Nottingham Trent University School of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Scoala de Stiinte Sociale promovează excelența în învățământul superior, cercetare și consultanță. Va oferim o gama variata de cursuri la nivel de licență, postuniversitare și profesionale.

Elevii pot alege cursuri care au fost proiectate în parteneriat cu organismele profesionale și organizații din afara din sectorul public și privat.

Aici, la Scoala de Stiinte Sociale, Ne propunem sa faca o diferenta pentru societate și viețile celor interiorul ei.

Misiunea noastra este:

Pentru a fi o școală de Științe Sociale al cărui personal, studenți și absolvenți îmbogăți și influența viața indivizilor, comunităților și societăților

Viziunea noastră este:

  • Pentru a promova o cultură care prețuiește diversitatea tuturor comunităților noastre, și să mediatizeze și celebrează excelenta in tot ceea ce facem.
  • Pentru a crea un mediu de învățare și predare vibrante și favorabilă incluziunii pământ în burse de studiu, cercetare și practică profesională.
  • Pentru a fi recunoscute național și internațional pentru cercetarea noastră, teoretic informat și aplicate.
  • Pentru a dezvolta parteneriate locale, naționale și internaționale care cunoștințe forma, politici și practici.
  • Pentru a maximiza capacitatea de inserție profesională a studenților noștri, prin curriculum-ului nostru și angajament cu partenerii noștri externi.

Departamentele academice

Politică și Relații Internaționale

Departamentul de Politici și Relații Internaționale a primit rating excelent și are o cultură de cercetare activă și vibrante, asigurând module și cursuri informate-cercetare de înaltă calitate.

psihologie

Psihologie a fost recunoscuta pentru excelenta de predare, în timp ce, de asemenea, un profil puternic la nivel național și internațional în creștere de cercetare.

Cursurile noastre universitare, programe de conversie psihologie postuniversitare și Master Psihologie Legală nostru sunt toate acreditate de British Psychological Society.

Asistență Socială și Sănătate

Departamentul de Asistență Socială și Sănătate reunește o echipă de personal dintr-o serie de medii academice și profesionale în domeniul asistenței sociale, de sănătate publică și asistență socială.

Echipa se străduiește pentru excelență în ambele predare și cercetare, menținând în același timp relații de lucru strânse cu organizațiile.

sociologie

Departamentul de Sociologie oferă cursuri în domeniile sociologie, criminologie, de tineret și de orientare în carieră.

Aceste domenii sunt preocupați de gândire critică despre lumea socială în care trăim și sprijinirea și protejarea persoanelor și a mediului peste și în contexte diverse și complexe.

etică

În Scoala de Stiinte Sociale ne-am angajat la conducerea etică a cercetării. Toate proiectele de cercetare care implică personalul trebuie să aibă clearance de la Colegiul de cercetare Comitetul de etica (CREC) înainte de orice date pot fi colectate și / sau analizate. În plus, toți studenții de cercetare sunt necesare pentru a depune o cerere la CREC a asigura clearance etic pentru cercetare implicat în studiile lor.

Pentru cursuri predate este necesar clearance etic pentru acele elemente ale programelor care implică planificarea și executarea de cercetare de către studenți. Managementul eticii poate veni sub forma unor protocoale explicite pe care elevii trebuie să le urmeze în timp ce angajate în colectarea de date, sau poate solicita o prezentare completă de student pentru cercetare Comitetul de etica al școlii. Acest din urmă caz ​​este de obicei pentru proiecte de cercetare ultimul an. În cazul în care elevii sunt implicați în procesul de învățare despre metodele de cercetare sunt, de asemenea, sprijinite în procesul de învățare cum să se ocupe de problemele etice care pot apărea. Acest accent pe etica cercetării reflectă angajamentul nostru de a promovarea responsabilității sociale în cadrul științelor sociale.

Burse de studiu

Școala de Științe Sociale au plăcerea de a oferi o serie de burse generoase și programe de loialitate. Vizita http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships pentru mai multe informații.

evenimente deschise

Vino la unul dintre evenimentele noastre deschise pentru a descoperi gama noastră largă de cursuri postuniversitare și profesionale, să îndeplinească personalul nostru academic și de a afla mai multe informații despre taxele și posibilitățile de finanțare. Vizita http://www.ntu.ac.uk/s3openevent pentru a afla mai multe și a rezerva locul tau.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Dezvoltarea Carierei / Ma Pg CertificatAcreditat

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 6 - 18 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs este conceput pentru a vă dota cu abilitățile, calitățile și cunoștințele necesare unui practician profesionist care lucrează în sectorul de dezvoltare a carierei și capacitatea de inserție. [+]

Cursul MA / PG Cert Cariera de Dezvoltare a fost conceput pentru a vă dota cu abilitățile, calitățile și cunoștințele necesare unui practician profesionist care lucrează în sectorul de dezvoltare a carierei, permițându-vă pentru a satisface nevoile clienților într-o varietate de setări. Cursul este potrivit pentru nevoile studenților care doresc să intre locuri de muncă în cadrul sectorului, precum și cele care sunt deja angajate în dezvoltarea carierei sau roluri conexe. În loc să se angajeze la AM completă, puteți alege să studieze un certificat postuniversitare (PG Cert) în dezvoltarea carierei. Cei care studiază pe MA full-time va avea opțiunea de a completa calificarea în dezvoltarea carierei (QCD) de atribuire a acreditat de către Institutul de dezvoltare a carierei (CDI), organismul profesional. De ce să alegeți AM / PG Cert De dezvoltare a carierei? NTU a fost cu succes de predare cursuri de orientare în carieră, începând din 1973, și-a stabilit o reputație națională puternică în acest domeniu. Vei beneficia de un spectru larg de gândire contemporane și dezbaterea privind educația carierei, informare, consiliere, orientare și coaching-ul, și veți dezvolta abilitățile de a face un impact pozitiv asupra sectorului și profesia. Curriculum-ul oferă o flexibilitate - aveți alegerea de a studia cu normă întreagă sau prin învățare mixtă, și există opțiuni de module pentru a vă ajuta să dezvolte specialisms. Acest curs este ideal dacă sunteți în căutarea pentru a găsi locuri de muncă în acest sector, sau sunt deja angajați într-o dezvoltare a carierei sau rol conexe și să... [-]

Ma Practică Asistență Socială Avansat

Campus Cu normă întreagă August 2018 Regatul Unit Nottingham

MA avansata Social Practica de lucru este un curs flexibil, care vă oferă, ca un asistent social înregistrat, o calificare academică și profesională integrată în domeniul adulților și asistență socială de îngrijire a copiilor. [+]

O ma avansat practica de asistență socială este un curs flexibil, care vă oferă, ca un asistent social înregistrat, o calificare academică și profesională integrată în domeniul adulților și asistență socială de îngrijire a copiilor. Ca asistent social, ești însărcinată cu intervin în viețile celor care sunt vulnerabili. Vi se cere să ia decizii care pot avea un impact asupra atât individului și societății în general. Acest curs vă oferă acces flexibil la o serie de module - relevante la orice etapă a carierei dumneavoastră sunteți la - și vă va dota cu abilitățile esențiale necesare pentru practica curentă. De ce să alegeți Asistență Socială practica MA avansata? Aceasta este o oportunitate ideală pentru dezvoltarea profesională continuă, care va sprijini înregistrarea a continuat cu sanatate si de ingrijire Consiliul Profesii ca un medic calificat, care a demonstrat angajamentul de a și implicarea în DPC. Cursul a fost conceput pentru a satisface cerințele cadrului Capabilități Professional și Sănătate și îngrijire Profesii Standardele Consiliului de competență. Livrarea modular a cursului vă permite să se întâlnească de învățare la un moment dat și ritm care are sens pentru tine și va sprijini dezvoltarea ta profesionala de-a lungul carierei dumneavoastră. Practicieni actuale poate dobândi calificare de master în timp ce face o contribuție originală la cunoaștere și înțelegere în domeniul ales de practică profesională. Veți fi predate de către personal entuziast si cunostinte care expertiza stabilit, interesele de cercetare și experiență profesională. Fiecare modul vă va încuraja să exploreze teme specifice, pe baza experiențelor... [-]

Master în Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

MA în Relații Internaționale este conceput pentru a dezvolta conștientizare la nivel mondial, o înțelegere a complexității arene internaționale contemporane, și un sentiment de modul în care politicile pot aborda schimbările rapide, sofisticat. [+]

O MA în Relații Internaționale este conceput pentru a dezvolta conștientizare la nivel mondial, o înțelegere a complexității arene internaționale contemporane, și un sentiment de modul în care politicile pot aborda schimbările rapide, sofisticat. Predarea pe cursul este de la o echipa cu adevărat internațional și atrage un grup din întreaga lume. Acest lucru vă permite să ia în considerare mai multe puncte de vedere diferite și internaționale oferă o experiență de învățare complet holistică. Veți dobândi o înțelegere avansată și critică a teoriilor relațiilor internaționale, politici și practici. Elevii de pe acest curs tot au posibilitatea de a participa la seminarii, ateliere de lucru și munca în comun cu studenții din alte cursuri postuniversitare. Acest lucru oferă oportunități pentru tine de a întâlni și de a interacționa cu comunitatea noastră de cercetare înfloritoare. Predare informat-cercetare Predarea pe cursul este tras direct de la punctele forte de cercetare aliniate la nivel regional din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Asia, subcontinentul indian continentul, și Europa. Aceasta cercetare alimentează direct în cursul permițându-vă pentru a afla despre cele mai recente probleme în acest domeniu de la experți de renume mondial. Viitorul tău Cariera Prin natura, subiectul Relații Internaționale își propune să încurajeze caracteristicile tale cetățenie globală, cu accent disciplina pe deschiderea către lume, și să se concentreze asupra problemelor de durabilitate. În plus, cunoștințele și aptitudinile pe care le atinge sunt în general cele care angajatorii într-o varietate de diferite sectoare căuta, ceea ce înseamnă că în calitate de Relații Internaționale absolvent... [-]

Ma în Asistența Socială

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2018 Regatul Unit Nottingham

Munca socială MA este de doi ani full-time curs, care va începe în ianuarie 2018. Acesta a fost conceput pentru cei care au o diplomă și experiență în domeniul Sănătate și Muncă Asistență Socială și doresc să devină un asistent social calificat și oferă posibilitatea de a studia și a lucra atât în ​​copii și familii de asistență socială și pentru adulți de lucru Social. [+]

O Asistență Socială MA este de doi ani full-time curs, care va începe în ianuarie 2018. Acesta a fost conceput pentru cei care au o diplomă și experiență în domeniul Sănătate și Muncă Asistență Socială și doresc să devină un asistent social calificat și oferă posibilitatea de a studia și a lucra atât în ​​copii și familii de asistență socială și pentru adulți de lucru Social. O Asistență Socială MA este un curs cu normă întreagă de doi ani, conceput pentru cei care au un grad și experiență în câmpul muncii Health and Social Care și doresc să devină un asistent social calificat. Acesta oferă posibilitatea de a studia și a lucra atât în ​​copii și familii Asistență Socială și Asistență Socială Adult oferindu-vă libertatea de a ghida cariera ta modul în care doriți să. Acest curs va începe în ianuarie 2018. Acest curs este aprobat de către Consiliul Profesii Sănătate și îngrijire și, prin urmare, persoanele care finalizează cu succes cursul vor fi eligibile pentru a aplica pentru înregistrarea cu Consiliul sanatate si de ingrijire Profesii. Lucrăm îndeaproape cu angajatorii din sectoarele statutare și independente pentru a asigura conținutul nostru curs păstrează un accent pe oamenii care au dreptul de a utiliza serviciile. De asemenea, ajută pentru a se asigura că sunteți gata pentru practica profesională, atunci când te califici. Predarea se realizează de către personalul de la o gamă largă de medii profesionale și este susținută de cercetare, oferindu-vă cu un echilibru mare între experiențe educaționale academice și... [-]

Ma în Criminologie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest masterat se bazează pe experiența personalului cu reputație stabilite în domeniu. Tutorii au o gamă largă de interese de cercetare și sunt implicați în mod activ cu Unitatea Nottingham Crime de Cercetare și Centrul pentru Studiul și reducerea infracțiunilor bazate pe ură. [+]

Studii acest master se bazează pe experiența personalului cu reputație stabilite în domeniu. Tutorii au o gamă largă de interese de cercetare și sunt implicați în mod activ cu Unitatea Nottingham Crime de Cercetare și Centrul pentru Studiul și reducerea infracțiunilor bazate pe ură. Aceste unități de specialitate se află în cadrul diviziunii și desfășurarea de înaltă calitate de cercetare criminologică justiție penală și aplicate. Cursul oferă o distinctiv teoretică și politică-orientarea criminologie. Accentul pus pe politica este special conceput pentru a oferi un program mai profesional relevant de studiu nivel de master, care va fi mai relevante pentru studenții care doresc o carieră orientată spre politică în Ministerul de Interne, Aparatul Guvernului a regiunilor, autorităților locale și parteneriate de reducere a criminalității și tulburare . Echipa Criminologie invită regulat experți de renume și profesioniști la Universitatea pentru a oferi o imagine asupra cunoștințelor lor de specialitate și experiență. Vorbitori anterioare au inclus Inspectorul Paul Giannasi, Programul Managerul Cross-guvernamentale ură Strategie Crimă și Len Jackson, OBE Catedra interimar al Contestațiilor Poliție Comisia Independentă. De ce să alegeți MA Criminologie? Obține o analiză critică și în cunoștință de criminologie, justiție penală și de reducere a criminalității. Absolvent cu o cunoștințe vaste profesional relevant, și-orientate politici, de criminalitate și răspunsuri la crimă, bazându-se pe exemple din întreaga lume. Auzi de la experți și profesioniști invitați care oferă o perspectivă asupra cunoștințelor lor de specialitate și experiență. Dezvolte o conștiință critică a curente filozofice, teoretice și metodologice probleme, dezbateri, și intuiții care modelează... [-]

MA în Politică

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs vă oferă posibilitatea de a studia Politica la un nivel avansat și de specialitate, subliniind interacțiunea dintre arenele naționale, regionale și globale. Tema care stă la baza a MA Politica este participarea - o problemă care are, și arată probabil să continue să fie o dezbatere prioritară în discursul politic. [+]

Acest curs vă oferă posibilitatea de a studia Politica la un nivel avansat și de specialitate, subliniind interacțiunea dintre arenele naționale, regionale și globale. Tema sta la baza MA Politică este participarea - o problemă care are, și arată probabil să continue să fie o dezbatere prioritară în discursul politic. De-a lungul cursului veți avea ocazia unică de a explora această temă prin combinarea abilităților de cercetare academice, cu o perioadă de învățare la locul de muncă - fie prin link-uri existente s-ar putea avea cu o organizație / instituție, sau prin intermediul link-uri stabilite pe tot parcursul. Noi bun venit cereri de la Marea Britanie, UE și studenții internaționali. De ce să alegeți Politica MA la NTU? Dobândi o înțelegere avansată și critică a disciplinei, în timp ce îmbunătățirea abilitățile dumneavoastră de cercetare și de angajare. Învață de la cercetare personalul activ, care au un palmares oferind o experiență de înaltă calitate de student. Examineze posibilitățile de a lucra alături de personal pe proiecte specifice legate de program de burse de doctorat Vice Cancelarului. Integrarea vă în cultura de cercetare NTU prin participarea la Politica și Relații Internaționale divizionare seminarii de cercetare și anual conferința Futures alternative NTU lui. Cariere În timp ce obiectivele principale ale unui curs universitar au fost în mod tradițional intelectuală în natură și specific la subiectul (e) în studiu, NTU realizează importanța rolului învățământului superior în formarea absolvenților să se mute în piața forței de muncă. AM Politica vă va oferi o gamă de... [-]

MA în Sociologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Sociologia MA la UNT are un accent distinctiv și specialist în sociologie publică. Acesta este un curs care vă permite de a lega teorie, cercetare si practica, de a dezvolta cunoștințe aprofundate și perspective, precum și a obține experiența practică necesară pentru a construi abilitățile dumneavoastră ca un sociolog public. [+]

Cursul va ofera o oportunitate interesanta de a studia sociologia la un nivel avansat și de specialitate cu accent distinctiv pe tradiția și contemporane forme de sociologie publică. MA Sociologie de la NTU are un accent distinctiv și specialist în sociologie publică. Acesta este un curs care vă permite de a lega teorie, cercetare si practica, de a dezvolta cunoștințe aprofundate și perspective, precum și a obține experiența practică necesară pentru a construi abilitățile dumneavoastră ca un sociolog public. Sociologie publică trezește și împuternicește imaginația ta sociologică prin conectarea ceea ce studia cu problemele sociale și provocările cu care se confruntă societatea civilă contemporană. Acesta nu numai vă oferă oportunitatea de a dezvolta cunoștințe avansate și de specialitate a teoriei sociologice și de cercetare: sprijină și provocările să utilizeze aceste cunoștințe în moduri care beneficiază în mod direct alții. Cursul este conceput și livrate de profesioniști academice cu experienta in realizarea de studii pentru și cu mulți clienți diferite, grupuri și comunități. Sociologie publică ajunge dincolo de universitate, creând spațiile în care cadre universitare, studenți și diverse publicuri pot interoga si aplica de cercetare și metode sociologice la situații din lumea reală. Din prima zi a cursului, veți lua ceea ce ai invatat in clasa a diferitelor "publicurile" din Nottingham si dincolo de, câștigând experiență valoroasă prin module care pun accentul pe colaborarea cu comunitățile, angajarea cu factorii de decizie politică la nivel local și național și să contribuie la dezbateri care aprinde interes public. Cursul întruchipează nu numai exercitarea... [-]

MSc

Master în Psihologia Copilului Aplicată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Master în Psihologie Aplicată copii se uită la studii avansate de dezvoltare psihologică cu privire la copii și adolescenți. Aceasta se concentrează pe implicațiile teoriei psihologice și de cercetare pentru politici și practici într-o gamă de setări aplicate, de exemplu, educație, contexte clinice și sociale. [+]

O MSC în Psihologia copilului Aplicată se uita la studii avansate de dezvoltare psihologică cu privire la copii și adolescenți. Aceasta se concentrează pe implicațiile teoriei psihologice și de cercetare pentru politici și practici într-o gamă de setări aplicate, de exemplu, educație, contexte clinice și sociale. Despre cursul de Psihologie Aplicată Master copii Psihologie Aplicată Master Copilului combină o evaluare aprofundată a teoriei critice actuale referitoare la dezvoltarea psihologică la copii și adolescenți cu instruire avansată în metode de cercetare relevante. Implicațiile teoriei psihologice pentru politica și practica în diverse domenii, inclusiv în educație, clinice și contexte sociale sunt, de asemenea, luate în considerare. Acest un curs ideal pentru oricine care doresc o carieră care implică lucrul cu copii sau pentru cei interesați în a obține un loc de formare de doctorat în psihologie educațională. Un mediu de cercetare și de susținere activă De-a lungul cursului veti beneficia de predare-cercetare informat. Ați putea fi interesat în a afla despre dezvoltarea noastră, Relații Internaționale și sociale grup de cercetare, Limbă și Psiholingvistica grup de cercetare și specifice Limba Deprecierea Research Unit. Psihologie de la UNT are o reputație de cercetare stabilit internațional și este una dintre coloane de top din REF 2014 Research. 2014 Evaluarea a arătat de asemenea: 60% a rezultatelor noastre de cercetare au fost considerate a fi excelent sau mondial pe plan internațional de lider în REF 2014 100% din impactul nostru de cercetare este pe plan internațional excelent cu 73% descris ca lider mondial Impactul nostru de... [-]

Master în Psihologie Medico-legale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest British Psychological Society acreditat Psihologie Legală masterat este conceput pentru a pregăti absolvenți de psihologie cu cunoștințele academice și abilități practice [+]

Acest British Psychological Society Acreditat Masters Forensic Psihologie este conceput pentru a pregăti absolvenți de psihologie cu cunoștințele academice și abilități practice necesare pentru a efectua lucrări practice și de cercetare într-un context medico-legale. De ce să alegeți acest curs? Acesta este acreditat de British Psychological Society. Acest lucru înseamnă că, prin obținerea Master în Psihologie Legală vă, de asemenea, să fie finalizarea primei etape în formarea profesională cerută de BPS pentru a deveni un practician calificat în domeniul psihologiei medico-legale (Chartered Legală psiholog). Accentul pe amestecul de cercetare și expertiză practică se reflectă în echipa de program, care este format din practicieni de medicină legală sau de cadre universitare care fiecare au o experiență considerabilă de lucru cu infractorii și victimele într-o gamă de contexte medico-legale din Marea Britanie. Atașat la Master în Psihologie Legală este Crimelor sexuale și Unitatea de abatere de cercetare (SOCAMRU), care include un grup de cercetători activi angajați în prezent în activitatea de colaborare cu: - HM Prison Service - Serviciul de Poliție - National Health Service (NHS) - ridicate Spitalele sigur. Devenind un psiholog Medicină Legală Chartered În scopul de a deveni eligibil pentru a obține statutul de Chartered Legală Psiholog va trebui să fie un membru Absolvent al Societatii cu Baza Absolvent de membru Chartered și-au încheiat cu succes o societate acreditat Master în Psihologie Legală, care acest curs oferă. Cu acest curs finalizat, va trebui să completeze o calificare în Forensic Psihologie Etapa 2 (QFP Etapa 2), constând din doi ani... [-]

Master și Mres în Metode De Cercetare Psihologice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

MSc / MRes psihologice metodele noastre de cercetare oferă cursuri de formare extinse pentru cei care caută să dezvolte o gamă largă [+]

Master noastre / MREs psihologice Metode de cercetare oferă extinse de formare pentru cei care doresc să dezvolte o gamă largă de abilități transferabile relevante pentru cercetarea independentă și în afara ei. De ce să alegeți acest curs? Master și MRes psihologice Metode de cercetare a fost special conceput pentru a pregăti absolvenți în psihologie sau discipline conexe pentru; - Un doctorat; - Cercetare legate de carieră în discipline psihologice academice sau aplicate; și - o carieră în care manipularea datelor și abilități analitice sunt de relevanță. Elevii finaliza, de asemenea, cursul ca un mijloc de a îmbunătăți abilitățile lor de cercetare în curs de pregătire pentru formarea continuă ca un psiholog profesionist (de multe ori ca un psiholog clinic sau de învățământ). Ambele premii sunt echivalente, deși Master are o componentă mai mare a învățat în timp ce MRes pune un accent mai mare pe comportamentul de cercetare independente. Ați putea dori să se aplice la Master în psihologice Metode de cercetare în primul rând și apoi puteți face o alegere de premiu mai târziu, în colaborare cu liderul de golf și echipa de predare. Cerințe de intrare - Veți avea nevoie de o diplomă de licență (minim 2.1), în Psihologie sau o disciplină strâns legate; sau alte recunoscut calificare echivalentă. - Solicitanții care nu astfel de calificări vor fi considerate în mod individual, dar vor fi necesare pentru a demonstra modul în care experiențele și cunoștințele lor le-ar permite să studieze acest curs, la nivel de master în... [-]

MSc / PGDip în Psihologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

British Psychological Society (BPS) cursurile noastre de conversie sunt concepute pentru absolvenții de alte discipline care doresc să urmeze o carieră [+]

British Psychological Society (BPS) cursurile noastre de conversie sunt concepute pentru absolvenții de alte discipline care doresc să urmeze o carieră în psihologie, dar a căror primul grad nu este recunoscut de BPS. Intrarea la Psihologie Master nu are nevoie de tine să fi studiat orice psihologie anterior. Psihologia Master și PGDip Psihologie sunt British Psychological Society (BPS) a aprobat cursuri de conversie. Acestea sunt concepute pentru absolvenții de orice disciplină a cărei primă (de exemplu, licență) studii nu este recunoscut de BPS. Finalizarea cu succes a fie calificare conferă Baza Absolvent de membru Chartered (GBC) cu BPS. Master Psihologia este o calificare de 180 de credit care nu necesită experiență sau studiu de psihologie anterior. PGDip este o calificare de 120 de credit care necesită că ați terminat deja 60 de credite de studiu în psihologie. Dip PG și studenții Master sunt predate împreună, cu elevii Master lua module adiționale începând termen de doi. Acest lucru înseamnă că, presupunând că îndeplinesc criteriile de intrare pentru ambele cursuri, este ușor pentru a transfera de la unul la altul în orice punct în primul termen. Acest curs atrage o serie de studenți, inclusiv cei care au finalizat recent o diplomă de licență într-o altă țară decât psihologie sau un grad non-acreditat și, de asemenea, solicitanților care au venit de la locuri de muncă în sectorul public și privat, care sunt în căutarea pentru o schimbare de cariera subiect . Acreditare de British Psychological Society (BPS) Acest curs este acreditat de BPS... [-]

MSc Psychology in Clinical Practice

Campus Cu normă întreagă 1 - 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

[+]

Acest curs este conceput pentru a vă oferi o înțelegere critică a teoriei și practicii psihologiei clinice și a contextului organizațional și social al serviciilor de psihologie clinica. Psihologia Master în practica clinică este format din 180 de credite finalizate în termen de un an academic și fiecare modul în curs este obligatorie. Veti efectua o cercetare clinică și plasarea practică alături de o serie de module predate. Modulele pot include: Plasarea si practica Proiect de cercetare clinică Practica clinică profesională Experimentarea avansată și Statistică Cercetare Calitativa Design și Analiză [-]

MSc în CyberPsychology

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Gradul nostru de Master Cyberpsychology vă va oferi posibilitatea de a dezvolta competențele academice și profesionale relevante pentru a începe o carieră de succes în domeniul cyberpsychology, studiul psihologic al internetului și tehnologiilor digitale. Cursul este conceput atât pentru absolvenții de psihologie, cât și pentru absolvenții altor discipline conexe, de exemplu media sau IT. Poate fi interesant dacă sunteți în căutarea unei cariere în domeniul cyberpsychology, fie în orice organizație care utilizează orice formă de cyberpsychology (adică are o prezență web), fie în cercetare, fie în mediul academic. [+]

Masterul nostru de Cyberpsychology vă va oferi oportunitatea de a dezvolta abilitățile academice și profesionale relevante pentru a începe o carieră de succes în domeniul cyberpsychology, studiul psihologic al internetului și al tehnologiilor digitale. Experți în domeniile cyberpsychology, Internet și tehnologie vor furniza cursul. Cursul este conceput atât pentru absolvenții de psihologie, cât și pentru absolvenții altor discipline conexe, de exemplu media sau IT. Poate fi interesant dacă sunteți în căutarea unei cariere în domeniul cyberpsychology, fie în orice organizație care utilizează orice formă de cyberpsychology (adică are o prezență web), fie în cercetare, fie în mediul academic. Elevii vor dobândi o experiență practică de neprețuit practică prin încheierea a opt săptămâni de învățare la locul de muncă ca un cyberpsycholog într-o industrie cibernetică sau alt loc de muncă profesional. Veți beneficia, de asemenea, de consiliere și îndrumare în carieră de-a lungul cursului. Acest grad este disponibil atât ca o opțiune full-time și part-time. De ce să alegeți Cyberpsychology MSc? Acest curs vă va oferi fundamentele pentru următoarea etapă a dezvoltării dvs. academice și profesionale și un cadru solid pentru o carieră profesională în domeniul cyberpsychology sau profesiilor aliate. Veți dezvolta cunoștințele dvs. despre teoria și practica ciberpsihologiei și veți explora problemele etice, culturale, politice și juridice apărute în practica și cercetarea ciberpsihologică. De asemenea, veți putea obține o experiență valoroasă în viața reală, ca practicant în domeniul cyberpsychology, printr-o oportunitate de învățare la locul de muncă și veți finaliza un proiect de cercetare pe tema cyberpsychology la alegerea dvs.... [-]

Contactează
Adresa locaţie
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, Anglia, NG1 4BU GB