London School of Business & Finance

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Londra Scoala de Afaceri

De peste 16 ani, școala de afaceri din Londra121180_121140_lsbf-affiliate-masterstudies-campus.jpg

Ca parte a Global University Systems, o rețea de peste 20 de instituții de învățământ superior, LSBF continuă să se extindă și să se adapteze pentru a satisface nevoile studenților noștri. În 2013, am primit Premiul Reginei pentru Întreprinderi pentru realizările noastre în comerțul internațional, oferindu-ne prestigioasa onoare de a fi una dintre puține instituții private de învățământ superior pentru a primi o astfel de distincție.

Pentru a oferi 100% opțiuni de curs online pentru cursanții la distanță, programele noastre din campus sunt digitalizate și proiectate în colaborare cu Universitatea Internațională de Telematică UNINETTUNO. Studenții LSBF nu studiază niciodată singur - începând cu prima zi, studenții primesc feedback personalizat de la profesorii lor desemnați. Tutorii noștri cu experiență sunt pasionați de domeniul lor de expertiză, iar jumătate dintre tutorii noștri și-au câștigat propriile doctorate.

Educație accesibilă

Apreciem flexibilitatea și accesul egal la educație din întreaga lume. Programele noastre sunt disponibile prin intermediul a patru gestiuni în fiecare an și pot fi finalizate fie cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă, pe o perioadă de studiu cuprinsă între 18 și 36 de luni.

Indiferent de vârsta dvs. sau experiența educațională anterioară, îi încurajăm pe toți elevii entuziasmați să ia în considerare posibilitatea de a se alătura comunității noastre globale. Pentru solicitanții netradiționali, luăm în considerare experiența anterioară de lucru pentru a putea intra în programele noastre. Solicitanții care îndeplinesc cerințele de competență în limba engleză și cerințele minime de experiență de management se pot califica pentru unul dintre programele noastre online.

Beneficiile studierii online

Abilitățile pe care le dezvoltați în timp ce câștigați o diplomă vă pot pregăti pentru mai multe responsabilități la locul de muncă sau puteți furniza acreditările de care aveți nevoie pentru o nouă carieră. La LSBF credem că unde ești în lume nu trebuie să dictăm unde conduce educația ta.

Programele noastre online sunt proiectate cu același conținut de înaltă calitate pe care îl puteți aștepta să-l găsiți în cursurile noastre din campus, dar oferă flexibilitatea de a studia de oriunde vă aflați în lume. Indiferent dacă sunteți proprietar al unei companii, părinte la domiciliu sau căutați să intrați într-un câmp nou fără a lua o pauză de la poziția actuală, puteți să vă potriviți studiile în jurul programului dvs. ocupat.

Cum vei învăța?

Prin intermediul platformei noastre de învățare online, veți avea acces 24 de ore la modulele dvs. de program și la materialele de învățare, cum ar fi prezentări profesionale video realizate de profesioniști de top, studii de caz relevante și întrebări de discuție pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă a conținutului cursului.

Începând cu prima zi, tutorele dvs. desemnat vă va oferi feedback personalizat și asistență pentru a vă ghida în cadrul studiilor. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a interacționa cu alți studenți online din întreaga lume prin forumurile noastre online.

Locații

Marea Britanie online

Address
Sceptre Court, 40 Tower Hill

EC3N 4DX Marea Britanie online, Regatul Unit