Northumbria University London Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Northumbria este o cercetare bogat, concentrat-business, universitate profesionist cu o reputatie internationala pentru excelență academică. Ea se bazează în inima Newcastle upon Tyne, care este votat cu regularitate cel mai bun loc in Marea Britanie pentru studenti.

Universitatea are originile în Colegiul Rutherford, fondat în 1880. Astăzi, prin punerea elevilor în centrul unei experiențe deosebite și cu lumea de conducere de cercetare si parteneriate premiate, Northumbria este un nou tip de universitate excelent.

Northumbria este top zece în Marea Britanie pentru numărul de absolvenți care intră muncă profesională și nouă din zece dintre absolvenții noștri lucrează sau studiază șase luni de la absolvire. Suntem pe locul 21 din 111 de universități în educație Times Higher Student Satisfaction Survey 2014.

Northumbria lucrează cu angajatorii majore, inclusiv Nike, IBM, Nissan, Procter & Gamble, BBC, și NHS, in timp ce mai mult de 560 de angajatori și 60 organisme profesionale sponsorizeze sau acredita programele Universității. Inovatoare și antreprenoriale, suntem, de asemenea clasat pe locul al patrulea în Marea Britanie pentru afaceri absolvent start-up-uri.

Avem un campus din Londra, precum și Newcastle, și să lucreze în parteneriat cu alte instituții de învățământ superior din întreaga lume atragerea de studenți din 136 de țări ...

Locații

Londra

Northumbria University, London Campus

Address
110 Middlesex Street
E1 7HT

Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 191 204 8890