Kent Business School, University of Kent

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kent Business School de la Universitatea din Kent Kent Business School este un top 30 scoala de afaceri din Marea Britanie, sa angajat să excelență prin furnizarea de programe de clasă mondială de master, inclusiv MBA Kent. Clasat pe locul al 19-lea în Marea Britanie pentru studii de afaceri * 1, va oferim o educație de afaceri eminent cu perspective excelente de angajare și de experiență de student.

Educație Kent Business School are peste 25 de ani de experiență furnizarea educație de afaceri la un top 20 din Marea Britanie universitar. Portofoliul nostru de programe de studii postuniversitare demonstrează amploarea și profunzimea de expertiza noastra. Cercetare academică și legături cu mediul de afaceri la nivel mondial informează învățătura noastră, asigurând un curriculum care este relevant și actuale. Suntem pe locul al 19-lea în Marea Britanie pentru studii de afaceri * 1, și au o mare pentru standardul de predare noastre și satisfacția studenților. Noi dețin, de asemenea, un număr de acreditari de către organismele profesionale.

Burse & finantare Business School oferă o Timpurie Bird Discount de 10% pentru cererile depuse și aprobate înainte de 31 martie de 2015. De asemenea, oferim alte burse exclusive și burse pentru studenții noștri postuniversitare la cerere.

Universitatea din Kent are în continuare opțiuni de finanțare disponibile. Utilizați ghidul de universitate pentru a asistenței financiare ca fundament pentru dumneavoastră de cercetare în întreaga gamă de oportunități de finanțare.

Localizare Marea Britanie este un loc popular pentru a studia, și KBS este deosebit de bine situat în Sud-Est-Angliei. Campusul nostru este în orașul istoric și frumos de Canterbury; bine-cunoscut ca o destinatie city-break pentru oricine care se bucură de artă, cultură, istorie, restaurante și viața de noapte. Campusul sine este stabilit în păduri, și este la câțiva pași de centrul orasului Canterbury. În plus, Canterbury este de 56 minute cu trenul la Londra, și 2,5 ore la Paris. Transportul public este ușor accesibile și de încredere.

Cercetare & Facultatea 67% din cercetarea noastră afaceri și management este evaluat "excelent pe plan internațional" sau "lider mondial" * 2. Am gazdă multe finanțate din exterior proiecte de cercetare cu partenerii de mare profil. Exemple recente și actuale includ Consiliul de Cercetare Economica si Sociala a, Banca Mondială și Comisia Europeană.

Informații pentru studenții internaționali

Studiind la Kent Business School este o experiență de viață interesantă. Am proiectat o experiență academică excelentă, și, de asemenea, un mediu plăcut pentru implicare socială și culturală. Există suport disponibil pentru studenții noștri internaționali, cât mai curând se face o cerere. De la practic informații privind vizele, la competențele lingvistice și de a găsi cazare. Acest suport continuă atunci când vei deveni un student pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul petrecut la universitate. KBS valori de intrare a studenților internaționali în experiența de învățare. Afaceri este globală, și așa este perspectiva noastră.

Informații pentru Studenți din Marea Britanie

Studiind pentru un masterat de afaceri este acum o opțiune de dorit în Marea Britanie. Dacă full-time sau part-time, studiind de afaceri la acest nivel este un diferențiator mare pentru specialiști funcționale, și permite practicieni de afaceri de a se specializa în continuare și revigora gândire strategică. Kent, școli de Business funcționează excepțional de bine pentru perspectivele de carieră * 3:

19 în Marea Britanie pentru Afaceri, Management & Marketing absolvirea perspectivele de carieră ale studenților

19 în Marea Britanie pentru Contabilitate și Finanțe absolvirea perspectivele de carieră ale studenților

91% din studenții noștri studii postuniversitare de acord că se simt mai bine pregătiți pentru carierele lor viitoare și care cursul lor a fost de stimulare intelectual * 4.

Alăturați-vă KBS. Asteptam sa auzim de tine.

  • 1 Ghidul The Times / Sunday Times Universitatea 2015
  • 2-cadru de cercetare de Excelenta 2014
  • 3 Guardian Ghidul Universitatea 2015
  • 4 postuniversitare predate Student Experienta Survey (PTE) 2014

În plus față de programele disponibile în acest School Finanțe, Universitatea din Kent oferă alte diplome de studii postuniversitare prin cele Finanțe Centrul de Finanțe o inițiativă strategică de la Universitatea pentru a răspunde cerințelor din ce în ce exacte ale angajatorilor, finanțatori și factorii de decizie dornici de a asigura succesul pentru organizațiile lor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Analiză în Afaceri Master

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Programul este conceput pentru a vă oferi abilitățile esențiale și cunoștințele necesare pentru a reuși în, și a satisface nevoile de afaceri, mediilor de date bogat. Crearea foarte căutat după absolvenți, veți învăța cum să aplice tehnici de modelare descriptive, predictive și prescriptive. [+]

Dobândi cunoștințe aprofundate de abilități analitice și de modelare de predictie, precum și aptitudini de management, comunicare si consultanta.

În epoca de mare de date, analiză devine o necesitate strategică în aproape toate domeniile de activitate și este un instrument esențial pentru a conduce decizii în timp real, Foster bazate pe dovezi de luare a deciziilor si a sustine avantajul competitiv.

La Kent Business School, Masterul nostru în Business Analytics vă echipează cu cele mai recente instrumente de analiză pentru analiza și interpretarea datelor, prognoza evoluțiilor viitoare, automatizarea și raționalizarea deciziilor și optimizarea cursurilor de acțiune.... [-]


Management Master

Campus Cu normă întreagă 15 luni August 2018 Regatul Unit Canterbury

Dezvoltați-vă abilitățile de conducere în ceea ce privește luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, munca în echipă, negocierea și managementul performanței angajaților. Obțineți aptitudinile și cunoștințele esențiale pentru gestionarea domeniilor cheie ale organizațiilor, inclusiv contabilitatea, resursele umane, metodele cantitative, marketingul, strategia și operațiunile. [+]

Prezentare generală

Studiați inovația și spiritul antreprenorial și învățați cum să creați și să gestionați întreprinderile din perspectiva durabilității. Acest Master vă echipează cu instrumentele, tehnicile și conceptele necesare pentru a înțelege modul în care se desfășoară activitatea și diferitele provocări cu care se confruntă managerii dintr-o perspectivă operațională și strategică.

Kent Business School (KBS)

Cu o experiență de peste 25 de ani, care oferă o educație pentru mediul de afaceri, Kent Business School este clasată ca o top școală de afaceri din Marea Britanie, atât pentru nivelul de predare cât și pentru satisfacția studenților. Portofoliul nostru de programe de studii postuniversitare demonstrează amploarea și profunzimea de expertiza noastra. Cercetare academică și legături cu mediul de afaceri la nivel mondial informează învățătura noastră, asigurând un curriculum care este relevant și actuale. Noi dețin, de asemenea, un număr de acreditari de către organismele profesionale.... [-]


Master De Management Al Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru a produce practicieni bine-rotunjite de resurse umane cu cunoștințe de model și expertiză relevantă. Acreditat de Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD). [+]

Dezvoltarea-vă abilitățile de management de oameni pentru a funcționa eficient în mediul actual de afaceri provocator.

Atragerea, păstrarea și dezvoltarea oamenilor mari calibru sunt o sursă de avantaj competitiv pentru organizațiile de astăzi și sunt responsabilitatea profesioniștilor de resurse umane. Acest lucru pune managementul resurselor umane la centrul de performanță de afaceri și un partener de critică pentru succesul organizațional.

La Kent Business School, MSc în Managementul Resurselor Umane produce practicieni cu resurse umane bine rotunjite, cu cunoștințe exemplară și expertiză relevantă pentru a reuși în mediul de afaceri provocator de astăzi.... [-]


Master Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Master în Marketing oferă studenților cu skillls să aplice cunoștințele lor la provocările de marketing din lumea reală. Programul pune, de asemenea, un mare accent pe marketing responsabil social și rolul marketingului în societate. Acreditat de CIM (The Chartered Institute of Marketing). [+]

Obtine o perspectiva asupra diferitelor activități care compun mixul de marketing și alte strategii de comunicare esențiale.

Organizațiile de astăzi se confruntă cu multe provocări și oportunități. Pe măsură ce tehnologia a evoluat și nevoile de consum și vrea s-au schimbat, organizațiile dată dominant în industriile lor au dat greș (de exemplu, cred că Nokia, Pagini Aurii, Kodak, sau Sony), si organizatiile care au fost mai putin cunoscute au prosperat și ajuns să domine piețele care le servi (cred Google, Tata sau Huawei). Mai recent, chiar și "puternic" Apple a ajuns în ce mai amenințate de concurenți care au înțeles, fără îndoială, mai bine nevoile clientilor, si care au fost în măsură să ofere clienților cu valoare superioară. ... [-]

MSc Afaceri Internaționale și Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Master în Afaceri Internaționale și Management oferă o perspectivă asupra unui număr de domenii de management general, cu un accent deosebit pe aspectele cheie ale afacerilor internaționale. [+]

Cu accent pe afacerile internaționale, dobândesc instrumentele, tehnicile și conceptele despre modul în care se desfășoară afacerile internaționale.

La

Acest program este conceput pentru a vă echipa cu instrumentele, tehnicile și conceptele necesare pentru a înțelege modul în care se desfășoară afacerile internaționale și modul în care firmele și țările pot să prospere pe piața globală de astăzi.

Acest program este conceput pentru absolvenții care doresc să urmeze o disciplină de management legate, dar cu mai puțin de 3 ani de experiență de muncă, în special de la non-business legate de grade, care caută o înțelegere profundă a lumii de afaceri și de management.... [-]


Msc Finanțe (bancare și Finanțe Internaționale)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Master in International Banking și programul de Finante este special conceput pentru a vă oferi cu competențele de inserție profesională, care sunt necesare pentru a lucra în instituțiile de top la nivel mondial nivel financiare, organizații internaționale, bănci centrale, agențiile de reglementare și financiare în instituții similare foarte specializate. [+]

Dezvoltarea cunoștințelor de afaceri din lumea reală și abilități practice financiare pentru a reuși în sectorul financiar și a serviciilor financiare.

La Kent Business School , Master în Finanțe și Finanțe Internaționale este conceput special pentru a vă oferi abilitățile de angajare care sunt necesare pentru a lucra în instituții financiare globale de nivel superior, organizații internaționale, bănci centrale, agenții de reglementare financiară și în instituții similare specializate.

Absolvenții sunt echipate cu cunoștințe teoretice și practice puternice și aplicarea acesteia la sectorul bancar și a piețelor financiare internaționale și interne. Un accent deosebit este pus pe dezvoltarea abilităților cognitive care să permită elevilor să înțeleagă pe deplin complexitatea piețelor financiare în economiile naționale și globale.... [-]


MSc Finanțe (Contabilitate Internațională)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Master în Finanțe (Contabilitate Internațională) este conceput pentru a răspunde nevoilor pieței prin pregătirea și dezvoltarea carierei dumneavoastră în domeniul contabilității internaționale și a finanțelor. [+]

În mediul concurențial global de astăzi, angajatorii sunt din ce în ce mai selectivi în căutarea profesioniștilor contabili și financiari competenți.

La

Acest program de un an cu normă întreagă își propune să răspundă nevoilor pieței prin pregătirea și dezvoltarea carierei dumneavoastră în domeniul contabilității internaționale și al finanțării. Este potrivit pentru studenții care au cunoștințe de contabilitate și finanțe și care doresc să-și extindă abilitățile și înțelegerea la un nivel avansat. Programul este, de asemenea, potrivit pentru studenții cu o poziție academică bună dintr-o disciplină conexă, care doresc să își consolideze cariera în contabilitate și finanțe internaționale sau pentru cei interesați în cercetarea sau aprofundarea studiilor în acest domeniu.... [-]


Msc Finanțe (finanțe, Investiții și Riscuri)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Obțineți un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune cu privire la aspectele cheie din domeniul financiar și al investițiilor bancare. Masteratul în Finanțe (Finanțe, Investiții și Risc) dezvoltă abilitățile dumneavoastră cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale relevante pentru a interacționa în lumea reală a afacerilor și organizațiilor. [+]

Prezentare generală

În mediul concurențial global de astăzi, angajatorii sunt din ce în ce mai selectivi în căutarea unor profesioniști profesioniști și financiari competenți. Programul nostru de Master în Finanțe vă echipează cu un fundal solid în principiile și practicile financiare și vă ajută să vă cultivați abilitățile practice de finanțare și cunoștințele de afaceri din lumea reală.

Această cale a fost special concepută pentru a vă dezvolta abilitățile practice de finanțare și pentru a vă oferi cunoștințe de afaceri reale. Vă pregătește pentru o carieră în bănci de investiții, consultanță financiară și de management, firme de audit, departamente de gestionare a riscurilor din instituțiile financiare și departamentele guvernamentale.... [-]


MSc Finanțe (Finanțe și Management)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Aflați cum să identificați, să interpretați, să organizați și să manipulați cunoștințe relevante pentru dezvoltarea și gestionarea organizațiilor globale. [+]

Aflați cum să identificați, să interpretați, să organizați și să manipulați cunoștințele despre finanțe și management, relevante pentru dezvoltarea durabilă și gestionarea organizațiilor globale.

La

Programul vă va oferi o combinație de cele mai recente cunoștințe în finanțe corporative, piețe financiare, managementul riscului și managementul afacerilor la nivel mondial, precum și echiparea cu abilități practice necesare pe piața muncii pentru a produce analize financiare relevante ale companiilor corporative, instituțiilor financiare sau alte organisme în care finanțele reprezintă o activitate importantă atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.... [-]


Msc Finanțe (piețe Financiare)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Master în Finanțe oferă un background solid în principiile și practicile financiare, și dezvoltă competențele necesare de viitor afaceri și profesioniștilor din domeniul financiar. [+]

Obțineți un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune cu privire la aspectele cheie din domeniul finanțelor și funcția financiară a organizațiilor și operațiunilor. Masteratul în Finanțe (Piețe Financiare) dezvoltă abilitățile dvs. cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale pertinente pentru a interacționa în lumea reală a afacerilor și organizațiilor.

La Kent Business School, Masterul nostru în Finanțe (Piețe Financiare) oferă o bază solidă în principiile și practicile financiare, dezvoltă abilitățile necesare pentru viitorii profesioniști în afaceri și financiari.

Programul oferă un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune în ceea ce privește problemele cheie în domeniul finanțelor, funcția de finanțare a organizațiilor, precum și operațiunile și funcțiile instituțiilor și piețelor financiare. Ai dezvolta o gamă adecvată de aptitudini cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus abilități personale și interpersonale relevante pentru a interacționa în lumea reală de afaceri și organizații. Acest program, de asemenea, vă pregătește pentru cercetare sau de studiu în continuare în acest domeniu. ... [-]

MSc Logistics and Supply Chain Management

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury

[+]

Programul este acreditat de Chartered Institute of Logistica si Transport (CILT), organismul profesional independent din Marea Britanie pentru logistica, lanțurile de aprovizionare și transport. Studenții care au absolvit de la Master Logistică și Supply Chain Management sunt exceptate de la obligația academic pentru Chartered membru, și în timp ce studia de membru student este plătit de Kent Business School. Rețeaua CILT conectează membri în întreaga lume și este cea mai mare sursă de expertiză profesională pentru industria. Acreditare și de membru livra beneficii semnificative în ceea ce privește perspectivele de carieră.

[-]

Msc Management Internațional Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Canterbury

Managementul resurselor umane este în centrul performanței afacerii și un partener critic pentru succesul organizațional. Acest program MSc dezvoltă abilitățile de management al oamenilor și vă pregătește pentru o carieră ca practicant al resurselor umane. [+]

Prezentare generală

Obțineți o perspectivă asupra principalelor domenii de gestionare a resurselor umane și a influențelor importante ale mediului internațional mai larg, oferind o evaluare critică a managementului resurselor umane și a relațiilor de muncă.

Sunteți învățați de un grup multidisciplinar de cadre universitare cu experiență în domeniul managementului resurselor umane, al conducerii și al comportamentului organizațional, al relațiilor de muncă și al afacerilor internaționale. Ele aduc o latime de experienta si expertiza de predare și sunt implicați într-o gamă largă de activități de cercetare și profesionale.... [-]


Videoclipuri

Welcome Video

Contactează
Adresa locaţie
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB