London School of Business and Finance (LSBF)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

London School of Business & Finance (LSBF), care a fost infiintata in anul 2003, oferă o varietate de programe de licență și masterat, de formare și cursuri de limba engleza precum și calificări profesionale. LSBF are campusuri în Anglia, Asia și Canada, în cazul în care elevii studiază în mai mult de 150 de țări.

Studiul a la LSBF este o investiție în viitorul tău.

De ce opta pentru LSBF?

¨ LSBF are «Royal» Compania a câștigat premiul 2013. Doar câteva instituții a fost o astfel de onoare inainte.

· Studii recunoscute pe plan internațional

Programele noastre de studiu de specialitate, cu un puternic bazat pe tendințele globale în lumea afacerilor, specializate într-o varietate de subiecte de afaceri, cum ar fi marketing, finanțe și management. Fiecare program de studiu oferă o combinație excelentă de cunoștințe teoretice și practice. Învățarea legate de locul de muncă joacă un rol important și oferă studenților posibilitatea de a câștiga experiență profesională.

· Clasament și a parteneriatelor

London School of Business & Finanțe lucrează în parteneriat cu universități academice de renume, cum ar fi Grenoble Graduate School of Business (GGSB).

· Grenoble Graduate School of Business (GGSB) este unul dintre partenerii academice de LSBF. GGSB are trei acreditari: AMBA, equis și AACSB. Această acreditare triplă dețin mai puțin de 1% din școlile de afaceri exclusive din lume.

· Serviciul de carieră dedicat

Un serviciu de carieră dedicat este studenții disponibile: Experții noștri de carieră motivați să organizeze nu numai seminarii, cursuri de formare și evenimente de networking, dar, de asemenea, să luați, la momentul potrivit, cu multe mesageri interesante punctul roadere din lumea afacerilor în legătură.

Abordarea orientată spre carieră a LSBF și contacte cheie ale companiei deschise studenților calea spre diverse oportunități de carieră.

· Caracter internațional

Studenții au posibilitatea de LSBF din Londra, Birmingham, Manchester, Toronto si Singapore pentru a studia cu colegi din întreaga lume. *

O decizie pentru LSBF vă aparține unei școli de afaceri internaționale cu studenți din întreaga lume. Cooperarea și interacțiunea cu studenții internaționali vă va permite să dobândească competențe interculturale importante.

· cazare

Suntem responsabili pentru a se asigura că mutarea ta se duce la viață Londra fără probleme. Va oferim cazare, îndeplinind toate cerințele și a se potrivi nevoilor individuale. Serviciul nostru de transfer de la aeroport vă puteți ridica de la aeroport. Suntem din momentul sosirii dumneavoastră și în timpul antrenamentului.

* Unele programe de studiu sunt oferite doar în inima Londrei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Acca London + Ma Online

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 30 luni September 2017 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Luați în continuare cariera prin adăugarea competențelor avansate de afaceri ale unui MA în Finanțe și Investiții la calificarea dvs. ACCA. Combinarea celor două metode nu numai că se unește cu unul dintre cele mai mari organisme contabile din lume, ci și câștigă capacitatea de a promova organizațiile prin decizii și strategii cheie. [+]

ACCA Londra + MA Online Luați în continuare cariera prin adăugarea competențelor avansate de afaceri ale unui MA în Finanțe și Investiții la calificarea dvs. ACCA. Combinarea celor două metode nu numai că se unește cu unul dintre cele mai mari organisme contabile din lume, ci și câștigă capacitatea de a promova organizațiile prin decizii și strategii cheie. Cu LSBF, veți primi scutiri și veți putea să finalizați programul dublu în doar 1 modul suplimentar și o disertație. Cerințe de curs intrare standard: Cerințele minime sunt 2 A Niveluri și 3 GCSE sau echivalent în cinci discipline separate, inclusiv limba engleză și matematică. Accesul la ACCA prin calificarea FIA sau AAT: Nu sunt necesare alte calificări academice. Obțineți scutiri de la documentele ACCA F1 - F3. intrare absolvent: titularii de studii de la instituții ACCA-acreditate pot fi scutite de la până la 9 examene. Alte grade relevante pot, de asemenea, vă calificați pentru scutiri. competență în limba engleză: IELTS 5.5 generală și fiecare componentă sau echivalent. DURATA Pentru ACCA: 6 - 30 de luni pe curs / selecție de examene. Masteratul este studiat online, astfel încât depinde de timpul pe care îl investiți în studiile efectuate ACCA on-campus / MA numai online [-]

Videoclipuri

LSBF: Take your career further at the London School of Business and Finance

Contactează
Adresa locaţie
Sceptre Court, 40 Tower Hill
London, Anglia, EC3N 4DX GB
Adresa locaţie
Grenoble, Rhone-Alpes, FR
Adresa locaţie
UK Online, GB