London School of Economics and Political Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Economics și Științe Politice (LSE) este un centru de clasă mondială pentru concentrația de predare și de cercetare întreaga gamă a științelor sociale, politice și economice. Fondată în 1895 de către Beatrice și Sidney Webb, LSE are o reputatie remarcabila pentru excelență academică. LSE este o universitate neobișnuit. Câteva instituții universitare din lume sunt la fel de internațional. Studiul de probleme sociale, economice și politice se referă nu numai Marea Britanie și Uniunea Europeană, dar, de asemenea țările de pe toate continentele. De la infiintarea sa LSE are ca scop să fie un laborator de științele sociale, un loc în care ideile sunt dezvoltate, analizate, evaluate și diseminate în întreaga lume. Ce studiu aici?

Research In succes remarcabil 2008 LSE e în Exercițiu de cercetare de evaluare a confirmat ca un lider mondial universitate de cercetare. Școala a avut cel mai mare procent de lider mondial de cercetare de orice universitate din Marea Britanie, topping sau apropiindu-se în partea de sus a unui număr de clasamente de excelență de cercetare.

Predarea LSE oferă o gamă foarte largă de cursuri universitare și postuniversitare în domeniul științelor sociale. Predarea se face prin departamentele academice și institutele interdisciplinare, și în parteneriat cu instituțiile de învățământ superior de renume international.

Angajament Configurarea pentru a îmbunătăți societatea și de a "înțelege cauzele de lucruri", LSE a pus întotdeauna angajamentul cu lumea largă în centrul misiunii sale. Din poziția sa în inima Londrei, la Scoala leagă comunitati din intreaga lume, de la parteneriate academice formale pentru activitatea de consiliere cu guverne și organizații internaționale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De masterat în management

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit London

Master in Management este un program intensiv de un an conceput pentru a dezvolta abilitățile intelectuale și profesionale ca un manager de excepție și lider într-o carieră pe viață. [+]

Master in Management este un program intensiv de un an conceput pentru a dezvolta abilitățile intelectuale și profesionale ca un manager de excepție și lider într-o carieră pe viață.

Pentru studenții care doresc să lanseze cariera lor în management, acest program vă va oferi o fundație în fundamentele de gestionare a persoanelor și organizațiilor în context real de afaceri de azi. Cursuri de bază vor dezvolta abilitățile dumneavoastră în analiza de business, marketing, management financiar, managementul oamenilor, conducerea si strategia.

Curriculum-ul va avea o abordare în profunzime analitică pe tot parcursul, permițându-vă să evalueze în mod critic cele mai recente tendințe și teorii în management, și pentru a obține o înțelegere adevărată a forțelor sociale, economice și politice care au un impact asupra organizațiilor din întreaga lume. Un proiect de afaceri și de excursie pe teren internațional va dezvolta abilitățile practice ca un manager talentat și inteligent și vă permite să utilizați intuiții dumneavoastră din program pentru a crea lumea reală, soluții manageriale practice.... [-]


MSc în inovare socială și antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit London

Acest program unic aduce expertiza de la cele mai recente descoperiri în domeniul cercetării de inovare socială cu tradiție LSE pentru excelență academică, alături de invataminte practice din rețeaua noastră de organizații social-au concentrat în întreaga lume, în sala de clasă. [+]

Acest program unic aduce expertiza de la cele mai recente descoperiri în domeniul cercetării de inovare socială cu tradiție LSE pentru excelență academică, alături de invataminte practice din rețeaua noastră de organizații social-au concentrat în întreaga lume, în sala de clasă.

Veți învăța să gândească dincolo de tendințele actuale și moda în tineri și rapid în curs de dezvoltare domeniul inovării sociale, și de a dezvolta viziuni critice academice informate de cercetare de ultimă oră în management, psihologie, sociologie, economie și antropologie.

Pe această bază, veți învăța cum să se proiecteze, lansarea și asociații antreprenoriale de succes la scară cu scopuri sociale. Cursuri de bază vor dezvolta abilitățile manageriale, și să crească talentul ca un lider de succes al echipelor și organizațiilor. Proiecte de design de inovare socială se va dezvolta experiența dumneavoastră profesională și abilități antreprenoriale, și oferă posibilitatea de a începe propria întreprindere socială pe parcursul anului la LSE.... [-]


MSc în marketing

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit London

Master Marketing este un program in curs de un an, oferind un curriculum analitic, business-concentrat pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră ca un comerciant de inovatoare și strategice. Un proiect practic vă va permite să aplice informații și expertiza pentru o problemă de consultanță din lumea reală, precum și de a dezvolta abilitățile profesionale și practice, ca un manager de marketing. [+]

Master Marketing este un program in curs de un an, oferind un curriculum analitic, business-concentrat pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră ca un comerciant de inovatoare și strategice. Un proiect practic vă va permite să aplice informații și expertiza pentru o problemă de consultanță din lumea reală, precum și de a dezvolta abilitățile profesionale și practice, ca un manager de marketing.

cursuri de bază din cadrul programului de învățare din aduce cele mai recente cercetări în clasă, oferind o analiză bine rotunjite, critică a comportamentului consumatorilor și a datelor de analiză, în contextul provocărilor de afaceri reale. Veți dobândi o înțelegere în profunzime a piețelor de consum, bazate pe cercetare de ultimă oră și perspective în comportamentul uman. Veti dezvolta, de asemenea, talentul si expertiza lor in analiza datelor, permițându-vă să adopte o abordare strategică pentru proiectarea și dezvoltarea de campanii de marketing. Un curs de bază în fundamentele de management al afacerii va dezvolta, de asemenea cunoștințele de contextele în care managerii de marketing pot conduce obiectivele inainte de organizare Această combinație unică de înțelegere umană, expertiză analitică și înțelegere de afaceri vă va diferenția de alți absolvenți de marketing, și vă dau instrumentele necesare pentru a crea soluții cu adevărat eficiente, bazate pe dovezi pentru provocările de marketing în continuă schimbare care se confruntă întreprinderile din întreaga lume.... [-]