Citește Descrierea Oficială

Încărcați cariera la o școală de afaceri Top 10 din Marea Britanie, acreditată la nivel internațional, la doar 90 de minute de la Londra și înconjurată de frumosul peisaj rural englezesc.

Experiența Loughborough

Loughborough este un loc fantastic pentru a studia. Campusul nostru atrăgător cu un singur loc oferă un mediu stimulativ și susținător, oferind facilități de primă clasă pentru studenți și personal. Există o mândrie reală în Universitatea care atinge pe toți cei asociați cu ea. Loughborough este renumit în Marea Britanie pentru că oferă o experiență fantastică pentru studenți și a fost numit cea mai bună experiență a studenților din Anglia pentru un șase ani consecutivi neprevăzuți.

O școală de afaceri de conducere

În mod consecvent, a fost clasată ca o școală de afaceri pentru management, contabilitate și finanțe, precum și pentru gestionarea informațiilor prin tabele naționale. Școala de Afaceri și Economie este acreditată triplă: acreditarea AACSB, EQUIS și AMBA.

Suntem dedicați misiunii noastre de "Transformarea Practică, Inspirând Câștigătorii", un etos care conduce tot ceea ce facem, de la excelența academică la sprijinul studenților. Acest lucru, împreună cu acreditările noastre internaționale și 400 de contacte globale corporative, asigură că calificările noastre sunt respectate de către angajatorii din întreaga lume.

Programele noastre postuniversitare

Oferim o bogată varietate de programe postuniversitare, de la masterat, MBA și doctorat până la cursuri scurte și educație executivă, cu subiecte de management, marketing, finanțe, bancare, economie și managementul informațiilor. Toate acestea contribuie la un mediu de învățare plin de viață și de susținere în cadrul școlii.

Programele noastre predate toate au un focus internațional "real" care se adresează provocărilor globalizării și problemelor contemporane cu care se confruntă organizațiile, factorii de decizie politică și indivizii. Mulți dintre academicienii noștri au experiență de primă mână în afaceri, finanțe și management sau roluri de consiliere guvernamentală, ajutând la formarea politicilor în sectorul privat și cel public. Ca atare, vă vom dota cu abilități și cunoștințe de-a lungul vieții, care vă vor servi bine în cariera dvs. sau vă vor permite să continuați studiile și cercetarea.

Dezvoltarea carierei

Cu peste 400 de parteneriate globale corporative, predarea noastră este informată de cele mai recente practici și de cele mai recente cercetări, asigurându-se că este atât relevantă din punct de vedere comercial, cât și riguroasă din punct de vedere academic. Ca o școală acreditată la nivel internațional, programele postuniversitare care îmbunătățesc cariera sunt respectate de către angajatori și vă vor ajuta să vă atingeți aspirațiile de carieră. Toți studenții noștri postuniversitari au acces la serviciul nostru de carieră premiat, baza lor globală de ocupare a forței de muncă cu cei mai importanți angajatori de recrutare din lume și unul dintre cele mai mari târguri de carieră din Marea Britanie, bazat chiar aici în campus.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Loughborough University School of Business and Economics

Programul nostru de management este o oportunitate deosebită pentru absolvenții care doresc să dezvolte, cunoștințe de afaceri funcționale și abilități practice pentru a ... [+]

Programul nostru de management este o oportunitate deosebită pentru absolvenții care doresc să dezvolte, cunoștințe de afaceri funcționale și abilități practice pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare.

Programul își propune să dezvolte înțelegere a aspectelor de bază ale managementului afacerilor și să se bazeze pe abilități și competențe relevante pentru middle management și roluri de conducere. Este potrivit în special pentru studenții care au luat grade de bază non-comerciale sau care doresc să consolideze cunoștințele lor de afaceri.

Experiențele noastre de a lucra cu o gamă largă de parteneri industriali și echipele manageriale au alimentat direct în design-ul programului nostru de management, care include module de bază concepute pentru a vă dota cu abilități cheie de afaceri solicitate de către organizațiile moderne. In plus, gama largă de module opționale vă oferă flexibilitatea de a adapta programul pentru a se potrivi cu aspirațiile tale individuale de cariera.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acest program este ideal dacă doriți să utilizați abilitățile dvs. analitice pentru a obține și obține informații utile din cantități mari de date. Oferindu-vă abilitățil ... [+]

Acest program este ideal dacă doriți să utilizați abilitățile dvs. analitice pentru a obține și obține informații utile din cantități mari de date.

Oferindu-vă abilitățile riguroase de modelare și consultanță necesare pentru a înțelege, gestiona și comunica informații utile din "date mari", vă pregătește să informați deciziile de afaceri sau politicile guvernamentale. Ca atare, veți dezvolta abilități foarte apreciate de angajatori în economia actuală a cunoașterii.

Programul implică o componentă de predare și de proiect. Modulele predate sunt conduse și livrate de grupul nostru de oameni de știință de management recunoscuți pe plan internațional, care lucrează activ cu organizații de afaceri, guvernamentale și nonprofit pentru a aborda probleme de rutină, strategică sau politică în domenii precum sănătatea, transportul, telecomunicațiile, guvern și servicii publice.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Programul nostru de Master Bancar și Finanțe vă va dota cu abilități practice pentru a înțelege și a modelului bancar și a piețelor financiare, utilizând setul de instrum ... [+]

Programul nostru de Master Bancar și Finanțe vă va dota cu abilități practice pentru a înțelege și a modelului bancar și a piețelor financiare, utilizând setul de instrumente de economie. Vei invata cum acțiunile guvernelor, firmelor, gospodăriilor și intermediarii financiari afectează piețele naționale și globale financiare, obligațiuni, și de schimb valutar.

În plus față de acest lucru, va fi expus la teoria și practica a creditelor bancare și de credit, precum și gestionarea riscului instituției financiare. Acest program este ideal pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul serviciilor financiare, management financiar internațional, sau bancare centrale și reglementarea financiară.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de corporate finance. Acesta combină conținut riguros academic c ... [+]

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de corporate finance. Acesta combină conținut riguros academic cu aplicații practice.

Finanțe corporative cuprinde diverse teme, cum ar fi fuziuni si achizitii, capital emitent, cash management, politica de plată a compensațiilor corporative, de administrare a expunerii de schimb valutar și de compensare executiv.

Acest grad se adresează candidaților care doresc să se pregătească pentru o carieră în departamentul de trezorerie al unei companii mari sau pentru echipa de corporate finance a unei banci de investitii.

Aceasta ar pregăti, de asemenea, studenții pentru un rol de consultanta de management, cu un accent finanțe sau un rol consultativ cu o societate de contabilitate sau de servicii profesionale.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Dezvoltat cu industria și relevante comercial, acest program are ca scop de a produce absolvenți care au dobândit o înțelegere a dimensiunilor profesionale, manageriale ș ... [+]

Dezvoltat alături de industrie pentru a fi relevant comercial, programul nostru de specialitate este proiectat pentru a produce absolvenți care înțeleg dimensiunile profesionale, manageriale și tehnice de management al informației și al tehnologiei de afaceri.

În prezent, există un deficit de manageri hibride în cadrul industriei și acest program a fost dezvoltat în mod specific pentru a aborda acest decalaj.

Ca un student, veți beneficia nu numai de lectori noastre academice de renume și facilități de stat-of-the-art, dar, de asemenea, dintr-o serie de oportunități suplimentare, inclusiv vorbitori din industria de la companii, cum ar fi BT, IBM si SAP.

... [-]
Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

TOEFL cu un scor general de 92, și nici un sub-test de scor sub 22 Perspectivele de carieră viitoare Absolvenții vor fi echipate pentru o carieră în afaceri internațional ... [+]

TOEFL cu un scor general de 92, și nici un sub-test de scor sub 22

Perspectivele de carieră viitoare

Absolvenții vor fi echipate pentru o carieră în afaceri internaționale, management și strategie de consultanță și industrie. destinații de carieră potențiale pentru economiști internaționale de afaceri includ managementul în corporații multinaționale, organizații internaționale, asociații industriale, precum și de afaceri și departamente guvernamentale orientate pe plan internațional.

[-]
Regatul Unit Loughborough
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Specialistul nostru MSc în Economie și Finanțe oferă o oportunitate interesanta pentru tine de a obține o imagine în problemele economice presante ale timpurilor noastre ... [+]

Specialistul nostru MSc în Economie și Finanțe oferă o oportunitate interesanta pentru tine de a obține o imagine în problemele economice presante ale timpurilor noastre și să învețe cum să evalueze, să se adapteze și să aplice modelele macroeconomice și microeconomice moderne pentru a transforma politica organizațională sau de guvern.

Pe scurt, acesta este conceput pentru a vă dota cu abilitățile unui economist profesionist, pentru o carieră în guvern, organizații internaționale, de afaceri, sau ca pregătire pentru studii de doctorat.

Spre deosebire de un masterat în finanțe, veți învăța să înțeleagă și problemele de model care afectează piețele financiare prin prisma holistică a unui economist; evaluarea atât a impactului microeconomic pentru firme, precum și implicațiile macroeconomice pentru economia globală. Veti dezvolta abilități avansate teoretice și cantitative, foarte căutat de către angajatorii din sectorul serviciilor financiare ale industriei și de guvern, precum și abilități transferabile, care vor fi valoroase pentru o serie de alte sectoare.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Programul nostru de Master Economie și strategia de afaceri vă va permite să aplice instrumentele de economie și strategie pentru a influența performanța de afaceri și de ... [+]

Nostru MSC Economie și strategia de afaceri Programul vă va permite să aplice instrumentele de economie și strategie pentru a influența performanța de afaceri și de a dezvolta o gândire strategică și de luare a deciziilor într-un mediu de afaceri competitiv.

Programul vă va dota cu abilitățile unui economist de afaceri profesionist, pentru o carieră în afaceri, guvern, reglementări, organizațiile internaționale și pentru premii mai mari prin cercetare.

Predate de către cercetători cu experiență și practicieni, elevii vor folosi intuițiile teoriei economice pentru a aborda problemele din lumea reală. Accentul puternic pe aplicarea abilităților teoretice și cantitative la situații din lumea reală - precum și un accent pe dezvoltarea abilităților de gândire critică - vă va permite să lucreze în mod eficient atât în ​​industrie și guvern.... [-]

Regatul Unit Loughborough
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Aceasta este o aplica, de masterat pe baza largă în programul de Finante, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități pentru a lucra în domeniul finanțelor. Învățăt ... [+]

Aceasta este o aplica, de masterat pe baza largă în programul de Finante, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități pentru a lucra în domeniul finanțelor.

Învățătura se bazează pe atât de cercetare recunoscute la nivel internațional și experiența vastă din lumea reală în practică a Loughborough facultate.

Veți dobândi o înțelegere atât de finanțe și a investițiilor corporative subiecți. Acest lucru se referă la subiecte de investiții, cum ar fi stabilirea prețurilor activelor și de selecție a portofoliului, precum și teme de finanțe corporative, cum ar fi costul politicii de capital și dividende.

Acest program este cel mai potrivit pentru candidații care doresc să obțină o înțelegere în profunzime a întregii domeniul finanțelor înainte de a alege domeniul lor preferat de specializare.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de investiții. Studiind Investițiile ridică unele probleme inter ... [+]

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de investiții.

Studiind Investițiile ridică unele probleme interesante, cum ar fi de ce oamenii comerțului atât de mult, dacă cea mai bună strategie de investiții este pur și simplu pentru a urmări indicele pieței de valori, modul în care riscul trebuie măsurat și cum ar trebui să fie un preț active.

Acest grad se adresează candidaților care doresc să lucreze în cadrul de administrare a investițiilor, servicii bancare de investiții și cariere conexe. Programul se concentrează pe ambele comerciale și de administrare a portofoliului laturile de finanțare.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Programul nostru de Finanțe și Management este proiectat pentru a derula rapid urmări carierele absolvenților din medii non-finanțe care doresc să lucreze în managementul ... [+]

Programul nostru de Finanțe și Management este proiectat pentru a derula rapid urmări carierele absolvenților din medii non-finanțe care doresc să lucreze în managementul financiar pentru organizațiile comerciale și necomerciale.

Programul folosește expertiza cadre universitare noastre renumite de cercetare-activ pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile analitice în domeniile-finanțe relevante și pentru a se asigura că veți absolvi cu abilități esențiale pentru a aplica în medii de lucru practice.

Veti dezvolta o înțelegere a afacerilor și a managementului prin studierea într-o serie de domenii, inclusiv de marketing, resurse umane, contabilitate, management strategic și, în special, finanțe. cunoștințele și abilitățile financiare vor fi dezvoltate în continuare în cadrul modulelor de contabilitate și finanțe.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în HRM sau domenii conexe de management. ... [+]

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în HRM sau domenii conexe de management.

La finalizarea programului, se anticipează că elevii vor îndeplini cerințele de cunoștințe de aderare expert de la Institutul Chartered pentru personal și Dezvoltare (CIPD).

Predate de către cadre universitare, cu atât un istoric puternic în cercetare MRU legate și de experiență practică ca manageri de resurse umane, programul se concentrează pe dezvoltarea gândirii critice și abilități analitice, alături de abilitățile mai practice necesare pentru o cariera in management de oameni.

Învățare, predare și evaluare ... [-]
Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acest program oferă o oportunitate interesantă pentru absolvenții cu un interes în marketing și management pentru a dezvolta o înțelegere profundă a teoriei și practicii ... [+]

Acest program oferă o oportunitate interesantă pentru absolvenții cu un interes în marketing și management pentru a dezvolta o înțelegere profundă a teoriei și practicii de marketing.

Pe parcursul anului vei descoperi secretele din spatele management eficient al marketingului strategic într-o piață globală, să învețe tehnicile utilizate în efectuarea și analiza de cercetare de piață, și de a explora mixul de marketing într-un context internațional.

Elevii cu privire la program vor beneficia direct de predare de experți de la cercetători și cadre universitare de conducere, dintre care mulți sunt de renume mondial în domeniile lor.

În general, obiectivul strategic al programului este de a împărtăși cunoștințele de marketing și abilități analitice pe care le va pregăti pentru orice rol de management de marketing în cadrul unei organizații multinaționale.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în funcții de personal, roluri de management al resurselor umane sau în calitate ... [+]

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în funcții de personal, roluri de management al resurselor umane sau în calitate de consultanți de afaceri în domenii cum ar fi selectarea și evaluarea, dezvoltare organizațională și schimbare și dezvoltarea angajaților.

Predate de către cercetători cu experiență și practicieni, elevilor li se dă de formare în profunzime a le dota pentru a aplica teoriile psihologice și de cercetare pentru a influența și informa o serie de decizii importante de afaceri și de a opera eficient la toate nivelurile în cadrul organizațiilor.

Există un accent puternic pe dezvoltarea gândirii critice și a competențelor de consultanță, precum și capacitatea de a lucra eficient cu o gamă largă de părți interesate organizaționale. Elevii pot alege să se extindă și ciment abilitățile lor practice prin completarea unui proiect de cercetare care le permite să aplice cunoștințele lor la o problemă de organizare.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acest lucru BPS program acreditat este adecvat în special pentru studenții cu o diplomă de licență în psihologie care doresc să dezvolte o carieră în calitate de psiholog ... [+]

Acest lucru BPS program acreditat este adecvat în special pentru studenții cu o diplomă de licență BPS-acreditate în psihologie care doresc să dezvolte o carieră în calitate de psiholog ocupațional.

Este de asemenea potrivit pentru cei care doresc să aplice cunoștințele de psihologie în funcții de personal, roluri de management al resurselor umane sau în calitate de consultanți de afaceri în domenii cum ar fi selectarea și evaluarea, dezvoltarea organizațională și schimbarea și dezvoltarea angajaților.

Master noastre în Psihologia Muncii este acreditat de British Psychological Society (BPS). Finalizarea programului îndeplinește cerințele etapei 1 de calificare pentru cei care doresc să meargă pe pentru a deveni în cele din urmă un înregistrat-HCPC psiholog ocupațional. ... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Loughborough University School of Business and Economics

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să obțină o înțelegere în profunzime a domeniul relațiilor de muncă ca pregătire pentru o carieră în re ... [+]

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să obțină o înțelegere în profunzime a domeniul relațiilor de muncă ca pregătire pentru o carieră în relații de muncă, relațiile de muncă sau domenii conexe.

În plus față de furnizarea de elevi cu o pregătire temeinică în teoria și practica relațiilor de angajare este de așteptat ca la finalizarea programului elevii vor întâlni, de asemenea, cerințele privind cunoștințele de aderare expert de la Institutul Chartered pentru personal și Dezvoltare (CIPD), profesionistul corp de HR, relații de muncă și profesii conexe in Marea Britanie.

Predate de către cadre universitare cu un record puternic pista in ambele relații de angajare cercetare și experiența practică de Relații ocuparea forței de muncă și a MRU legate, programul se concentrează pe dezvoltarea gândirii critice și abilități analitice, alături de abilitățile mai practice necesare pentru o carieră în relații de muncă și resurse umane.... [-]

Regatul Unit Loughborough
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance

Loughborough University
Address
School of Business and Economics Loughborough University Loughborough Leicestershire LE11 3TU United Kingdom
LE11 3TU Loughborough, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 1509 223621