University of Kent, Centre for American Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să ne alegeți pe noi? Am întrebat studenții noștri de ce le-ar recomanda alegerea Studii Americane la Kent. Aici sunt de top cinci motive:

Varietatea de module pentru a alege de la, variind de la literatură, istorie, politică, film, etc, iar seminariile sunt relativ mici în număr Faptul că acesta este un program variat vă oferă o șansă de a întâlni multe diferite Studii Americane Lectori / personal, care sunt foarte utile, abordabil și grija pentru interesele noastre cele mai bune ... ... Și înveți să scrie eseuri în stiluri diferite, fie că este vorba de Istorie, Literatură și politică. Este minunat, de asemenea, pentru a avea posibilitatea de a alege de cai de programe, inclusiv Istorie, literatura de specialitate sau cai din America Latină. Și, desigur, alegerea unui an sau semestru în străinătate, cu o mare varietate de destinații este o atracție perene. Acest lucru este, de asemenea, destul de un mic centru, care permite lectori / elevilor să se cunoască unul pe altul.

Conduse de cercetare, de predare de calitate

Multe dintre cadrele didactice din Centrul de Studii Americane au trăit în SUA și / sau predat in universitati americane; fiecare dintre noi a efectua excursii de cercetare regulate pentru SUA, Canada, și America Latină. Avem o reputatie internationala pentru cercetare, și a primit de cercetare rating de evaluare de două în țară pentru Istorie și 18 în țară pentru limba engleză.

Domeniile de interes special includ etnie, America de Vest, Mișcarea pentru drepturile civile din SUA, poeziei americane moderne; Literatura nativ american, și de mediu probleme / istorie. Am avut Asociatiei Britanice pentru Studii Americane conferinta in 2006, evenimente Jamestown peste 2006-7, și găzdui conferințe periodice și alte evenimente pe teme diverse, precum cultura arma, artă indigene, și poezia secolului 20.

Viața socială rodnică

În jur de 30 de studenți sunt admiși în programul de Studii Americane la Kent fiecare an. Schimbul de module de bază și participarea la o serie de întâlniri academice și sociale, elevii falsifica adesea legături foarte strânse între ele de-a lungul a gradului. Activități sociale recente organizate de Centrul de Studii Americane includ vizite de cinema (Brokeback Mountain), mese de mulțumire, un concurs de fotografie și premii eveniment (cu premii), și chiar paintball și laserquest (și da, personalul a fost "împușcat" pe ocazie).

Un nou Studii Americane societate elev a fost înființat în 2007, că ești liber să se alăture la sosirea la Kent.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea BA-uri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Studii Americane Ma

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest Master oferă o oportunitate pentru elevi de a deconstrui experienta americana la un nivel avansat și de a lucra cu oameni de știință de la o serie de discipline diferite. Bazându-se pe programul de lungă durată și de succes de licență în Studii Americane de la Universitatea din Kent, precum și o comunitate de cercetare vibrant de americaniștii de lucru în istorie, engleză, Politica, Film, și Studii hispanici, acest masterat aduce o abordare proaspătă și dinamică pentru studii postuniversitare . [+]

Acest Master oferă o oportunitate pentru elevi de a deconstrui experienta americana la un nivel avansat și de a lucra cu oameni de știință de la o serie de discipline diferite. Bazându-se pe programul de lungă durată și de succes de licență în Studii Americane de la Universitatea din Kent, precum și o comunitate de cercetare vibrant de americaniștii de lucru în istorie, engleză, Politica, Film, și Studii hispanici, acest masterat aduce o abordare proaspătă și dinamică pentru studii postuniversitare . Una dintre puținele de acest gen din Marea Britanie pentru a oferi o perspectivă transnațională, programul interoghează, provocări și se mută dincolo de Exceptionalist retorică și națiune-stat ideologia de Studii tradiționale americane să ia în considerare în SUA (și vecinii săi) într-o profundă, o provocare și mod relevant. Elevii vor dezvolta cunoștințele și abilități de cercetare de specialitate într-o serie de discipline cum sunt navigate complex istoric, cultural, problemele de mediu geo-politic, și. Un masterat în Studii Americane oferă șansa de a studia în Statele Unite într-un mod proaspăt, precum și să ia în considerare două Americi în sens mai larg. Această conștientizare sofisticat la îndemâna (și limitările) a hegemoniei Statelor Unite, precum și problemele legate de coliziune cultural, de penetrare a mass-media, regiune și identitate a oferi absolvenților noștri o pregătire intelectuală bine-potrivite pentru mai multe cariere, precum și o bază solidă pentru munca absolvent la MPhil sau nivel de doctorat. Masters noastre interdisciplinare pot fi studiate pe un plin sau o bază part-time. Elevii să ia 180... [-]