Myerscough College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Myerscough este una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, bazate pe teren și sport, oferind diplome în mai mult de 20 de subiecte interesante. Lucrăm în parteneriat cu Universitatea din Lancashire Centrală și suntem printre cele mai importante instituții britanice din acest sector pentru satisfacția elevilor - ajutat de resurse excepționale și de o locație unică a țării. Studiul nostru privind educația superioară a QAA ne pune în rândul instituțiilor de top din țară pentru oportunități de învățare de calitate și predare de bune practici. Suntem foarte mândri că 97% din studenții de la Myerscough progresează pentru a continua studiile sau angajarea.

Campusul strălucitor, facilități superbe și o locație excelentă!

Campusul din centrul principal din Myerscough din Preston este pur și simplu uimitor. Amplasat în 600 de hectare de împrejurimi deschise și verzi, Myerscough College oferă toate facilitățile de care aveți nevoie pentru un timp minunat - o viață socială excelentă, academii de sport de ultimă generație și cazare confortabilă, ușor de parcurs. Am investit recent peste 20 milioane de lire sterline în campus, oferind noi facilități sportive și de schimbare, facilități de mese noi, o extensie a centrului nostru de învățământ superior și centre dedicate Nursingului Veterinar, studiilor privind animalele, centrelor de competență rurală și de inginerie. Mai mult decât atât, puteți ajunge ușor la toate cumpărăturile și viața de noapte pe care Preston, Lancaster și Blackpool le oferă în apropiere.

Universitatea din Central Lancashire Myerscough College este o școală asociată a Universității Central Lancashire (UCLan), o universitate dinamică, vibrantă și contemporană situată în centrul orașului Preston. În Myerscough studenți din învățământul superior din Myerscough sunt înscriși atât la Colegiu, cât și la Universitate, puteți accesa o gamă largă de facilități și servicii de la campusul UCLan din Preston.

Beneficiile studenților

  • Accesul la și aderarea la Biblioteca UCL
  • Calitatea de membru al Uniunii Studenților
  • Excelente oportunități sportive, cu facilități de 5 stele la centrul sportiv de interior de 17 milioane de euro
  • O bibliotecă excelentă

Dacă doriți să vă relaxați după munca colegilor, atunci veți găsi tot felul de a vă interesa în campus. Există o mulțime de locuri pentru a vă întâlni cu prietenii într-o atmosferă sociabilă ușor. Există, de asemenea, sute de activități organizate diferite, petreceri și nopți tematice, precum și momentele noastre legendare - Myerscough Crăciun și de vară Myerscough

La Myerscough College , viața campusului este incredibil de activă - în special în afara orelor de lucru - astfel încât cel mai bun lucru despre a trăi pe site-ul cu colegii săi este aproape de locul unde se desfășoară acțiunea! De aceea, dacă trăiți la distanță de Colegiu, este foarte distractiv să experimentați viața în sălile de reședință, mai ales în primul an. Este o modalitate ușoară și ușoară de a întâlni oameni, de a face noi prieteni și de a rămâne în legătură cu ceea ce se întâmplă pe tot parcursul Colegiului.

Timp de mulți ani, un număr de studenți din Myerscough au participat la programul de schimb al Universității de Stat din Ohio. Aceasta oferă o plasare de lucru remunerată de 12 luni la unul dintre mai mulți angajatori de prestigiu din Statele Unite. Elevii care aleg să se angajeze în mod normal iau un an în timpul sau după cursul lor - similar cu un "an de decalaj" - dar beneficiind de supravegherea, sprijinul și îndrumarea echipei de la Ohio. Este o modalitate fantastică de a "adăuga valoare" CV-ului tău

Myerscough College Burse de studiu Myerscough candidații care au demonstrat experiență, și poate promova excelența în domeniul lor, pot fi eligibile pentru sprijin financiar de la un Myerscough College bursa.

Studenti internationali

Aici, la Myerscough , avem o lungă tradiție de primire a studenților străini - din Africa, Asia, Australasia, Europa și America de Nord. Mai presus de toate, apreciem cu adevarat contributia pe care elevii din alte natiuni si culturi o fac pentru viata colegiului. În ultimii ani, cursurile noastre online cu frecvență parțială s-au dovedit a fi deosebit de populare pentru studenții internaționali.

Locații

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, Anglia, Regatul Unit