Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Școala de Științe a Universității din Loughborough, care găzduiește Departamentele de Chimie, Informatică, Științe Matematice, Fizică și Centrul de Educație Matematică.

Astăzi, Universitatea Loughborough este unul dintre cele mai importante centre de excelență din Marea Britanie pentru predare și cercetare în STEM - cu o experiență dovedită în furnizarea de industrii de înaltă calificare, absolvenți foarte motivați și o cultură de cercetare internațională vibrantă.

Reunind Departamentele de Chimie, Informatică, Științe Matematice, Fizică și Centrul de Educație Matematică, Școala de Științe din Loughborough se mândrește cu facilități de ultimă oră, o comunitate activă de cercetare și o serie de opțiuni pentru studii universitare, studii postuniversitare și cercetare - toate bazate pe universitatea campus verde expansiv.

În calitate de student în cadrul Școlii de Științe, veți fi învățați de cadre universitare respectate la nivel internațional, mulți dintre aceștia fiind activi în cercetarea multidisciplinară și în colaborarea cu industria și în prim-planul domeniilor lor.

Veți deveni, de asemenea, parte dintr-o universitate intensivă de cercetare cu renume pentru inovație și efort în știință și tehnologie.

În cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării (RAE), fiecare departament academic are cel puțin 85% din cercetarea sa clasificată drept "recunoscută pe plan internațional". Pe lângă efectuarea de cercetări în disciplinele respective, personalul din Școala de Științe este implicat în cercetarea multidisciplinară, în colaborare cu alte școli și departamente academice din campus - de la Engineering to Arts, English and Drama - creând o cercetare interesantă și cu adevărat stimulativă mediu inconjurator.

Pe lângă învățământul de înaltă calitate oferit de fiecare departament, Școala găzduiește, de asemenea, Centrul de suport pentru învățarea matematică, care oferă studenților o serie de servicii și facilități menite să sprijine studenții în procesul de învățare a matematicii și statisticilor.

Școala se angajează să respecte principiile Athena SWAN, încercând în mod activ să atragă, să sprijine și să promoveze femeile în STEM, indiferent de poziția lor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Loughborough University

Programul nostru avansat de Informatică MSc a fost dezvoltat cu contribuția organizațiilor din Regatul Unit și a organizațiilor internaționale pentru a pregăti elevii cu ... [+]

Programul nostru avansat de Informatică MSc a fost dezvoltat cu contribuția organizațiilor din Regatul Unit și a organizațiilor internaționale pentru a pregăti elevii cu abilitățile practice de vârf ale angajatorilor.

Câmpul rapid al științei informatice - și nevoile industriilor și organizațiilor care sunt conduse de dezvoltarea tehnologică - creează o cerere pentru indivizi cu înaltă calificare care posedă abilitățile avansate și cunoștințele cu care programul nostru MSc este conceput pentru a vă echipa.

Dezvoltat cu contribuția organizațiilor din Regatul Unit și a organizațiilor internaționale, asigurând relevanță comercială și bazându-se pe punctele forte ale Departamentului de cercetare, Advanced Computer Science MSc va face apel la studenții care doresc să se bazeze pe o diplomă de bază în Informatică (sau o disciplină comparabilă care implică programarea și crearea de rețele) .... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Programul nostru de Chimie analitică este conceput pentru a oferi o pregătire cuprinzătoare în domeniul chimiei analitice și implementării sale într-o varietate de domeni ... [+]

Programul nostru de Chimie analitică este conceput pentru a oferi o pregătire cuprinzătoare în domeniul chimiei analitice și implementării sale într-o varietate de domenii, inclusiv analize biomedicale, farmaceutice, alimentare și de mediu.

Chimistii analitici evalueaza structura chimica si natura substantelor. Aptitudinile lor sunt necesare pentru o varietate de scopuri, inclusiv dezvoltarea de droguri, analiza criminalistică și toxicologia. Chimistii analitici se pot specializa in domenii variate cum ar fi toxicologia, farmacii si criminalistica.

Ce face un chimist analitic?

Chimistii analitic analizeaza mostrele folosind o serie de tehnici, cum ar fi electro-cromatografia, cromatografia lichida de inalta performanta si spectroscopia. Aceștia sunt angajați de o varietate de organizații din sectorul public și privat și se pot specializa în domenii precum toxicologia, produsele farmaceutice, controlul calității sau criminalistica.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Adâncimea matematicii predate în programul nostru de matematică de finanțe MSc ar trebui să vă dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în sectorul financiar. Acesta v ... [+]

Adâncimea matematicii predate în programul nostru de matematică de finanțe MSc ar trebui să vă dota cu abilitățile necesare pentru a reuși în sectorul financiar. Acesta vă va permite, de asemenea, să urmeze o carieră de cercetare în analiza stochastică, matematică financiară și alte domenii relevante.

Programul nostru de matematică de finanțe MSc este conceput pentru a vă oferi abilități matematice puternice, tehnici de calcul și fundal de finanțare necesare pentru a lucra în sectorul financiar. De asemenea, s-ar putea deschide o carieră în domeniul investițiilor bancare, al fondurilor speculative, al companiilor de asigurări și al departamentelor financiare ale marilor corporații.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Programul nostru avansat de Fizică MSc își propune să vă doteze cu abilitățile-cheie de care aveți nevoie pentru ocuparea forței de muncă în industrie, servicii publice s ... [+]

Programul nostru avansat de Fizică MSc își propune să vă doteze cu abilitățile-cheie de care aveți nevoie pentru ocuparea forței de muncă în industrie, servicii publice sau de cercetare academică.

Reflectând punctele forte și specialitățile cercetării din cadrul Departamentului de Fizică al Loughborough, programul Advanced Physics MSc combină modulele obligatorii în superconductivitate și nanoscience cu opțiuni care includ computerele cuantice și fizica solidelor.

Scopul MSc în fizică avansată este să vă doteze cu abilitățile cheie necesare pentru ocuparea forței de muncă în industrie, servicii publice sau cercetare academică. Veți explora module foarte diverse care vă vor permite să aplicați și să vă comunicați cunoștințele despre Știința Materialelor prin dezvoltarea unui eseu de proiect individual, în care veți lua în considerare un anumit aspect al fizicii și veți câștiga experiență în efectuarea unei cercetări științifice aplicate.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Universitatea Loughborough are o lungă istorie de cercetare recunoscută la nivel internațional în studiul și dezvoltarea de noi materiale, iar Fizica Materialelor MSc vă ... [+]

Universitatea Loughborough are o lungă istorie de cercetare recunoscută la nivel internațional în studiul și dezvoltarea de noi materiale, iar Fizica Materialelor MSc vă oferă posibilitatea de a lucra cu cercetători de specialitate în domeniu. Fizica Materialelor noastre MSc este un program de cercetare-concentrat cuprinzător conceput pentru a vă dota cu abilitățile teoretice și matematice avansate ale unui fizician profesionist.

Capacitatea de a crea noi materiale care sunt mai puternice, mai ușoare sau cu performanțe mai bune reprezintă cheia progreselor în toate domeniile științei, tehnologiei și ingineriei. Acest program de studii postuniversitare de ultimă oră vă oferă șansa de a explora, împreună cu cercetătorii noștri specialiști, fizica materialelor noi, pregătirea și caracterizarea acestora, la o universitate recunoscută internațional pentru contribuțiile sale la domeniile fizicii și științei materialelor.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Concentrându-se pe toate aspectele relevante pentru viitorii experți în rețeaua de Internet, MSc pentru securitatea internetului și rețeaua de calcul oferă o imagine asup ... [+]

Concentrându-se pe toate aspectele relevante pentru viitorii experți în rețeaua de Internet, MSc pentru securitatea internetului și rețeaua de calcul oferă o imagine asupra arhitecturii de rețea, protocoale, securitate, performanță, modelare, simulare și programare, precum și rețele fără fir.

Internetul formează o schimbare de paradigmă în modul în care lumea operează și comunică. Acest lucru are o importanță uriașă pentru viitor și o înțelegere solidă a tehnologiei internet poate duce la o varietate din ce în ce mai variată de cariere stimulative.

La Universitatea Loughborough, departamentul nostru de Informatică are o reputație de cercetare inovatoare și de implicare în industrie, cu companii din Marea Britanie și internaționale care oferă regulat contribuția la dezvoltarea curriculumului, consiliere în carieră și resurse suplimentare de predare - asigurând ceea ce predăm este adaptat provocărilor această știință care evoluează rapid. Departamentul are o cultură de cercetare dinamică, activă și recunoscută pe plan internațional, cu cadre didactice și cercetători cercetați în prezent toate aspectele legate de rețele și comunicații de la teoria matematică la crearea și funcționarea sistemelor în rețea.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University

Modelul nostru industrial de modelare matematică este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile de modelare matematică și tehnicile din ce în ce mai căutate în ... [+]

Modelul nostru industrial de modelare matematică este conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile de modelare matematică și tehnicile din ce în ce mai căutate în industrie și comerț.

Tehnologia de modelare matematică industrială vă permite să explorați modele matematice ale proceselor din lumea reală și formularea acestora, cu un accent puternic pe modul în care aceste tehnici pot fi aplicate în industrie.

O caracteristică-cheie a programului de modelare matematică industrială este lucrul în grupuri mici pentru a rezolva problemele legate de viața reală folosind modele matematice, cum ar fi estimarea pierderilor de căldură dintr-un depozit. Un alt aspect unic este modulul nostru de fiabilitate avansată, conceput pentru a arăta cum pot fi aplicate statisticile pentru problemele industriale pentru a sprijini dezvoltarea strategiilor de înlocuire a pieselor de inginerie înainte de a le rupe.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză