Citește Descrierea Oficială

SCOPUL NOSTRU

Furnizarea de învățare online flexibil care ajută la realizarea de calificare profesionale de afaceri oriunde și în orice moment și să ia cariera la noi culmi.

OMS ar trebui să urmărească cursurile noastre?

Manageri de succes, directori și profesioniștii care doresc să avanseze în cariera lor. Oameni ambitiosi care doresc să Fast Track carierei lor ales cei care doresc să înceapă o nouă întreprindere sau de a lua o curent la nivel superior.

Dezvoltarea carierei

Studiind cu LSIB vă oferă posibilitatea de a dezvolta cunoștințele de afaceri și tehnologia informației și a vă ajuta să crească competențele cheie -, astfel încât să obțină aptitudinile necesare pentru a face față mai eficient de proiecte de lucru și situații. Programele oferite de ajutor vă pentru a ajunge la potențialul de a câștiga de promovare cu ajutorul de stat noastră a platformei de învățare on-line de arta și de a câștiga Bachelors sau masterat nivel de calificare.

Studiu oriunde, oricând

Noi cei de la LSIB vă oferim opțiuni de studiu flexibile. Folosind modelul nostru online, au avantajul de a învăța, fără a lăsa țara dumneavoastră și încă atinge gradul de confortul de acasa sau la birou.

Programele noastre sunt foarte flexibile și unitățile opționale vă permit să se specializeze în domeniile care vă interesează în mod deosebit. Puteți studia module / unități, în orice ordine.

suport

Pe măsură ce elevii LSIB aveți acces la un suport cuprinzătoare în formă de materiale online. Studentii nostri interactioneaza prin intermediul forumurilor online, cum ar fi Facebook și Twitter.

CALITATE

Puteți fi foarte încrezători cu privire la calibrul calificarea vei primi, ca toate calificările LSIB sunt de deplin recunoscute și acreditate de către organismele respective să asigure că calificarea obținută sunt bine acceptate.

Cost valoarea efectivă și de înaltă

Eforturile LSIB pentru a se asigura că costul programelor sale sunt la fel de accesibile ca întotdeauna posibilă fără a compromite standardele de educație sale. Programele sunt pe deplin acreditat și acceptat întreaga lume.

Să livreze programele noastre de calitate superioară pe care le folosim platforma noastră de E-Learning, de asemenea, numit Learning Management System ca platforma noastra de învățare virtuală. Platforma noastră de învățare a instrumente necesare pentru a furniza toate o educație de clasă mondială on-line. Va oferim gama de calificări de afaceri care să răspundă nevoilor de învățare ale elevilor ca tine, la nivel mondial. Aceste calificări profesionale sunt concepute pentru a îndeplini cerințele angajatorilor.

Ați putea fi, fie deja în ocuparea forței de muncă și doresc să continue cariera ta prin studierea o calificare profesională putem ajuta cu siguranta realiza acest lucru. Oricare ar fi scopurile tale sunt, LSIB este aici pentru a vă sprijini și a vă ajuta să ajungă la ei. Beneficiile cursurile noastre sunt după cum urmează: -

Profesional

Calificări noastre vă oferă abilitățile de a reuși și de a face o diferenta la locul de muncă. Va oferim programe de la Business Management pentru Tehnologia Informatiei - livrat 100 la sută on-line.

Affordable

Programele noastre sunt extrem de accesibile în comparație cu altele și vă poate ajuta să salva mii de lire sterline oferindu-vă astfel venituri mai mari a investiției.

Recunoscut si de calitate

Calificărilor noastre sunt recunoscute și acreditate de colegii, universități, angajatori și guverne din întreaga lume. Programele oferite sunt de înaltă calitate în ceea ce privește curriculum-ul (care este actualizat în mod regulat în conformitate cu cerințele din lume corporative) și de livrare prin sistemul nostru de management de învățare online.

Convenabil și flexibil

Puteți studia programele noastre on-line sau prin învățare la distanță de confortul de acasă sau de la birou. Puteți accesa programele noastre în orice moment al zilei, indiferent dacă sunteți pe locul de muncă sau în vacanță.

Programe predate în:
  • Engleză