University of Kent, Medway School of Pharmacy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Medway Facultatea de Farmacie este o colaborare unica dintre Universitatea din Greenwich și la Universitatea din Kent. De la deschiderea din 2004 am devenit recunoscut ca o școală stabilită de farmacie, de către autoritatea de reglementare farmaceutice Consiliul General (GPhC). Suntem încântați că am atins obiectivul nostru inițial de a avea Maestru nostru de Farmacie (MPharm) absolvenți care lucrează ca farmacist in diverse cariere atât la nivel local și național. Școala este situată în centrul de noi de dezvoltare campus multi-universitar la Chatham Maritime din Medway, Kent. Acest splendid campus Redbrick Edwardian și iederă-clad - datând din 1903 - a beneficiat de peste 20 de milioane de lire sterline de investiții de capital din 1996. Noi laboratoare extinse și facilități de cercetare s-au deschis și campusul a devenit un important centru de învățământ superior.

O Medway Facultatea de Farmacie Misiunea este "de a produce, prin predare și cercetare livrate într-un mediu de susținere și îngrijire inovatoare, absolvenți de înaltă calitate profesională angajamentul de a învățării pe tot parcursul vieții". Îngrijire Student și sprijin este, prin urmare, o parte esențială a culturii noastre School si oferim tutori personale pentru a menține un contact regulat și oferă ajutor confidențial, fie cu probleme academice sau personale. Prin urmare, suntem extrem de multumiti si mandri ca studenții noștri au votat la Școala cea mai bună instituție din țară pentru satisfacția generală a programului (Studiul National Student 2009), și am marcat în mod constant foarte mult, în acest studiu.

Am conceput un program inovator MPharm-pacient concentrat și cred că viitorul farmacie constă în satisfacerea nevoilor pacientilor prin care lucreaza in parteneriat cu pacientii, a altor profesionisti din domeniul sanatatii, NHS si industrie. Farmacistii sunt singurele profesionistilor din domeniul sanatatii, cu o cunoaștere unic de medicamente de la fabricarea la utilizarea lor la pacientii, și farmacie oferă o gamă largă de opțiuni de carieră. Programul nostru MPharm oferă deja o cantitate semnificativă de stagii de practică pentru a spori clinice de învățare, competențele și abilitățile de angajare a absolvenților noștri. Rolul în schimbare pentru farmaciștii și alte cadre medicale continuă pentru a permite Scoala de a dezvolta, de asemenea, și reîmprospăta un portofoliu de cursuri postuniversitare, inclusiv un certificat postuniversitare multidisciplinare în Independent și prescriere suplimentar și un program de Master în Management Medicamente. Ca o școală dinamică, avem un angajament față de furnizarea de învățare pe tot parcursul vieții și Dezvoltare Profesională Continuă (CPD), așa cum este exemplificat de abilitățile noastre pentru Murs curs, care a atras acum multe mii de farmacisti practicieni.

Cercetarea este esențială pentru succesul de la Scoala și are loc alături de predare sub îndrumarea directorului nostru de cercetare. Școala a făcut o investiție semnificativă în instalații și echipamente și continuă să evolueze o abordare de colaborare și interdisciplinare puternic de cercetare. Am avut deja granturi de cercetare de succes din consiliile de cercetare, cum ar fi MRC și BBSRC, precum și de la organizațiile de caritate și colaboratori industriale, cum ar fi Pfizer. Avem în prezent un grup doctorand vibrant, cu peste treizeci de candidați cercetarea în prezent cu diferiți membri ai personalului de pe trei domenii noastre de științe biologice; livrare chimie și droguri; și practica clinică și profesională.

Școala are o echipa experimentata si dedicata de personal cuprinde academic oameni de stiinta, farmacisti si practicieni de profesori detașați de la NHS, împreună cu personalul administrativ și tehnic.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BScs » Vedea MSc » Vedea Certificates » Vedea Masterat »