Citește Descrierea Oficială

Despre noi

La Newcastle University Business School conducem excelență în predare și cercetare pentru a crea o oportunitate pentru studenții, personalul și partenerii noștri.

Suntem parte dintr-un grup de elită de școli de afaceri din întreaga lume care dețin acreditare triplă de la cele trei organisme de acreditare recunoscute pe plan internațional: AACSB, AMBA și EQUIS.

Cercetarea noastră este lider mondial și suntem pe locul 14 în Marea Britanie pentru Power Research (REF 2014). Scopul nostru este de a conduce cercetări și inovații interdisciplinare distincte în viitorul muncii și în conducerea leadershipului, cu colaborări demonstrabile, vibrante, care oferă noi perspective și soluții globale.

Suntem o școală de afaceri multidisciplinară care dezvoltă studenți de cea mai înaltă calitate, pregătindu-i să devină lideri de afaceri ai mâinii.

Viziune și misiune

Viziunea, misiunea și valorile noastre sprijină personalul nostru de clasă mondială și studenții care zboară înaltă pentru a extinde domeniile de cercetare și excelență academică și pentru a redefini viitorul societății și al afacerilor.

Viziune

Viziunea noastră este să fim o universitate de afaceri internațională renumită, care oferă excelență în viitorul muncii și dezvoltă lideri pentru un viitor pe care îl pot forma.

Misiune

Noi inspirăm noi perspective globale în viitorul muncii și conducând în conducere prin colaborare vibrantă și stimulează excelența în cercetare, inovare și educație pentru a crea o oportunitate pentru studenții, personalul și partenerii noștri de a forma un viitor responsabil pentru afaceri și societate.

valori

Excelenta

Angajamentul nostru de a permite întregului personal să-și realizeze ambițiile ample de a-și conduce lumea în domeniile lor de cercetare, practică și experiență academică, oferind în același timp o experiență educațională remarcabilă pentru studenții noștri.

Creativitate

Fiind creativă și inovatoare pentru a promova cunoașterea și a se angaja cu societatea pentru a aborda problemele globale.

efect

Lucrând în parteneriat cu guvernele, mediul de afaceri, industria, sectorul creativ și cultural și grupurile comunitare pentru a identifica provocările actuale și viitoare cu care se confruntă societatea și pentru a oferi idei și soluții inovatoare care vor face diferența.

Orasul nostru

Newcastle este capitala cosmopolită a nord-estului Angliei. Orașul nostru prietenos cu studenții se mândrește cu sporturi de clasă mondială, muzică, cumpărături și arte chiar în centrul orașului. Newcastle este un oraș înfloritor și o destinație de top student și în fiecare an atrage peste 50.000 de studenți din întreaga lume.

Cu o locuință la prețuri accesibile, arhitectură iconică și legături de transport excelente, nu e de mirare că Newcastle a fost votat ca un prim oraș de 100 de studenți (* QS Best Student Cities 2018).

Newcastle University Business School

Școala de Afaceri este situată în cadrul unei dezvoltări de 50 de milioane de lire sterline, oferind facilități de ultimă oră, proiectate cu mintea studenților noștri.

Suntem un punct central pentru o rețea valoroasă de lideri regionali, naționali și internaționali, absolvenți și profesioniști de vârf.

Școala se află la câțiva pași de campusul din centrul orașului, de patru biblioteci universitare și de studenți.

Echipat cu:

  • o suită de evenimente flexibile și dedicate, cu vederi panoramice peste oraș
  • patru teatre de conferințe mari și 27 săli de seminar / didactic
  • o gamă de săli de întâlnire care pot fi rezervate pentru folosirea personalului și a studenților
  • un spațiu multi-scop în care studenții pot combina studiul cu socializarea
  • un spațiu pentru studiile postuniversitare și studenții MBA pentru a vă relaxa și a vă conecta cu personalul
  • Wi-Fi în întreaga clădire, plus trei grupuri de calculatoare care dispun de aproximativ 120 de calculatoare și terminale dedicate Bloomberg
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Newcastle University Business School

Analiza noastră financiară internațională MSc dezvoltă o înțelegere aprofundată a raportării financiare și a managementului în contextul mediului financiar internațional. ... [+]

Profil

Analiza noastră financiară internațională MSc dezvoltă o înțelegere aprofundată a raportării financiare și a managementului în contextul mediului financiar internațional.

Criza economică globală, eșecurile bancare înalte și creșterea supravegherii reglementării au subliniat importanța unui management financiar solid și a unei rapoarte robuste. Acest curs a fost dezvoltat special pentru a răspunde acestei nevoi.

Vă oferă abilitățile cantitative și calitative de analiză. Veți înțelege, de asemenea, modul în care expertiza contabilă și cea financiară poate fi combinată cu succes pentru a evalua performanța corporativă și evaluarea.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Master-ul nostru de e-Business (Systems Information) combină strategii de afaceri, tehnologie de vârf, antreprenoriat și comportament organizațional. Veți dezvolta abilit ... [+]

Profil

Master-ul nostru de e-Business (Systems Information) combină strategii de afaceri, tehnologie de vârf, antreprenoriat și comportament organizațional. Veți dezvolta abilități avansate de afaceri și tehnice pentru a vă diferenția cariera în lumea corporațiilor moderne. Aceasta include aplicarea strategică a cloud computing, securitatea informațiilor și alte tehnologii contemporane.

Pe acest curs, veți studia în cadrul a două școli de clasă mondială de la Universitatea Newcastle. Newcastle University Business School livrează cursul în colaborare cu Școala de Științe Informatice, care este școala numărul unu în Marea Britanie pentru impactul cercetării în societate așa cum este enumerată de guvernul britanic.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Masterul nostru de cantitative de finanțe și de gestionare a riscurilor va dezvolta înțelegerea dvs. de probleme generale de finanțare. De asemenea, veți dezvolta abilită ... [+]

Profil

Masterul nostru de cantitative de finanțe și de gestionare a riscurilor va dezvolta înțelegerea dvs. de probleme generale de finanțare. De asemenea, veți dezvolta abilități practice specializate în metodologia cantitativă și gestionarea riscurilor.

Creșterea pe plan mondial în sectorul serviciilor financiare a alimentat cererea de absolvenți cu o înțelegere solidă a problemelor financiare generale, combinate cu abilități de specialitate în metodologia cantitativă și gestionarea riscurilor. Acest curs răspunde acestei cereri. Se bazează pe punctele forte ale Business School în economie și finanțe.

Cursul avansează înțelegerea dvs. de:... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Masterul nostru de inovație, creativitate și spirit antreprenorial răspunde nevoilor economiilor bazate pe cunoaștere, antreprenoriale și inovare din întreaga lume. ... [+]

Profil

Masterul nostru de inovație, creativitate și spirit antreprenorial răspunde nevoilor economiilor bazate pe cunoaștere, antreprenoriale și inovare din întreaga lume.

Cursul explorează strategiile și procesele de afaceri care promovează inovarea, creativitatea și spiritul antreprenorial în cadrul organizațiilor.

Angajatorii caută din ce în ce mai mult să recruteze persoane fizice și creative. Cursul nostru urmărește să producă absolvenți care aspiră la roluri strategice în sectorul privat și public. Veți învăța cum să conduceți aceste organizații prin schimbări inovatoare.

Dacă intenționați să căutați roluri inovatoare, creative și antreprenoriale, atunci acest curs este pentru dvs. Acestea includ:... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Operațiunile noastre, Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare MSc oferă cunoștințe aprofundate despre domeniile majore care stau la baza operațiunilor și a la ... [+]

Profil

Operațiunile noastre, Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare MSc oferă cunoștințe aprofundate despre domeniile majore care stau la baza operațiunilor și a lanțului de aprovizionare. Veți învăța cum să îmbunătățiți performanța afacerii printr-o abordare integrată a operațiunilor, a logisticii și a gestionării lanțului de aprovizionare.

Organizațiile caută în mod constant modalități de reducere a costurilor, de reducere a timpilor de producție și distribuție și de gestionare a riscurilor. Acest lucru le permite să dezvolte și să mențină un avantaj competitiv.

Cursul se va potrivi celor care doresc să urmeze o carieră în operațiuni sau în management general, inclusiv:... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Masterul nostru în afaceri bancare și finanțe vă oferă abilitățile și expertiza pentru a vă urma o carieră în industria bancară și piața financiară. ... [+]

Profil

Masterul nostru în afaceri bancare și finanțe vă oferă abilitățile și expertiza pentru a vă urma o carieră în industria bancară și piața financiară.

Creșterea globală a sectorului serviciilor financiare a sporit cererea de profesioniști cu abilități și competențe de specialitate în domeniul bancar și al finanțelor. Acest curs răspunde la tendințele și problemele din industria serviciilor financiare globale.

Acesta include subiecte care includ:

bancare cu amănuntulBanca de investitiimanagementul investitieibanca centralăCe veți învăța

Vom învăța cum funcționează băncile de retail și de investiții pe piețele financiare. Veți înțelege, de asemenea, rolul altor intermediari financiari.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Contabilitatea, finanțele și investițiile strategice MSC te pregătește pentru o carieră în contabilitate de gestiune, planificare financiară sau investiții corporative. ... [+]

Profil

Contabilitatea, finanțele și investițiile strategice MSC te pregătește pentru o carieră în contabilitate de gestiune, planificare financiară sau investiții corporative.

Planificarea strategică este procesul organizației de a-și defini strategia sau direcția și de a lua deciziile adecvate privind alocarea resurselor pentru a-și atinge cel mai bine obiectivele.

Cursul conține elemente semnificative de contabilitate financiară și de gestiune. Acesta oferă instrumentele necesare pentru evaluarea cantitativă a performanței corporative și a oportunităților de investiții.

Cursul este destinat absolvenților care doresc să-și dezvolte o carieră în:... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Cursul nostru inovativ Advanced Business Management Dual Award este destinat celor care aspiră la o carieră internațională în managementul afacerilor. ... [+]

Profil

Cursul nostru inovativ Advanced Business Management Dual Award este destinat celor care aspiră la o carieră internațională în managementul afacerilor.

La finalizarea acestui curs veți primi:

Advanced MSc în Managementul Afacerilor Internaționale de la Universitatea NewcastleMaster în Managementul Afacerilor Internaționale MSc de la Universitatea din Groningen

Cursul acoperă principalele aspecte ale afacerii într-un context internațional, inclusiv:

management strategic și organizaregestionând între culturimanagementul financiar și riscul financiareconomie și marketingCe veți învăța

Vă veți concentra asupra analizelor comparative ale țărilor, instituțiilor și culturilor. Acesta este în contextul luării deciziei strategice a companiilor într-un mediu internațional.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
17 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle University Business School

Premiul nostru de Management Operativ Dual vă angajează în studiul managementului operațiunilor. Veți explora diferite medii de afaceri și contexte culturale. ... [+]

Profil

Premiul nostru de Management Operativ Dual vă angajează în studiul managementului operațiunilor. Veți explora diferite medii de afaceri și contexte culturale.

La finalizarea cu succes a cursului, veți primi:

Operațiuni și Supply Chain Management MSc de la Universitatea NewcastleManagementul Operațiunilor Tehnologice MSc de la Universitatea din Groningen

Cursul se va potrivi cu cei care doresc să dezvolte cunoștințele necesare și abilitățile necesare pentru a-și desfășura cariera în:

de gestionare a operațiunilormanagementul tehnologiilormanagementul lanțului de aprovizionaremanagement generalconsultantCe veți învăța

Veți învăța cum să:... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
17 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Barrack Road,5
NE1 4SE Newcastle upon Tyne, England, Regatul Unit