Citește Descrierea Oficială

London College of Contemporary Arts ( LCCA ) este o universitate specializată de creație artistică, oferind o selecție de cursuri de carieră orientate spre cursuri de licență și scurte, care sunt relevante pentru industrie, practice și inovatoare. Pe LCCA ce LCCA continuă să crească, rămâne să oferim studenților noștri o mare diversitate în ceea ce privește locația lor de studiu în Regatul Unit. Cu campusul nostru din centrul Londrei, oferim posibilitatea de a studia în capitala mondială a artei, modă, design și media.

Prioritatea numărul unu este asigurarea capacității de angajare a absolvenților noștri și înțelegem că o singură calificare nu este întotdeauna suficientă pentru a vă diferenția de concurența pe piața locurilor de muncă.

Experiența LCCA

Fiecare curs de la LCCA este conceput pentru a combina mediul tradițional de clasă cu activitățile practice și studiile de caz, unde veți putea să trageți din scenariile relevante din industrie. Veți beneficia de lectori de oaspeți cu experiență deosebită, care participă la lucrări / proiecte din industria live, au posibilitatea de a participa la stagii și stagii în industrie, care oferă o experiență valoroasă în domeniu, care complimentează experiența dumneavoastră de învățare LCCA .

Locația noastră

LCCA nu este una dintre cele mai importante, veți avea ocazia să utilizați facilități standard pentru industrie în campusul nostru nou. Cu o locație de neegalat în inima creativă a Londrei, veți fi expuși unei atmosfere și conexiuni unice care urmează poziția noastră centrală în acest oraș extraordinar de cosmopolit.

Conexiuni în industrie

LCCA are relații puternice în cadrul industriei creative și se poate lăuda cu o rețea de parteneri în modă, design, media și fotografie, atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate. Această rețea de neprețuit oferă studenților LCCA oportunități de stagiu și de angajare în timpul studiilor și după absolvire.

Absolvenții liceului părăsesc LCCA ca LCCA ambițioși, pasionați și foarte creativi, care sunt bine plasați să se implice într-o carieră de succes în specialitatea aleasă.

De ce LCCA cu LCCA ?

Cu industria creativă în plină expansiune, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a începe o carieră în artă, mass-media, modă sau ospitalitate și sectoarele de afaceri. Industriile creative din Regatul Unit au acum o valoare record de 84,1 miliarde de lire sterline și acesta este cel mai rapid sector în creștere din Marea Britanie, cu 1,7 milioane de persoane.

Recunoaștem avantajele de a avea legături puternice cu industria pentru progresul viitoare. Dezvoltăm relații excelente cu întreprinderile și practicienii creativi, ajutându-ne să ai abilitățile și atributele de care ai nevoie pentru a-ți construi o carieră de succes. Fiecare program a fost conceput pentru a vă maximiza capacitatea de angajare.

Beneficiile LCCA cu LCCA :

1. Locație centrală din Londra

Londra este bine-cunoscut ca una dintre capitalele creative ale lumii. Situat în centrul Londrei, veți fi printre cei mai buni artiști, designeri, agenții și tipuri creative de care are de oferit orașul.

2. Specialiști în Artă și Design și Management

Suntem o artă de specialitate

3. Personal academic cu experiență

Toți cadrele didactice și cadrele didactice provin din industrii creative, astfel că vă garantați că veți primi un nivel ridicat de expertiză și experiență tehnică în domeniu.

4. Mediul de învățare creativă

Ne mândrim cu oferirea unui mediu de învățare distractiv, creativ, în care studenții prosperă, explorează și excelează ca indivizi creativi.

5. Facilități standard industriale

Oferim facilități și echipamente standard în industrie pe care le veți găsi în studiouri și spații de expoziție.

6. Cursuri orientate spre carieră

Oferim suport excelent pentru studenți și mentorat, precum și cariere și servicii de angajare care continuă dincolo de absolvire.

7. Baza globală a studenților

Mixul nostru divers de studenți sporește experiența de învățare prin diferite culturi, perspective și idei.

8. Locuri de muncă și buletine live

Avem o mare rețea de parteneri din industrie care oferă vorbitori de oaspeți, pliante live, destinații de plasare și oportunități de experiență profesională.

9. Conexiunile din industrie

De asemenea oferim studenților șansa de a participa la concursuri și de a participa la concursuri cu parteneri comerciali.

10. Expunerea și curățarea

Oportunități multiple pentru studenți de a-și organiza și de a-și curăța propriile evenimente și expoziții în colegiu și în localuri din oraș.

11. Investiția în viitorul carierei tale

Acces la stagii și oportunități de plasare a forței de muncă prin intermediul rețelei noastre de parteneri din industrie.

12. Abilități de portofoliu și abilități de interviu

Lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă asigura că vă dezvoltați dovezi profesionale, bine structurate și cuprinzătoare pentru talentele și abilitățile dvs. și pentru a vă ajuta să câștigați acest avantaj competitiv la interviuri.

Pentru a vă susține dezvoltarea, conducem ateliere de lucru și sesiuni de angajare pe tot parcursul anului.

Parteneri și acreditare

  • Universitatea din Londra de Est (UEL)
  • Colegiul Walsall
  • Buckinghamshire New University
  • Sistemele Universității Globale (GUS)
  • Pearson
  • Serviciul de certificare CPD
  • Consiliul britanic de acreditare (BAC)
  • Rădăcini Ivy International
Programe predate în:
Engleză

LCCA | Open Day

LCCA 9 Holborn Campus

Creative - LCCA Student Magazine

Nick Pearson : Foundation Art & Design Lecturer

HND Photography

The Four Seasons Fashion Show

Graphic Design & Computer Game Animation Exhibition

Location address
UK Online, GB