Loughborough University School of Business and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Supraîncărcați cariera ta la un Top-10 scoli de afaceri din Marea Britanie acreditat la nivel internațional la doar 90 de minute de la Londra și înconjurat de o zonă rurală frumoasă engleză.

Loughborough Experience

Loughborough este un loc fantastic pentru a studia. campusul nostru atractiv singur site oferă un mediu care stimulează și de susținere, oferind facilități de primă clasă, atât pentru studenți și personal. Există o mândrie în universitate care atinge fiecare asociat cu ea. Loughborough este recunoscuta in Marea Britanie pentru a oferi o experienta de student fantastic și a fost numit Cel mai bun student Experiența Angliei pentru o perioadă de șase ani consecutivi neprevizionate.

O școală de afaceri de conducere

Consistently ca un Top-10 scoala de afaceri din Marea Britanie pentru management, contabilitate și finanțe, precum și de gestionare a informațiilor de tabele liga națională, Loughborough se numără printre doar 1% din scoli de afaceri din lume să dețină AACSB, equis și acreditare AMBA.

Ne-am angajat la misiunea noastra de "Transforming Practice, Inspiring Câștigătorii", un etos care conduce tot ceea ce facem, de la excelență academică pentru susținerea studenților. Acest lucru, împreună cu acreditarile noastre internaționale și 400+ contactele corporative globale asigură calificări noastre sunt respectate de către angajatori din întreaga lume.

Programele noastre de studii postuniversitare

Noi oferim o varietate bogată de programe de studii postuniversitare de masterat, de la predate, programe de MBA și de doctorat, la cursuri de scurtă durată și educație executiv, cu subiecte care acoperă de management, marketing, finanțe, bancar, economie, și de gestionare a informațiilor. Toate acestea contribuie la un mediu de învățare plin de viață și de susținere în cadrul Școlii.

Programele noastre predate toate au un accent internațional "lumea reală", care abordează provocările globalizării și problemele contemporane cu care se confruntă organizațiile, factorii de decizie politică și indivizi deopotrivă. Mulți dintre cadre universitare noastre, au experiență de primă mână în afaceri, finanțe și management sau consiliere guvern roluri, contribuind la definirea politicii în sectoarele privat și public. Ca atare, vă vom dota cu abilități pe tot parcursul vieții și cunoștințele pe care le va servi bine in cariera ta sau a vă permite să urmeze studii suplimentare și de cercetare.

Dezvoltarea carierei dumneavoastra

Cu peste 400 de parteneriate corporative la nivel mondial, de predare noastre este informat de cele mai noi cele mai bune practici și de cercetare, asigurându-se că este atât relevantă, cât și comercial academic riguroasă. Ca o școală acreditate la nivel internațional, programele noastre de consolidare a carierei postuniversitare sunt respectate de către angajatori și vor ajuta să realizeze aspirațiile de carieră. Toți studenții noștri postuniversitare au acces la premiat serviciul nostru cariere, baza lor de date post vacant la nivel mondial cu recrutorii de conducere din lume, iar una dintre cele mai mari târguri de carieră din Marea Britanie, bazat chiar aici în campus.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Administrare

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Programul nostru de management este o oportunitate deosebită pentru absolvenții care doresc să dezvolte, cunoștințe de afaceri funcționale și abilități practice pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare. [+]

Programul nostru de management este o oportunitate deosebită pentru absolvenții care doresc să dezvolte, cunoștințe de afaceri funcționale și abilități practice pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare.

Programul își propune să dezvolte înțelegere a aspectelor de bază ale managementului afacerilor și să se bazeze pe abilități și competențe relevante pentru middle management și roluri de conducere. Este potrivit în special pentru studenții care au luat grade de bază non-comerciale sau care doresc să consolideze cunoștințele lor de afaceri.

Experiențele noastre de a lucra cu o gamă largă de parteneri industriali și echipele manageriale au alimentat direct în design-ul programului nostru de management, care include module de bază concepute pentru a vă dota cu abilități cheie de afaceri solicitate de către organizațiile moderne. In plus, gama largă de module opționale vă oferă flexibilitatea de a adapta programul pentru a se potrivi cu aspirațiile tale individuale de cariera.... [-]


Analiza afacerilor

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Acest program este ideal dacă doriți să utilizați abilitățile dvs. analitice pentru a obține și obține informații utile din cantități mari de date. Oferindu-vă abilitățile riguroase de modelare și consultanță necesare pentru a înțelege, gestiona și comunica informații utile din "date mari", vă pregătește să informați deciziile de afaceri sau politicile guvernamentale. [+]

Acest program este ideal dacă doriți să utilizați abilitățile dvs. analitice pentru a obține și obține informații utile din cantități mari de date.

Oferindu-vă abilitățile riguroase de modelare și consultanță necesare pentru a înțelege, gestiona și comunica informații utile din "date mari", vă pregătește să informați deciziile de afaceri sau politicile guvernamentale. Ca atare, veți dezvolta abilități foarte apreciate de angajatori în economia actuală a cunoașterii.

Programul implică o componentă de predare și de proiect. Modulele predate sunt conduse și livrate de grupul nostru de oameni de știință de management recunoscuți pe plan internațional, care lucrează activ cu organizații de afaceri, guvernamentale și nonprofit pentru a aborda probleme de rutină, strategică sau politică în domenii precum sănătatea, transportul, telecomunicațiile, guvern și servicii publice.... [-]


Banca si Finante

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Programul nostru de Master Bancar și Finanțe vă va dota cu abilități practice pentru a înțelege și a modelului bancar și a piețelor financiare, utilizând setul de instrumente de economie. Este ideal pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul serviciilor financiare, management financiar internațional, sau bancare centrale și reglementarea financiară. [+]

Programul nostru de Master Bancar și Finanțe vă va dota cu abilități practice pentru a înțelege și a modelului bancar și a piețelor financiare, utilizând setul de instrumente de economie. Vei invata cum acțiunile guvernelor, firmelor, gospodăriilor și intermediarii financiari afectează piețele naționale și globale financiare, obligațiuni, și de schimb valutar.

În plus față de acest lucru, va fi expus la teoria și practica a creditelor bancare și de credit, precum și gestionarea riscului instituției financiare. Acest program este ideal pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul serviciilor financiare, management financiar internațional, sau bancare centrale și reglementarea financiară.... [-]


Corporate finance

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de corporate finance. Acesta combină conținut riguros academic cu aplicații practice. [+]

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de corporate finance. Acesta combină conținut riguros academic cu aplicații practice.

Finanțe corporative cuprinde diverse teme, cum ar fi fuziuni si achizitii, capital emitent, cash management, politica de plată a compensațiilor corporative, de administrare a expunerii de schimb valutar și de compensare executiv.

Acest grad se adresează candidaților care doresc să se pregătească pentru o carieră în departamentul de trezorerie al unei companii mari sau pentru echipa de corporate finance a unei banci de investitii.

Aceasta ar pregăti, de asemenea, studenții pentru un rol de consultanta de management, cu un accent finanțe sau un rol consultativ cu o societate de contabilitate sau de servicii profesionale.... [-]


De gestionare a informațiilor și a tehnologiei de afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii October 2019 Regatul Unit Loughborough + 1 mai mult

Dezvoltat cu industria și relevante comercial, acest program are ca scop de a produce absolvenți care au dobândit o înțelegere a dimensiunilor profesionale, manageriale și tehnice de gestionare a tehnologiei informației și de afaceri. [+]

Dezvoltat alături de industrie pentru a fi relevant comercial, programul nostru de specialitate este proiectat pentru a produce absolvenți care înțeleg dimensiunile profesionale, manageriale și tehnice de management al informației și al tehnologiei de afaceri.

În prezent, există un deficit de manageri hibride în cadrul industriei și acest program a fost dezvoltat în mod specific pentru a aborda acest decalaj.

Ca un student, veți beneficia nu numai de lectori noastre academice de renume și facilități de stat-of-the-art, dar, de asemenea, dintr-o serie de oportunități suplimentare, inclusiv vorbitori din industria de la companii, cum ar fi BT, IBM si SAP.

... [-]

Economics and International Business

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Loughborough

[+]

TOEFL cu un scor general de 92, și nici un sub-test de scor sub 22

Perspectivele de carieră viitoare

Absolvenții vor fi echipate pentru o carieră în afaceri internaționale, management și strategie de consultanță și industrie. destinații de carieră potențiale pentru economiști internaționale de afaceri includ managementul în corporații multinaționale, organizații internaționale, asociații industriale, precum și de afaceri și departamente guvernamentale orientate pe plan internațional.

[-]

Economie și finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Specialistul nostru MSc în Economie și Finanțe oferă o oportunitate interesanta pentru tine de a obține o imagine în problemele economice presante ale timpurilor noastre și să învețe cum să evalueze, să se adapteze și să aplice modelele macroeconomice și microeconomice moderne pentru a transforma politica organizațională sau de guvern. [+]

Specialistul nostru MSc în Economie și Finanțe oferă o oportunitate interesanta pentru tine de a obține o imagine în problemele economice presante ale timpurilor noastre și să învețe cum să evalueze, să se adapteze și să aplice modelele macroeconomice și microeconomice moderne pentru a transforma politica organizațională sau de guvern.

Pe scurt, acesta este conceput pentru a vă dota cu abilitățile unui economist profesionist, pentru o carieră în guvern, organizații internaționale, de afaceri, sau ca pregătire pentru studii de doctorat.

Spre deosebire de un masterat în finanțe, veți învăța să înțeleagă și problemele de model care afectează piețele financiare prin prisma holistică a unui economist; evaluarea atât a impactului microeconomic pentru firme, precum și implicațiile macroeconomice pentru economia globală. Veti dezvolta abilități avansate teoretice și cantitative, foarte căutat de către angajatorii din sectorul serviciilor financiare ale industriei și de guvern, precum și abilități transferabile, care vor fi valoroase pentru o serie de alte sectoare.... [-]


Economie și strategie de afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Loughborough

Programul nostru de Master Economie și strategia de afaceri vă va permite să aplice instrumentele de economie și strategie pentru a influența performanța de afaceri și de a dezvolta o gândire strategică și de luare a deciziilor într-un mediu de afaceri competitiv. [+]

Nostru MSC Economie și strategia de afaceri Programul vă va permite să aplice instrumentele de economie și strategie pentru a influența performanța de afaceri și de a dezvolta o gândire strategică și de luare a deciziilor într-un mediu de afaceri competitiv.

Programul vă va dota cu abilitățile unui economist de afaceri profesionist, pentru o carieră în afaceri, guvern, reglementări, organizațiile internaționale și pentru premii mai mari prin cercetare.

Predate de către cercetători cu experiență și practicieni, elevii vor folosi intuițiile teoriei economice pentru a aborda problemele din lumea reală. Accentul puternic pe aplicarea abilităților teoretice și cantitative la situații din lumea reală - precum și un accent pe dezvoltarea abilităților de gândire critică - vă va permite să lucreze în mod eficient atât în ​​industrie și guvern.... [-]


Finanţa

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Aceasta este o aplica, de masterat pe baza largă în programul de Finante, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități pentru a lucra în domeniul finanțelor. Învățătura se bazează pe atât de cercetare recunoscute la nivel internațional și experiența vastă din lumea reală în practică a Loughborough facultate. [+]

Aceasta este o aplica, de masterat pe baza largă în programul de Finante, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități pentru a lucra în domeniul finanțelor.

Învățătura se bazează pe atât de cercetare recunoscute la nivel internațional și experiența vastă din lumea reală în practică a Loughborough facultate.

Veți dobândi o înțelegere atât de finanțe și a investițiilor corporative subiecți. Acest lucru se referă la subiecte de investiții, cum ar fi stabilirea prețurilor activelor și de selecție a portofoliului, precum și teme de finanțe corporative, cum ar fi costul politicii de capital și dividende.

Acest program este cel mai potrivit pentru candidații care doresc să obțină o înțelegere în profunzime a întregii domeniul finanțelor înainte de a alege domeniul lor preferat de specializare.... [-]


Finanțe și investiții

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de investiții. Studiind Investițiile ridică unele probleme interesante, cum ar fi de ce oamenii comerțului atât de mult, dacă cea mai bună strategie de investiții este pur și simplu pentru a urmări indicele pieței de valori, modul în care riscul trebuie măsurat și cum ar trebui să fie un preț active. [+]

Acesta este un program de aplicat, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a lucra în roluri de investiții.

Studiind Investițiile ridică unele probleme interesante, cum ar fi de ce oamenii comerțului atât de mult, dacă cea mai bună strategie de investiții este pur și simplu pentru a urmări indicele pieței de valori, modul în care riscul trebuie măsurat și cum ar trebui să fie un preț active.

Acest grad se adresează candidaților care doresc să lucreze în cadrul de administrare a investițiilor, servicii bancare de investiții și cariere conexe. Programul se concentrează pe ambele comerciale și de administrare a portofoliului laturile de finanțare.... [-]


Finanțe și management

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Programul nostru de Finanțe și Management este proiectat pentru a derula rapid urmări carierele absolvenților din medii non-finanțe care doresc să lucreze în managementul financiar pentru organizațiile comerciale și necomerciale. [+]

Programul nostru de Finanțe și Management este proiectat pentru a derula rapid urmări carierele absolvenților din medii non-finanțe care doresc să lucreze în managementul financiar pentru organizațiile comerciale și necomerciale.

Programul folosește expertiza cadre universitare noastre renumite de cercetare-activ pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile analitice în domeniile-finanțe relevante și pentru a se asigura că veți absolvi cu abilități esențiale pentru a aplica în medii de lucru practice.

Veti dezvolta o înțelegere a afacerilor și a managementului prin studierea într-o serie de domenii, inclusiv de marketing, resurse umane, contabilitate, management strategic și, în special, finanțe. cunoștințele și abilitățile financiare vor fi dezvoltate în continuare în cadrul modulelor de contabilitate și finanțe.... [-]


Managementul resurselor umane

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în HRM sau domenii conexe de management. [+]

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în HRM sau domenii conexe de management.

La finalizarea programului, se anticipează că elevii vor îndeplini cerințele de cunoștințe de aderare expert de la Institutul Chartered pentru personal și Dezvoltare (CIPD).

Predate de către cadre universitare, cu atât un istoric puternic în cercetare MRU legate și de experiență practică ca manageri de resurse umane, programul se concentrează pe dezvoltarea gândirii critice și abilități analitice, alături de abilitățile mai practice necesare pentru o cariera in management de oameni.

Învățare, predare și evaluare ... [-]

Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Acest program oferă o oportunitate interesantă pentru absolvenții cu un interes în marketing și management pentru a dezvolta o înțelegere profundă a teoriei și practicii de marketing. [+]

Acest program oferă o oportunitate interesantă pentru absolvenții cu un interes în marketing și management pentru a dezvolta o înțelegere profundă a teoriei și practicii de marketing.

Pe parcursul anului vei descoperi secretele din spatele management eficient al marketingului strategic într-o piață globală, să învețe tehnicile utilizate în efectuarea și analiza de cercetare de piață, și de a explora mixul de marketing într-un context internațional.

Elevii cu privire la program vor beneficia direct de predare de experți de la cercetători și cadre universitare de conducere, dintre care mulți sunt de renume mondial în domeniile lor.

În general, obiectivul strategic al programului este de a împărtăși cunoștințele de marketing și abilități analitice pe care le va pregăti pentru orice rol de management de marketing în cadrul unei organizații multinaționale.... [-]


Master în psihologie de afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii October 2019 Regatul Unit Loughborough + 1 mai mult

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în funcții de personal, roluri de management al resurselor umane sau în calitate de consultanți de afaceri în domenii cum ar fi selectarea și evaluarea, dezvoltare organizațională și schimbare și dezvoltarea angajaților. [+]

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în funcții de personal, roluri de management al resurselor umane sau în calitate de consultanți de afaceri în domenii cum ar fi selectarea și evaluarea, dezvoltare organizațională și schimbare și dezvoltarea angajaților.

Predate de către cercetători cu experiență și practicieni, elevilor li se dă de formare în profunzime a le dota pentru a aplica teoriile psihologice și de cercetare pentru a influența și informa o serie de decizii importante de afaceri și de a opera eficient la toate nivelurile în cadrul organizațiilor.

Există un accent puternic pe dezvoltarea gândirii critice și a competențelor de consultanță, precum și capacitatea de a lucra eficient cu o gamă largă de părți interesate organizaționale. Elevii pot alege să se extindă și ciment abilitățile lor practice prin completarea unui proiect de cercetare care le permite să aplice cunoștințele lor la o problemă de organizare.... [-]


Psihologia muncii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii October 2019 Regatul Unit Loughborough + 1 mai mult

Acest lucru BPS program acreditat este adecvat în special pentru studenții cu o diplomă de licență în psihologie care doresc să dezvolte o carieră în calitate de psiholog ocupațional. [+]

Acest lucru BPS program acreditat este adecvat în special pentru studenții cu o diplomă de licență BPS-acreditate în psihologie care doresc să dezvolte o carieră în calitate de psiholog ocupațional.

Este de asemenea potrivit pentru cei care doresc să aplice cunoștințele de psihologie în funcții de personal, roluri de management al resurselor umane sau în calitate de consultanți de afaceri în domenii cum ar fi selectarea și evaluarea, dezvoltarea organizațională și schimbarea și dezvoltarea angajaților.

Master noastre în Psihologia Muncii este acreditat de British Psychological Society (BPS). Finalizarea programului îndeplinește cerințele etapei 1 de calificare pentru cei care doresc să meargă pe pentru a deveni în cele din urmă un înregistrat-HCPC psiholog ocupațional. ... [-]


Relațiile de muncă și MRU

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Regatul Unit Loughborough

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să obțină o înțelegere în profunzime a domeniul relațiilor de muncă ca pregătire pentru o carieră în relații de muncă, relațiile de muncă sau domenii conexe. [+]

Acest program este adecvat în special pentru studenții care doresc să obțină o înțelegere în profunzime a domeniul relațiilor de muncă ca pregătire pentru o carieră în relații de muncă, relațiile de muncă sau domenii conexe.

În plus față de furnizarea de elevi cu o pregătire temeinică în teoria și practica relațiilor de angajare este de așteptat ca la finalizarea programului elevii vor întâlni, de asemenea, cerințele privind cunoștințele de aderare expert de la Institutul Chartered pentru personal și Dezvoltare (CIPD), profesionistul corp de HR, relații de muncă și profesii conexe in Marea Britanie.

Predate de către cadre universitare cu un record puternic pista in ambele relații de angajare cercetare și experiența practică de Relații ocuparea forței de muncă și a MRU legate, programul se concentrează pe dezvoltarea gândirii critice și abilități analitice, alături de abilitățile mai practice necesare pentru o carieră în relații de muncă și resurse umane.... [-]


Videoclipuri

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance

Contactează

Loughborough University

Adresă, linia 1 School of Business and Economics Loughborough University Loughborough Leicestershire LE11 3TU United Kingdom
LE11 3TU Loughborough, England, Regatul Unit
website http://www.lboro.ac.uk/departments/sbe/pg/
Telefon +44 1509 223621