Loughborough University School of Business and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Încărcați cariera la o școală de afaceri Top 10 din Marea Britanie, acreditată la nivel internațional, la doar 90 de minute de la Londra și înconjurată de frumosul peisaj rural englezesc.

Experiența Loughborough

Loughborough este un loc fantastic pentru a studia. Campusul nostru atrăgător cu un singur loc oferă un mediu stimulativ și susținător, oferind facilități de primă clasă pentru studenți și personal. Există o mândrie reală în Universitatea care atinge pe toți cei asociați cu ea. Loughborough este renumit în Marea Britanie pentru că oferă o experiență fantastică pentru studenți și a fost numit cea mai bună experiență a studenților din Anglia pentru un șase ani consecutivi neprevăzuți.

O școală de afaceri de conducere

În mod consecvent, a fost clasată ca o școală de afaceri pentru management, contabilitate și finanțe, precum și pentru gestionarea informațiilor prin tabele naționale. Școala de Afaceri și Economie este acreditată triplă: acreditarea AACSB, EQUIS și AMBA.

Suntem dedicați misiunii noastre de "Transformarea Practică, Inspirând Câștigătorii", un etos care conduce tot ceea ce facem, de la excelența academică la sprijinul studenților. Acest lucru, împreună cu acreditările noastre internaționale și 400 de contacte globale corporative, asigură că calificările noastre sunt respectate de către angajatorii din întreaga lume.

Programele noastre postuniversitare

Oferim o bogată varietate de programe postuniversitare, de la masterat, MBA și doctorat până la cursuri scurte și educație executivă, cu subiecte de management, marketing, finanțe, bancare, economie și managementul informațiilor. Toate acestea contribuie la un mediu de învățare plin de viață și de susținere în cadrul școlii.

Programele noastre predate toate au un focus internațional "real" care se adresează provocărilor globalizării și problemelor contemporane cu care se confruntă organizațiile, factorii de decizie politică și indivizii. Mulți dintre academicienii noștri au experiență de primă mână în afaceri, finanțe și management sau roluri de consiliere guvernamentală, ajutând la formarea politicilor în sectorul privat și cel public. Ca atare, vă vom dota cu abilități și cunoștințe de-a lungul vieții, care vă vor servi bine în cariera dvs. sau vă vor permite să continuați studiile și cercetarea.

Dezvoltarea carierei

Cu peste 400 de parteneriate globale corporative, predarea noastră este informată de cele mai recente practici și de cele mai recente cercetări, asigurându-se că este atât relevantă din punct de vedere comercial, cât și riguroasă din punct de vedere academic. Ca o școală acreditată la nivel internațional, programele postuniversitare care îmbunătățesc cariera sunt respectate de către angajatori și vă vor ajuta să vă atingeți aspirațiile de carieră. Toți studenții noștri postuniversitari au acces la serviciul nostru de carieră premiat, baza lor globală de ocupare a forței de muncă cu cei mai importanți angajatori de recrutare din lume și unul dintre cele mai mari târguri de carieră din Marea Britanie, bazat chiar aici în campus.

Locații

Loughborough

Loughborough University

Address
School of Business and Economics
Loughborough University
Loughborough
Leicestershire
LE11 3TU
United Kingdom

LE11 3TU Loughborough, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1509 223621

Acreditări