Citește Descrierea Oficială

De ce să studiezi la NCH?

Înființată în 2011, New College of the Humanities (NCH), cu sediul în Bloomsbury, Londra, și-a câștigat reputația ca o instituție academică de clasă mondială, care este liderul în învățământul superior din Regatul Unit.

În 2015, The Times a descris NCH ca oferind o "educație superioară la comandă" și ca fiind poziționată "în prim-planul unei noi ere, echivalentul academic al călătoriilor spațiale", cu sistemul nostru de instruire unu-la-unu oferind NCH "marginea chiar și sistemul de tutorial One-to-Two al lui Oxbridge într-un mod crucial ".

Învățământul liberal inspirat de diplome de licență

NCH ​​oferă un curriculum unic, inspirat de arte liberale, predat grupurilor mici și prin sistemul de instruire unu-la-unu, care este standardul de aur al unei educații umaniste.

Studenții de licență aleg un grad de onoruri combinat cuprinzând un subiect "major" și un subiect "minor" complementar, din oricare dintre cele două din istoria artei, economie, engleza, istoria, legea onorurilor unice LLB, legea onorurilor combinate LLB, filosofia și politica

Toți studenții de la NCH combină studiile universitare cu diploma de îmbogățire a Colegiului, care este destinată să ofere cunoștințele necesare pentru a duce o viață plină de satisfacții și de a-și îndeplini viața și oferă oportunități excepționale de dezvoltare profesională. Diploma NCH este acordată absolvenților în plus față de gradul lor și le diferențiază de colegii lor, marcând o profunzime mai mare a educației lor.

Învățământ excepțional

Studenții NCH beneficiază de unul dintre cele mai bune raporturi dintre cadrele didactice din învățământul superior din Marea Britanie și au cel puțin 13 ore de contact pe săptămână cu cadrele universitare. În comparație, studenții umaniști și de științe sociale de la universitățile din Russell Group au o medie de 9,85 ore de contact pe săptămână HEPI, 2014).

Predarea la NCH este realizată prin tutoriale individuale, seminarii de grupuri mici și cursuri interacționale de la 10 până la 60 de elevi, ceea ce înseamnă că toate vocile sunt audiate și toate întrebările dezbătute. Facultatea noastră de învățământ este formată din medici academicieni inspirați și cu experiență, care au o pasiune pentru predare și sunt activi în domeniul cercetării.

Profesorul lui NCH de clasă mondială include profesori precum Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks și Adrian Zuckerman. crearea și dezvoltarea curriculumului la Colegiu. Între ei, ei dau aproximativ 100 de prelegeri în fiecare an academic la NCH, oferindu-le elevilor noștri acces la unii dintre cei mai mari gânditori ai lumii, care sunt de neegalat la nivel de licență.

Poziția noastră

În 2015, rezultatele obținute în gradul primilor absolvenți au depășit media națională, peste 30 la sută asigurând o diplomă de primă clasă în domeniul umanistic și peste 83 la sută atingând o diplomă superioară de clasa a doua sau mai mult. * Destinații incluse Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Belarus Free Teatru, Deloitte, Porsche, Diageo și British Council. Alții au avansat la studii postuniversitare la universități de top, inclusiv la Universitatea din Oxford, UCL și LSE.

De la înființarea Colegiului, NCH și-a dezvoltat reputația pentru a oferi o experiență universitară de neegalat. În 2015, NCH a fost premiat cel mai bine

* În 2014, 20% dintre studenții din Marea Britanie au obținut o diplomă de primă clasă, 72% obținând o diplomă superioară de clasa a doua sau mai mare (HESA).

Studiu postuniversitar

NCH ​​și-a câștigat reputația ca o instituție academică de clasă mondială, care este liderul în învățământul superior din Regatul Unit. Studenții noștri sunt câteva dintre cele mai interesante minți ale lumii și au o pasiune pentru învățare. Studierea la NCH este o activitate de îmbogățire, personală și profesională, și considerăm că studenții postuniversitari joacă un rol esențial în dezvoltarea continuă a comunității vibrante colegiale.

Programele noastre de Master susțin abilități avansate în chestionarea critică, colectarea de informații, sinteza și analiza, precum și comunicarea orală și scrisă. Absolvenții sunt susceptibili să urmeze o diplomă de cercetare și o carieră academică sau oportunități mai largi de angajare într-o gamă diversă de industrii.

Absolvenții noștri

NCH ​​oferă o experiență intensă de învățare și oportunități enorme de creștere individuală. Elevii care aleg să studieze la Colegiu se dezvoltă într-o echipă asigurată, bine rotunjită, elocventă, cu o capacitate de gândire critică independentă și dezbatere intelectuală, abilități impresionante de cercetare, o serie de interese și pasiuni și o înțelegere a modului de aplicare a studiilor lor lumea în general.

Calibrul și diversitatea destinațiilor primilor absolvenți ai Colegiului demonstrează valoarea academică și reală a abordării de vârf a Colegiului către o educație superioară mai amplă, mai profundă și mai riguroasă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


New College of the Humanities

Masterul nostru de cercetare istorică ... [+]

Programul contur

Începând cu anul 2018,

Fiecare dintre cele șapte cursuri ale programului a fost elaborat de academicianul, istoricul și radiodifuzorul premiat Dr. Suzannah Lipscomb și va fi difuzat de către Facultatea de Istorie la NCH.

Cursul 1: Meșteșugul istoriculuiCursul 2: Studiu de adâncime I *Cursul 3: Istoria publiculuiCursul 4: Studiul de adâncime II *Cursul 5: Disertație ICursul 6: Istorie publică aplicatăCursul 7: Disertație II

* Studiile de adâncime sunt alese dintre:

Curtea regală: ritual, culturăÎntâlniri interculturale în lumea modernă timpurieVârsta ulterioară victoriană: SocietateaAfro-americani

Descărcați și vizualizați istoricul cercetării MA... [-]

Regatul Unit London
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
New College of the Humanities

Filozofia noastră MA Filozofia MA oferă un program riguros și amplu, relevant atât pentru cei care intră în studiu filosofic formal, ca absolvenți ai altor discipline, ... [+]

Filozofia noastră MA

Filozofia MA oferă un program riguros și amplu, relevant atât pentru cei care intră în studiu filosofic formal, ca absolvenți ai altor discipline, cât și pentru absolvenții de filosofie care doresc să-și consolideze și să-și extindă studiile.

Acest program de masterat poate fi finalizat într-un an (cu normă întreagă), sau întins pe o perioadă de doi ani (part-time).

Feedback-ul privind disertația de 10 000 - 15 000 de cuvinte va fi transmis în termen de șase săptămâni de la depunere.

Calificarea ta

Colegiul New College of Humanities a fost conceput și creat de profesorii și facultatea de clasă mondială a Colegiului. ... [-]

Regatul Unit London
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
New College of the Humanities

Descărcați și vizualizați specificațiile programului Evaluare Evaluarea sumară a MSc Global Politics va fi în principal prin intermediul unor eseuri, ... [+]

Descărcați și vizualizați specificațiile programului

Evaluare

Evaluarea sumară a MSc Global Politics va fi în principal prin intermediul unor eseuri, care sunt repartizate uniform pe tot parcursul anului universitar pentru a evita perioadele de suprasolicitare a studenților. Elevii vor fi, de asemenea, evaluați pe o propunere mai lungă de cercetare și o disertație de 15.000 de cuvinte. Atribuțiile scrise vor fi depuse prin VLE, ​​Moodle și Turnitin pentru a minimiza oportunitățile de plagiat.

Deși este scris în primul rând, această gamă de stiluri de evaluare are rolul de a maximiza includerea și de a spori aptitudinile transferabile cheie ale elevilor.... [-]

Regatul Unit London
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
New College of the Humanities

Ai citit Freakonomics (Levitt ... [+]

Un amestec entuziativ de politică economică și comunicarea cunoștințelor economice, acest masterat vă va antrena pentru a înțelege modul în care cunoștințele economice sunt utilizate în lumea modernă.

Absolvenții vor fi calificați să acționeze între economiști și public.

Cine ar trebui să aplice

Acest program ar putea fi potrivit pentru dvs. dacă sunteți interesat să dezvoltați carieră ca factor de decizie politică, jurnalist, să lucrați în organizații neguvernamentale sau internaționale.

Structura

Politica economică de comunicare a MA cuprinde zece cursuri de bază studiate cu normă întreagă într-un singur an universitar, sau cu jumătate de normă de peste doi ani universitari.... [-]

Regatul Unit London
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

An Open Day at New College of the Humanities

Professional development at NCH

Student Life at NCH - Your Accommodation Choices

2015 Graduation | NCH London

Why Study Philosophy?