Interactive Design Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Proiectare Interactive (IDI) este din Marea Britanie furnizor de top on-line a cursurilor de învățământ superior la disciplinele de arta si design. Compania a fost infiintata in anul 2004 cu scopul de a permite oamenilor din întreaga lume pentru a obține calificări acreditate, fără a fi nevoie să participe la un colegiu sau universitate. În ultimii zece ani am activat peste 600 de elevi pentru a realiza potențialul lor academice on-line, și avem în prezent elevii se bucură de beneficiile de site-ul nostru studiu modern, în peste 69 de țări și numărare a voturilor.

O gama larga de artă on-line și cursuri de design

În 2008, IDI a devenit un partener de colaborare de la Universitatea din Hertfordshire. Acum Livram o parte din cursurile lor universitare cele mai respectate de arta si design 100% on-line. Cursurile noastre cele mai populare includ:

comunicare grafic ma ma ilustrare (comunicare vizuală) ma design interior fotografie ma (comunicare vizuală) Ba (hons) design grafic ba (Hons) ilustrare BA (Hons) Arhitectură și Design Interior

IDI a câștigat, de asemenea, aprobarea de la unele dintre cele mai respectate organisme de certificare din Marea Britanie, inclusiv orașul & Guilds de Institutul Londra, ABC Awards și Scottish Qualifications Authority (SQA). De asemenea, oferim o fundație Diploma de nivel 3 în Artă, Design și Studii MediaFoundation (Art, Design, și mass-media), curs care duce la o Diploma in Studii de Fundația Nivelul 3. Acest curs permite elevilor să își îmbunătățească abilitățile artistice sau de a începe o carieră în industriile creative prin pregătirea unui portofoliu de intrare la un curs de grad.

De ce aleg să studieze Artă și Design online cu IDI?

Aici sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa ia in considerare inscrierea la un curs online cu IDI:

Noi credem studenți care studiază on-line nevoie de mai mult sprijin, nu mai puțin de tutori de specialitate care fac obiectul va oferi neegalat regulat școlarizare unu-la-unu și feedback-ul. Echipele noastre dedicate de sprijinire a studenților și asistența tehnică sunt, de asemenea, întotdeauna la îndemână pentru a ajuta. Când treceți, veți primi un BA (Hons) sau certificat de master de la Universitatea din Hertfordshire, una dintre universitatile de top din Marea Britanie; nu există nici o mențiune de învățământ la distanță la premiul tău Toate predare este asincron, permițându-vă pentru a studia la momente care vi se potrivesc în timp ce gestionarea altor angajamente dvs. Vei avea acces nelimitat la materiale de învățare de calitate, proiecte și activități practice în cadrul sigure noastră și ușor de utilizat site-ul de studiu, IDI-studiu Dacă aveți o întrebare despre legate de studiile tale tot ce va pot contacta echipa noastră de suport IDI care sunt disponibile de luni până vineri, 9 la 5 În cadrul IDI-studiu sunt forumuri IDI în care vă puteți întâlni elevii dumneavoastră colegii pentru a găsi inspirație, pentru a primi ajutor cu un proiect sau schimb de idei de design Cu IDI locație nu este o barieră, ceea ce înseamnă că puteți studia spre o calificare acreditat de oriunde cu o conexiune la internet

Urmați linkurile de mai jos pentru a afla mai multe despre cursurile pe care le oferim.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Licenţă » Vedea Online Masterat »

Programe
Videoclipuri

Welcome to the Interactive Design Institute

Contactează
Adresa locaţie
INTERACTIVE DESIGN INSTITUTE
STUART HOUSE
ESKMILLS

Musselburgh, Scotland, EH21 7PB GB
Adresa locaţie
UK Online, GB