare - să învețe tehnicile și abilitățile necesare pentru a pune ceea ce ai învățat în practică.

Prin intermediul, cariera relevante de grade noastre angajarea online, puteți ajunge la potențialul maxim.

Începe călătoria cu NTU astăzi

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA » Vedea MA » Vedea MSc »

Contactează