London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Afaceri din Londra

Studiind la LSBF este o investiție în viitorul tău.

De ce să alegeți LSBF?

· LSBF a câștigat compania de atribuire "regală" 2013. Doar câteva instituții au primit această onoare până acum.

· Programe de studii recunoscute pe plan internațional

Programele noastre de studiu orientate spre industrie, care sunt puternic orientate spre tendințele globale în lumea afacerilor, se specializează într-o selecție diversă de economie, cum ar fi marketingul, finanțele și managementul. Fiecare program de studiu oferă o combinație excelentă de cunoștințe teoretice și practice. Învățarea profesională joacă un rol important și oferă studenților posibilitatea de a câștiga experiență de lucru.

· Clasament și parteneriate

Școala de Afaceri din Londra

· Școala de afaceri din Grenoble (GGSB) este unul dintre partenerii universitari ai LSBF. GGSB are trei acreditări: AMBA, EQUIS și AACSB. Această acreditare triplă deține mai puțin de 1% din școlile de afaceri exclusive din lume.

· Servicii de carieră dedicate

Un serviciu de carieră dedicat este disponibil studenților: experții noștri motivați din carieră nu organizează numai seminare, cursuri de instruire și evenimente de rețea, ci vă vor aduce și pe viitor cu multe postări interesante în lumea afacerilor.

Abordarea orientată spre carieră a LSBF, precum și contactele importante ale companiei deschid calea pentru studenți la diverse oportunități de carieră.

· Internaționalitatea

Studenții LSBF au posibilitatea de a studia împreună cu colegii din întreaga lume din Londra, Birmingham, Manchester, Toronto și Singapore. *

Cu o decizie pentru LSBF aparțineți unei școli de afaceri internaționale cu studenți din întreaga lume. Colaborarea și interacțiunea cu studenții internaționali vă vor permite să dobândiți competențe interculturale importante.

· Cazare

Ne-am angajat să vă ușurați viața în Londra. Oferim cazare care îndeplinește toate cerințele și satisface toate nevoile individuale. Serviciul nostru de transfer de la / la aeroport vă poate ridica la aeroport. Suntem la dispoziția dvs. din momentul sosirii și în timpul pregătirii.

* Unele programe de grad sunt oferite numai în inima Londrei.

Locații

Grenoble

Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit