International Studies Ltd

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Studii Internaționale Ltd este o organizație de formare înregistrată în Registrul britanic al furnizorilor de servicii educaționale (UKRLP) cu Marea Britanie Număr furnizor de referință (UKPRN) 10048828.

Programele noastre sunt structurate pentru a pregăti candidații care doresc să câștige o diplomă, Master sau Doctorat în Administrarea afacerilor , Economie , Inginerie și cursuri de alte subiecte acordate de universitățile britanice și străine licențiate și acreditate de prestigiu, Pentru nevoi personale sau de muncă.

Engleză și universități din străinătate am partener cu, licențiat, acreditat și legal constituite în conformitate cu legislația lor patrie, oferă grade pe deplin valabilă: diplome de licență, masterat și doctorat, de asemenea, recunoscute de către diverse organisme de certificare de calificare și de personal. Rolul Studii Internaționale Ltd este de a ajuta elevii să se pregătească pentru examenele și teza finală prin web, în ​​clasă și cu un serviciu tutorial personalizat. Gradul este apoi eliberat de către universitate.

Structurarea cursurilor așa cum s-a descris mai sus permite o flexibilitate, dinamism, bogăția de conținut și multidisciplinar.

Este posibil să se obțină de ore de credit prin intermediul unor proiecte, documente sau verificări și teste de evaluare efectuate în timpul cursului, sau chiar participarea la conferințe, seminarii, sau desfășurarea și participarea la activități suplimentare, inclusiv de sport se pot face pentru a obține credite suplimentare (pentru cursurile livrate numai on-line, cu toate acestea, se aplică posibilitățile enumerate mai sus, cu excepția ultimului care este valabilă numai pentru cursurile luate la fața locului).

În plus, este posibil să se obțină credite academice din experiențe profesionale anterioare sau cursuri de studiu (RPL) atinse de către candidat. Recunoașterea învățării anterioare (RPL) este un proces de evaluare efectuate direct de către universități sau organizații de certificare a aptitudinilor de recunoaștere a echivalenței între discipline academice și cursuri și / sau studii, calificări profesionale și experiențe de muncă anterioare.

Posesia creditelor reduce timpul de a se dedica învățării din partea solicitantului necesară pentru obținerea unei calificări.

Universitățile, care Studii Internaționale Ltd este în parteneriat cu, ofera o evaluare gratuita a creditelor în posesia solicitantului, care poate scurta cursul de studiu.

Aceste cursuri universitare pot fi livrate în modul dual de masterat prin intermediul universităților licențiate și acreditate enumerate oficial de UNESCO, cu care Studii Internaționale Ltd este în parteneriat, care sunt mai potrivite pentru cursuri în Inginerie, știință și tehnologie. În plus, diverse organisme de certificare și de calificare a personalului în engleză și din străinătate recunosc gradul emise de universități ca o condiție prealabilă pentru admiterea ca membru al lor.

Universitățile cu care Studii Internaționale Ltd colaborează au mai multe campusuri în diferite țări. Aceste campusuri au sarcina de a împărtăși spiritul universitar și sunt instituții dinamice și avansate dedicate fiind o parte a muchiei de taiere a tehnologiei, excelenta in oferirea de diversificarea cursurilor lor, astfel încât să ofere o gamă largă a studenților lor, împreună cu un nivel ridicat de standarde personalizate de formare.

În cele din urmă, universitățile noastre sunt angajate în numeroase activități în cadrul comunităților științifice, atât în ​​ceea ce privește schimburile cu alte instituții universitare și la viața de cercetare în colaborare cu întreprinderile private și proiecte comune cu companii locale.

programele universitare
Zona BA, Economie & Management (BSC, MSc, PhD)
Zona civilă, Industrial & Technology (BSC, MSc, PhD)
De mediu, Science & domeniul IT (BSC, MSc, PhD)
Umane, Sănătate și zona Forensic Science (BSC, MSc, PhD)

Contacte
Studii Internaționale Ltd
86-90 Paul Street
Londra, Anglia, EC2A 4NE
info@internationalstudies.ltd.uk

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în petrol

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an Înscriere Deschisă Regatul Unit UK Online London + 2 mai mult

Ulei [+]

Universitatea care furnizează cursul

Cursul nostru este oferit de universități britanice sau internaționale cu care International Studies Ltd este în parteneriat. Aceste universități sunt pe deplin acreditate și listate în portalul IAU WHED , care este un serviciu furnizat de partenerul UNESCO al Asociației Internaționale a Universităților (IAU) și este recunoscut și de diferite organisme de certificare și de calificare a personalului . Mai mult decât atât, există și posibilitatea ca elevii să se alăture programului nostru "Dual Degree", cu costuri suplimentare, pentru a obține un alt grad la sfârșitul studiului lor emis de o universitate acreditată pe deplin internațional.... [-]


Contactează

International Studies Ltd

Adresă, linia 1 International Studies Ltd 86-90 Paul Street
EC2A 4NE London, England, Regatul Unit
Telefon +44 7581 093215