London School of Hygiene & Tropical Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LSHTM este foarte ocupat în diferite mese de liga universitară. Acesta a fost numit # 1 Universitatea de Anul de Times Higher Education în 2016 și a fost clasat pe locul 1 în lume pentru cercetarea în domeniul medicinii tropicale (CWUR 2017).

Limita de vârf și caracterul internațional al cercetării școlii contribuie în mod semnificativ la calitatea și amploarea predării și formării sale. Școala are o personalitate unică, studenți și absolvenți; raportul dintre studenți și angajați este de 1: 3, iar absolvenții noștri provin din peste 180 de țări.

Fondata de Sir Patrick Manson, LSHTM inceput ca Scoala de Medicina Tropicala din Londra in 1899 la Docks din Londra, iar nouasprezece studenti au format primul admis pe 2 octombrie 1899. LSHTM are acum sediul in Bloomsbury, unde are doua site-uri principale la Keppel Strada și locul lui Tavistock. Astăzi, personalul nostru, studenții și absolvenții lucrează în guvern, mediul academic, agențiile internaționale și serviciile de sănătate din întreaga lume.

Finanțarea cercetării noastre a crescut la peste 124 milioane lire sterline pe an, din surse naționale și internaționale, inclusiv guvernul britanic, Comisia Europeană, Wellcome Trust și proiectul de lege

Expertiza multidisciplinara a Scotiei include medici, epidemiologi, statisticieni, cercetatori sociali, biologi moleculari si imunologi. Lucrăm cu partenerii noștri din întreaga lume pentru a sprijini dezvoltarea capacității de predare și cercetare, iar absolvenții noștri lucrează în peste 180 de țări.

De ce studiați aici?

  • # 1 Universitatea din an 2016 (Times Higher Education)
  • Clasat pe locul 1 la nivel global pentru cercetarea în domeniul medicinii tropicale (CWUR 2017).
  • Un mediu dinamic, internațional: elevii provin din peste 100 de țări și peste 40% dintre acești studenți sunt din afara Europei.
  • Perspectivele carierei globale: absolvenții LSHTM lucrează în peste 180 de țări și angajăm peste 1300 de angajați din peste 60 de țări.
  • Sunt disponibile opțiuni de studiu full-time și part-time, precum și cursuri flexibile, online
  • Este parte a prestigioasei universități din Londra

Viață de student

Școala este situată în inima Londrei și imediat adiacentă centrului central al Universității din Londra și Muzeului Britanic. Elevii beneficiază de facilitățile și evenimentele de la Universitatea University of London și de Consiliul Reprezentanților Studenților. Școala are un consilier dedicat pentru studenți, capabil să consilieze studenții cu privire la aspecte non-academice, cum ar fi problemele legate de imigrație și viză, cazare sau îngrijorări financiare care pot apărea în timpul studiilor. Serviciul de carieră al LSHTM îi sfătuiește pe studenți pe bază individuală, fie că doriți sfaturi despre scrierea unui CV eficient, fie că aveți nevoie doar de ajutor pentru a decide ce să faceți în continuare.

Locații

Londra

Address
London School of Hygiene & Tropical Medicine
Keppel Street
WC1E 7HT Londra, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră