Citește Descrierea Oficială

Kent Business School de la Universitatea din Kent

Kent Business School este o școală de top din Marea Britanie, dedicată excelenței prin furnizarea de programe de masterat de clasă mondială, inclusiv Kent MBA. Clasat pe locul 19 în Marea Britanie pentru Studii de Business * 1, oferim o educație de afaceri eminentă, cu perspective excelente de angajare și experiență studențească.

Educaţie

Kent Business School are o experiență de peste 25 de ani care oferă o educație de afaceri la o universitate de top 20 din Marea Britanie. Portofoliul nostru de programe postuniversitare demonstrează amploarea și profunzimea expertizei noastre. Cercetarea academică și legăturile cu afacerile globale informează învățătura noastră, asigurând un curriculum care este relevant și actual. Ne aflăm pe locul al 19-lea în Marea Britanie pentru Studii de Afaceri * 1 și avem un nivel ridicat pentru nivelul de predare și satisfacția elevilor. De asemenea, deținem o serie de acreditări de către organismele profesionale.

burse de studiu

Universitatea din Kent are opțiuni de finanțare disponibile . Utilizați ghidul universitar pentru asistență financiară ca fundație pentru cercetarea dvs. în întreaga gamă de oportunități de finanțare.

Locație

Marea Britanie este un loc popular de studiu, iar KBS este deosebit de bine situat în sud-estul Angliei. Campusul nostru este în orașul istoric și frumos din Canterbury; bine-cunoscut ca o destinație de oraș-pauză pentru oricine care se bucură de artă, cultură, istorie, restaurante și viața de noapte. Campusul în sine este amplasat în pădure și se află la câțiva pași de centrul orașului Canterbury. În plus, Canterbury este la 56 de minute cu trenul spre Londra și 2,5 ore spre Paris. Transportul public este ușor accesibil și sigur.

Cercetare

67% din cercetarea noastră în afaceri și management este evaluată "excelent pe plan internațional" sau "lider mondial" * 2. Găzduim multe proiecte de cercetare finanțate extern , cu parteneri de înaltă calitate. Exemple recente și actuale includ Consiliul pentru Cercetare Economică și Socială, Banca Mondială și Comisia Europeană.

Informații pentru studenții internaționali

Studiind la Kent Business School este o experiență interesantă de viață. Am proiectat o experiență academică excelentă, precum și un mediu plăcut pentru implicarea socială și culturală. Există suport pentru studenții noștri internaționali de îndată ce se depune o cerere. De la informații practice privind vizele la competențele lingvistice și găsirea de cazare. Acest sprijin continuă atunci când devii student pentru a vă ajuta să profitați din plin de timpul petrecut la universitate. KBS valorifică contribuția studenților internaționali la experiența de învățare. Afacerea este globală, la fel și perspectivele noastre.

Informații pentru studenții din Marea Britanie

Învățarea pentru o afacere Maeștrii sunt acum o opțiune de dorit în Marea Britanie. Indiferent dacă este cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă, studierea afacerilor la acest nivel este un diferențiator uriaș pentru specialiștii funcționali și permite practicanților să se specializeze și să-și revigoreze gândirea strategică. Școli de afaceri Kent se desfășoară excepțional de bine pentru perspectivele de carieră * 3:

  • 19 în Marea Britanie pentru afaceri, management
  • Al 19-lea în Marea Britanie pentru contabilitate
  • 91% dintre studenții noștri postuniversitari sunt de acord că se simt mai bine pregătiți pentru viitoarea lor carieră și că cursul lor a stimulat intelectual * 4.

Alăturați-vă KBS. Asteptam sa auzim de tine.

  • * 1 Ghidul Universității Times / Sunday Times 2015
  • * 2 Cadrul de excelență în cercetare, 2014
  • * 3 Ghidul Universității Guardian 2015
  • * 4 Studiu de experiență studenților postuniversitari (PTES) 2014

În plus față de programele de finanțare disponibile în cadrul acestei școli, Universitatea din Kent oferă alte diplome postuniversitare de Finanțe prin intermediul Centrului de Finanțe, o inițiativă strategică a Universității de a satisface cerințele din ce în ce mai exigente ale angajatorilor, finanțatorilor și factorilor de decizie, pentru organizațiile lor.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Kent Business School, University of Kent

Obțineți un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune cu privire la aspectele cheie din domeniul financiar și al investițiilor bancare. Master în Finanțe (Fi ... [+]

Prezentare generală

În mediul concurențial global de astăzi, angajatorii sunt din ce în ce mai selectivi în căutarea unor profesioniști profesioniști și financiari competenți. Programul nostru de Master în Finanțe vă echipează cu un fundal solid în principiile și practicile financiare și vă ajută să vă cultivați abilitățile practice de finanțare și cunoștințele de afaceri din lumea reală.

Această Pathway a fost concepută special pentru a vă dezvolta abilitățile practice de finanțare și pentru a vă oferi cunoștințe de afaceri reale. Vă pregătește pentru o carieră în bănci de investiții, consultanță financiară și de management, firme de audit, departamente de gestionare a riscurilor din instituțiile financiare și departamentele guvernamentale.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

MSc în finanțe oferă un fundal solid în principiile și practicile financiare și dezvoltă abilitățile necesare viitoarelor profesioniști din domeniul financiar și financia ... [+]

Obțineți un cadru cuprinzător de cunoștințe, înțelegere și viziune cu privire la aspectele cheie din domeniul finanțelor și funcția financiară a organizațiilor și operațiunilor. Master în Finanțe (piețe financiare) Pathway dezvoltă abilitățile dumneavoastră cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale relevante pentru a interacționa cu lumea reală de afaceri și organizații.

La

Programul oferă un cadru cuprinzător de cunoștințe, cunoștințe și viziune cu privire la aspectele-cheie ale finanțelor, funcția financiară a organizațiilor și operațiunile și funcțiile instituțiilor și piețelor financiare. Dezvoltați o gamă adecvată de abilități cognitive, critice, intelectuale și de cercetare, plus competențe personale și interpersonale relevante pentru a interacționa cu lumea reală a afacerilor și organizațiilor. Acest program vă pregătește, de asemenea, pentru cercetare sau studii suplimentare în acest domeniu.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Dezvoltați-vă abilitățile de leadership în ceea ce privește luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, munca în echipă, negocierea și managementul performanței angajațilo ... [+]

Prezentare generală

Studiați inovația și spiritul antreprenorial și învățați cum să creați și să gestionați întreprinderile din perspectiva durabilității. Acest Master vă echipează cu instrumentele, tehnicile și conceptele necesare pentru a înțelege modul în care se desfășoară activitatea și diferitele provocări cu care se confruntă managerii dintr-o perspectivă operațională și strategică.

Kent Business School (KBS)

Cu o experiență de peste 25 de ani, care oferă o educație pentru mediul de afaceri, Kent Business School este clasată ca o top școală de afaceri din Marea Britanie, atât pentru nivelul de predare cât și pentru satisfacția studenților. Portofoliul nostru de programe postuniversitare demonstrează amploarea și profunzimea expertizei noastre. Cercetarea academică și legăturile cu afacerile globale informează învățătura noastră, asigurând un curriculum care este relevant și actual. De asemenea, deținem o serie de acreditări de către organismele profesionale.... [-]

Regatul Unit Canterbury
August 2019
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Marketingul digital și analiza MSc oferă cunoștințe avansate conceptuale și înțelegerea valorii de marketing digital în organizațiile contemporane. ... [+]

Prezentare generală

Programul este livrat de renumita Kent Business School (KBS). Înveți practici actualizate în discipline cheie de marketing digital, inclusiv:

strategia de marketing onlineanaliză webaplicații webcreativitate și designstrategia de marketing digital și comunicațiile.

Dezvoltați abilitatea de a aplica teorii cheie de marketing și management, prin dezvoltarea competențelor cognitive, critice și intelectuale, a competențelor de cercetare și a aptitudinilor personale și interpersonale relevante. La finalizarea cu succes a programului, veți avea abilitatea de a urmări o carieră în marketingul digital și analiza datelor.

Posibilități de finanțare... [-]
Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Master în Afaceri Internaționale și Management oferă o perspectivă asupra unui număr de domenii de management general, cu un accent deosebit pe aspectele cheie ale afacer ... [+]

Cu accent pe afacerile internaționale, dobândesc instrumentele, tehnicile și conceptele despre modul în care se desfășoară afacerile internaționale.

La

Acest program este conceput pentru a vă echipa cu instrumentele, tehnicile și conceptele necesare pentru a înțelege modul în care se desfășoară afacerile internaționale și modul în care firmele și țările pot să prospere pe piața globală de astăzi.

Acest program este conceput pentru absolvenții care doresc să urmeze o disciplină de management legate, dar cu mai puțin de 3 ani de experiență de muncă, în special de la non-business legate de grade, care caută o înțelegere profundă a lumii de afaceri și de management.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Programul este conceput pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele esențiale necesare pentru a reuși și a răspunde nevoilor mediilor de afaceri bogate în date. Creând ... [+]

În era Big Data, analiza devine o necesitate strategică în aproape toate domeniile de afaceri și este un instrument esențial pentru a determina deciziile în timp real, pentru a încuraja luarea deciziilor bazate pe dovezi și a susține avantajul competitiv.

La

Se pune accentul pe învățarea tehnicilor de analiză fundamentală, cum ar fi analiza statistică, exploatarea datelor, gestionarea bazelor de date, prognoza și regresia, optimizarea, simularea și modelarea foilor de calcul, printre altele.

Potrivit unui clasament recent realizat de US News și World Report; Analistul de Cercetare al Pieței și Analistul de Operațiuni de Cercetare se află în topul celor mai bune patru locuri de muncă din 2015, iar Harvard Business Review susține că Data Scientist este "cea mai sexy activitate a secolului XXI", practicanții având abilități rare și foarte solicitate.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Programul MSc în Bancă Internațională și Finanțe este conceput special pentru a vă oferi abilitățile de angajare care sunt necesare pentru a lucra în instituții financiar ... [+]

Să dezvolte cunoștințe de afaceri din lumea reală și abilități financiare practice pentru a reuși în sectorul financiar și financiar.

La

Absolvenții sunt dotați cu cunoștințe teoretice și practice puternice și cu aplicabilitatea lor pentru industria bancară și piețele financiare internaționale și interne. Un accent special se pune pe dezvoltarea abilităților cognitive care să permită studenților să înțeleagă pe deplin complexitatea piețelor financiare în economiile naționale și globale.

De asemenea, dobândiți o gamă adecvată de abilități de cercetare, precum și competențe personale și interpersonale pertinente pentru a vă permite să interacționați cu lumea reală a afacerilor și a finanțelor. Acest lucru este întărit de o serie de conferințe invitate de experți din orașul Londra.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Aflați cum să identificați, să interpretați, să organizați și să manipulați cunoștințe relevante pentru dezvoltarea și gestionarea organizațiilor globale. ... [+]

Aflați cum să identificați, să interpretați, să organizați și să manipulați cunoștințele despre finanțe și management, relevante pentru dezvoltarea durabilă și gestionarea organizațiilor globale.

La

Programul vă va oferi o combinație de cele mai recente cunoștințe în finanțe corporative, piețe financiare, managementul riscului și managementul afacerilor la nivel mondial, precum și echiparea cu abilități practice necesare pe piața muncii pentru a produce analize financiare relevante ale companiilor corporative, instituțiilor financiare sau alte organisme în care finanțele reprezintă o activitate importantă atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Acest program oferă o perspectivă asupra mai multor domenii de management general, cu un accent deosebit pe aspectele cheie ale afacerilor internaționale. ... [+]

Prezentare generală

Mediul de afaceri modern este din ce în ce mai internațional. Programul vă echipează cu instrumentele, tehnicile și conceptele pentru a înțelege modul în care se desfășoară afacerile internaționale și modul în care firmele și țările se pot dezvolta pe piața globală de astăzi.

Programul este oferit cu o limbă străină: rusă, japoneză sau arabă. Veți lua două module de limbă; un începător și un începător. Ambele module trebuie luate în aceeași limbă.

Abordarea noastră este de a vă provoca, inspira și dezvolta abilitățile pentru a vă ajuta să lucrați eficient și responsabil într-un mediu de afaceri cu adevărat global. Absolvenții de management (de afaceri internațional) desfășoară în mod obișnuit cariere în întreprinderi multinaționale, organizații internaționale, organisme guvernamentale sau firme de consultanță.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Master în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare vă echipează cu abilități analitice cantitative și calitative avansate pentru a identifica zonele de îmbunăt ... [+]

Logistica și Managementul lanțului de aprovizionare reprezintă o parte semnificativă a oricărei afaceri, iar îmbunătățirea în acest domeniu va oferi companiei un avantaj competitiv suplimentar.

La

Acest program este conceput pentru absolvenți de înaltă calificare din științe, inginerie și discipline de afaceri și management, care caută să câștige experiență pentru a lucra la toate nivelurile companiei de la nivel operațional la nivel strategic. Beneficiați de lucrul la proiecte, de studiile de caz live cu organizații reale, inclusiv de o vizită în companie și de prelegeri pentru oaspeți, care vă vor îmbunătăți perspectivele de angajare.

Furnizat de personal de clasă mondială, activă și cu experiență, programul vă permite să dezvoltați abilități cantitative și calitative îmbunătățite pentru a sprijini luarea deciziilor în orice domeniu logistic din cadrul unei organizații. Logistica și problemele de gestionare a lanțului de aprovizionare pot include inventar, transport, depozitare, localizare, logistică inversă și verde și relații cu clienții și furnizorii. Aceste aspecte vor oferi fără îndoială companiei avantaj competitiv, dacă este abordată corect. Absolvenții acestui Master sunt în măsură să răspundă la provocările într-o zonă care este în continuă evoluție.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Acest program este conceput pentru a produce practicieni cu resurse umane bine rotunjite, cu cunoștințe exemplară și expertiză relevantă. Acreditat de Institutul Chartere ... [+]

Dezvoltați-vă aptitudinile de gestionare a oamenilor pentru a funcționa eficient în mediul de afaceri provocator de astăzi.

Atracția, reținerea și dezvoltarea persoanelor de mare calibru reprezintă o sursă de avantaj competitiv pentru organizațiile de astăzi și reprezintă responsabilitatea profesioniștilor din domeniul resurselor umane. Acest lucru pune managementul resurselor umane în centrul performanței afacerii și un partener critic pentru succesul organizațional.

La

Programul este acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), cel mai mare institut profesional din Europa pentru dezvoltarea resurselor umane și umane, la standardele sale avansate.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kent Business School, University of Kent

Master în Marketing oferă studenților cu abilitățile de a-și aplica cunoștințele în provocările de marketing din lumea reală. De asemenea, programul pune un accent deoseb ... [+]

Obțineți o perspectivă asupra diferitelor activități care alcătuiesc mixul de marketing și alte strategii esențiale de comunicare.

Organizațiile se confruntă astăzi cu multe provocări și oportunități. Pe măsură ce tehnologia a evoluat și nevoile și dorințele consumatorilor s-au schimbat, organizațiile odată dominante în industria lor s-au oprit (de exemplu, gândesc Nokia, Pagini Aurii, Kodak sau Sony), iar organizațiile mai puțin cunoscute au prosperat și dominat piețele servi (cred că Google, Tata sau Huawei). Mai recent, chiar și "puternicul" Apple a intrat sub amenințare sporită de la concurenții care au înțeles nevoile clienților mai bine și care au reușit să ofere clienților o valoare superioară.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome Video

Address
Kent Business School University of Kent Canterbury
CT2 7PE Canterbury, England, Regatul Unit