University of Kent, Kent Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kent Law School este una dintre școlile de drept din Marea Britanie; ne aflăm pe locul 13 în Ghidul Universității Guardian din 2019 pentru lege, al 11-lea în The Times Good University Guide 2019 și al 18-lea în The Complete University Guide 2019.

Școala de Drept are, de asemenea, o reputație excelentă la nivel internațional; ne aflăm pe locul 50 în Clasamentul Mondial al Universității Times Higher Education (THE) pentru legea 2018 și sunt enumerați printre primele 100 de școli de drept din lume în Clasamentul Global al Subiectelor Academice 2018 din Shanghai Ranking. De asemenea, suntem printre primele 150 de lege școli din lume în QS World Rankings University by Subject 2018.

Oferim o gamă largă de programe predate de masterat în drept (LLM) și de studii, toate fiind predate cu un accent internațional și contemporan într-un mediu favorabil și intelectual stimulator. Predarea și cercetarea se bazează pe o abordare critică și social-legală, care privește legea în contextul social, politic și economic mai larg în care operează. Școala găzduiește o serie de centre de cercetare active, cu cadre didactice implicate activ într-o gamă largă de proiecte de cercetare.

Kent LLM la Canterbury

Nava noastră pilotă a predat programul de masterat în drept, Kent LLM, este oferit la frumosul parc Kent din Canterbury, 300 de acri. Campusul are vedere la orașul istoric din Catedrala din Canterbury, situat aproape de Europa continentală și cu Londra, la doar o oră de tren.

Kent LLM vă oferă certitudinea de a obține un LLM într - o zonă de specialitate de drept, precum și libertatea de a părăsi alegerea dvs. de LLM deschis până după sosirea, determinarea dvs. Pathway prin intermediul modulelor pe care le alegeți.

Vă puteți adapta studiile la nevoile și interesele dvs. speciale pentru a obține un LLM într-o singură Pathway , în două Pathways comun sau prin alegerea unei game largi de module în diferite domenii de drept, pentru a obține un LLM general sau Diploma / Certificat în drept.

Programele noastre sunt deschise absolvenților unei discipline relevante (o diplomă de licență nu este o cerință) și va fi de interes deosebit pentru studenții și / sau profesioniștii interesați în dezvoltarea competențelor lor juridice. Aplicațiile sunt binevenite din întreaga lume. Toate programele noastre au atât o dată de începere a lunii septembrie cât și o dată de începere a lunii ianuarie.

Programele sunt predate printr-o combinație de cursuri de evaluare și de disertație, cu cele mai multe disponibile atât pe bază de normă întreagă și part-time. Studenții cu normă întreagă finalizează LLM într-un an universitar, iar studenții cu fracțiune de normă o completează în ultimii doi ani.

Specialist a predat programe de LLM la Bruxelles

Oferim două programe de LLM specializate la Școala de Studii Internaționale din cadrul Universității din Kent, toate beneficiind de statutul său de centru de studii internaționale în inima politică a Europei.

Burse și finanțare

Universitatea are un fond generos de burse postuniversitare, în valoare de peste 9 milioane de lire sterline, disponibil studenților care studiază și studiază la Kent. Există, de asemenea, burse special pentru studenții de la Facultatea de Drept, incluzând o bursă de predare în străinătate și o învățământ la domiciliu / burse UE. Școala de Kent Law din Kent Law a înființat, de asemenea, un fond major pentru a sprijini studenții care au studiat sau au studiat în Kenya, Nigeria sau Thailanda și care desfășoară o diplomă de master în drept la campusul Canterbury al Universității din Kent.

Angajabilitate

Capacitatea de angajare este un obiectiv cheie în întreaga universitate și la Kent Law School aveți sprijinul unui responsabil dedicat angajării și carierei împreună cu o gamă largă de oportunități de plasare a forței de muncă, evenimente de angajare și discuții în carieră. Ne pregătim studenții pentru o carieră de succes și plină de satisfacții și reputația noastră excelentă pe plan internațional înseamnă că studenții noștri continuă să practice în numeroase țări din întreaga lume - absolvenții noștri au continuat cariera în finanțe, comerț internațional, guvern și drept sau s-au alăturat sau au început un ONG sau caritate.

Social media

Urmăriți lista de redare a videoclipurilor Kent LLM pe canalul YouTube pentru a afla mai multe. De asemenea, ne puteți urmări pe Twitter, Facebook și Instagram și pe blogul nostru scris de studenții Kent LLM - Mastering Law.

a lua legatura

 • Kent Law School Postuniversitare Office
  Eliot College
  Universitatea din Kent
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Telefon: 44 (0) 1227 824595
  Fax: 44 (0) 1227 827442

Locații

Canterbury

Eliot College

Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1227 764000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: