University of Kent, Kent Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kent Facultatea de Drept de la Universitatea din Kent este Marea Britanie lider de școală de drept critică

În plus față de învățare detaliile legii, elevii de la Kent sunt învățați să se gândească la istorie, dezvoltare și relația cu societatea mai largă. Această abordare permite elevilor să înțeleagă pe deplin legea, și îmbunătățește ceea ce este deja un subiect minunat de interesant și profund interesant. Abordarea noastră critică face nu doar studiul de lege mai interesant, îi ajută să dezvolte competențele și abilitățile necesare pentru practica juridică cruciale.

World Class de cercetare ... predare Inspiring

Kent este evaluat 8 în Marea Britanie pentru intensitatea cercetării în cel mai recent Cadru de Cercetare de Excelenta (REF) 2014. Toți membrii personalului academic preda la nivel de licență, cu toți elevii (universitare și postuniversitare), predate de către cercetători academice de conducere. Studenții de la Kent sunt predate în cursuri și seminarii în grupuri mici, cu profesorii prietenos si abordabil angajarea și încurajarea elevilor. Suntem ferm angajat la predare restante, și inspira elevii noștri să exceleze academic și profesional.

Kent Legea Clinica

Premiul nostru multiplu câștigător Legea Clinic - deținătorul actual al premiului Procurorului General pentru munca pro bono și beneficiar Reginei Premiul Anniversary - permite elevilor să analizeze critic și să înțeleagă legea prin reprezentarea clientilor reali, sub supravegherea a avocaților calificați. Participarea la Clinica este voluntară, dar deschis tuturor studenților, cu oportunități de a lucra ca parte a echipei de integrat Apel penală și de imigrație și azil Echipa de Apel, de asemenea, disponibile. Legea Clinica ofera studentilor o ocazie cu adevarat unica de a invata prin practica.

De angajare și Student Activities

Am pregăti studenții pentru cariere de succes și plină de satisfacții. În plus față de implicarea în Clinica, Facultatea de Drept oferă un program de Mooting activ, cu elevii care participă la Moots locale, naționale și internaționale. Noi dețin în mod regulat cariere discuții date de avocați (dintre care mulți sunt absolvenți Kent), țineți prelegeri oferite de unele dintre cele mai importante figuri juridice ale timpului nostru, și de a lucra cu societatea noastră drept studenților de a oferi studenților oportunități de a se întâlni și vorbi cu proeminent membri ai profesiei juridice. Kent absolvenți cerere printre cele mai mari salarii de pornire în Marea Britanie, și excelent reputația noastră internațională înseamnă că elevii noștri continua să practice în numeroase țări din întreaga lume.

Perspective internaționale ... Oportunități globale

Studiind la Kent este o experienta cu adevarat internationala. Personalul și studenții de la Kent provin din întreaga lume, cu peste 75 de naționalități reprezentate în cadrul Facultății de Drept. Curriculum-ul nostru comparativ este printre cele mai internațional din Marea Britanie, iar diplomele de drept de calificare oferă posibilitatea de a petrece un an studiind în China, Japonia, Hong Kong, Canada, sau în mare parte din Europa. Multe dintre programele noastre LLM au un accent internațional, iar noi oferim două programe LLM predate la centrul Universității din Bruxelles, cu elevii capabili să studieze la ambele Bruxelles și Canterbury.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea LLB » Vedea LLM » Vedea Programe de Licență »

Videoclipuri

International Students at Kent: Chaka from Kenya talks about studying Law LLB

What's it like to study law at Kent Law School?

Enhance your legal education at Kent Law School

Studying law from a critical perspective at Kent Law School

University of Kent tour for law students

Mubarak talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Theodora talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Sylvanus talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)