Kent Business School, University of Kent

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kent Business School de la Universitatea din Kent

Kent Business School (KBS) este o școală principală de afaceri, clasată în top 30 în Marea Britanie și este acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), care plasează KBS în cadrul instituțiilor de top la nivel global pentru grade de afaceri, cu doar 5 % din școlile de afaceri din lume obținând această acreditare. Angajarea predării, cercetarea de nivel mondial, parteneriatele profesionale și o comunitate internațională creează o atmosferă interesantă pentru a învăța, unde încurajarea inovației și provocările sunt binevenite.

burse de studiu

Universitatea din Kent are opțiuni de finanțare disponibile . Utilizați ghidul universitar pentru asistență financiară ca fundație pentru cercetarea dvs. în întreaga gamă de oportunități de finanțare.

Locație

Marea Britanie este un loc popular de studiu, iar KBS este deosebit de bine situat în sud-estul Angliei. Campusul nostru este în orașul istoric și frumos din Canterbury; bine-cunoscut ca o destinație de oraș-pauză pentru oricine care se bucură de artă, cultură, istorie, restaurante și viața de noapte. Campusul în sine este amplasat în pădure și se află la câțiva pași de centrul orașului Canterbury. În plus, Canterbury este la 56 de minute cu trenul spre Londra și 2,5 ore spre Paris. Transportul public este ușor accesibil și sigur.

Cercetare

În urma celui mai recent excelent cadru de cercetare, Kent Business School a fost clasat pe locul al 25 - lea din 101 instituții din Marea Britanie pentru o intensitate de cercetare din învățământul superior Times. În plus, 98% din cercetările noastre au fost considerate a fi de calitate internațională. Găzduim multe proiecte de cercetare finanțate extern, cu parteneri de înaltă calitate. Exemple recente și actuale includ Consiliul pentru Cercetare Economică și Socială, Banca Mondială și Comisia Europeană.

Informații pentru studenții internaționali

Studiind la Kent Business School este o experiență interesantă de viață. Am proiectat o experiență academică excelentă, precum și un mediu plăcut pentru implicarea socială și culturală. Există suport pentru studenții noștri internaționali de îndată ce se depune o cerere. De la informații practice privind vizele la competențele lingvistice și găsirea de cazare. Acest sprijin continuă atunci când devii student pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul petrecut la universitate. KBS valorifică contribuția studenților internaționali la experiența de învățare. Afacerea este globală, la fel și perspectivele noastre.

Informații pentru studenții din Marea Britanie

Învățarea pentru o afacere Maeștrii sunt acum o opțiune de dorit în Marea Britanie. Indiferent dacă este cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă, studierea afacerilor la acest nivel este un diferențiator uriaș pentru specialiștii funcționali și permite practicanților să se specializeze și să-și revigoreze gândirea strategică. Școli de afaceri Kent se desfășoară excepțional de bine pentru perspectivele de carieră * 3:

  • 19 în Marea Britanie pentru afaceri, management
  • Al 19-lea în Marea Britanie pentru contabilitate
  • 91% dintre studenții noștri postuniversitari sunt de acord că se simt mai bine pregătiți pentru viitoarea lor carieră și că cursul lor a stimulat intelectual * 4.

Alăturați-vă KBS. Asteptam sa auzim de tine.

  • * 8-a pentru perspectivele de absolvent în contabilitate
  • * 9a pentru Marketing în Ghidul universitar complet 2018
  • * 11-a pentru perspectivele de absolvent în afaceri și management în Ghidul Times Good University 2018
  • * 12-a pentru satisfacerea cursului în afaceri și management în The Guardian University Guide 2018

În plus față de programele de finanțare disponibile în cadrul acestei școli, Universitatea din Kent oferă alte diplome postuniversitare de Finanțe prin intermediul Centrului de Finanțe, o inițiativă strategică a Universității de a satisface cerințele din ce în ce mai exigente ale angajatorilor, finanțatorilor și factorilor de decizie, pentru organizațiile lor.

Locații

Canterbury

Address
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

CT2 7PE Canterbury, Anglia, Regatul Unit

Acreditări