London School Of International Business - LSIB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scopul nostru

Oferiți învățare online flexibilă care ajută la obținerea calificărilor profesionale profesionale oriunde și în orice moment și duceți cariera la înălțimi noi.

Cine ar trebui să urmeze cursurile noastre?

Manageri de succes, directori și profesioniști care doresc să avanseze în cariera lor. Oameni ambițioși care doresc să își urmărească rapid cariera aleasă Cei care doresc să înceapă o nouă întreprindere sau să o ducă pe cea actuală la un nivel superior.

Dezvoltarea carierei

Studierea cu LSIB vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta cunoștințele despre afaceri și tehnologia informației și vă va ajuta să vă dezvoltați competențele cheie - astfel că veți dobândi abilitățile de a aborda mai eficient proiectele și situațiile de lucru. Programele oferite vă ajută să atingeți potențialul de a câștiga promoție folosind platforma noastră de învățare online de ultimă generație și să câștigați calificarea la nivel de licență sau masterat.

Studiază oriunde, oricând

Noi, la LSIB, vă oferim opțiuni de studiu flexibile. Folosind modelul nostru online, aveți avantajul de a învăța fără a părăsi țara și totuși obțineți un grad din confortul casei sau al biroului.

Programele noastre sunt foarte flexibile, iar unitățile opționale vă permit să vă specializați în domeniile care vă interesează în mod special. Puteți studia modulele / unitățile în orice ordine.

A sustine

În calitate de studenți LSIB, aveți acces la asistență completă sub formă de materiale online. Studenții noștri interacționează prin forumuri online precum Facebook și Twitter.

Calitate

Puteți fi foarte încrezător cu privire la calificarea pe care o veți primi, întrucât toate calificările LSIB sunt de la complet recunoscute și acreditate de către organismele respective, asigurându-se că calificarea obținută este bine acceptată.

Rentabilitate și valoare ridicată

LSIB încearcă să se asigure că costurile programelor sale sunt întotdeauna cât mai accesibile, fără a compromite standardele educației sale. Programele sunt complet acreditate și acceptate în întreaga lume.

Pentru a livra programele noastre de cea mai bună calitate, utilizăm platforma noastră de învățare electronică, numită, de asemenea, sistemul de management al învățării ca platformă virtuală de învățare. Platforma noastră de învățare are toate instrumentele necesare pentru a oferi educație online de nivel mondial. Oferim o serie de calificări de afaceri care răspund nevoilor de învățare ale elevilor ca tine în toată lumea. Aceste calificări profesionale sunt concepute pentru a satisface cerințele angajatorilor.

Poate sunteți deja angajat și doriți să vă continuați cariera studiind o calificare profesională, cu siguranță vă putem ajuta să atingem acest lucru. Oricare ar fi obiectivele dvs., LSIB este aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ajuta să le atingeți. Avantajele cursurilor noastre sunt următoarele: -

Profesional

Calificările noastre vă oferă abilitățile de a reuși și de a face diferența în locul de muncă. Oferim programe de la Business Management la Tehnologia Informației - livrate 100% online.

Accesibil

Programele noastre sunt extrem de accesibile în comparație cu altele și vă pot ajuta să economisiți mii de lire sterline, oferindu-vă astfel profituri mai mari ale investiției.

Recunoscut

Calificările noastre sunt recunoscute și acreditate de colegii, universități, angajatori și guverne din întreaga lume. Programele oferite sunt de înaltă calitate din punct de vedere al curriculum-ului (care este actualizat în mod regulat conform cerințelor lumii corporative) și livrare prin intermediul sistemului nostru de management online al învățării.

Convenabil și flexibil

Puteți studia programele noastre online sau prin învățare la distanță din confortul casei sau al biroului. Puteți accesa programele în orice moment al zilei, fie că sunteți la muncă sau în vacanță.

Locații

Londra

Address
Crown House, 616 N Circular Rd, London NW10 7PN, UK
EC1V 4PW Londra, Anglia, Regatul Unit