London School of Theology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Biserica are nevoie de creștini care au crezut prin implicațiile credinței lor și poate se referă incisiv, relevant și practic pentru societate. Programul Teologie este academic riguroasă, dar se adresează, de asemenea, climatul cultural și intelectual schimbare. Acesta este un program dinamic și inovator, care nu neglijează principiile-cheie fundamentale ale unui credință evanghelic.

Prezentare generală

London School of Theology este cel mai mare colegiu teologic evanghelic în Europa, cu o reputație academică puternic. Identitatea sa este definit prin patru valori fundamentale - Evanghelie, Biblie, Biserica și World.

Ca Oameni Evangheliei, Ne-am dori viețile noastre, gândurile și acțiunile care urmează a fi modelate de dragostea lui Dumnezeu pentru noi, ca proclamat în Evanghelie;

Ca Persoane biblice, Noi credem că Biblia este inspirată, living, cuvânt de transformare și dătătoare de viață a lui Dumnezeu și a făcut cunoscut, personal, la umanitatea în Fiul Său Isus Hristos;

Ca Persoane Bisericii, Vrem să se implice în construirea de biserici care sunt axate pe Evanghelie și Biblia în viața lor, închinare și misiune și alimentate de puterea Duhului lui Dumnezeu; și,

Ca Oameni Mondiale, Căutăm să asiste la cele ale altor credințe și nici unul, în calitate de urmași ai lui Hristos, precum și Stewarding și reînnoire mediul nostru, societate și realitate geopolitică în lumina Evangheliei. Vrem să fim parte a lucrării lui Dumnezeu în reînnoirea această lume.

Aceste valori fundamentale definesc cine suntem, ceea ce aspiră să fie ca o instituție și valorile de mai sus sunt consolidate în elevii noștri prin intermediul cursurilor pe care le oferim.

O Programul Teologie se află în centrul tuturor programelor noastre predate și acoperă o gamă largă de subiecte. Este dinamic, inovator și caută să respecte principiile-cheie fundamentale ale credinței evanghelice.

De ce studiu Teologie la LST?

O Ba în Teologie la LST este conceput pentru persoanele numite, în vederea deservesc biserici, misiuni, școala și societatea în general. Programul este academic riguroasă și vă permite pentru a obține o înțelegere mai profundă a Scripturii și relevanța sa pentru lumea din jurul vostru. Se adreseaza climat cultural și intelectual schimbare și cum se referă credința creștină incisiv, relevant și practic pentru societate.

Aici, la LST va avea, de asemenea, privilegiul de a studia alături și interacționează cu studenții și personalul respectiv de la medii și culte diferite, care îmbogățește întreaga experiență de studiu. În plus, veți experimenta o creștere spirituală personală în parte prin programele predate și activitățile extracurriculare organizate de către organismul de student.

Structura generală a programului

Există 4 mari domenii de studiu și anume, Studii Biblice, studii istorice si teologice, Studii misiologică și Teologie Aplicată.

Module obligatorii forma nucleul programului și marea majoritate a nivelurile 1 și 2 (100 credite obligatorii la nivelul 1 și 90 la nivelul 2). La nivelul 3, elevilor li se dă o mai mare libertate de a se specializa, alegerea două module de 20 de credit de la o varietate de opțiuni la ofertă în plus față de cele trei module obligatorii, precum și un proiect de 40 de credit pe o temă la alegerea lor.

Fiecare nivel are un modul obligatoriu care include experiența practică și destinații de plasare, atât în ​​timpul și după termen de timp.

Cariere în Teologie

În plus, unitatea de instruire oferă sprijin și îndrumare a elevilor ca ei caută să descopere și să ia următoarele măsuri de către bacalaureat, prin coordonarea tuturor informațiilor legate de cariera care școala primește, într-o varietate de biserici și setările creștine. Unitatea are, de asemenea, o serie de resurse utile privind o carieră în cameră de resurse, precum și găzduirea diverse seminarii și evenimente de instruire privind CV-scriere, abilități de interviu, rute în minister hirotonit etc.

În general, programul prevede dispoziții excelent pentru progresie viitor într-un număr de contexte interdependente, cum ar fi pregătirea pentru mai multe studii academice în teologie, studii biblice și discipline conexe, precum și dotarea cu aptitudini aplicabile lucrarea bisericii locale, atât în ​​Marea Britanie și pe plan internațional .

Teologie, Muzică & închinare și Teologie & cult

Aceste două programe combinate și integrate onoruri sunt singurele de acest gen din Europa și au fost dezvoltate inițial cu muzica & Worship Fundația (MWF). Precum și un program de bază substanțială de studii teologice le oferă o gamă largă de module de muzică și închinare.

Stabilit nostru Teologie, Muzică & Worship program de gradul oferite la certificat, Diploma, iar la nivel de masterat este conceput special pentru studenții muzical talentați interesați în a lua un program de combinat și integrat de studiu în teologie, muzică și închinare, care doresc să avanseze abilitățile lor de muzică și de înțelegere la un nivel înalt și la același timp dorința de a fi echipate teologic.

TEOLOGIE & ÎNCHINARE PROGRAMUL

Acest nou Teologie și cult de studii combinate de program, oferite la certificat, Diploma și la nivel de masterat, are două căi: - calea de muzică este conceput pentru studenții care au daruri evidente în muzică, dar care vin cu experiență limitată în citirea muzică sau o înțelegere încrezător de Abilitățile muzicala general.

  • Calea de bază non-muzical este conceput pentru studenții care nu doresc să ia orice opțiuni muzicale, dar doresc să crească înțelegerea și practica de cult corporativă lor printr-o serie de module de dedicate și artistic creative.

Elevii de la absolvirea acestui curs sunt echipate pentru a servi, de exemplu, ca directori de muzică biserică, pastori de cult, scriitori cântec, cult creative coordonatori, muzicieni și artiști independenți.

Învățământ la distanță

Doriți să dezvolte cunoștințele dumneavoastră personală a Bibliei, teologia și spiritualitatea? Sau cauți o calificare recunoscută, dar nu se poate studia pe site-ul de la LST? Suntem încântați că vă gândiți despre a învăța mai multe despre Dumnezeu și Biblie. Oricare ar fi un fel de studiu de care sunteți interesat, Deschis de învățare are experiența și cunoștințele pentru a vă ajuta. Avem o lungă istorie de formare creștinilor pentru slujire în biserică și în lume. Și puteți alege tipul de învățare și calificare care se potrivește nevoilor dumneavoastră scurt sau pe termen lung. Unii au terminat oficiale de calificare, în timp ce mulți s-au studiat pentru propria lor dezvoltare personală.

Dezvoltare personala

Ne mai ales bine echipate pentru a ajuta oamenii se întorc pentru a studia, dar nu destul de sigur dacă este într-adevăr "pentru ei", și trebuie să dezvolte încrederea în ei înșiși. Cele mai multe dintre aceste persoane doresc să vă asigurați că acestea ar putea trece într-o calificare mai târziu dacă acest sens, dar de acum ei doresc doar pentru a afla mai multe despre Biblie și Dumnezeu ne întâlnim prin ea. Cursurile noastre sunt proiectate ideal pentru acest lucru. Veți obține informații, încurajare și o structură deschisă de învățare sa încheiat, care vă permite să urmeze calea pe care este de cel mai mare interes pentru tine.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BAs » Vedea Certificate » Vedea Diplomas » Vedea MA » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate de licență » Vedea BA-uri » Vedea Diplome » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma Teologie Integratoare - Căi

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Greater London + 1 mai mult

Studii cultul creștin. Dacă sunteți un muzician, liturgist, pastor, lider de închinare, sau ar dori să exploreze intersecția de cult și teologie, atunci aceasta specializarea este pentru tine. Specialitatea este proiectat de către Departamentul de cult Muzică LST și și oferă două opțiuni: cult creștin și probleme în cult creștin contemporan. [+]

Caile de specialitate disponibile în anul universitar 2014-2015:

Studii cultul creștin. Dacă sunteți un muzician, liturgist, pastor, lider de închinare, sau ar dori să exploreze intersecția de cult și teologie, atunci aceasta specializarea este pentru tine. Specialitatea este proiectat de către Departamentul de cult Muzică LST și și oferă două opțiuni: cult creștin și probleme în cult creștin contemporan.

Teologie Muzică și Arte. Această specializare oferă două opțiuni, spre o estetică creștin și Muzică și Arte ca de Comunicare și Christian Faith, și reprezintă un discurs extrem de necesare cu privire la integrarea artelor și teologia.

Justiția socială. Societatea abundă cu enigme economice, etice și politice complexe. O credință evanghelică încearcă să știe cum să integreze teologic cu aceste probleme. Opțiuni de această specializare sunt, justiția socială 1 - Teme biblice și justiție socială 2 - Probleme actuale. ... [-]


MA în Teologie Integratoare (maith)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Greater London + 2 mai mult

Dincolo de teologie aplicată - MA în Teologie Integrativa (MAiTh) pot fi accesate fie și completate on-line la nivel mondial sau studiat full sau part-time în campus în Londra - ceea ce se potrivește vreodată stilul tău de viață sau are nevoie de mai bine. [+]

Introducerea unei noi calificări unic de masterat la nivel lansare toamnă 2014, care aduce un model de teologică față integrativ în față cu viața reală.

Dincolo de teologie aplicată - MA în Teologie Integrativa (MAiTh) pot fi accesate fie și completate on-line la nivel mondial sau studiat full sau part-time în campus în Londra - ceea ce se potrivește vreodată stilul tău de viață sau are nevoie de mai bine.

O serie de sol de rupere subiecte din lumea reală pot fi studiate prin metoda teologică integratoare unic LST lui.

Rezumatul programului

Diferite influențe în cadrul societății postmoderne au dus la fragmentarea majore discipline în interiorul și în jurul creștin Teologie. MAiTh LST pune accentul integrare a acestor discipline, prin ei sol-rupere și metoda teologică integratoare unic stabilește o abordare holistică a teologia creștină cu implicații practice pentru viața în societate și ucenicia creștină. ... [-]


Masterat

MPhil - Maestru De Filozofie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Greater London + 1 mai mult

Ca MTH, gradul este destinat celor care au absolvit deja pregătire teologică formală - acestea ar putea fi absolvenți de teologie, miniștri, misionari, profesori învățământului religios, sau oameni de afaceri, precum și potențiali doctoranzi. [+]

Evaluare: Teza de până la 65.000 de cuvinte (40.000 de cuvinte pentru studenții începând după ianuarie 2014) și examen oral (viva)

Cine este pentru?

Ca MTH, gradul este destinat celor care au absolvit deja pregătire teologică formală - acestea ar putea fi absolvenți de teologie, miniștri, misionari, profesori învățământului religios, sau oameni de afaceri, precum și potențiali doctoranzi.

Rezumat

LST oferă supraveghere de cercetare pentru gradul MPhil în colaborare cu Universitatea Middlesex, care acordă gradul. Pentru un MPhil aveți nevoie pentru a oferi o investigație și evaluare atentă și critică a unui subiect aprobat, și să demonstreze o înțelegere a metodelor de cercetare adecvate pentru domeniul ales. Teza nu are nevoie sa nu fie "original"; cu toate acestea, ea trebuie să ofere o contribuție independent distinctiv la cunoștințe, inclusiv capacitatea de a critica idei noi și un sentiment de proporții în evaluarea probelor și interpretările academice care este în cele din urmă demn de publicare. În timp ce ar fi de așteptat în mod normal pentru a citi limbajul de surse primare pentru un MPhil, tu nu ar fi de așteptat să se angajeze cu literatura secundară netraduse. Este posibil să se transfere la înregistrarea de doctorat cu acordul supraveghetorului (e) și directorul de cercetare ... [-]


MTH - Maestru De Teologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Greater London + 1 mai mult

Gradul este destinat celor care au absolvit deja pregătire teologică formală - acestea ar putea fi absolvenți de teologie, miniștri, misionari, profesori învățământului religios, sau oameni de afaceri, precum și potențiali doctoranzi. [+]

Evaluare: Teza de până la 40.000 de cuvinte și examen oral (viva)

Cine este pentru?

Gradul este destinat celor care au absolvit deja pregătire teologică formală - acestea ar putea fi absolvenți de teologie, miniștri, misionari, profesori învățământului religios, sau oameni de afaceri, precum și potențiali doctoranzi.

Este deosebit de potrivit pentru cei care nu se poate angaja la structura periodică a predat un curs de master, a sau la durata de timp necesară pentru un doctorat.

Rezumat

LST oferă supraveghere de cercetare pentru gradul MTH în colaborare cu Universitatea Middlesex, care acordă gradul. MTH este un grad primul cercetare, care combină formarea în cercetare și scriere. Candidații la acest grad urmeze un program de studiu aprobat de către directorul de cercetare și scrie teza lor pe un subiect aprobat în una dintre disciplinele teologice majore. Teza trebuie să fie o contribuție independent la cunoaștere prin descoperirea de noi fapte sau un studiu critic distinct de cunoaștere. Acesta trebuie să fie bine argumentat și să fie prezentate în mod corespunzător cu claritate și concizie de exprimare. Este posibil să se transfere la nici MPhil sau înregistrarea de doctorat cu acordul supraveghetorului (e) și directorul de cercetare. ... [-]