Unicaf - Liverpool John Moores University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unicaf s-a asociat cu Universitatea John Moores din Liverpool pentru a oferi o varietate de cursuri.

Despre Liverpool John Moores University

Astăzi, cu o comunitate vibrantă de peste 23.000 de studenți din peste 100 de țări la nivel mondial, 2.400 de angajați și cursuri de 250 de grade, Universitatea John John Moores este una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, cea mai dinamică și mai avansată. Ca instituție, suntem ambasți de ambițioși - pentru studenții noștri, personalul nostru și pentru comunitatea globală mai largă. Trecem la o renaștere, întrucât forța învățării și cercetării noastre continuă să depășească chiar propriile așteptări mari. Am fost unul dintre cei mai înalți alpinisti la nivel național în Cadrul de excelență în cercetare din 2014, care evaluează calitatea cercetării din Marea Britanie.

Despre parteneriatul cu Unicaf

Parteneriatul dintre Universitatea John Moores din Liverpool și Unicaf reunește resursele și capacitățile ambelor organizații pentru a oferi soluții și programe de învățare inovatoare, care sunt livrate complet online la nevoile unei game largi de profesioniști.

Unicaf este unul dintre cele mai generoase programe de burse disponibile. Programul sprijină studenții care au domiciliul în Africa și oferă oportunități de studii pentru programele online oferite în parteneriat cu Universitatea John John Moores din Liverpool, la un cost mult mai mic.

Obiectivul principal al programului de burse Unicaf este de a face educația la prețuri accesibile studenților care trăiesc în regiuni sub-servite și de a le oferi oportunități de a urmări studii academice avansate și de a obține calificări recunoscute la nivel internațional.

Programele oferite prin parteneriat sunt livrate cu o perspectivă internațională care vizează asigurarea studenților pregătiți pentru ocuparea forței de muncă pe piața mondială și primesc rentabilitatea investițiilor lor în educație. Unicaf, în calitate de partener de livrare on-line al Universității John John Moores, face ca programele Universității să fie disponibile online, oferind un mediu de învățare electronică de ultimă generație completat de un accent puternic pe sprijinul studenților pe mai multe niveluri.

Partenerii au o experiență vastă în furnizarea de învățare și învățare inovatoare de calitate și în asigurarea dezvoltării profesionale continue.

Universitatea John Moores din Liverpool este responsabilă pentru calitatea academică a programelor și acordă diplomele. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al Universității John John Moores din Liverpool.

Unicaf este partenerul global de livrare al Universității John John Moores din Liverpool, Marea Britanie, responsabil pentru recrutarea, admiterea, înscrierea și susținerea cursanților online la premiile universitare aprobate pentru livrarea online la distanță. La finalizarea cu succes, absolvenții vor primi un premiu al Universității Liverpool John Moores.

 • Viziunea noastra
  • Suntem o instituție de gândire ambițioasă și de viitor, care contestă convenția și crede cu pasiune în conceptul de „One University” - o comunitate care lucrează împreună pentru atingerea obiectivelor comune centrate pe studenți, într-o strategie clară.
  • Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca o universitate civică modernă care oferă soluții la provocările secolului XXI.
 • Valorile noastre
 • Transformare
 • Credem în puterea educației de a conduce transformarea peste granițele sociale, culturale și economice.
 • inovație
 • Suntem inovatori și progresivi, cu spirit antreprenorial; ne gândim creativ la noi modalități de a face lucrurile.
 • Excelenta
 • Ne străduim pentru cele mai înalte standarde în tot ceea ce facem.
 • asociere
 • Considerăm că lucrând împreună în parteneriat putem obține rezultate puternice și de durată
 • Conducere
 • Credem în conducerea drumului, în convenția provocatoare și în încălcarea unui teren nou.
 • Comunitate
 • Credem în puterea de a împărtăși expertiza și a oamenilor care se reunesc cu un scop comun.

Experiență online

Învățarea online a revoluționat învățământul superior datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Ca student online, puteți învăța în ritmul și timpul propriu, la un cost mult mai mic.

Dar studierea pentru gradul dvs. online poate ridica, de asemenea, unele întrebări și îngrijorări. Este o experiență nouă și necunoscută, așa că este firesc să fii nesigur la ce să te aștepți și cum se va desfășura procesul.

În timp ce consilierul dvs. pentru studenți vă va parcurge întregul proces în față și va fi acolo pentru a vă sprijini la fiecare pas din drum de la primul contact până la absolvire, vă oferim, de asemenea, următoarele repere scurte ca o introducere a experienței de învățare online.

Repere ale învățării online

Cursurile dvs. vor avea loc într-un mediu online. Vă puteți autentifica oricând, la dispoziția dvs. Odată conectat, veți comunica cu instructorii și colegii de studiu, veți citi textele alocate, accesați materialele digitale, postați sarcinile și comentați sarcinile altor studenți. În timp ce vi se cere să vă autentificați cel puțin două zile separate în fiecare săptămână, veți beneficia, desigur, foarte mult de prezența obișnuită și mai frecventă.

Experiența dvs. de curs online va avea loc pe un sistem avansat de management al învățării, conceput pentru a facilita experiența de învățare optimă pentru studenți. În plus față de platforma educațională pe care o veți utiliza pentru a comunica cu profesorii și colegii studenți, veți avea acces și la manualele electronice care vă oferă capacitatea de a evidenția, adnota, crea marcaje, căuta, descărca și autoevalua.

Fiecare modul este planificat cu atenție pentru a se alinia la așteptarea profunzimii și lărgii de studiu necesare pentru a obține un premiu la un nivel dat. În conformitate cu acordurile internaționale, fiecare premiu este exprimat ca un număr de credite pentru a face realizarea transportabilă și transparentă pentru viitorii angajatori și alte instituții de învățământ superior. În planificarea activităților de învățare din cadrul fiecărui program, se așteaptă ca studentul mediu să dedice aproximativ zece ore din timpul total de studiu pentru a obține un „credit” (această aproximare include toate lucrările pregătitoare, citirea, scrierea, sarcinile de evaluare, timpul petrecut în comunicare în forumuri de discuții sau participarea la seminarii și ateliere virtuale). Ca exemplu, un candidat care participă la un modul de 20 de credite care durează opt săptămâni ar putea fi de așteptat să dedice o medie de 25 de ore de studiu în fiecare săptămână (200 de ore în total) pentru a atinge rezultatele învățării modulului și să completeze evaluările . Deși nu există o regulă grea și rapidă în acest sens (de exemplu, fiecare candidat va avea un profil unic în ceea ce privește timpul pe care îl va lua pentru a citi și înțelege materialele de învățare sau pentru a completa lucrarea scrisă), următoarea listă de sarcini poate ajuta trebuie să înțelegeți angajamentul de timp necesar pentru a finaliza cu succes programul:

În cadrul unui modul tipic, candidații vor fi solicitați în fiecare săptămână pentru:

 • Planificați-le timpul de studiu conform planului săptămânal de activități prezentat în modul și ghidat de instructor
 • Citiți studii de caz și materiale de fond din cărți electronice și alte surse
 • Participați la forumuri de discuții, citind contribuții, aducând contribuții și răspundeți la anumite întrebări
 • Pregătiți sarcini formative care au fost configurate (de exemplu, trimiteți un proiect de răspuns la o întrebare pentru feedback)
 • Pregătiți misiunile scrise și trimiteți-le până la un termen limită pentru marcarea formală și feedback (de obicei aceasta nu este o sarcină săptămânală, dar poate fi necesară, în mod normal la sfârșitul unui modul)
 • Reflectă asupra învățării și feedback-ul experienței tale despre modul instructorilor și grupului de pari
 • Similar cu o sală de clasă din campus, experiența de învățare online va include participarea extinsă și interacțiunea cu facultății și colegii studenți. De asemenea, veți folosi forumul online pentru a comunica cu consilieri, asistenți didactici și specialiști în instruire.

După ce ai terminat cu succes diploma, vei fi eligibil să participi la una din cele două ceremonii anuale de absolvire de la Universitatea John John Moores din Liverpool.

Secvențele de module încep de mai multe ori pe an în funcție de cerere, astfel încât aveți ocazia să vă înscrieți și să începeți programul de licență în mai multe ocazii pe tot parcursul anului, oferindu-vă astfel flexibilitatea care nu se găsește adesea în majoritatea programelor față în față.

Veți lua un modul simultan. Această metodă avansată de învățare, concepută pentru adulți, vă permite să vă concentrați întreaga atenție pe o temă înainte de a trece la următoarea, permițându-vă, de asemenea, să vă câștigați gradul într-un interval de timp accelerat.

Gradul câștigat va avea aceeași valoare, acceptare și credibilitate ca orice grad echivalent obținut într-un mediu tradițional al campusului.

Locații

Liverpool

Address
Liverpool John Moores University
Kingsway House
2nd Floor, Hatton Garden

L3 2AJ Liverpool, Anglia, Regatul Unit