MESGO

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cuvânt de bun venit

Viitorul sportului presupune ca liderii și factorii de decizie să fie înclinați în principiile bunei guvernanțe și transparenței.

Dar cine vor fi acești oameni? Masterul executiv în guvernarea sportului ( MESGO ) sa dovedit a fi un catalizator crucial pentru factorii de decizie cheie din lumea sportivă. Este o sursă de învățare, da, dar și un vehicul pentru schimbul de informații, instruirea și dezvoltarea personală. Printr-o combinație de expertiză și schimb de cunoștințe și susținută de principii-cheie, MESGO sa dovedit deja de succes în sprijinirea dezvoltării în continuare a organizațiilor sportive europene și mondiale.

Deci, v-ar plăcea să participați la un program care sa aflat în fruntea promovării guvernării sportive, definind viitorul său într-un mod deschis, ambițios și transparent? Unul care sa bucurat de un mare succes printre principalii directori de sport? Unul care vă satisface nevoile și așteptările? MESGO oferă un pas inestimabil pentru a vă ajuta să vă ridicați la provocările în continuă evoluție oferite de sport și pentru a asigura buna guvernare a acestuia.

MESGO variate ale subiectelor MESGO sunt pe deplin în acord cu preocupările federațiilor sportive și ale partenerilor acestora. De asemenea, apreciez faptul că MESGO este livrat în cooperare cu alte sporturi de echipă, deoarece există multe pe care le putem învăța de la omologii noștri.

Noi, la UEFA, ne-am susținut pe deplin programul, având în vedere că acesta beneficiază nu numai de fotbal, ci și de sportul în ansamblul său. În plus, MESGO oferă un exemplu perfect de cooperare între sport și comunitatea academică, cu universități și instituții de cercetare respectate, care își împărtășesc vasta experiență în a ajuta la crearea fundațiilor și a conținutului programului.

Impactul MESGO a fost imens. S-au stabilit noi valori de referință noi, au fost accelerate carierele și programul va continua să-și îndeplinească un rol esențial în acordarea de competențe și competențe managerilor de rang înalt pentru a dezvolta și îmbunătăți în continuare guvernarea sportului - îmbunătățirea bunăstării sportive, a unității și a credibilității acelasi timp.

Aceasta este sansa ta de a fi parte din ea!

Aleksander Ceferin

Președintele UEFA

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

MESGO - Maestru executiv în domeniul guvernării în domeniul sportului

Campus Cu jumătate de normă 19 luni September 2019 Regatul Unit London Elveţia Lausanne Germania Mainz Franţa Limoges + 6 mai mult

Master în Executive Governance ( MESGO ) este un program unic conceput pentru profesioniștii din domeniul sportului care doresc să stăpânească dimensiunile complexe și diversitatea practicilor internaționale legate de sportul profesionist la nivel internațional. [+]

A 5- MESGO EDIȚIE MESGO - MESGO SEPTEMBRIEI 2018TERMEN DE APLICARE: 31 MARTIEMaster în Executive Governance ( MESGO ) este un program unic conceput pentru profesioniștii din domeniul sportului care doresc să stăpânească dimensiunile complexe și diversitatea practicilor internaționale legate de sportul profesionist la nivel internațional.

Acest maestru executiv are drept scop îndeplinirea a trei obiective principale:

Să sublinieze dimensiunea internațională a sportului;Anticipați provocările cheie viitoare șiimpact pozitiv asupra dezvoltării guvernării în domeniul sportului

MESGO - Prezentarea Master of Science în MESGO sportului de la MESGO pe Vimeo.

... [-]