Kent Business School, University of Kent

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kent Business School de la Universitatea din Kent

Kent Business School este o școală de top din Marea Britanie, dedicată excelenței prin furnizarea de programe de masterat de clasă mondială, inclusiv Kent MBA. Clasat pe locul 19 în Marea Britanie pentru Studii de Business * 1, oferim o educație de afaceri eminentă, cu perspective excelente de angajare și experiență studențească.

Educaţie

Kent Business School are o experiență de peste 25 de ani care oferă o educație de afaceri la o universitate de top 20 din Marea Britanie. Portofoliul nostru de programe postuniversitare demonstrează amploarea și profunzimea expertizei noastre. Cercetarea academică și legăturile cu afacerile globale informează învățătura noastră, asigurând un curriculum care este relevant și actual. Ne aflăm pe locul al 19-lea în Marea Britanie pentru Studii de Afaceri * 1 și avem un nivel ridicat pentru nivelul de predare și satisfacția elevilor. De asemenea, deținem o serie de acreditări de către organismele profesionale.

burse de studiu

Business School oferă un

Universitatea din Kent are opțiuni suplimentare de finanțare disponibile . Utilizați ghidul universitar pentru asistență financiară ca fundație pentru cercetarea dvs. în întreaga gamă de oportunități de finanțare.

Locație

Marea Britanie este un loc popular de studiu, iar KBS este deosebit de bine situat în sud-estul Angliei. Campusul nostru este în orașul istoric și frumos din Canterbury; bine-cunoscut ca o destinație de oraș-pauză pentru oricine care se bucură de artă, cultură, istorie, restaurante și viața de noapte. Campusul în sine este amplasat în pădure și se află la câțiva pași de centrul orașului Canterbury. În plus, Canterbury este la 56 de minute cu trenul spre Londra și 2,5 ore spre Paris. Transportul public este ușor accesibil și sigur.

Cercetare

67% din cercetarea noastră în afaceri și management este evaluată "excelent pe plan internațional" sau "lider mondial" * 2. Găzduim multe proiecte de cercetare finanțate extern , cu parteneri de înaltă calitate. Exemple recente și actuale includ Consiliul pentru Cercetare Economică și Socială, Banca Mondială și Comisia Europeană.

Informații pentru studenții internaționali

Studierea la Kent Business School este o experiență de viață interesantă. Am creat o experiență academică excelentă și, de asemenea, un mediu plăcut pentru implicarea socială și culturală. Există suport pentru studenții noștri internaționali de îndată ce se face o cerere. De la informații practice privind vizele la abilitățile lingvistice și găsirea de cazare. Acest sprijin continuă atunci când devii student pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul petrecut la universitate. KBS apreciază contribuția elevilor internaționali la experiența de învățare. Afacerea este globală, la fel și perspectivele noastre.

Informații pentru studenții din Marea Britanie

Studiind pentru o afacere Masterat este acum o opțiune de dorit în Marea Britanie. Indiferent dacă este cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă, studierea afacerilor la acest nivel este un diferențiator uriaș pentru specialiștii funcționali și permite practicanților de afaceri să se specializeze și să-și revigoreze gândirea strategică. Școli de afaceri Kent se desfășoară în mod excepțional pentru perspectivele de carieră * 3:

  • 19 în Marea Britanie pentru afaceri, management
  • Al 19-lea în Marea Britanie pentru contabilitate
  • 91% dintre studenții noștri postuniversitari sunt de acord că se simt mai bine pregătiți pentru viitoarea lor carieră și că cursul lor a stimulat intelectual * 4.

Alăturați-vă KBS. Asteptam sa auzim de tine.

  • * 1 Ghidul Universității Times / Sunday Times 2015
  • * 2 Cadrul de excelență în cercetare, 2014
  • * 3 Ghidul Universității Guardian 2015
  • * 4 Studiu de experiență studenților postuniversitari (PTES) 2014

În plus față de programele de finanțare disponibile în cadrul acestei școli, Universitatea din Kent oferă alte diplome postuniversitare de Finanțe, prin Centrul de Finanțe, o inițiativă strategică a Universității pentru a satisface cerințele din ce în ce mai exigente ale angajatorilor, finanțatorilor și factorilor de decizie politică, organizațiile lor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Management Master

Campus Cu normă întreagă 15 luni August 2019 Regatul Unit Canterbury

Dezvoltați-vă abilitățile de conducere în ceea ce privește luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, munca în echipă, negocierea și managementul performanței angajaților. Obțineți aptitudinile și cunoștințele esențiale pentru gestionarea domeniilor cheie ale organizațiilor, inclusiv contabilitatea, resursele umane, metodele cantitative, marketingul, strategia și operațiunile. [+]

Prezentare generală

Studiați inovația și spiritul antreprenorial și învățați cum să creați și să gestionați întreprinderile din perspectiva durabilității. Acest Master vă echipează cu instrumentele, tehnicile și conceptele necesare pentru a înțelege modul în care se desfășoară activitatea și diferitele provocări cu care se confruntă managerii dintr-o perspectivă operațională și strategică.

Kent Business School (KBS)

Cu o experiență de peste 25 de ani, care oferă o educație pentru mediul de afaceri, Kent Business School este clasată ca o top școală de afaceri din Marea Britanie, atât pentru nivelul de predare cât și pentru satisfacția studenților. Portofoliul nostru de programe de studii postuniversitare demonstrează amploarea și profunzimea de expertiza noastra. Cercetare academică și legături cu mediul de afaceri la nivel mondial informează învățătura noastră, asigurând un curriculum care este relevant și actuale. Noi dețin, de asemenea, un număr de acreditari de către organismele profesionale.... [-]


Master Finanțe (Piețe Financiare)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

MSc în finanțe oferă un fundal solid în principiile și practicile financiare și dezvoltă abilitățile necesare viitoarelor profesioniști din domeniul financiar și financiar. [+]

Obțineți un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune cu privire la aspectele cheie din domeniul finanțelor și funcția financiară a organizațiilor și operațiunilor. Master în Finanțe (piețe financiare) Pathway dezvoltă abilitățile dumneavoastră cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale relevante pentru a interacționa cu lumea reală de afaceri și organizații.

La

Programul oferă un cadru cuprinzător de cunoștințe, cunoștințe și viziune cu privire la aspectele-cheie ale finanțelor, funcția financiară a organizațiilor și operațiunile și funcțiile instituțiilor și piețelor financiare. Dezvoltați o gamă adecvată de abilități cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale relevante pentru a interacționa cu lumea reală a afacerilor și organizațiilor. Acest program vă pregătește, de asemenea, pentru cercetare sau studii suplimentare în acest domeniu.... [-]


MSc Afaceri Internaționale și Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Master în Afaceri Internaționale și Management oferă o perspectivă asupra unui număr de domenii de management general, cu un accent deosebit pe aspectele cheie ale afacerilor internaționale. [+]

Cu accent pe afacerile internaționale, dobândesc instrumentele, tehnicile și conceptele despre modul în care se desfășoară afacerile internaționale.

La

Acest program este conceput pentru a vă echipa cu instrumentele, tehnicile și conceptele necesare pentru a înțelege modul în care se desfășoară afacerile internaționale și modul în care firmele și țările pot să prospere pe piața globală de astăzi.

Acest program este conceput pentru absolvenții care doresc să urmeze o disciplină de management legate, dar cu mai puțin de 3 ani de experiență de muncă, în special de la non-business legate de grade, care caută o înțelegere profundă a lumii de afaceri și de management.... [-]


MSc Business Analytics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Programul este conceput pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele esențiale necesare pentru a reuși și a răspunde nevoilor mediilor de afaceri bogate în date. Creând absolvenți foarte solicitați, veți învăța cum să aplicați tehnici descriptive, predictive și prescriptive de modelare. [+]

Obțineți cunoștințe aprofundate despre abilitățile analitice și predictive de modelare, precum și abilitățile de management, comunicare și consultanță.

În era Big Data, analiza devine o necesitate strategică în aproape toate domeniile de afaceri și este un instrument esențial pentru a determina deciziile în timp real, pentru a încuraja luarea deciziilor bazate pe dovezi și a susține avantajul competitiv.

La

Se pune accentul pe învățarea tehnicilor de analiză fundamentală, cum ar fi analiza statistică, exploatarea datelor, gestionarea bazelor de date, prognoza și regresia, optimizarea, simularea și modelarea foilor de calcul, printre altele.... [-]


MSc Finanțe (Bancă Internațională și Finanțe)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Programul MSc în Bancă Internațională și Finanțe este conceput special pentru a vă oferi abilitățile de angajare care sunt necesare pentru a lucra în instituții financiare globale de nivel superior, organizații internaționale, bănci centrale, agenții de reglementare financiară și în instituții similare specializate. [+]

Să dezvolte cunoștințe de afaceri din lumea reală și abilități financiare practice pentru a reuși în sectorul financiar și financiar.

La

Absolvenții sunt dotați cu cunoștințe teoretice și practice puternice și cu aplicabilitatea lor pentru industria bancară și piețele financiare internaționale și interne. Un accent special se pune pe dezvoltarea abilităților cognitive care să permită studenților să înțeleagă pe deplin complexitatea piețelor financiare în economiile naționale și globale.

De asemenea, dobândiți o gamă adecvată de abilități de cercetare, precum și competențe personale și interpersonale pertinente pentru a vă permite să interacționați cu lumea reală a afacerilor și a finanțelor. Acest lucru este întărit de o serie de conferințe invitate de experți din orașul Londra.... [-]


MSc Finanțe (Contabilitate Internațională)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Master în Finanțe (Contabilitate Internațională) este conceput pentru a răspunde nevoilor pieței prin pregătirea și dezvoltarea carierei dumneavoastră în domeniul contabilității internaționale și a finanțelor. [+]

În mediul concurențial global de astăzi, angajatorii sunt din ce în ce mai selectivi în căutarea profesioniștilor contabili și financiari competenți.

La

Acest program de un an cu normă întreagă își propune să răspundă nevoilor pieței prin pregătirea și dezvoltarea carierei dumneavoastră în domeniul contabilității internaționale și al finanțării. Este potrivit pentru studenții care au cunoștințe de contabilitate și finanțe și care doresc să-și extindă abilitățile și înțelegerea la un nivel avansat. Programul este, de asemenea, potrivit pentru studenții cu o poziție academică bună dintr-o disciplină conexă, care doresc să își consolideze cariera în contabilitate și finanțe internaționale sau pentru cei interesați în cercetarea sau aprofundarea studiilor în acest domeniu.... [-]


Msc finanțe (finanțe, investiții și riscuri)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Obțineți un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune cu privire la aspectele cheie din domeniul financiar și al investițiilor bancare. Masteratul în Finanțe (Finanțe, Investiții și Risc) dezvoltă abilitățile dumneavoastră cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale relevante pentru a interacționa în lumea reală a afacerilor și organizațiilor. [+]

Prezentare generală

În mediul concurențial global de astăzi, angajatorii sunt din ce în ce mai selectivi în căutarea unor profesioniști profesioniști și financiari competenți. Programul nostru de Master în Finanțe vă echipează cu un fundal solid în principiile și practicile financiare și vă ajută să vă cultivați abilitățile practice de finanțare și cunoștințele de afaceri din lumea reală.

Această cale a fost special concepută pentru a vă dezvolta abilitățile practice de finanțare și pentru a vă oferi cunoștințe de afaceri reale. Vă pregătește pentru o carieră în bănci de investiții, consultanță financiară și de management, firme de audit, departamente de gestionare a riscurilor din instituțiile financiare și departamentele guvernamentale.... [-]


MSc Finanțe (Finanțe și Management)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Aflați cum să identificați, să interpretați, să organizați și să manipulați cunoștințe relevante pentru dezvoltarea și gestionarea organizațiilor globale. [+]

Aflați cum să identificați, să interpretați, să organizați și să manipulați cunoștințele despre finanțe și management, relevante pentru dezvoltarea durabilă și gestionarea organizațiilor globale.

La

Programul vă va oferi o combinație de cele mai recente cunoștințe în finanțe corporative, piețe financiare, managementul riscului și managementul afacerilor la nivel mondial, precum și echiparea cu abilități practice necesare pe piața muncii pentru a produce analize financiare relevante ale companiilor corporative, instituțiilor financiare sau alte organisme în care finanțele reprezintă o activitate importantă atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.... [-]


MSc Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Canterbury

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare vă echipează cu abilități analitice cantitative și calitative avansate pentru a identifica zonele de îmbunătățire în cadrul unei organizații pentru a obține avantajul competitiv. [+]

Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare reprezintă o parte semnificativă a oricărei afaceri, iar îmbunătățirea în acest domeniu va oferi companiei un avantaj competitiv suplimentar.

La

Acest program este conceput pentru absolvenți de înaltă calificare din științe, inginerie și discipline de afaceri și management, care caută să câștige experiență pentru a lucra la toate nivelurile companiei de la nivel operațional la nivel strategic. Beneficiați de lucrul la proiecte, de studiile de caz live cu organizații reale, inclusiv de o vizită în companie și de prelegeri pentru oaspeți, care vă vor îmbunătăți perspectivele de angajare.

Furnizat de personal de clasă mondială, activă și cu experiență, programul vă permite să dezvoltați abilități cantitative și calitative îmbunătățite pentru a sprijini luarea deciziilor în orice domeniu logistic din cadrul unei organizații. Logistica și problemele de gestionare a lanțului de aprovizionare pot include inventar, transport, depozitare, localizare, logistică inversă și verde și relații cu clienții și furnizorii. Aceste aspecte vor oferi fără îndoială companiei avantaj competitiv, dacă este abordată corect. Absolvenții acestui Master sunt în măsură să răspundă la provocările într-o zonă care este în continuă evoluție.... [-]


Msc management internațional resurselor umane

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Canterbury

Managementul resurselor umane este în centrul performanței afacerii și un partener critic pentru succesul organizațional. Acest program MSc dezvoltă abilitățile de management al oamenilor și vă pregătește pentru o carieră ca practicant al resurselor umane. [+]

Prezentare generală

Obțineți o perspectivă asupra principalelor domenii de gestionare a resurselor umane și a influențelor importante ale mediului internațional mai larg, oferind o evaluare critică a managementului resurselor umane și a relațiilor de muncă.

Sunteți învățați de un grup multidisciplinar de cadre universitare cu experiență în domeniul managementului resurselor umane, al conducerii și al comportamentului organizațional, al relațiilor de muncă și al afacerilor internaționale. Ele aduc o latime de experienta si expertiza de predare și sunt implicați într-o gamă largă de activități de cercetare și profesionale.... [-]


MSc Managementul Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a produce practicieni cu resurse umane bine rotunjite, cu cunoștințe exemplară și expertiză relevantă. Acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD). [+]

Dezvoltați-vă aptitudinile de gestionare a oamenilor pentru a funcționa eficient în mediul de afaceri provocator de astăzi.

Atracția, reținerea și dezvoltarea persoanelor de mare calibru reprezintă o sursă de avantaj competitiv pentru organizațiile de astăzi și reprezintă responsabilitatea profesioniștilor din domeniul resurselor umane. Acest lucru pune managementul resurselor umane în centrul performanței afacerii și un partener critic pentru succesul organizațional.

La

Programul este acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), cel mai mare institut profesional din Europa pentru dezvoltarea resurselor umane și umane, la standardele sale avansate.... [-]


MSc Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Master în Marketing oferă studenților cu abilitățile de a-și aplica cunoștințele în provocările de marketing din lumea reală. De asemenea, programul pune un accent deosebit pe marketingul responsabil social și pe rolul marketingului în cadrul societății. Acreditat de CIM (Chartered Institute of Marketing). [+]

Obțineți o perspectivă asupra diferitelor activități care alcătuiesc mixul de marketing și alte strategii esențiale de comunicare.

Organizațiile se confruntă astăzi cu multe provocări și oportunități. Pe măsură ce tehnologia a evoluat și nevoile și dorințele consumatorilor s-au schimbat, organizațiile odată dominante în industria lor s-au oprit (de exemplu, gândesc Nokia, Pagini Aurii, Kodak sau Sony), iar organizațiile mai puțin cunoscute au prosperat și dominat piețele servi (cred că Google, Tata sau Huawei). Mai recent, chiar și "puternicul" Apple a intrat sub amenințare sporită de la concurenții care au înțeles nevoile clienților mai bine și care au reușit să ofere clienților o valoare superioară.... [-]


Videoclipuri

Welcome Video

Contactează
Adresa locaţie
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB