Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Condus de invatare

Ceea ce facem este simplă. Noi ajuta la studenti, postuniversitare și de cercetare studenți, organizații și alții să învețe; să promoveze bursă; avans practica profesională; disemina idei noi și descoperiri prin transferul nostru de cercetare și cunoaștere; și sprijin de învățare în cadrul regiunii în care se află. Ca o comunitate de oameni de știință, studenți și personal dedicat învățării avem în comun responsabilitatea pentru dezvoltarea întregului potențial de noi înșine și de alții.

Peisajul învățământului superior se schimbă, iar noi trebuie să răspundă atât la aceste evoluții și la nevoile în schimbare ale comunitatilor pe care le deservesc. La Kingston noi credem că învățarea este cel mai puternic mod de îmbunătățire a societăților și comunităților; este o componentă esențială a abordării transformării globale și realizarea unei dezvoltări economice. Suntem, și va continua să fie, foarte internaționale, precum și strâns legată de comunitatea noastră locală; și vom continua să ofere cursuri care sunt relevante pentru afaceri și la locul de muncă, precum și de a desfășura activități de cercetare de înaltă calitate, deoarece toate aceste lucruri duc la o mai buna invatare. De asemenea, suntem mândri de a fi o universitate care încurajează și sprijină pe cei care până acum au fost excluși din învățământul superior. Studenții noștri vor dori să învețe, să se schimbe și să fie contestată. Sistemele noastre, principala noastră și procesele noastre sunt acolo pentru a sprijini învățarea mai bine.

Capacitatea de a se adapta, evolua și de a inova este esențială pentru crearea unui viitor de succes, iar contribuția noastră este prin învățare. Scopul nostru și obiectivele acestui plan sunt menite să permită acest succes și să obțină, astfel, de asemenea, viziunea noastră.

Vom pune în aplicare acest plan strategic printr-o serie de strategii de bază și a planurilor operaționale de bază, după cum urmează:

Academic

Educație
Cercetare
Întreprindere

Suport

Oameni
finanțe
Estates și Facilități
Informații
comunicare
Participare Civică

Fiecare obiectiv în acest plan strategic va fi asociat cu o strategie care stau la baza specifică, cu un lider desemnat, care va fi responsabil pentru livrarea sa.

Vom asigura integrarea planului și strategiile care stau la baza prin intermediul a patru programe transversale:

Programul de Student Experiență
Programul de Experiență Personal
Programul de parteneriat extern al părților interesate și
Programul de dezvoltare durabilă și resurse

Vom măsura succesul în realizarea strategiei printr-un set de indicatori de succes cu indicatori asociați cheie de performanță (KPI).

Viziunea noastra

Pentru a fi recunoscută pe plan internațional pentru o abordare creativă a educației care are rezultate practice, care beneficiază de oameni și comunități.

Scopul nostru

Pentru a dezvolta potențialul, pentru a transforma viata si de a imbunatati lumea din jurul nostru. Pentru a fi condus de învățare în tot ceea ce facem: să permitem altora să învețe, în mod continuu noi înșine de învățare și împingând limitele învățării prin predare, cercetare și întreprinderi și practica profesională.

am valoare

Rigoarea, curiozitate, excelenta si originalitate.
Inovație, creativitate și întreprindere.
Luarea în considerare, curtoazie și colegialitate.
Lărgime, diversitatea și individualitatea.

In centrul a ceea ce facem sunt:

De învățare, de întrebări, practică profesională

Vom încuraja și sprijini predarea de înaltă calitate și de cercetare.
Învățătura noastră va fi informat de cercetare și cele mai bune practici.
Vom crea, testa, împărtăși și cunoștințe răspândite de dragul ei.
Toți cadre universitare noastre se vor angaja în dezvoltarea disciplinei lor.
Vom fi auto-critica si de a invata din ceea ce noi și fac alții.
Ne vom permite studenților noștri să plece cu cel mai bun grad posibil ca ei pot atinge, astfel încât acestea să aibă alegeri și aptitudinile necesare pentru îndeplinirea ocupării profesionale; Prin urmare, toți elevii vor avea oportunități de plasare, lucrează într-un mediu și activități internaționale în afara curriculum-ului.
Vom dezvolta strategii pentru a sprijini pe toți cei care pot beneficia de o educație de la Universitatea Kingston, indiferent de fundal, astfel încât acestea să poată participa pe deplin și va completa cu succes.
Vom admite numai studenții care au capacitatea, angajamentul și potențialul de a finaliza cursul lor; atunci când un student cedează sau de a abandona, vom trata acest lucru ca un eșec al Universității.
Vom face doar lucruri pe care le putem face bine. Vom examina portofoliul nostru de cursuri periodic; vom dezvolta cursuri care se adreseaza nevoilor elevilor noștri și ne vom retrage din zonele cu rezultate slabe sau care nu sunt durabile.

imbogatirea vietii

Vom continua să fie o universitate cosmopolit, cu sediul la Londra, cu o perspectivă internațională și un corp student divers.
Vom dezvolta pe oameni să fie gânditori independenți cu cunoștințele, aptitudinile și atitudinile de a contribui la societate prin provocare constructivă și de a avea o viață împlinită.
Vom fi o universitate de alegere pentru studenții cu ambiția de a prospera într-o lume interconectată complexă.
cursuri și oportunități noastre se vor întâlni nevoile și de a maximiza absolvenților noștri studenții noștri alegeri și perspectivele de angajare.
Vom fi o universitate cu sediul în linii mari, și caută să maximizeze oportunitățile pe care acesta le oferă studenților noștri prin oferirea unor programe comune care să ofere beneficii interdisciplinare.
Vom demonstra impactul economic, social și cultural al cercetării noastre și modul în care aceasta beneficiază indivizii, comunitatea și mediul înconjurător.
Personalul nostru va avea oportunități de a dezvolta abilitățile și abilitățile lor; ei toți vor avea un plan de dezvoltare personală și suferă de evaluare a performanțelor regulate.
numirea noastră, recompensa și sistemele de promoții vor sprijini performanțe bune și va sprijini cercetarea, predarea, practica profesională și de administrare.

Respectul pentru persoane, comunități și mediul nostru

Vom examina procesele noastre în mod regulat pentru a se asigura că acestea se concentreze pe nevoile studenților și a personalului nostru.
Vom acționa în mod etic pentru a minimiza impactul asupra mediului; vom include aspecte legate de durabilitate și etică în curriculum.
Vom încuraja voluntariatul și implicarea comunităților locale și a altor.
Vom fi primitoare si exterioara, estompând limitele dintre personalul și studenții, universitatea și comunitatea, și va lucra în strânsă colaborare cu comunitățile locale și regionale să dezvolte o universitate Civic angajat.
Ne vom angaja și de a lucra cu întreprinderi, rețele profesionale și parteneri pentru a îmbogăți viețile elevilor noștri, absolventii și personalul și pentru a oferi un beneficiu reciproc.
Comunitatea Kingston va fi politicos, de colaborare și antreprenoriale. Vom fi cunoscut pentru cultura noastră colegial, de susținere, ignorând frontierele interne și externe pentru a oferi cea mai bună educație pentru elevii noștri.
Vom opera în mod eficient, pentru a optimiza resursele noastre (inclusiv diversificarea surselor de venit) și pentru a asigura viabilitatea viitoare a universității.
Ne vom asigura că fizice noastre și mediile noastre de lucru virtuale sunt adecvate scopului studenților și personalului; vom continua să creeze spații și sisteme care suportă atât învățarea individuală și de colaborare oriunde, în orice moment.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

Kingston University London

Industriile creative sunt devansând rapid industriile tradiționale, cu un număr tot mai mare de țări plasându-le în centrul dezvoltării lor economice. Prosperitatea oamen ... [+]

Gestionarea Kingston alege în Creative Economie MA

Industriile creative sunt devansând rapid industriile tradiționale, cu un număr tot mai mare de țări plasându-le în centrul dezvoltării lor economice. Prosperitatea oamenilor din întreaga lume depinde de creativitatea designerilor, autori, realizatori de film, muzicieni, arhitecți și alți creatori de conținut "," într-un mod care nu a mai făcut înainte.

Revista Cox al creativității în afaceri (2005), comandat de guvernul britanic, citat de design ca "ceea ce leagă creativitatea și inovația, modelează idei pentru a deveni propuneri practice și atractive pentru utilizatori sau clienți". Cursuri Creative Economie MA Kingston Business School sunt rezultatul acestei revizuiri, astfel cum au fost selectate centre de excelență pentru a ajuta la pod acest decalaj între măiestria pură a reclamelor și de afaceri know-how pentru a ajuta la ideile lor ia zborul.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină abilitățile și ambarcațiunile necesare pentru proiectarea de comunicații sol-rupere cu aface ... [+]

Alege design de comunicare Kingston & Economy MA Creative

Acest lucru MA este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină abilitățile și ambarcațiunile necesare pentru proiectarea de comunicații sol-rupere cu afaceri solide know-how pentru a obține idei și inovațiile tale de pe sol. Acest lucru MA este potrivit pentru absolvenți și pentru profesioniștii din industrie deopotrivă. Este cross-facultate, interdisciplinare si extrem de practic.

Vă va perfecționa abilitățile dumneavoastră ca un designer de la Facultatea de Artă și Design și Arhitectură. Vei invata cum sa colaboreze si a rula o afacere de la Kingston Business School. Până la sfârșitul cursului, vei fi capabil să dezvolte, idei de piață și de pas.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs se adresează designeri, lucrători de creație și de alți specialiști care doresc să direcționeze practica lor către durabilitate progresivă și agende sociale. A ... [+]

Kingston alege Proiectare durabilă MA

Acest curs se adresează designeri, lucrători de creație și de alți specialiști care doresc să direcționeze practica lor către durabilitate progresivă și agende sociale. Acesta se concentrează asupra valorii de proiectare ca un vehicul pentru abordarea preocupărilor sociale și ecologice în ambele setări ale lumii dezvoltate și în curs de dezvoltare. Acesta vă va dota cu cunoștințe, capacități și încredere pentru a contesta status quo-ul prin aplicarea gândire de proiectare pentru generarea de intervenții conduse de proiectare pentru un viitor durabil.

Caracteristici cheie

Primordial Filozofia desigur, bazată pe un accent pe cercetare, metodologie și gândire de proiectare, permite preocupările individuale și personale să fie explorate prin studiu sa concentrat în design durabil. Cursul are o abordare interdisciplinară a studiului și practica de proiectare durabilă, prin recrutarea studenților din toate mediile creative și de design și dincolo. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină creativitatea și designul produselor spațiale cu afaceri solide know-how-ul pentru a obține ... [+]

Alege design Kingston: Product and Space & Economy MA Creative

Acest lucru MA este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină creativitatea și designul produselor spațiale cu afaceri solide know-how-ul pentru a obține idei și inovațiile tale de pe sol. Este potrivit atât cei angajați în prezent în domeniu, iar cei care ar dori să dezvolte o carieră în produs sau de design spațial.

Ce vei studia?

Vă va perfecționa abilitățile dumneavoastră ca un designer de la Facultatea de Artă și Design și arhitectură, și veți învăța cum să colaboreze și să conducă o afacere la Kingston Business School. Până la sfârșitul cursului, vei fi capabil să dezvolte, idei de piață și de pas.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs, unul dintr-o suită de cursuri de media digitale, vă permite să studieze practica mass-media digitale profesionale într-un mediu MicroStudio cu accent pe abili ... [+]

Alege Kingston Joc de Dezvoltare (Design) MA

Acest curs, unul dintr-o suită de cursuri de media digitale, vă permite să studieze practica mass-media digitale profesionale într-un mediu MicroStudio cu accent pe abilitățile de proiectare necesare pentru domeniul dezvoltării jocurilor. Printr-un curriculum bazat pe proiecte centrate pe student, lucrezi ca un designer de jocuri pentru a dezvolta abilitățile de specialitate în timp ce lucra ca parte a unei echipe interdisciplinare cu studenții din toată programul complet.

Acest curs a fost elaborat în consultare cu panoul nostru industrial, care include reprezentanți de la Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks și Samsung Design Europe. Suntem, de asemenea, un membru activ al TIGA, organism reprezentativ din industria jocurilor, iar Interactive Media Association Britanice (BIMA). Acest curs a fost conceput pentru a utiliza cele mai bune competențe și resurse media digitale din cadrul universității, și vă va pregăti pentru ocuparea forței de muncă în industria media digitale, în cazul în care echipe de specialiști lucrează împreună pentru a dezvolta și autor inovatoare proiecte digitale media. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA se concentrează pe problemele dezvoltării economice în contextul în schimbare a relațiilor economice internaționale. Acesta va oferi, de asemenea, o pregăt ... [+]

Alege-Dezvoltare și Economie Internațională MA

Acest lucru MA se concentrează pe problemele dezvoltării economice în contextul în schimbare a relațiilor economice internaționale. Acesta va oferi, de asemenea, o pregătire temeinică în analiza macroeconomică și microeconomică, în econometrie aplicate, într-o serie de abordări pentru rezolvarea problemelor de politică economică, iar pe termen lung context istoric și conceptual al dezbaterilor contemporane în economie.

Afla mai multe despre acest curs:

Caracteristici cheie

Acest lucru MA este bună pregătire pentru lucrul cu o serie de instituții publice și private, inclusiv agențiile guvernamentale naționale și internaționale și organizații non-guvernamentale (ONG-uri) și organizații comerciale în sectoare, de la City of London la tranzacționare și de fabricație, companiile de toate dimensiunile . Prelegerile sunt completate de seminarii, oferind o oportunitate pentru un feedback regulat și discuții. vorbitori invitați, conferințe și ateliere furnizează o dimensiune suplimentară studiilor. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA scoate în evidență aspecte ale cererii efective, conflicte sociale și instabilitate financiară drept caracteristici ale capitalismului modern. Acesta acope ... [+]

Alege Economie politică MA Kingston

Acest lucru MA scoate în evidență aspecte ale cererii efective, conflicte sociale și instabilitate financiară drept caracteristici ale capitalismului modern. Acesta acoperă teoriile neo-clasice, post-keynesiene și marxiste, și le aplică la problemele contemporane ale politicii de austeritate, neo-liberalismul, financiarizarea și globalizarea. Cursul își propune să ofere o cunoaștere precisă și profesională a procedurilor utilizate pentru a analiza problemele actuale în economia politică.

Caracteristici cheie

Acest curs oferă pregătire excelentă pentru o serie de posibilități de angajare în agențiile guvernamentale, think-tank-uri, institute de cercetare sau în agențiile internaționale, cum ar fi Organizația Internațională a Muncii. Prelegerile sunt completate de seminarii, oferind o oportunitate pentru un feedback regulat și discuții. Departamentul de Economie al Universității este angajată activ în cercetarea și publicarea pe teme financiare, și va beneficia de seminarii periodice de personal și ateliere de lucru. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA vă va permite să stăpânească instrumente cheie utilizate pentru finanțarea companiilor individuale - instrumente derivate, evaluarea investițiilor și gesti ... [+]

Alege Kingston financiar Economie MA

Acest lucru MA vă va permite să stăpânească instrumente cheie utilizate pentru finanțarea companiilor individuale - instrumente derivate, evaluarea investițiilor și gestionarea riscurilor - și oferă un studiu aprofundat al problemelor financiare care afectează mediul economic mai larg, cum ar fi crizele și bule de aer în economia internațională . Acesta oferă o oportunitate de a dezvolta abilități analitice cheie necesare pentru efectuarea de cercetări cu privire la aspectele contemporane în economie financiară.

Afla mai multe despre acest curs:

Caracteristici cheie

Acest curs oferă o bună pregătire pentru lucrul cu o serie de instituții publice și private în domeniul economiei financiare aplicate, inclusiv băncile și societățile de asigurare; firmele care se ocupă cu raportarea și evaluarea informațiilor financiare; și agențiile de reglementare naționale și internaționale, concentrându-se asupra sectorului financiar. Prelegerile sunt completate de seminarii, oferind o oportunitate pentru un feedback regulat și discuții. Departamentul de Economie al Universității este angajată activ în cercetarea și publicarea pe teme financiare, și va beneficia de seminarii periodice de personal și ateliere de lucru. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA este cross-facultate, interdisciplinare si extrem de practic. Veți învăța să gândească creativ și să analizeze activitatea curentă și a peisajelor creative ... [+]

Kingston alege Publishing & Economy MA Creative

Sectorul editurilor este cea mai mare industrie creativă din Marea Britanie, și este alcătuit dintr-o gamă diversă de imprimare și digitale produse - de la cărți și reviste pentru aplicații și baze de date. Sectorul editurilor are o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 20 de miliarde £, cu mai mult de 8.500 de companii care angajează direct în jurul valorii de 167.000 de persoane.

O gamă diversă de companii combină creativitatea, inovația și aplicarea cu metode în continuă evoluție de producție și de distribuție. Odată cu digitalizarea tot mai mare de produse, este un timp schimbătoare și interesant pentru a fi în această industrie.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs va permite studenților, cu o experiență de grafica 3D pe calculator pentru a dezvolta și de a spori abilitățile lor în abilitățile cerute de animație de calcul ... [+]

Alege Kingston Computer Animation MA

Acest curs va permite studenților, cu o experiență de grafica 3D pe calculator pentru a dezvolta și de a spori abilitățile lor în abilitățile cerute de animație de calculator și efecte vizuale industrii. Este unul dintr-o suită de cursuri media digitale care vă permit să studieze practica mass-media digitale profesionale într-un mediu de studio și de a lucra ca parte a unei echipe interdisciplinare cu studenții din toată programul complet. Printr-un curriculum bazat pe proiecte centrate pe student, lucrezi pentru a dezvolta abilități de specialitate, cum ar fi animație de caractere, pârghiilor caracter, efecte de animație, modelare, texturare și iluminat.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you t ... [+]

Choose Kingston's Art Market and Appraisal MA

If you are interested in developing a career in the art market, this course will prepare you for the opportunities lying ahead. MA Art Market & Appraisal allows you to develop key skills necessary to understand international art markets in a complex and changing art world.

It draws on a high standard of academic teaching by recognized scholars as well as on insights from art market professionals. The course is delivered through a carefully programmed mix of expert academic tuition, hands-on workshops and frequent exposure to a vast range of enterprises operating across different areas in London's dynamic art scene.

This degree is taught in the Department of Creative and Cultural Industries, part of Kingston School of Art.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Work MA Socială avansată oferă o cale de dezvoltare profesională pentru a ajuta lucrătorii sociali calificați în satisfacerea capacităților și a standardelor de practică ... [+]

Alege Kingston Work MA Social Avansat

Work MA Socială avansată oferă o cale de dezvoltare profesională pentru a ajuta lucrătorii sociali calificați în satisfacerea capacităților și a standardelor de practică în concordanță cu rolul de practicieni cu experiență și avansate. Aceasta încorporează schimbări recente în educație asistență socială și reglementarea profesională, cum ar fi introducerea cadrului Capability profesional (PCF) (Colegiul de Asistență Socială, 2010) și standarde pentru dezvoltarea profesională continuă stabilite de Sănătate și Profesii Care.

Acest curs își propune să ofere practicienilor ocupat cu oportunități structurate pentru reflecția critică într-o comunitate de învățare bine-resurse umane și financiare informate-cercetare. Concepute și gestionate în strânsă consultare cu angajatorii locali și regionali și reprezentanți ai agențiilor partenere și a persoanelor care au acces la servicii de asistență socială, programul completează gama de oportunități de dezvoltare disponibile lucrătorilor sociali (inclusiv formarea in-house și planificarea carierei personale). De asemenea, ea acționează ca o rampă de lansare pentru cei care doresc să progreseze la studiile de doctorat.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Film Making & Economy MA Creative este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină creativitatea face film cu practica de afaceri know-how-ul pentru a o ... [+]

Alege Kingston Film Making & Economy MA Creative

Dacă sunteți angajat în prezent în film, sau ar dori să dezvolte o carieră în industria de film, acest curs este ideal. Acesta va dezvolta abilitățile creative în timp ce vă învață cum să gestioneze industria eficient în economia creativă.

Vei studia, alături de studenți atât de film și alți studenți din economia creativă cu diferite domenii de expertiză.

Ce vei studia?

Film Making & Economy MA Creative este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină creativitatea face film cu practica de afaceri know-how-ul pentru a obține idei de pe sol.

Evaluare

Un mix de muncă de proiect și evaluări formale, inclusiv eseuri, studii de caz, rapoarte și prezentări, plus final al proiectului de cercetare personale (maximum 12.000 de cuvinte).... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs, cu noua sa cale in Knit, continuă să se dezvolte într-o abordare holistică și interesant pentru design vestimentar și dincolo. Reținere și patrimoniul nostru ... [+]

Alege Kingston MA Fashion

Acest curs, cu noua sa cale in Knit, continuă să se dezvolte într-o abordare holistică și interesant pentru design vestimentar și dincolo. Reținere și patrimoniul nostru în specializarii womenswear, confecții bărbați și tricotaje, cursul combină standardele din industrie, cu o abordare creativă și contemporane de design vestimentar. Comunitatea noastră de proiectare largă și de poziționare ca o instituție de design progresiv și extrem de evaluat înseamnă că moda poate împrumuta în mod activ de la și partaja cu designeri în design de comunicare, proiectarea durabilă, și de produs și spațiu.

Caracteristici cheie

Cu link-urile noastre din industrie bine stabilite și parteneriate, ambarcațiunile și abilitatea de moda este extrem de important și este dezvoltat prin proiecte de pionierat, cu practicieni ai industriei din echipa noastră. Module interdisciplinare vă oferă oportunitatea unică de a extinde gândirea actuală de proiectare și metodologie, experiment și transforma mediul tău, și să lucreze în echipe dinamice pentru a face schimb de idei și de a crea. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA este cross-facultate, interdisciplinare si extrem de practic. Până la sfârșitul cursului, va fi dezvoltat o înțelegere critică puternică a diferitelor prov ... [+]

Alege moda Kingston & Economy MA Creative

Dacă sunteți angajat în prezent într-un mod, sau ar dori să dezvolte o carieră în industria modei, acest curs este ideal. Acesta vă va introduce în industria modei din Marea Britanie și să extindă înțelegerea dumneavoastră a relației dintre proiectarea, producerea, medierea, distribuția și consumul de moda.

Ce vei studia?

Veti explora modurile de moda modele, colecții și produse sunt expuse și prezentate în întreaga mass-media și sectoarele de retail, și de a dezvolta propriul proiect creativ.

Acest lucru MA este cross-facultate, interdisciplinare si extrem de practic. Până la sfârșitul cursului, va fi dezvoltat o înțelegere critică puternică a diferitelor provocări cu care se confruntă industria modei din Marea Britanie și a dobândit abilități practice și antreprenoriale care aveți nevoie pentru a reuși pe această cale în carieră creativă.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs oferă o oportunitate pentru elevi de a dezvolta un corp important de lucrări practice, care se angajează cu limitele extinse ale fotografiei și hibridizarea me ... [+]

Alege-Kingston Fotografie MA

Acest curs oferă o oportunitate pentru elevi de a dezvolta un corp important de lucrări practice, care se angajează cu limitele extinse ale fotografiei și hibridizarea mediului. Acesta este preocupat de o gamă largă de practici și tehnologii fotografice și explorează dezbateri în jurul politicii de reprezentare și a rolului nostru ca factorii de decizie de imagine.

Caracteristici cheie

Vei avea posibilitatea de a expune munca și să ia parte la vizitele off-site-ul la galerii, festivaluri de fotografie și alte spații culturale, precum și vizite de studiu. Sprijinit de o echipă de personal tehnic și academic, veți avea acces la o suită de fotografie profesională, care include două noi zone digitale-imagistica, zone, două studiouri camera obscură fotografie dublu înălțime și o pregătire generală, finisarea și zona de demonstrație. In plus, veti avea acces la 3D, ecran ateliere de imagini de imprimare și în mișcare. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Jurnalism & Economy MA Creative este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină cu ritm rapid de jurnalism abilități de scriere și editare reviste, cu ... [+]

Alege Jurnalism Kingston & Economy MA Creative

Jurnalism & Economy MA Creative este un curs de masterat, colaborative intensive, care combină cu ritm rapid de jurnalism abilități de scriere și editare reviste, cu afaceri know-how-ul pentru a obține idei de pe sol. Acest lucru MA este este potrivit pentru absolvenți și profesioniștii din industrie deopotrivă. Este cross-facultate, interdisciplinare si extrem de practic.

Dacă v-ar dori să dezvolte cariera ta sau de a crea propria afacere de publicare, acest curs este ideal. Acesta vă va ajuta să exploreze și să înțeleagă creativitatea și managementul acesteia nu numai în sectoarele de jurnalism și de publicare, dar, de asemenea, într-o gamă largă de industrii creative, în timp ce, de asemenea, vă echiparea cu abilități antreprenoriale.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs se concentrează pe teoriile cheie ale economiei mondiale și a relațiilor internaționale, și are ca scop dezvoltarea abilităților profesionale pe care mulți ang ... [+]

Alege Politica Internațională Kingston și Economie MA

Acest curs se concentrează pe teoriile cheie ale economiei mondiale și a relațiilor internaționale, și are ca scop dezvoltarea abilităților profesionale pe care mulți angajatori se așteaptă la angajarea analiști politici și economici. Acesta vă va permite să dezvolte o înțelegere avansată a interacțiunii strânse dintre economie și politică pe scena mondială.

Caracteristici cheie

Vei fi pe deplin sprijinit în dezvoltarea abilităților academice postuniversitare și pregătirea disertație, care vă permite să cercetare un domeniu de interes deosebit, în mai mare profunzime. Alături de studiile tale academice, vei dobândi abilități în rezolvarea problemelor și organizare; colaționare de date, analiză și sinteză; comunicare (orală, scrisă și electronică); de gestionare a timpului; tehnica de calcul; și cooperarea și munca în echipă. Puteți lua parte la un schimb activ de idei politice cu cercetare-activă personal și vizitarea vorbitori prin intermediul seminariilor organizate de Economie Politică Research Group. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA este un Master intensiv, de colaborare care combină creativitatea de publicitate cu know-how-ul de afaceri pentru a obține idei de pe sol. Este potrivit pe ... [+]

Kingston Advertising alege & Economy MA Creative

Dacă v-ar dori să dezvolte cariera ta sau de a crea propria afacere în sectorul de publicitate, acest curs este ideal. Acesta vă va ajuta să exploreze și să înțeleagă creativitatea și managementul acesteia nu numai în sectorul de publicitate, dar, de asemenea, într-o gamă largă de industrii creative, în timp ce, de asemenea, vă echiparea cu abilități antreprenoriale.

Acest lucru MA este un Master intensiv, de colaborare care combină creativitatea de publicitate cu know-how-ul de afaceri pentru a obține idei de pe sol. Este potrivit pentru absolvenți și profesioniștii din industrie deopotrivă. Este interdisciplinară și extrem de practică.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Sectorul editurilor are o cifră de afaceri combinată de 20 de miliarde de cel puțin £. Este cea mai mare industrie creativă din Marea Britanie și include o gamă diversă d ... [+]

Alege Creative Scrierea Kingston & Economy MA Creative

Sectorul editurilor are o cifră de afaceri combinată de 20 de miliarde de cel puțin £. Este cea mai mare industrie creativă din Marea Britanie și include o gamă diversă de scriitori, printre care romancieri, poeți, scriitori gen, copywriteri, scenariștii și biografilor. Acest lucru MA vă învață cum să trăiască din ambarcațiune ajutându-vă să dezvolte scris excelent, un portofoliu divers și sensul de afaceri pentru a face o viață de la scris. Cursul este potrivit atât pentru absolvenți și profesioniști din industrie.

Ce vei studia?

Veti studia module de scriere creativă de specialitate pentru a vă ajuta să dezvolte vocea ta, lucru pe ton, complot, stimularea și gen. Până la sfârșitul cursului, va fi dezvoltat propriul stil de scriere și a dobândit abilitățile practice și antreprenoriale necesare pentru a reuși în această industrie creativă.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

În cazul în care sunteți un absolvent sau o industrie profesională, care ar dori să dezvolte cariera sau de a crea propria afacere în sectorul muzee și galerii, acest cur ... [+]

Alege Muzeele Kingston și galerii & Economy MA Creative

În cazul în care sunteți un absolvent sau o industrie profesională, care ar dori să dezvolte cariera sau de a crea propria afacere în sectorul muzee și galerii, acest curs este ideal. Ea îi învață pe oameni creativi dezvoltarea afacerilor, abilități de colaborare și antreprenoriale pentru a lua vise și idei bune și să le transforme într-o realitate.

Ce vei studia?

Veti explora creativitatea si cum sa gestioneze - nu numai în sectorul muzeelor, dar, de asemenea, într-o gamă largă de industrii creative.

Acest lucru MA este cross-facultate, interdisciplinare si extrem de practic. Veți învăța să gândească în 3D, și analizează activitatea curentă și a peisajelor creative. Atunci când părăsiți cursul, vei fi capabil atât și face publicitate exponate vicar muzeu, și obține idei de pe sol.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Dacă v-ar dori să dezvolte cariera ta sau de a crea propria afacere în industria muzicală, acest curs este ideal. Fie ca sunteti un muzician, un compozitor, un producător ... [+]

Alege muzica Kingston & Economy MA Creative

Dacă v-ar dori să dezvolte cariera ta sau de a crea propria afacere în industria muzicală, acest curs este ideal. Fie ca sunteti un muzician, un compozitor, un producător sau un tehnician de sunet, acest curs va îmbunătăți set de calificare și pentru a vă face o viață de la ceea ce iti place.

Ce vei studia?

Veti explora creativitatea și cum să-l gestioneze. Cursul vă va arăta cum să vă dezvoltați ideile și planurile de afaceri: vă vom preda dezvoltarea afacerilor, abilități de colaborare și antreprenoriale.

Evaluare

Un mix de muncă de proiect și evaluări formale, inclusiv eseuri, studii de caz, rapoarte și prezentări, plus final al proiectului de cercetare personale (maximum 12.000 de cuvinte).... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest lucru MA cuprinde o serie de domenii de politică economică; în special, fiscale și de politică monetară, piața muncii și politica salarială, precum și reglementarea ... [+]

Alege-politică economică MA Kingston

Acest lucru MA cuprinde o serie de domenii de politică economică; în special, fiscale și de politică monetară, piața muncii și politica salarială, precum și reglementarea financiară și politica macroprudențiale. Acesta va dezvolta capacitatea de a desfășura activități de cercetare cu privire la punerea în aplicare și eficacitatea politicii economice într-un context global și financiar contemporan, permițându-vă să contribuie la dezbaterile privind austeritatea față de gestionarea cererii activă și eficiență versus echitate în reglementarea piețelor.

Caracteristici cheie

Acest curs vă va oferi expertiză aprofundată relevante pentru organizațiile, inclusiv agențiile guvernamentale de reglementare în economia internă (de exemplu, Trezoreria MS), think-tank-uri și agențiile internaționale care se ocupă cu probleme de globalizare. Prelegerile sunt completate de seminarii, oferind o oportunitate pentru un feedback regulat și discuții. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Noastre Relații Publice și Corporate Communications MA este conceput pentru persoanele care doresc să construiască o carieră în comunicațiile interne sau relații publice ... [+]

Alege Kingston Public Relations și Corporate Communications MA

Noastre Relații Publice și Corporate Communications MA este conceput pentru persoanele care doresc să construiască o carieră în comunicațiile interne sau relații publice (PR) și de a spori înțelegerea lor de responsabilitate socială a întreprinderilor (RSI).

Acreditat de Chartered Institute of Public Relations (CIPR) - studenții la curs se pot aplica pentru calitatea de membru de student. Nu există examene - va fi evaluat pe cursuri și să-l utilizați pentru a construi un portofoliu pe care va fi mandru sa arate recruiteri. oportunitate stagiu la a cincea afaceri. Adauga studiu la prestigioasa University din Boston programul dumneavoastră și pentru a obține un grad de masterat dublu. Kingston Business School este una din doar câteva dintre cele 120 de scoli de afaceri din Marea Britanie care urmează să fie atribuit un rating "excelent" pentru calitatea sa de predare de către Consiliul finanțarea învățământului superior. Absolvenții de la acest curs de du-te în mod obișnuit să lucreze în domeniul comunicațiilor interne de rang superior, relații publice și roluri de responsabilitate socială corporativă. Kingston upon Thames a fost evaluat cel mai fericit Borough din Londra si are cea mai scăzută rată a criminalității din Londra, precum și legăturile de transport rapid spre centrul orașului. Kingston Business School a aderat la un grup de elită a instituțiilor globale care urmează să fie acordat acreditarea internațională de prestigiu de AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business). O caracteristica de excelență în domeniul educației de afaceri, acreditarea... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Kingston University London

Acest curs Master oferă o perspectivă dinamică și actuală în diferite domenii ale aplicațiilor clinice ale psihologiei. Mai precis, ea se referă la teoriile psihopatologi ... [+]

Alege Aplicații clinice Kingston Psihologie Master

Acest curs Master oferă o perspectivă dinamică și actuală în diferite domenii ale aplicațiilor clinice ale psihologiei. Mai precis, ea se referă la teoriile psihopatologice din copilărie până la maturitate, si aplicatii clinice ale psihologiei în materie de sănătate și bunăstare. Cursul acoperă, de asemenea, consiliere de bază și abilități de terapie cognitiv comportament (CBT), precum si aspectele profesionale relevante pentru practicieni clinice.

Vă rugăm să rețineți că, cu toate că acest curs este de asteptat pentru a spori în mod semnificativ cunoștințele de aplicațiile clinice ale psihologiei și, prin urmare, să beneficieze cariera ta viitoare - fie că este vorba de formare clinică și practică, cercetare sau alte domenii conexe ale psihologiei - nu duce la un profesionist calificare ca un psiholog clinic, și nici nu garantează accesul la formare la nivel de doctorat în psihologie clinică.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Comunicații noastre de marketing și publicitate Master acreditate de CIM, plasează fiecare elev în centrul atenției. Poți pune înțelegere teoretică sunet în practică? Va ... [+]

Alege-Kingston Communications Marketing și Publicitate MSC

Comunicații noastre de marketing și publicitate Master acreditate de CIM, plasează fiecare elev în centrul atenției. Poți pune înțelegere teoretică sunet în practică? Va planul de comunicații, iar cercetarea este construit pe, rezista control academice? Prezentai munca cu încredere? Ar fi un director de agentie de publicitate asezonat încredere în recomandările dumneavoastră? Absolvenții sunt gata să sară în publicitate, comunicare sau roluri de relații publice, și să răspundă la orice întrebare clienții lor arunca la ei.

Marketing Communications și publicitate Master este acreditat de Chartered Institute of Public Relations (CIPR). Lucruri despre mai multe despre Marketing Communications și Publicitate Master de directorul de studii, Patricia Harris:... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs ofera practica clinicieni si manageri de servicii de sanatate cu un pas până la nivelul următor, și oferă formare de primă clasă în competențe cheie pentru cei ... [+]

Alege Conducere și De Management Kingston în sănătate MSC de top-up / MSc

Acest curs ofera practica clinicieni si manageri de servicii de sanatate cu un pas până la nivelul următor, și oferă formare de primă clasă în competențe cheie pentru cei care doresc să intre în acest sector. Programul oferă atât rigoarea academică și abilități practice pentru a aplica ceea ce au învățat la locul de muncă. Absolvenți părăsesc cursul ca, profesioniștii din domeniul sanitar dinamic vizionarii și manageri de servicii care excelează în domeniul lor.

Obține cel mai bun din ambele lumi cu un program modular extrem de flexibil, care combină față-în-față conferințe, seminarii și ateliere de lucru care încurajează o comunitate de învățare cu studiu online, care se potrivește pe lângă angajamentele de lucru. Lucra cu cele mai recente cercetari si de a invata de modelare si teorii pe care le puteți utiliza pentru a analiza și de a îmbunătăți organizația imediat. Aflați cum să gestionați oameni, bugete, informații, de marketing și de calitate, precum și modul de a naviga schimbare organizațională și a gândi creativ. Îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de conducere și pentru a obține o înțelegere critică a cercetării în conducere și de management. Studiu cu personalul care toate au experiență în domeniul asistenței medicale, pe un curs care se aplică în sectorul public, privat și voluntar în Marea Britanie și pe plan internațional. Kingston Business School este un membru principal al Institutului de Leadership si Management în Sănătate (ILMH), si veti beneficia de vorbitori invitați... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

De investiții și riscul financiar este un sector extrem de competitiv - iar acest curs va va oferi cererea de competențe IT și de cercetare angajatori. Acest curs de mast ... [+]

Kingston alege de investiții și financiar Managementul Riscului MSC

De investiții și riscul financiar este un sector extrem de competitiv - iar acest curs va va oferi cererea de competențe IT și de cercetare angajatori. Acest curs de masterat riguroase și intensiv este proiectat pentru a produce de mare calibru, absolvenți analitice cu abilități practice care sunt gata să slot de la un rol specializat. Ca absolvent, vei fi gata să lucreze în investiții, de tranzacționare, analiza financiară, de gestionare a fondului, servicii bancare, servicii financiare, finanțe și consultanță financiară.

Un program extrem de practic, folosind exemple reale, cele mai recente cercetări și teorii, precum și date în timp real. Kingston Business School este una dintre doar o mana de universitati din Marea Britanie, care oferă o sală de tranzacționare Bloomberg, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta hands-on abilitățile angajatorilor doresc. A obține calificări suplimentare, în timp ce studiați: puteți aplica pentru certificare Bloomberg. De asemenea, vă puteți pregăti pentru Chartered Financial Analyst (CFA) acreditare, din moment ce va acoperi atât de multe aspecte ale ei în cursuri dvs.. Programul dezvoltat cu sfaturi de la profesioniștii din domeniul financiar RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank și NatWest Bank. Prelegeri de către experți sector, precum și cadre didactice proprii Kingston Business School, care au fost acordate un rating "excelent" pentru calitatea predării lor. Potrivit pentru studenții care nu au studiat economie, finanțe sau contabilitate la nivel de burlaci, precum și cele cu calificări anterioare și experiența. Întâlni și a lucra... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Cursul se adresează inginerilor civili și / sau structurale care aspiră să devină manageri în ambele organizații de consultanță de inginerie și de contractare, și este de ... [+]

Managementul Kingston alege în Construcții (Inginerie civilă) MSC

Acest curs acreditat industrie oferă o imagine de ansamblu strategică a problemelor de inginerie și de gestionare civilă; abordarea provocărilor cu care se confruntă industria construcțiilor. Acesta combină cu succes inginerie structurală cu un management avansat de construcție. Cursul se adresează inginerilor civili și / sau structurale care aspiră să devină manageri în ambele organizații de consultanță de inginerie și de contractare, și este deosebit de potrivit pentru ingineri absolventi care încep cariera lor în industria construcțiilor. Acesta va dezvolta abilitățile profesionale, analitice și de management, precum și a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele tehnice.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

rețea de calculatoare și securitatea informațiilor este de o importanță tot mai mare - o nouă legislație, tehnologii, vulnerabilități și amenințări necesită actualizări f ... [+]

Alege Kingston Network & Information Security

rețea de calculatoare și securitatea informațiilor este de o importanță tot mai mare - o nouă legislație, tehnologii, vulnerabilități și amenințări necesită actualizări frecvente ale sistemului. Acest curs își propune să vă dota cu cunoștințe tehnice a tehnologiilor actuale și emergente, precum și o înțelegere a teoriei care stă la baza tehnologiilor criptografice, crearea de rețele și de securitate în rețea. Vei invata pentru a evalua, planifica, proiectarea și dezvoltarea de rețele și sisteme sigure și fiabile. Puteți combina acest curs cu studii de management.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de BCS, Chartered Institute pentru IT. Cursul este predat într-un laborator de specialitate de comunicații de date cu acces la cele mai noi echipamente de rețea și de securitate de la furnizori, cum ar fi Cisco, Microsoft și Clavister. Tehnologia actuală și în curs de dezvoltare vor fi, de asemenea, demonstrat de reprezentanți ai industriei. Vei avea posibilitatea de a lucra într-unul dintre state-of-the-art laboratoarele noastre de cercetare, numit WMN (wireless multimedia și rețele). WMN este implicat in colaborari de cercetare ale UE și Marea Britanie și oferă oportunități pentru cercetare și pe termen scurt de burse avansate de cercetare cu privire la finalizarea gradul dumneavoastră MSC. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs, unul dintr-o suită de cursuri de media digitale, vă permite să studieze practica mass-media digitale profesionale într-un mediu MicroStudio cu accent pe abili ... [+]

Alege-Joc de dezvoltare Kingston (programare) MSC

Acest curs, unul dintr-o suită de cursuri de media digitale, vă permite să studieze practica mass-media digitale profesionale într-un mediu MicroStudio cu accent pe abilitățile de programare necesare pentru domeniul dezvoltării jocurilor. Printr-un curriculum bazat pe proiecte centrate pe student, lucrezi ca un programator de jocuri pentru a dezvolta abilitățile de specialitate în timp ce lucra ca parte a unei echipe interdisciplinare cu studenții din toată programul complet.

Acest curs a fost elaborat în consultare cu panoul nostru industrial, care include reprezentanți de la Sony Computer Entertainment Europe, DreamWorks și Samsung Design Europe. Suntem, de asemenea, un membru activ al TIGA, organism reprezentativ din industria jocurilor, iar Interactive Media Association Britanice (BIMA). Acest curs a fost conceput pentru a utiliza cele mai bune competențe și resurse media digitale din cadrul universității, și vă va pregăti pentru ocuparea forței de muncă în industria media digitale, în cazul în care echipe de specialiști lucrează împreună pentru a dezvolta și autor inovatoare proiecte digitale media. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Dacă doriți ca să urmeze o carieră plină de satisfacții, interesantă și provocatoare în sectorul financiar, acest curs oferă cunoștințele și abilitățile de care aveți nev ... [+]

Alege-Kingston Finanțe MSC

Dacă doriți ca să urmeze o carieră plină de satisfacții, interesantă și provocatoare în sectorul financiar, acest curs oferă cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie, chiar dacă nu aveți deja experiență în finanțe. Acesta vă va oferi o cunoaștere bine integrat de contabilitate financiară, finanțe și de investiții, și contabilitatea de gestiune, împreună cu capacitatea de a raporta acest lucru la problemele mai largi de management și strategie corporativă. Ea produce absolvenți care sunt pregătiți pentru locuri de muncă la nivel înalt din industriile financiare.

Programul a fost elaborat în consultare cu profesioniștii din domeniul financiar la RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank și NatWest Bank pentru a vă oferi cele mai practice abilități, în viața reală cerute de angajatori în acest sector extrem de competitiv. Suntem unul dintre doar o mana de universitati din Marea Britanie, care oferă o sală de tranzacționare Bloomberg, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta hands-on abilitățile angajatorilor doresc. Există discuții regulate de la practicieni experți din industrie, cum ar fi fostul șef al Autorității Serviciilor Financiare. Precum și studierea unui curriculum internațional, vă va întâlni și de a lucra cu elevii dintr-o mare varietate de țări și culturi, care pot adăuga o perspectivă internațională la discuții de clasă și grupuri de lucru, și vă va oferi o retea de absolventi la nivel mondial. studenții Kingston se pot aplica pentru certificare Bloomberg. Aceste calificări standard din industrie a oferi absolvenților un avantaj suplimentar enorm pe piața locurilor de muncă -... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Unele dintre problemele cele mai dificile din industrie și comerț sunt asociate cu dezvoltarea de software. Acest curs se va dota cu cunoștințe de calcul profesioniști av ... [+]

Alege Software Engineering Master Kingston

Unele dintre problemele cele mai dificile din industrie și comerț sunt asociate cu dezvoltarea de software. Acest curs se va dota cu cunoștințe de calcul profesioniști avansată a celor mai noi metode și instrumente în inginerie software, precum și abilități practice în dezvoltarea de software.

Puteți combina acest curs cu Studii de Management, care vă va permite să dezvolte abilitățile de a conduce cu succes echipe și de a gestiona de inovare.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de BCS, Chartered Institute pentru IT. Cunoștințele și abilitățile învățate pe acest curs vă va permite să contribuie în mod eficient, ca parte a unui sistem software de team building, oferind rezultate optime în ceea ce privește costul, timpul și calitatea software-ului. Teza de / proiect vă oferă șansa de a studia o zonă de interes în mai mare profunzime. Ea poate fi realizată în industrie, oferindu-vă o experiență industrială valoroasă și un excelent punct de vorbit, atunci când sunt în căutarea unui loc de muncă sau de promovare. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs vă va ajuta să înțelegeți modul în care oamenii se comporta la locul de muncă, oferindu-vă o noua perspectiva asupra deciziilor de afaceri de zi cu zi și pregă ... [+]

Alege-Kingston Occupational and Business Psihologie MSC

Acest curs vă va ajuta să înțelegeți modul în care oamenii se comporta la locul de muncă, oferindu-vă o noua perspectiva asupra deciziilor de afaceri de zi cu zi și pregătindu-vă pentru avansarea în carieră. Absolvenți lăsa acest curs, cu o abordare științifică: ei pot aduna probe și de a evalua critic-l pentru a lua decizii mai bune la locul de muncă. Ele ies în evidență de la concurenți cu calificări de gestionare a resurselor umane.

Singurul curs în Marea Britanie să dețină acreditare instituțională dublă de la British Psychological Society si Asociatia pentru afaceri Psihologie. Absolvenții au posibilitatea de a deveni un Chartered și înregistrați psiholog ocupațional în viitor. Elevii se pot califica în testarea la locul de muncă pentru capacitatea și de personalitate, la o fractiune din costul de piață privată. Nu există examene - va fi evaluat în întregime pe cursuri dvs.. Accesul la un psiholog de cariera dedicat, cu un accent puternic pe dezvoltarea personală, ajutându-vă pentru a îmbunătăți șansele de angajare dumneavoastră - de exemplu, deși umbrirea muncă, stagii oportunități de networking și misiuni specifice. materiale de curs fundamentate în cercetare și practică, livrate de către o echipă care lucrează în prezent în curs de domeniu. vorbitori invitați regulate dintr-o serie de organizații, inclusiv editorii de testare majore și de consultanță de psihologie de afaceri. Cercetare și stagiu de consultanță oportunități. Un mediu de susținere și o echipă academice de experți pentru a vă ajuta să vă atinge obiectivele... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Logistica si Supply Chain Management Master pregătește studenții dintr-o gamă largă de medii pentru o carieră plină de satisfacții în funcția lanțului de aprovizionare. C ... [+]

Alege-Kingston Logistică și Supply Chain Management MSC

Logistica si Supply Chain Management Master pregătește studenții dintr-o gamă largă de medii pentru o carieră plină de satisfacții în funcția lanțului de aprovizionare. Cu acreditarea deplină de la Chartered Institute of Aprovizionare și Aprovizionare (CIPS) și o programă solidă construită pe concepte și idei de la renumitul Operations Research Kingston University si Management Science Group (ORMS), de masterat noastre de logistica este atât un academice și o calificare profesională .

Dobândi abilitățile practice și cunoștințele pentru a aduce o contribuție imediată și efectivă într-un rol legate de logistică și o înțelegere solidă a afacerilor la nivel mondial dintr-o perspectivă strategică și operațională. Oportunitatea de a desfășura proiectul de cercetare și disertație pe o temă specifică care se potrivește cu interesele de carieră și de a pune în practică teoria. Master studenții pot adăuga de studiu la prestigioasa Universitatea din Boston pentru programul lor și pentru a obține un grad de masterat dublu. Deveni un membru CIPS, după trei ani de experiență în managementul lanțului de aprovizionare și de aprovizionare. student la calitatea de membru de un an de Chartered Institute of Logistica și Transport (CILT). Program de vorbitor invitat oferind experți în logistică și managementul lanțului de aprovizionare. Elevii provin din toate colturile lumii pentru a studia la Kingston Business School, așa că va termina cursul cu o rețea internațională de contacte. Cresc o rețea de logistică și profesioniști de gestionare a lanțului de aprovizionare în timpul cursului. Kingston Business School este... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Gestionarea inovației și valorificarea la maximum a noilor tehnologii este vitală pentru orice afacere să crească dacă acesta este un start-up sau cu toate acestea a stab ... [+]

Alege-Kingston Inovare Management și Antreprenoriat MSC

Asigurați-vă idei bune afacerea

Gestionarea inovației și valorificarea la maximum a noilor tehnologii este vitală pentru orice afacere să crească dacă acesta este un start-up sau cu toate acestea a stabilit societatea sau organizația este. Cu Management Inovație și Antreprenoriat Master de la Kingston Business School vă puteți da seama că ambiția.

Innovation Management și Antreprenoriat Master își propune să vă dota cu cunoștințe practice cu privire la aspectele cheie din jurul managementului inovării și antreprenoriatului.

Rezultatele noastre de cale puternică de excelență în domeniul antreprenoriatului a fost recunoscută de către Agenția Învățământului Superior și Statistică pentru al șaselea an consecutiv, Universitatea Kingston este pe locul una dintre primele două universități din Marea Britanie pentru absolvent start-up-uri.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs este o combinație a două cursuri de succes derulate de Business School - de Contabilitate și Finanțe MSC și MSC Internaționale de Management - ambele care au s ... [+]

Alege financiar Kingston și Management MSC

Acest curs este o combinație a două cursuri de succes derulate de Business School - de Contabilitate și Finanțe MSC și MSC Internaționale de Management - ambele care au stabilit o reputație internațională pentru excelență. Este un program intensiv, aprofundată și provocatoare, concepute pentru a vă oferi abilitățile teoretice și practice esențiale pentru gestionarea afacerilor de astăzi.

Acest curs este potrivit atât pentru practicieni cu experiență corporate finance management financiar și care doresc să adauge la abilitățile lor, și cei care caută o carieră în zonă.

Programul a fost elaborat în consultare cu profesioniștii din domeniul financiar la RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank și NatWest Bank pentru a vă oferi cele mai practice abilități, în viața reală cerute de angajatori în acest sector extrem de competitiv. Suntem unul dintre doar o mana de universitati din Marea Britanie, care oferă o sală de tranzacționare Bloomberg, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta hands-on abilitățile angajatorilor doresc. Există discuții regulate de la practicieni experți din industrie, cum ar fi fostul șef al Autorității Serviciilor Financiare. Precum și studierea unui curriculum internațional, vă va întâlni și de a lucra cu elevii dintr-o mare varietate de țări și culturi, care pot adăuga o perspectivă internațională la discuții de clasă și grupuri de lucru, și vă va oferi o retea de absolventi la nivel mondial. Kingston Business School a aderat la un grup de elită a instituțiilor globale care urmează să fie acordat acreditarea internațională de prestigiu de... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Kingston și strategia de marketing Master, acreditat de CIM, se bazează pe experiența noastră de renume academice în marketing și modelată de legăturile puternice care le ... [+]

Alege-Kingston Strategia de Marketing și MSC

Kingston și strategia de marketing Master, acreditat de CIM, se bazează pe experiența noastră de renume academice în marketing și modelată de legăturile puternice care le-am falsificate cu industria. Acesta este proiectat cu industria de intrare practician și structurat în jurul valorii de experiențe practice care arată angajatorii le puteți aplica cunoștințele de teorie la problemele lor critice de afaceri. Absolvenți de studii postuniversitare pilot părăsi de marketing Kingston University gata pentru a excela în cariera lor de marketing.

prelegerile noastre sunt proiectate cu capacitatea de inserție profesională în minte; vorbitori invitați experți de la companii, cum ar fi Santander, Barclaycard, Avios și alte organizații blue-chip vin la Kingston pentru a prezenta cele mai recente cunoștințe de piață.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Îmbunătăți perspectivele de carieră cu un curs care vă echipează cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a obține pozițiile la nivel înalt în industriile de contabilit ... [+]

Alege-Kingston De Contabilitate și Finanțe MSC

Îmbunătăți perspectivele de carieră cu un curs care vă echipează cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a obține pozițiile la nivel înalt în industriile de contabilitate și finanțe. Noi vă oferim o experiență practică standard în industrie metode, instrumente și date, stabilite într-un context global și predate de către personalul internațional.

Acest curs a fost clasat în primele 50 de cursuri de contabilitate și de audit din Europa de Vest de către maeștrii Eduniversal clasament 2015/16. Kingston Business School a fost unul din doar câteva dintre cele 120 de scoli de afaceri din Marea Britanie care urmează să fie atribuit un rating "excelent" pentru calitatea sa de predare de către Consiliul finanțarea învățământului superior. Kingston Business School a aderat la un grup de elită a instituțiilor globale care urmează să fie acordat acreditarea internațională de prestigiu de AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business). O caracteristica de excelență în domeniul educației de afaceri, acreditarea a fost câștigat de doar 5 la suta din scoli de afaceri din lume. Programul a fost elaborat în consultare cu profesioniștii din domeniul financiar la RBS Capital Markets, Commerzbank AG, Standard Chartered Bank și NatWest Bank pentru a vă oferi cele mai practice abilități, în viața reală cerute de angajatori în acest sector extrem de competitiv. Suntem unul dintre doar o mana de universitati din Marea Britanie, care oferă o sală de tranzacționare Bloomberg, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta hands-on abilitățile angajatorilor doresc. Există discuții regulate de... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Bancar și Finanțe Master produce de înaltă calificare, de analiză și transmite-gândire absolvenți care sunt gata să roluri specializate în slot de în domeniul bancar, ser ... [+]

Alege-Kingston Bănci și Finanțe MSC

Bancar și Finanțe Master produce de înaltă calificare, de analiză și transmite-gândire absolvenți care sunt gata să roluri specializate în slot de în domeniul bancar, servicii financiare, finanțe și sectoarele de consultanță financiară. Acesta este un program exigent, dar are o rată de trecere remarcabilă.

Acest curs este potrivit pentru elevii dintr-o varietate de medii academice, inclusiv cei cu experiență în industrie și pe cei care nu au o diplomă de licență în economie, finanțe sau contabilitate. Aveți posibilitatea să studieze timp parțial, desigur, astfel încât să puteți aplica procesul de învățare la locul de muncă imediat.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs, care este acreditat de catre Royal Society Aeronautica, oferă o privire de ansamblu strategică a problemelor de inginerie aerospațială și de management. Acest ... [+]

Important: dacă sunteți un student international care necesita viza de student Tier 4 pentru a studia în Marea Britanie , veți avea nevoie , de asemenea , un certificat ATAS pentru acest curs.

Alege Inginerie aerospațială Master Kingston

Acest curs, care este acreditat de catre Royal Society Aeronautica, oferă o privire de ansamblu strategică a problemelor de inginerie aerospațială și de management. Acesta vă va ajuta să dezvolte o perspectivă mai largă și de înțelegere a provocărilor cu care se confruntă industria de inginerie aerospațială, și include subiecte cum ar fi antreprenoriatul, afaceri, finanțe, tehnici de cercetare și problemele ecologice de mediu.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Master se va întâlni, în parte, exemplificand cerințele de referință academice de înregistrare ca Chartered Engineer. absolvenți acreditate Master, care au, de asemenea, ... [+]

Important: dacă sunteți un student international care necesita viza de student Tier 4 pentru a studia în Marea Britanie , veți avea nevoie , de asemenea , un certificat ATAS pentru acest curs.

Alege Automotive Engineering Master Kingston

Industria auto este in prezent in curs o dezvoltare foarte rapidă și radicală, cu un design de luare a deciziilor fiind un proces de colaborare multidisciplinar - presiunile sporite sunt induse de complexitatea proceselor de dezvoltare a produselor auto. Dispozitive electronice sofisticate și algoritmi software controlează fiecare proces și funcționarea unei mașini moderne, rezultând într-un număr tot mai mare de calculatoare, senzori la bord și cu elemente de acționare. Prin urmare, industria de automobile necesită absolvenți cu o gamă mai largă de mult cunoștințe și competențe decât în ​​trecut.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs, acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici, este proiectat pentru a vă oferi cele mai noi competențe și cunoștințe tehnologice de management industrial, la ... [+]

Important: dacă sunteți un student international care necesita viza de student Tier 4 pentru a studia în Marea Britanie , veți avea nevoie , de asemenea , un certificat ATAS pentru acest curs.

Alege Inginerie Mecanică Master Kingston

Acest curs, acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici, este proiectat pentru a vă oferi cele mai noi competențe și cunoștințe tehnologice de management industrial, la un nivel avansat de studiu, în aspecte specifice ale ingineriei mecanice, care sunt solicitate din industrie. Cursul de asemenea, vă oferă o imagine de ansamblu strategică a abilităților tehnice și de management necesare să-și asume roluri de conducere în proiecte de inginerie majore.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă ... [+]

Vă rugăm să rețineți: următoarele căi sunt de asemenea disponibile:

Management Internațional Afaceri cu Antreprenoriat MSC Managementul internațional de afaceri cu Marketing MSC Management Internațional Afaceri cu Project Management MSC Alege International Business Management Master Kingston

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă o gamă largă de subiecte pe care le dota cu abilitățile practice care aveți nevoie pentru a excela în management sau de consultanță. Acesta vă oferă posibilitatea de a obține expertiza în disciplinele individuale de afaceri, fără a limita opțiunile de angajare.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs oferă o calificare la nivel de master acreditat de British Psychological Society (BPS) și conferă eligibilitate pentru Baza Absolvent calitatea de membru al Ch ... [+]

Alege Kingston Psihologie Master

Acest curs oferă o calificare la nivel de master acreditat de British Psychological Society (BPS) și conferă eligibilitate pentru Baza Absolvent calitatea de membru al Chartered. Este deosebit de potrivit, dacă aveți suficient credit în psihologie de la primul grad pentru a îndeplini criteriile de acreditare BPS. Cursul acoperă toate subdisciplines cheie ale psihologiei contemporane și oferă instruire extensivă în competențe de cercetare conexe.

Afla mai multe despre acest curs:

Acest curs conferă eligibilitate pentru calitatea de membru absolvent al British Psychological Society cu Baza Absolvent calitatea de membru al Chartered (GBC). Acesta este primul pas spre a deveni un psiholog Chartered. Veti beneficia de laboratoare moderne de cercetare și birouri, precum și facilități excelente de calculator. Echipa a Psihologia este un grup prietenos și dinamic al cercetătorilor, cu experiență în predare și în efectuarea de cercetare excelente la nivel internațional. Echipa are legături de cercetare cu universitati din Australia, Statele Unite și Europa. In plus, psihologii eminente din Marea Britanie concluziile prezent de cele mai recente cercetări în psihologie, păstrând procesul de învățare la marginea de taiere. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs a fost conceput pentru a satisface creșterea semnificativă pe piața locurilor de muncă pentru psihologi medico-legale. Acesta se bazează pe expertiza a stabili ... [+]

Alege Strategii Psihologie Kingston Master

Acest curs a fost conceput pentru a satisface creșterea semnificativă pe piața locurilor de muncă pentru psihologi medico-legale. Acesta se bazează pe expertiza a stabilit Universității din criminologie și psihologie, și include posibilitatea de a efectua un stagiu de muncă, permițându-vă pentru a pune ceea ce ai învățat în practică și să câștige abilități și experiență valoroasă. La finalizarea cu succes, va fi capabil să dezvolte cariera ca psiholog criminalist, de exemplu, penitenciare, probațiune, unitățile de analiză de criminalitate și mediul academic.

Acest curs este acreditat de British Psychological Society (BPS).... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Succesul unei organizații poate să se bazeze pe o înțelegere atât IT și cum să utilizeze în mod strategic de inovare, pentru a permite o nouă creștere și un avantaj compe ... [+]

Alege IT Kingston și strategică de inovare MSC

Succesul unei organizații poate să se bazeze pe o înțelegere atât IT și cum să utilizeze în mod strategic de inovare, pentru a permite o nouă creștere și un avantaj competitiv. Acest curs își propune să ofere o înțelegere a caracteristicilor de inovare de înaltă tehnologie, combinate cu valorile de conducere și de management necesare pentru antreprenoriat (crearea de noi de risc) sau pentru crearea cu succes și de management al inovării strategice, atât din cadrul unei organizații, cât și din exterior, de ex în calitate de consultant IT.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de BCS, Chartered Institute pentru IT. Puteți adapta curs pentru a se potrivi cu nevoile proprii de dezvoltare a carierei, fundal industrie sau cerințele organizației. Proiectul / disertație vă oferă șansa de a studia o arie de interes mai profund și pentru a obține abilități valoroase de cercetare. Este nevoie de multe ori sub forma unui plan de afaceri relevant pentru cariera ta, și oferă un punct de vânzare excelent atunci când caută un loc de muncă sau de promovare. Dacă sunteți un student de peste mări, vă va ajuta să realizeze un proiect, fie cu sediul în țara de origine sau care vor avea o relevanță specifică atunci când reveniți acasă. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs este ideal dacă nu ați studiat topografie clădire la nivel de licență, dar ar dori să intre în profesie și necesită o "conversie", desigur. Cursul se bazează p ... [+]

Alege-Kingston Building Surveying Master

Acest curs este ideal dacă nu ați studiat clădire de topografie la nivel de licență, dar ar dori să intre în profesie și necesită un curs de "conversie" (a se vedea cerințele de intrare). Cursul se bazează pe forța de muncă de proiect, care este o specialitate deosebită a Școlii, precum și pe agenda de sustenabilitate în curs de dezvoltare.

Acreditare

Acest curs este pe deplin acreditat de Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS) și Chartered Institute of Building (CIOB).

Ce vei studia?

Veți dobândi cunoștințe de materiale de construcții, tehnologie de construcție și de patologie; aspecte legale și de reglementare de specialitate; proiectarea structurilor simple; precum și pregătirea schemelor de reabilitare a clădirilor. Cursul se concentrează pe competențele de bază ale controlorului construirea și exploatarea constructor profesionale la nivel local, regional și național. Acesta ia în considerare agenda de sustenabilitate în curs de dezvoltare, cu care trebuie să se angajeze profesioniștilor din construcții, din ce în ce, împreună cu cerințe multidisciplinare specifice pentru construirea de topografie. În timp ce centrată în jurul cerințelor disciplinei necesare pentru construirea din Marea Britanie topografie profesionale, cursul conține, de asemenea, perspective europene și globale corespunzătoare cerințelor internaționale de consultanță.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

V-ați completat un PgDip în management în ultimii cinci ani? Dacă este așa, acest curs vă permite să-l transforme într-un Master, care va arăta angajatorul dumneavoastră ... [+]

Alege-Kingston Managementul Master de top-up

V-ați completat un PgDip în management în ultimii cinci ani? Dacă este așa, acest curs vă permite să-l transforme într-un Master, care va arăta angajatorul dumneavoastră sunteți pregătit pentru promovare.

Rapid, flexibil curs de un modul proiectat pentru manageri cu experiență în orice sector. Croitor disertație dumneavoastră pentru a se potrivi interesele dumneavoastră de cercetare sau de o anumită problemă de afaceri angajatorul se confruntă - și se aplică la locul de muncă imediat. seminarii de week-end înseamnă că puteți studia potrivi în jurul altor angajamente. suport de studiu on-line vă oferă acces la o multitudine de materiale de curs și vă ține legătura cu tutorii și alți studenți. Kingston Business School este una din doar câteva dintre cele 120 de scoli de afaceri din Marea Britanie care urmează să fie atribuit un rating "excelent" pentru calitatea sa de predare de către Consiliul finanțarea învățământului superior. Participe la cursuri pe o frunze, campusul deal liniștit. Tîrgul Kingston upon Thames a fost evaluat cel mai fericit Borough din Londra si are cea mai scăzută rată a criminalității din Londra, precum și legăturile de transport rapid spre centrul orașului. Kingston Business School a aderat la un grup de elită a instituțiilor globale care urmează să fie acordat acreditarea internațională de prestigiu de AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business). O caracteristica de excelență în domeniul educației de afaceri, acreditarea a fost câștigat de doar 5 la suta din scoli de afaceri din lume. Evaluare ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs acreditat industrie are ca scop ingineri în construcții civile și / sau structurale care aspiră să devină manageri seniori de durabilitate atât consultanță org ... [+]

Alege-Structural Design & Construction Management al Kingston cu dezvoltare durabilă Master

Acest curs acreditat industrie are ca scop ingineri în construcții civile și / sau structurale care aspiră să devină manageri seniori de durabilitate atât consultanță organizațiilor de inginerie și de contractare. Ea echilibrează cu succes ingineria structurală durabilă cu avansate de management de construcție, și este condus de un membru al Institutului de Inginerie Civilă și Institutul de inginerie structurale. Cu durabilitate fiind o problemă cheie pentru secolul 21, acest curs oferă cunoștințe de specialitate și abilități care vor spori potențialul de inserție profesională.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs își propune să ofere cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta, modelul și funcționează în mod eficient rețelele bazate pe IP digitale sigure și d ... [+]

Alege în rețea Kingston și comunicații de date MSC

Acest curs își propune să ofere cunoștințele și abilitățile necesare pentru a proiecta, modelul și funcționează în mod eficient rețelele bazate pe IP digitale sigure și de încredere. Acesta vă va oferi posibilitatea de a obține o înțelegere corectă a suitei de protocoale de internet care formează nucleul pentru rețelele de date curente. Fuziunea lumii pe internet și multimedia este, de asemenea, abordată, precum și de comunicații fără fir. Puteți combina acest curs cu studii de management.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de BCS, Chartered Institute pentru IT. Vei avea posibilitatea de a studia pentru certificarea industriei, inclusiv CISCO, ca dotare opțională pentru programul de masterat. Vei avea posibilitatea de a lucra într-unul dintre state-of-the-art laboratoarele noastre de cercetare, numit WMN (wireless multimedia și rețele). WMN este implicat in colaborari de cercetare ale UE și Marea Britanie și oferă oportunități pentru cercetare și pe termen scurt de burse avansate de cercetare cu privire la finalizarea gradul dumneavoastră MSC. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs este ideal dacă doriți să urmeze o carieră în care aplicarea metodelor econometrice joacă un rol major - cum ar fi cercetarea de piață, planificarea bazată pe ... [+]

Alege Kingston Applied Econometrie Master

Acest curs este ideal dacă doriți să urmeze o carieră în care aplicarea metodelor econometrice joacă un rol major - cum ar fi cercetarea de piață, planificarea bazată pe dovezi și consiliere politică, sau modelare financiară și prognoză - sau dacă doriți să introduceți un program de doctorat. Acesta se concentrează asupra potențialului de aplicare a unei game largi de tehnici econometrice și comunicarea eficientă a rezultatelor empirice, mai degrabă decât teoria statistică pe care metodele econometrice depind.

Afla mai multe despre acest curs:

Caracteristici cheie

Ateliere de lucru vă va permite să pună tehnici pe care le-au învățat în practică. Puteți folosi circumstanțele profesionale ca material de cercetare pentru disertație dumneavoastră în colaborare cu angajatorul, sau puteți utiliza disertație pentru a demonstra dezvoltarea ta profesionala pentru viitorii angajatori. Modulele predate ca scop să vă pregătiți pentru piața locurilor de muncă. Alături de studiile tale academice, vei dobândi abilități în rezolvarea problemelor și organizare; colaționare de date, analiză și sinteză; comunicare (orală, scrisă și electronică); de gestionare a timpului; tehnica de calcul; și cooperarea și munca în echipă. Vei avea posibilitatea de a participa la o serie de ateliere de lucru, conferințe și prezentări de vorbitori invitați. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Schimbările climatice reprezintă o provocare majoră pentru secolul 21, care necesită o sursă alternativă de energie mai curată din surse regenerabile de energie. Acest cu ... [+]

Important: dacă sunteți un student international care necesita viza de student Tier 4 pentru a studia în Marea Britanie , veți avea nevoie , de asemenea , un certificat ATAS pentru acest curs.

Alege Energie din surse regenerabile Master Kingston

Schimbările climatice reprezintă o provocare majoră pentru secolul 21, care necesită o sursă alternativă de energie mai curată din surse regenerabile de energie. Acest curs este conceput cu un accent de inginerie care se ocupă cu aplicații, combinat cu elementul de afaceri; se aplică indiferent dacă lucrați pentru o organizație mare sau o mică întreprindere la dimensiune medie.

Master se va întâlni, în parte, exemplificand cerințele de referință academice de înregistrare ca Chartered Engineer. absolvenți acreditate Master, care au, de asemenea, un BEng (Hons) acreditat pentru CEng, va fi în măsură să demonstreze că au satisfăcut baza de învățământ pentru înregistrarea CEng.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Enterprise Management Information Master Internaționale este oferit ca un parteneriat între Universitatea Kingston și Neu-Ulm University si conduce la un grad dublu de la ... [+]

Vă rugăm să rețineți: acest program este oferit doar pentru casa studenților / UE.

Alege International Enterprise Management Information Master Kingston

Enterprise Management Information Master Internaționale este oferit ca un parteneriat între Universitatea Kingston și Neu-Ulm University si conduce la un grad dublu de la ambele universități. Programul este conceput pentru a dezvolta noi cunoștințe și abilități care sunt deosebit de importante pentru a proiecta și implementa strategii de sisteme informatice în cadrul organizațiilor internaționale.

Vei avea posibilitatea de a-și spori dezvoltarea personală și profesională prin studierea în ambele țări, împreună cu colegii dumneavoastră din cealaltă universitate și prin efectuarea unui stagiu internațional în țară "altele" (studenții germani vor completa stagiul in Marea Britanie, în timp ce elevii din Marea Britanie vor completa a lor în Germania), într-o organizație de afaceri internaționale.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs vă permite să devină un profesionist în domeniul de specialitate al conservării monumentelor istorice. Londra este bogat în colecția sa de clădiri istorice, ia ... [+]

Alege-Kingston Historic Building Conservation Master

Acest curs vă permite să devină un profesionist în domeniul de specialitate al conservării monumentelor istorice. Londra este bogat în colecția sa de clădiri istorice, iar echipa desigur pune un mare accent pe utilizarea acestora pentru a ilustra și de a informa elemente ale cursului. În lucrări particulare, din trecut și în curs de desfășurare la Palate Regale, împreună cu mai multe organizații de patrimoniu național și local și practicieni, sunt utilizate ca bază pentru un proiect.

Caracteristici cheie

Cursul este pe deplin acreditat de către Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS), iar pe absolvenții finalizarea cu succes vor fi în măsură să se înregistreze pentru programul de evaluare finală RICS. Cursul este, de asemenea, recunoscut de către Institutul de Conservare Historic Building (IHBC). Echipa desigur lucrează îndeaproape cu o varietate de diferite organizații, inclusiv Palate Regale, construirea de trusturi de conservare, Anglia istorice, practicieni specialiști, meșteșugari și contractori. Cursul este conștient interdisciplinar și internațional. studenții actuali și foști includ arheologi, arhitecți, tehnologi arhitecturale, topografi, experti artizani, ingineri și manageri de proiect și de construcție. Cursul oferă oportunități de a lucra alături de alte postuniversitari din cadrul Facultății și a universității mai largă, inclusiv a celor care studiaza arhitectura, arhitectura peisagistica si construirea topografie. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Cursul nostru Managementul Resurselor Umane Internațional MSC vă oferă o perspectivă adânc în strategii și tehnici de companiile multinationale folosesc pentru a rezolva ... [+]

Alege International Managementul Resurselor Umane MSC Kingston

Cursul nostru Managementul Resurselor Umane Internațional MSC vă oferă o perspectivă adânc în strategii și tehnici de companiile multinationale folosesc pentru a rezolva problemele MRU atunci când angajații lor lucreze în mai multe țări și vă lasă cu o calificare academică respectată. Cursul a fost conceput pentru a satisface nevoile angajatorilor și vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în roluri de resurse umane, formarea executivă și roluri de dezvoltare.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD) și Institutul de Management Chartered (CMI). Prin urmare, studenții care finalizează cu succes programul va primi atât CIPD și calificările profesionale CMI, în plus față de calificare universitară. Vei deveni automat membru al CMI la începutul programului și sunt de așteptat să se alăture în calitate de membru de student CIPD. Kingston Business School are o experiență de 30 de ani de funcționare programelor de resurse umane. Programul nostru de International HRM Master este clasat pe locul al optulea în Marea Britanie și a fost considerat unul dintre cele mai bune programe de masterat MRU în Europa de Vest, în 2015, de către Masters Eduniversal Clasament (care acoperă 1.000 de școli de afaceri din 153 de țări din lume). Alumni notabile. oportunități excelente de rețele. De la cercetare la practica serii de seminar (co-prezentat de un cadru didactic de resurse umane si practician HR), organizată în comun cu CIPD și livrate de către lider de manageri... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă ... [+]

Vă rugăm să rețineți: următoarele căi sunt de asemenea disponibile:

Managementul internațional de afaceri cu Marketing MSC Management Internațional Afaceri cu Antreprenoriat MSC Alege International Business Management Master Kingston

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă o gamă largă de subiecte pe care le dota cu abilitățile practice care aveți nevoie pentru a excela în management sau de consultanță. Acesta vă oferă posibilitatea de a obține expertiza în disciplinele individuale de afaceri, fără a limita opțiunile de angajare.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă ... [+]

Vă rugăm să rețineți: următoarele căi sunt de asemenea disponibile:

Management Internațional Afaceri cu Antreprenoriat MSC Management Internațional Afaceri cu Project Management MSC Alege International Business Management Master Kingston

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă o gamă largă de subiecte pe care le dota cu abilitățile practice care aveți nevoie pentru a excela în management sau de consultanță. Acesta vă oferă posibilitatea de a obține expertiza în disciplinele individuale de afaceri, fără a limita opțiunile de angajare.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă ... [+]

Vă rugăm să rețineți: următoarele căi sunt de asemenea disponibile:

Managementul internațional de afaceri cu Marketing MSC Management Internațional Afaceri cu Project Management MSC Alege International Business Management Master Kingston

Tânjești a face un rol de gestionare, dar au o primă diplomă într-un alt subiect? Acesta este cursul nostru cel mai popular postuniversitare, oferind module care acoperă o gamă largă de subiecte pe care le dota cu abilitățile practice care aveți nevoie pentru a excela în management sau de consultanță. Acesta vă oferă posibilitatea de a obține expertiza în disciplinele individuale de afaceri, fără a limita opțiunile de angajare.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Marketing nostru și Brand Management Master, acreditat de CIM, are un accent unic pe branding dintr-o perspectivă de afaceri. Creat pentru a umple o lacună competențe în ... [+]

Alege Marketing Kingston și Brand Management MSC

Lucruri interesante despre despre Marketing & Brand Management Master mult din directorul de studii, Patricia Harris si expert de branding Dr. Francesca Dall'Olmo Riley:

Marketing nostru și Brand Management Master, acreditat de CIM, are un accent unic pe branding dintr-o perspectivă de afaceri. Creat pentru a umple o lacună competențe în piața locurilor de muncă absolvent și proiectat cu intrare de la practicieni de conducere branding. Absolvenții de la acest curs de a înțelege valoarea de afaceri reală a mărcilor și să aibă abilități practice esențiale necesare pentru a dezvolta și de a le gestiona profesional.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs se concentrează pe cele mai noi tehnologii în aplicații moderne CAD / CAM / CAE / PLM pentru a permite studenților să dobândească cunoștințe și înțelegere rapi ... [+]

Alege-Kingston Advanced Product Design Engineering Master

Acest curs se concentrează pe cele mai noi tehnologii în aplicații moderne CAD / CAM / CAE / PLM pentru a permite studenților să dobândească cunoștințe și înțelegere rapide de proiectare și de fabricare a unui nou produs dintr-un singur terminal de calculator, fără a fi nevoie de prototip și de testare cicluri mai lungi. Punerea în aplicare a acestei tehnologii este esențială în piața globală de astăzi, în cazul în care supraviețuirea se bazează pe a fi în primul rând pe piață.

Master se va întâlni, în parte, exemplificand cerințele de referință academice de înregistrare ca Chartered Engineer. absolvenți acreditate Master, care au, de asemenea, un BEng (Hons) acreditat pentru CEng, va fi în măsură să demonstreze că au satisfăcut baza de învățământ pentru înregistrarea CEng.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs explorează evoluțiile recente în teoriile științei de luare a deciziilor comportamentale. Acesta vă va permite să examineze critic teoriile de judecată și de l ... [+]

Decizia alege Comportamentale Kingston Science Master

Acest curs explorează evoluțiile recente în teoriile științei de luare a deciziilor comportamentale. Acesta vă va permite să examineze critic teoriile de judecată și de luare a deciziilor motivate de cercetare în memorie, percepție, clasificare, raționament, psihologia socială, economie, științe politice și de management. Modulele de carieră-concentrat sunt concepute pentru a construi pe abilitățile dumneavoastră la locul de muncă și de a dezvolta noi competențe.

Acest curs vă va permite să dezvolte abilitățile de a evalua rezultatele cercetărilor și să se raporteze aceste constatari la aplicații practice și soluții. Aceasta facilitează și încurajează interacțiunea dintre teorie, politica și practică în ceea ce privește hotărârile și alegerile oamenilor în politică, afaceri, retail, sanatate, timp liber și sport. Veti beneficia de prelegeri publice periodice organizate de Grupul pentru decizii, gândire și de risc și livrate de către cercetători recunoscuți pe plan internațional în domeniile de luare a deciziilor, de gândire și de risc. În plus, puteți participa la seminarii saptamanale de cercetare departamentale, în cazul în care oamenii de știință internaționali și membri ai personalului prezenta rezultatele cercetarilor recente. ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs, acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE), oferă o oportunitate excelentă de a îmbunătăți portofoliul tehnic curentă cu un spectru de operațiuni d ... [+]

Alege Kingston Engineering Projects & Systems Management MSC

Acest curs, acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE), oferă o oportunitate excelentă de a îmbunătăți portofoliul tehnic curentă cu un spectru de operațiuni de inginerie și abilități de management de proiect. Ca rezultat, va spori perspectivele de angajare și de capacitatea de a aplica pentru roluri de conducere de inginerie.

Master se va întâlni, în parte, exemplificand cerințele de referință academice de înregistrare ca Chartered Engineer. absolvenți acreditate Master, care au, de asemenea, un BEng (Hons) acreditat pentru CEng, va fi în măsură să demonstreze că au satisfăcut baza de învățământ pentru înregistrarea CEng.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Acest curs se uită la cercetare în psihologia copilului, concentrându-se pe studiul avansat al dezvoltării psihologice la copii și implicațiile teoriei psihologice și de ... [+]

Alege Kingston Child Psihologie Master

Acest curs se uită la cercetare în psihologia copilului, concentrându-se pe studiul avansat al dezvoltării psihologice la copii și implicațiile teoriei psihologice și de cercetare pentru politici și practici. Este ideal dacă dacă doriți să înceapă sau să promoveze o carieră de lucru cu copiii în domenii cum ar fi predarea și asistență socială; ea oferă, de asemenea, o bază excelentă pentru a urma o carieră de cercetare în copil / psihologia dezvoltării.

Afla mai multe despre acest curs:

Dedicată profesioniștilor de îngrijire a copiilor, inclusiv profesori, asistente medicale pediatrie și asistenți sociali, acest curs se va dezvolta cunoștințele lor de psihologia copilului și de a spori activitatea lor profesională. Domeniile de expertiză includ: aspecte psihosociale legate de viață cu mutilare facială și insuficiență în copilărie și adolescență; Expertiza copiilor în descrierea și reamintind fețele; citire de dezvoltare la copii nevăzători; conștientizare fonologică și cunoștințe în scrisoarea de dezvoltare de citire; hărțuirea; dezvoltarea biologica la copii cu risc (foarte inainte de termen); Probleme de reglementare pentru copii (plâns, hrănire, somn) si ADHD; autism, fata de prelucrare si "Teoria Mind"; tulburări de anxietate; învățarea și rolul cognițiilor în temeri și anxietate; dezvoltarea limbajului în dezvoltarea tipic și tulburări de dezvoltare; copiilor cognitive pre-verbale, dezvoltarea socială și emoțională; și dezvoltarea abilităților numerice. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

Sisteme informatice, atunci când sunt utilizate în mod eficient, poate da o afacere sau organizație avantaj competitiv. Ele pot transforma, de asemenea, întreprinderi, or ... [+]

Alege-Kingston Information Systems Master

Sisteme informatice, atunci când sunt utilizate în mod eficient, poate da o afacere sau organizație avantaj competitiv. Ele pot transforma, de asemenea, întreprinderi, organizații și restructurarea eficientizarea proceselor de afaceri. Acest curs își propune să abordeze lipsa de oameni care pot funcționa la interfața de afaceri și IT, și oferă posibilitatea de a studia un spectru de subiecte de afaceri și tehnice relevante.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de BCS, Chartered Institute pentru IT. Programul de creștere a carierei este conceput pentru a construi pe experiența anterioară și de educație și vă permit să adaptați procesul de învățare pentru a se potrivi dezvoltarea carierei individuale, fundal industrie și cerințele organizației dumneavoastră. Un consiliu consultativ industrial consultanță cu privire la toate aspectele curriculum-ului pentru a se asigura că sunt introduse noi concepte și că cursul continuă să satisfacă nevoile de afaceri și industrie. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

În platforma de astăzi incert concurenței la nivel mondial și economie, de fabricație și inginerie sunt două dintre cele mai importante pentru o Pinnacles creștere durabi ... [+]

Kingston alege industriale avansate și Manufacturing Systems Master

În platforma de astăzi incert concurenței la nivel mondial și economie, de fabricație și inginerie sunt două dintre cele mai importante pentru o Pinnacles creștere durabilă a oricărei țări. Multe companii de inginerie necesită absolvenți care pot demonstra nu numai tehnologic, dar, de asemenea, seturi de competențe manageriale și antreprenoriale. Vei fi învățați cum să selecteze procese de fabricație avansate și a materialelor pentru realizarea de noi produse, precum și modul în care să transforme ideile inovatoare în produse reale rapid, în timp util și în limitele resurselor disponibile, sporind șansele de angajare dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Kingston University London

În lumea noastră modernă, suntem înconjurați de sisteme și dispozitive care au program de calculator nevăzut și hardware, cum ar fi televizoare digitale, playere MP3, sma ... [+]

Alege Embedded Systems Kingston Master

În lumea noastră modernă, suntem înconjurați de sisteme și dispozitive care au program de calculator nevăzut și hardware, cum ar fi televizoare digitale, playere MP3, smartphone-uri si semafoare. Este nevoie de un tip special de persoană (de obicei, care lucrează într-o echipă multidisciplinară) de a concepe, proiectarea și punerea în aplicare și să implementeze aceste sisteme așa-numitele embedded. Acest curs este conceput pentru a vă seta înainte în piața locurilor de muncă vibrante pentru produse electronice de larg consum, echipamente industriale și industria de automobile.

Caracteristici cheie

Acest curs este acreditat de BCS, Chartered Institute pentru IT. predare practice bazate pe vă va oferi posibilitatea de a pune mâinile pe industrie și / sau de cercetare standard, software / hardware, cum ar fi LabView, Rio Compact, Microchip dsPIC DSC / MPLAB, Matlab. Cursul este predat de către cadre didactice cu experiență în informatică, inginerie electrică, mecanică și auto și de lectori care vizitează industriale cu sediul în industrie. Vei avea posibilitatea de a lucra la disertație proiect într-unul dintre contactele noastre industriale sau alături de echipele noastre de cercetare cu expertiză recunoscută pe plan internațional în procesarea digitală a imaginii, viziune de calculator, robotică, sisteme de control, industria aerospațială, telematica medicale, rețele fără fir și comunicații multimedia. Ce vei studia? ... [-]
Regatul Unit Kingston upon Thames
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză