Citește Descrierea Oficială

Despre NUA

Norwich University of the Arts (NUA) sa stabilit în domeniul artelor, designului și educației mediatice de peste 170 de ani. Dar, în timp ce istoria noastră poate fi urmărită până în 1845, perspectivele noastre sunt gândire spre viitor.

De la un campus din centrul orașului care se mândrește cu facilități de ultimă oră până la o abordare a predării, care ne-a acordat premiul Gold în cadrul Cadrului de excelență în materie de predare și sa clasat pe locul 10 în Marea Britanie pentru predarea calității de către The Times și The Good Times Good University Guide 2018 excelența este bine câștigată.

NUA a dezvoltat o universitate înființată, dezvoltând o reputație națională ca o comunitate academică inovatoare și creativă, cu un angajament ferm de a oferi cursuri profesionale, bazate pe practică, care le oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a-și continua pasiunea.

În centrul tuturor, studenții noștri. Artisti, designeri, producatori. Aducând diverse interese și perspective unice, aceștia împărtășesc dorința de a fi provocați și inspirați. Pentru a învăța din trecut și pentru a modela viitorul.

Declarația noastră de misiune

Misiunea NUA este să fie cea mai bună universitate specializată pentru arte, design, arhitectură și studii media din Europa, oferind absolvenților de cea mai înaltă calitate și inspirând studenții și personalul pentru a atinge excelența în sferele creative și culturale.

Istoria Norwich University of the Arts din Norwich University of the Arts

1845

Agenția de Asigurare a Calității verifică modul în care universitățile și colegiile din Marea Britanie își mențin standardul în ceea ce privește furnizarea lor de învățământ superior.

Universitatea a fost înființată ca o instituție independentă de învățământ superior în conformitate cu secțiunea 121 din Legea privind reforma educației din 1988 și este un organism recunoscut cu atribuții de acordare a diplomelor. Universitatea este reglementată de Oficiul pentru Studenți (OfS). Informații despre statutul Universității pot fi găsite în Registrul OfS și pe lista organismelor recunoscute publicate pe site-ul Guvernului Regatului Unit (GOV.UK). Cadrul de reglementare OfS va intra pe deplin în vigoare de la 1 august 2019. Începând cu 1 aprilie 2018 până la 31 iulie 2019, Universitatea va fi supusă dispozițiilor tranzitorii de tip OfS.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Norwich University of the Arts

Combinați fidelitatea creativă și abilitățile tehnice cu cursul MA Masters în cadrul celei mai bune instituții educaționale din Marea Britanie (2017 TIGA Games Industry A ... [+]

Prezentare generală

În calitate de student postuniversitar la NUA, veți colabora cu colegii asemănători și veți fi ghidat de personalul specializat în domeniu. Vă veți bucura de sesiuni interdisciplinare cu studenți din întreaga gamă de cursuri de masterat în timp ce lucrați pentru ambiția dvs. de o carieră în industria jocurilor sau în sectorul creativ.

Îmbunătățiți-vă abilitățile din industrie

Asigurându-vă că sunteți absolvent pregătit pentru a răspunde cerințelor unei industrii cu evoluție rapidă, acest curs va accelera dezvoltarea abilităților dvs. de design de jocuri.

Alături de cercetarea mai amplă a contextului social, tehnic, economic și cultural în care sunt produse jocuri, vă veți specializa într-una din cele trei domenii, urmând o cale de studiu clar definită în Concept Art (și în secvențial narativ) Dezvoltare.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Practica mâna-on-curatorial și proiectele individuale, bazate pe practici, formează fundamentul cursului nostru de masterat de curăție MA. ... [+]

Prezentare generală

Explorând ideea de "expoziție" în sensul său cel mai larg în domeniul artei contemporane, vă veți angaja în expoziții și proiecte în galerii în locații non-tradiționale, în intervenții specifice locului și în proiecte de artă publică.

Relevantă, actuală și inovatoare

Reflectând cele mai recente gândiri în cadrul studiilor curatoriale, acest curs practic și relevant confirmă apariția artistului-curator, precum și trasee mai tradiționale ale practicii curatoriale.

Veți avea în vedere posibilitățile oferite de o serie de platforme, de la colecțiile tradiționale de muzee, muzeologie și arhive, până la metode virtuale și interactive.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Dezvoltați-vă stilul de semnătură și explorați contextele conceptuale ale muncii dvs. pe cursul nostru de masterat de masterat MA. ... [+]

Prezentare generală

Dacă sunteți gata să testați limitele a ceea ce înseamnă moda în secolul 21 și să împingeți filozofia personală și profesională la noi limite, acest curs de modă postuniversitar va oferi platforma ideală.

Dezvoltați-vă vocea unică

Vocea creativă convingătoare va apărea pe măsură ce lucrați cu materiale și procese diferite.

Practica dvs. va cuprinde inovațiile digitale, tehnologice și culturale, pe măsură ce dezvoltați o înțelegere clară a modului de utilizare a platformelor de promovare și de prezentare a muncii dvs.

Experții tehnicieni de studio vă vor sprijini explorarea croitorilor personalizați; metode experimentale de tăiere și drapare; tradițiile și ambarcațiunile de haute couture; tehnici de finisare a mâinilor și mașinilor; și utilizarea tehnologiilor contemporane.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Un mediu de susținere care încurajează inovația artistică, explorarea și dezbaterile vă așteaptă la cursul nostru de Masterat în Arte Plastice. ... [+]

Prezentare generală

În calitate de student postuniversitar la NUA, veți accelera practica artistică, explorând rolul artistului în societate și testându-vă ideile împotriva problemelor contemporane și a dezbaterilor critice.

Gestionați-vă abilitățile într-un mediu stimulativ

Puteți alege să vă specializați în - sau combinați - zonele, inclusiv pictura, desenul, fotografia, fotografierea, practica spațială și temporală. Veți dobândi competențe relevante pentru interesele dvs. artistice și veți fi sprijiniți în dezvoltarea unei expertize mai largi, de la expoziție și prezentare la etică și conștientizarea audienței.

Lucrand alaturi de studentii de la alte cursuri postuniversitare de la NUA, vei face parte dintr-o comunitate de artisti, producatori si invitati artisti care formeaza un mediu de cercetare stimulant si activ.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Inovația practicii dvs. și dezvoltarea de perspective critic-informate sunt principiile directoare ale cursului nostru MA de Fotografie Maestru. ... [+]

Prezentare generală

Studiourile de ultimă oră și camerele închise digitale vă vor oferi libertatea de a dezvolta o voce distinctă prin intermediul studiului avansat al practicii fotografice.

Teorie și practică

În timp ce cursul nostru de fotografie postuniversitară este condus de practică, componentele învățate iau în considerare aspectele contextuale și teoretice ale fotografiei. Din colaborare, determinism estetic / anti-estetic și tehnologic, la impactul tehnologiilor emergente, veți aborda o gamă largă de subiecte legate de practica dumneavoastră.

Veți fi, de asemenea, încurajați să dezvoltați o înțelegere profundă a contextelor profesionale și comerciale pentru munca dvs., precum și să explorați posibilitățile de mișcare a imaginii în fotografia contemporană.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Luați-vă practica la înălțimi noi, perfecționați-vă abilitățile tehnice și explorați contextul cultural și istoric al muncii dvs. pe cursul Creative Skillset acreditat MA ... [+]

Prezentare generală

Provocați-vă practica audio-vizuală și străduiți-vă pentru originalitate prin experimentarea cu concepte, probleme și materiale legate de imaginile în mișcare și / sau de designul sunetului.

Colabora

Ca student postuniversitar la NUA, te vei alătura unei comunități de practicieni și cercetători cu diverse specializări, oferindu-ți oportunități valoroase de a lucra în colaborare și individual.

Prin studii intensive și ateliere tehnice complexe, veți dezvolta abilitățile practice și conceptuale necesare pentru a crea o muncă originală și inovatoare la standarde profesionale exigente.

specializa

În funcție de specialitatea dvs., veți avea șansa de a vă implica într-o gamă largă de metode audio-vizuale. Acestea includ: 2D Digital; CGI și filmul de animație stop-motion și producția de imagini în mișcare; grafica mișcării; scripturi și narațiuni; pre-producția și abilitățile și tehnicile post-producție; sunet design.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Combinând creativitatea, abilitățile meșteșugărești și inovațiile tehnologice, cursul nostru de masterat în industria textilă va dezvolta și va perfecționa cunoștințele d ... [+]

Prezentare generală

Veți lucra în prim-planul disciplinei, cuprinzând cele mai recente progrese tehnologice și tehnologice, dezvoltând în același timp o înțelegere clară a pieței și a potențialului comercial al muncii dvs.

Personalizați-vă abilitățile de design textile

Veți fi încurajați să vă împingeți imaginația și să întindeți limitele disciplinei prin utilizarea creativă a materialelor, a proceselor și a conceptelor.

Cursantii si tehnicienii de ateliere care predau acest curs postuniversitar sunt, de asemenea, practicieni, cu o vasta si variata experienta in domenii precum productia de textile digitale, CAD pentru design repetat, taiere cu laser, ilustrare, vopsire si tesut. Lărgimea și profunzimea cunoștințelor lor vă vor fi de folos în timp ce experimentați și dezvoltați practica prin expoziții și competiții naționale.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts

Obțineți în centrul modului în care designul formează înțelegerea noastră de probleme, mediul nostru și reciproc pe cursul nostru de masterat de masterat de comunicare de ... [+]

Prezentare generală

Pe măsură ce vă dezvoltați expertiza în aspectele critice ale designului de comunicare, veți avea șansa de a explora domenii precum design grafic, comunicare grafică, ilustrare, design de informație, comunicare interactivă, multimedia și tipografie.

Îmbunătățiți abilitățile de proiectare în comunicare

De la imaginea și sunetul în mișcare până la întrebările legate de managementul și publicarea mărcilor, vă veți întinde abilitățile și ambiția în calitate de student postuniversitar la NUA. Pe măsură ce vă dezvoltați propria voce și practici prin experimentare, veți avea, de asemenea, șansa de a examina critic aspectele esențiale ale designului și comunicării, cum ar fi durabilitatea, noile tehnologii, audiențele noi și piețele, inclusivitatea și etica.... [-]

Regatul Unit Norwich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Norwich University of the Arts
Website
Număr de telefon
+44 (0)1603 610561