Loughborough University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Școala de Științe a Universității din Loughborough, care găzduiește Departamentele de Chimie, Informatică, Științe Matematice, Fizică și Centrul de Educație Matematică.

Astăzi, Universitatea Loughborough este unul dintre cele mai importante centre de excelență din Marea Britanie pentru predare și cercetare în STEM - cu o experiență dovedită în furnizarea de industrii de înaltă calificare, absolvenți foarte motivați și o cultură de cercetare internațională vibrantă.

Reunind Departamentele de Chimie, Informatică, Științe Matematice, Fizică și Centrul de Educație Matematică, Școala de Științe din Loughborough se mândrește cu facilități de ultimă oră, o comunitate activă de cercetare și o serie de opțiuni pentru studii universitare, studii postuniversitare și cercetare - toate bazate pe universitatea campus verde expansiv.

În calitate de student în cadrul Școlii de Științe, veți fi învățați de cadre universitare respectate la nivel internațional, mulți dintre aceștia fiind activi în cercetarea multidisciplinară și în colaborarea cu industria și în prim-planul domeniilor lor.

Veți deveni, de asemenea, parte dintr-o universitate intensivă de cercetare cu renume pentru inovație și efort în știință și tehnologie.

În cel mai recent Exercițiu de Evaluare a Cercetării (RAE), fiecare departament academic are cel puțin 85% din cercetarea sa clasificată drept "recunoscută pe plan internațional". Pe lângă efectuarea de cercetări în disciplinele respective, personalul din Școala de Științe este implicat în cercetarea multidisciplinară, în colaborare cu alte școli și departamente academice din campus - de la Engineering to Arts, English and Drama - creând o cercetare interesantă și cu adevărat stimulativă mediu inconjurator.

Pe lângă învățământul de înaltă calitate oferit de fiecare departament, Școala găzduiește, de asemenea, Centrul de suport pentru învățarea matematică, care oferă studenților o serie de servicii și facilități menite să sprijine studenții în procesul de învățare a matematicii și statisticilor.

Școala se angajează să respecte principiile Athena SWAN, încercând în mod activ să atragă, să sprijine și să promoveze femeile în STEM, indiferent de poziția lor.

Locații

Loughborough

Address
Epinal Way, Loughborough
Leicestershire

LE11 3TU Loughborough, Anglia, Regatul Unit