Norwich University of the Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre NUA

Norwich University of the Arts (NUA) sa stabilit în domeniul artelor, designului și educației mediatice de peste 170 de ani. Dar, în timp ce istoria noastră poate fi urmărită până în 1845, perspectivele noastre sunt gândire spre viitor.

Dintr-un campus din centrul orașului, care are facilități de ultimă oră, până la o abordare a învățământului, care ne-a obținut un premiu de aur în cadrul Cadrului de Excelență în predare și clasat pe locul 1 în Marea Britanie pentru reținerea studenților de The Times și The Sunday Times Good University Guide 2020, reputația noastră căci excelența este bine câștigată.

NUA a dezvoltat o universitate înființată, dezvoltând o reputație națională ca o comunitate academică inovatoare și creativă, cu un angajament ferm de a oferi cursuri profesionale, bazate pe practică, care le oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a-și continua pasiunea.

În centrul tuturor, studenții noștri. Artisti, designeri, producatori. Aducând diverse interese și perspective unice, aceștia împărtășesc dorința de a fi provocați și inspirați. Pentru a învăța din trecut și pentru a modela viitorul.

Declarația noastră de misiune

Misiunea NUA este să fie cea mai bună universitate specializată pentru arte, design, arhitectură și studii media din Europa, oferind absolvenților de cea mai înaltă calitate și inspirând studenții și personalul pentru a atinge excelența în sferele creative și culturale.

Istoria Norwich University of the Arts din Norwich University of the Arts

1845 Norwich School of Design este fondată în 1845 de artiștii și adepții Școlii de pictori Norwich, singurul grup britanic din provincie care a stabilit o reputație internațională pentru pictura peisajului.
1965 Aprobat să ofere o ofertă la nivel de diplomă prin Diploma în Artă și Design.
1965 încoace Apar două puncte forte în pictură și design grafic, sub un grup de profesioniști și profesori de excepție, care pun amprenta pe scena națională de artă și design.
1975 Primele cursuri de licență de onoare oferite validate de Consiliul pentru Premiile Academice Naționale (CNAA).
1989 Marele Colegiu de Artă Yarmouth încorporat în școală.
1993 Primele cursuri de MA introduse printr-un acord academic cu Anglia Polytechnic.
1994 Încorporată ca instituție de învățământ superior, redenumită drept Școala de Artă și Design Norwich.
1995 Primul student de grad de cercetare înregistrat pentru studiul de doctorat.
2008 I s-a acordat puterea de a acorda diplome până la nivel de masterat și re-numit drept Colegiul Universitar de Arte din Norwich
2012 Titlul universitar acordat de Consiliul Privat, devenind Norwich University of the Arts din Norwich University of the Arts . Desemnează primul său cancelar - actorul Sir John Hurt.

Agenția de Asigurare a Calității verifică modul în care universitățile și colegiile din Marea Britanie își mențin standardul în ceea ce privește furnizarea lor de învățământ superior.

Universitatea a fost înființată ca o instituție independentă de învățământ superior în conformitate cu secțiunea 121 din Legea privind reforma educației din 1988 și este un organism recunoscut cu atribuții de acordare a diplomelor. Universitatea este reglementată de Oficiul pentru Studenți (OfS). Informații despre statutul Universității pot fi găsite în Registrul OfS și pe lista organismelor recunoscute publicate pe site-ul Guvernului Regatului Unit (GOV.UK). Cadrul de reglementare OfS va intra pe deplin în vigoare de la 1 august 2019. Începând cu 1 aprilie 2018 până la 31 iulie 2019, Universitatea va fi supusă dispozițiilor tranzitorii de tip OfS.

Locații

Norwich

Norwich University of the Arts

Număr de telefon
+44 (0)1603 610561

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră