London Film Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Povestea noastră a început în 2002, când căutarea noastră pentru un curs de film ideal ne-a determinat să creăm o școală de film de tip boutique într-o biserică transformată în Fulham Broadway, Londra.

Mulți ani încoace, London Film Academy este recunoscută pe plan internațional ca o școală de film inovatoare care se distinge de greutatea sa, producând producători de filme de clasă mondială, de înaltă calificare, prin instruire practică, relevantă în domeniu și de cel mai înalt standard.

Abordarea noastră multidisciplinară simulează realitățile din industria cinematografică și TV și vă permite să vă dezvoltați într-un producător de filme informat și responsabil, să vă perfecționați meseria în grupuri mici, într-un mediu de colaborare și îngrijire.

Obiectivul central al nostru este de a face formarea de film accesibilă. Ca un trust non-profit, oferim locuri asistate financiar cu taxe de curs inclusive, cadre didactice premiate și acces la cele mai noi echipamente, tehnologii și facilități. Invităm candidați din întreaga lume, cu orice nivel de experiență, dar căutăm jucători proactivi, creativi și dedicați.

Fie că sunteți licențiat, postuniversitar sau profesionist care caută un curs scurt specializat, acoperim fiecare disciplină de filme, de la ficțiune la documentare. Recunoscută ca un centru de excelență, suntem revizuiți de Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior și colaborăm cu unele dintre vocile cele mai originale și mai gânditoare din industria creativă de astăzi.

Cea mai mândră realizare a noastră este succesul continuu al studenților noștri. Suntem încântați să spunem că peste 95% dintre absolvenții noștri de diplomă lucrează în industrie în termen de trei luni. Și suntem unici în a-și putea dezvolta producțiile în curs de desfășurare oferind absolvenților noștri calitatea de membru al Clubului nostru de Filme, cu acces la evenimente de networking, liste de locuri de muncă exclusive și sfaturi din partea câtorva dintre cei mai mari regizori din lume.

LFA este mai mult decât o școală de film. Dacă aveți un cap pentru film și sunteți pasionați, inspirați și doriți să găsiți vocea proprie; vă puteți fi siguri că ne veți lăsa echipați cu abilitățile, cunoștințele și suportul permanent pentru a reuși în industria competitivă de astăzi.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urez bun venit la LFA.

Daisy Gili și Anna MacDonald
Co-fondatorii

Asigurarea calității

LFA este revizuită de Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior , QAA . Echipa de evaluare a QAA a format următoarele hotărâri privind oferta de învățământ superior de la London Film Academy :

 • Setarea și menținerea standardelor academice de premii răspund așteptărilor din Marea Britanie.
 • Calitatea oportunităților de învățare a studenților corespunde așteptărilor din Marea Britanie.
 • Calitatea informațiilor privind oportunitățile de învățare corespunde așteptărilor din Regatul Unit.
 • Îmbunătățirea oportunităților de învățare a elevilor corespunde așteptărilor din Marea Britanie.

Echipa de evaluare a QAA a identificat următoarele caracteristici de bună practică la London Film Academy :

 • procesul de admitere cuprinzător și detaliat, care asigură faptul că studenții sunt foarte potriviți pentru curs și îi permit să reușească (Așteptări B2)
 • sprijinul încurajator, încorporat și orientat către carieră, care permite studenților să-și atingă întregul potențial personal, academic și profesional (Așteptările B4).

Pentru a vedea raportul complet, faceți clic aici și pentru a vizualiza planul de acțiune operațional relevant, faceți clic aici

De ce să ne alegeți?

Become a filmmaker at London Film Academy

 • Instruire multidisciplinară prin film
 • Echipamente profesionale de producție, facilități post-producție, studiouri interne și teatru de screening
 • Formate super 16 mm și formate digitale actuale cu înregistrări de sunet de locație
 • Filmele finalizate cu o imagine Full HD (1080p)
 • Educație cinematografică relevantă, practică și valoroasă
 • Nu există costuri ascunse (bugetele de film incluse în taxele de curs)
 • Vitrine la festivaluri de film și pe platforme digitale
 • Listele de locuri de muncă și destinațiile de plasare exclusive
 • Centrul de excelență
 • Revizuit de Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior
 • Traseele de progresie universitară:
  • LFA Film Filming Diploma este recunoscută de Universitatea Anglia Ruskin pentru progresul spre MA Film și Televiziune Producție cu un transfer de credit de 90 de grade M și de Universitatea din Hertfordshire pentru progresul la MA Filming.
  • LFA Filmmaking Diploma este, de asemenea, recunoscut de Universitatea din Hertfordshire pentru progresul spre BA Film și Televiziune.
  • LFA Screenwriting Diploma este recunoscută de Universitatea Anglia Ruskin pentru progresie pe MA Creative Writing și de către Universitatea din Hertfordshire pentru progresie pe MA Screenwriting.

Skills for life

 • Mediul de învățare colaborativ, prietenos și incluziv
 • Munca in echipa si abilitatile oamenilor pentru creatori de film adaptabili si creativi
 • Organizație non-profit
 • Sprijin financiar și consultanță de finanțare
 • Rețea profesională permanentă de contacte în film
 • Orientarea carierei
 • Valorile pe care le trăim prin calitate, inovație, continuarea sprijinului pentru studenți și absolvenți, colaborare
 • Talentul individual și creativitatea sunt cultivate

Facilităţi

London Film Academy este găzduită într-o clădire listată, care inițial era biserică metodistă. LFA este situat în districtul Londra din Hammersmith

CAMERE

 • Sala noastra de cinema / screening
  Teatrul nostru oferă proiecție digitală, facilități de bază pentru înregistrarea sunetului. Avem o bibliotecă solidă FX de sunet. Laboratoarele de repetiție și înregistrare sunt utilizate la nivelurile superioare și subsol ale LFA pentru toate atelierele și exercițiile.
 • Studiourile noastre
  Două studiouri de repetare și filmare cu seturi de scenă și o selecție de elemente de recuzită sunt situate la nivelurile superioare și subsol ale clădirii și sunt folosite pentru toate atelierele și exercițiile.
 • Biblioteca noastră
  Biblioteca LFA găzduiește o colecție de filme DVD și o bibliotecă de cărți. Această cameră este echipată, de asemenea, cu o bancă de computere Apple cu acces la internet. Software-ul include Neo Office, Budgeting EP
 • Sălile noastre de clasă
  Toate sălile de curs sunt echipate cu redare video, DVD și calculator prin televizoare și / sau proiectoare cu plasmă.

ECHIPAMENTE

În prezent, LFA are un set de aparate Super 16mm Arri SR3 și 416, inclusiv kit Matte, filtre și lentile, un kit ARRI Alexa cu lentile CP2, un Sony FS7a Sony EX3 și un Z1, mai multe HDV-uri Sony și un chameleon dolly și track. Avem o gamă largă de dispozitive de prindere, inclusiv capul Ronford, Cartoni și O'Connor, un dolly de chameleon cu jib și un dolly de intrare pentru producții externe. De asemenea, deținem o gamă exhaustivă de lumini Fresnel Arri, împreună cu roșcate și blonde cu fața în față. De asemenea, avem kituri HMI, Kinoflo, Dedo Light și panouri luminoase 1x1, împreună cu o gamă largă de standuri, plase și alte unelte de prindere.

 • păpușică
  Studioul nostru găzduiește o păpușă de chameleon cu braț și o locație dolly completată cu 50 de picioare diferite.
 • Lumini
  Kiturile de iluminat includ o gamă de lumini Arri Fresnel de la 300 wați la 2.5kw, kit roșu standard și kituri blonde, lumini studio moi, o selecție bună de steaguri, standuri și accesorii de prindere, cum ar fi arme magice, cleme pelican și suporturi de poli.
 • Sunet
  Dispunem de mixere Sound Device 664 și SQN cu microfoane Sennheiser 8050 și AKG, microfoane radio Sennheiser și Micron Explorer.
 • Producția postului
  Apartamentele noastre de editare Apple sunt echipate cu AVID Media Composer și Final Cut Pro, cu punți Sony HDV, hard discuri portabile și punți CD / DVD disponibile în toate. Toate lucrările de prezentare sau de finalizare pot fi exportate pe DVD pentru a difuza standarde de calitate.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea Certificate » Vedea Summer courses » Vedea BA-uri » Vedea Diplome » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA Filming

Campus 18 luni May 2019 Regatul Unit London

Luați cariera în film și televiziune la nivelul următor. Dacă aveți o diplomă de licență sau o experiență în lumea filmului, acest curs MA de 18 luni vă va oferi o pregătire practică intensă și practică în toate aspectele filmării. Acest lucru vă va asigura că sunteți echipat cu abilitățile versatile și adaptabile, calificările și sprijinul pe tot parcursul vieții necesare pentru a excela în cadrul acestei industrii incredibile. [+]

Luați cariera în film și televiziune la nivelul următor. Dacă aveți o diplomă de licență sau o experiență în lumea filmului, acest curs MA de 18 luni vă va oferi o pregătire practică intensă și practică în toate aspectele filmării. Acest lucru vă va asigura că sunteți echipat cu abilitățile versatile și adaptabile, calificările și sprijinul pe tot parcursul vieții necesare pentru a excela în cadrul acestei industrii incredibile.

Obțineți o experiență neprețuită și unică prin combinarea învățării universitare cu un mediu școlar intensiv de film. Veți fi îndrumați de profesioniștii din industria premiat, practicând o varietate de roluri de filme. În plus, veți avea acces la cel mai bun kit, o rețea de experți care să vă ajute atât în ​​timpul cât și după ce ați lucrat la LFA și de două ori mai mult timp de contact cu tutorele ca un curs universitar standard.... [-]


MA Scenariu

Campus Cu normă întreagă 12 - 18 luni September 2019 Regatul Unit London

O scriere remarcabilă este fundamentală pentru succesul filmului și televizorului, iar abilitatea dvs. de a spune o poveste bună este doar începutul. Acum vă puteți duce munca la nivelul următor, puteți obține o calificare postuniversitară recunoscută pe plan internațional și veți produce un volum excepțional de scenarii. [+]

O scriere remarcabilă este fundamentală pentru succesul filmului și televizorului, iar abilitatea dvs. de a spune o poveste bună este doar începutul. Acum vă puteți duce munca la nivelul următor, puteți obține o calificare postuniversitară recunoscută pe plan internațional și veți produce un volum excepțional de scenarii. Beneficiați de dezvoltarea creativă și comercială într-un mediu școlar dinamic și colaborativ. Aveți o ocazie unică de a vă bucura atât de pregătire profesională, de film și de studii academice, combinând 12 luni la LFA cu 6 luni la universitatea parteneră.

"Bazandu-ma pe ceea ce am invatat la LFA, scenariul meu de film a fost ales in LA plus o serie de televiziune optioasa in Marea Britanie si in lumina verde de un radiodifuzor". John Lubas, scenarist și absolvent de LFA.... [-]