University of Kent - Centre for Music and Audio Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul de muzică și tehnică audio din cadrul Universității din Kent (CMAT) găzduiește trei programe universitare de licență în domeniul muzicii. Aceste cursuri de vârf au fost create pentru a satisface nevoile studenților actuali și așteptările industriei muzicale și pentru a reflecta cultura de cercetare a Universității. Studiind la CMAT vă va oferi cunoștințele, aptitudinile și încrederea pentru a vă lansa cariera în industria muzicală.

CMAT se bazează pe un mediu inspirational pe malul apei din Dockyardul istoric Chatham. Cu clădiri istorice atmosferice, este în cerere, ca un set de filme, în filme de muzică, documentare, drame TV și filme blockbuster.

Printre facilitățile noastre de muzică standard se numără spații specializate pentru repetiții de performanță, săli de practică și studiouri de muzică instalate cu tehnologie de ultimă oră. Studioul nostru reprezentativ are o nouă consola de înregistrare și mixare Neve Genesys Black G48, iar Teatrul de muzică și audio Sound Sound este unul dintre cele mai bune din Marea Britanie.

Toți membrii personalului nostru aduc cu ei o gamă largă de experiențe, de la personalul nostru academic la tehnicienii cu înaltă calificare și profesioniștii practicieni. Împreună, ei vă vor sprijini, dezvolta, provoca și inspira pe parcursul studiilor.

Programele noastre inovatoare de licență combină studiul academic, instruirea tehnică, rezultatele creative și o varietate de oportunități profesionale. Ca o parte însemnată a câștigului cunoștințelor din industrie și a capacității de angajare, studenții noștri se bucură, de asemenea, de o mare varietate de conferințe și ateliere de lucru de la experți de vârf din industria muzicală.

Oferim studenților o șansă de a face un an în industrie pe o plasare profesională profesională sau să studieze un an în străinătate. Destinațiile de plasare pot fi luate cu o serie de angajatori în industria muzicală, precum și organizații de caritate și artă. Avem parteneriate cu universități din întreaga lume, oferindu-vă șansa de a vă ridica la provocarea de a trăi într-o altă țară și de a vă absorbi într-o altă cultură.

Oportunități de carieră pentru absolvenții noștri includ înregistrarea și producția de muzică, dezvoltarea software-ului audio, sunetul pentru film, performanța muzicală, managementul muzicii, compoziția și scrierea de cântece, cercetarea și mediul academic. Printre posibilitățile suplimentare se numără munca pentru jocuri video, internetul și sunetul live pentru teatre și festivaluri.

Locații

Chatham

Old Surgery (University of Kent at Medway)

Address
CEWL, University of Kent
Chipperfield Building
Parkwood Road
Canterbury

CT2 7NZ Chatham, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră