Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA LSPM

LSPM este dedicat avansarea frontierele studiului de management și planificare, prin intermediul cercetarii sale, o colaborare pe întreaga LSPM, precum și angajamentul său cu întreprinderi, organizații și lideri din întreaga lume.

2

Aspirăm să folosim cunoștințele în urmărirea succesului organizațional prin luminând talentele elevilor noștri pentru rezolvarea de-a lungul carierei lor educaționale și profesionale problemă.

  • Programele noastre sunt rentabile
  • Poti studia oricând - oriunde
  • Ideal pentru profesioniștii care lucrează

CINE ESTE ACEST PROGRAM PENTRU?

De-a lungul anilor, am crescut de a deveni un furnizor de educație respectat cu 1000s absolvenților. Astăzi studenții LSPM beneficiază de programe de mare cerere în domeniile cea mai rapidă creștere.

mixul nostru de studenți cuprinde profesioniști, antreprenori, guvern și altele.

FLEXIBILITATE. IT in ADN-ul nostru.

Noi am fost educarea cu succes adulți care lucrează din 2004. London School of Planificare și Management este acasa, la studiul de management al afacerii și de planificare. Programele noastre de management al afacerilor au ca scop dezvoltarea și utilizarea de cunoștințe pentru a descoperi soluții practice la problema care acoperă lumea corporatista.

Rapid mod de gradul

LSPM oferă MBA on-line în 12 luni, comparativ cu conventionale de 24 de luni, programe de studii

Învățarea flexibilă

Câștigați calificarea dumneavoastră, fără a sacrifica munca ta și angajamente personale. Aflați mai multe oricând - de oriunde.

De învățare on-line

Experiența privind noul mod de a învăța. Sistemul nostru de învățare on-line prin descărcarea de note, vizionează materiale audio și video de învățare.

Examenele on-line

Programele LSPM sunt livrate complet online chiar de la prezentarea de sarcini pentru a da examenele on-line.

SUPORT NOSTRU

Toată lumea are nevoie de un pic de ajutor, uneori. Si obtinerea de sprijin din dreapta poate face o mare diferență în succesul tău. La LSPM, oferim suport într-o serie de domenii astfel încât să nu te simti ca esti pe cont propriu.

3

Suport academic

Noi cei de la LSPM se asigura că studenții noștri primesc sprijin academic 24/7. Dacă ați găsit vreodată nevoie de ajutor suplimentar, vă oferim o gamă largă de opțiuni de îndrumare, de la auto-ghidate la 24/7 suport de chat.

Suport tehnic

Noi înțelegem că este important pentru tine de a avea acces la cursuri și instrumentele dvs. atunci când aveți nevoie. Sprijinul nostru tehnic este disponibil 24 de ore pe zi.

Programe predate în:
  • Engleză
Address
Office 7, 35-37, Ludgate Hill, London, EC4M 7JN, United Kingdom (U.K.)
EC4M 7JN London, England, Regatul Unit
Număr de telefon
undefined