Hult International Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Global Business School Hult nu este doar o școală de afaceri. Este o rețea globală care educă, inspiră și conectează unele dintre cele mai avansate talente de afaceri din întreaga lume.

Educație de afaceri relevantă la nivel mondial

În lumea de azi, cea mai relevantă educație de afaceri este una globală. Programele Hult , de la licență până la învățământul executiv, sunt concepute pentru a ajuta studenții și directorii să experimenteze în primul rând forțele care formează afaceri internaționale și să le ofere abilitățile și cunoștințele pentru a conduce în acest mediu din ce în ce mai complex.

Comunitate globală

Învățați să conduceți comunitatea globală Experiența Hult se referă la a deveni parte a unei comunități academice inspiratoare care favorizează îndrăzneala, curiozitatea și rezistența necesară pentru a deveni lider global de afaceri. În acest mediu academic ne provocăm studenții și directorii noștri să devină nu doar lideri de afaceri, ci lideri mondiali. Alegerea la care dintre campusurile noastre vă va începe călătoria este doar începutul a ceea ce va deveni o aventură globală care se schimbă în viață.

Rețea de campus global

Hult are șapte campusuri de vârf în inima unora dintre cele mai influente piețe din lume.

  • Boston
  • San Francisco
  • Londra
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Marea Britanie

Rețeaua noastră de campus global oferă studenților și directorilor acces la o comunitate cu adevărat globală. Vă permite să studiați și să experimentați viața în medii de afaceri extrem de variate, atrage oameni interesanți din întreaga lume și ne permite să apelăm la cele mai bune expertize din industrie și facultăți - oriunde există.

Învățarea experimentală

Aducerea la viață a conceptelor fundamentale de afaceri globale prin practica din lumea reală este piatra de temelie a tuturor programelor noastre. Credem că oamenii învață mai bine făcând, așa că am dezvoltat programe academice care reflectă angajamentul nostru față de această credință. Tehnicile noastre includ proiecte de consultare din lumea reală, simulări în direct cu actori, înțelegerea managementului riscurilor cu jucători de poker profesioniști, practicarea luării deciziilor în grup, concurență cu alte echipe de studenți în scenarii din lumea reală și dezvoltarea de lucru în echipă și abilități de leadership prin activități provocatoare în aer liber , cum ar fi navigarea în apă deschisă.

global campus

Aveți încredere în companii globale

Programele noastre se bazează pe explorarea, înțelegerea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă zilnic companiile de renume internaționale. Multe dintre cele mai respectate companii internaționale, organizații și ONG-uri apelează la Educația Executivă Ashridge din Hult pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor complexe de afaceri și pentru a înțelege mai bine cum să-și dezvolte talentul cheie de management. Această implicare aprofundată cu clienții informează atât cercetarea noastră, cât și influențează designul programelor noastre academice, ajutându-ne să oferim cea mai relevantă și actuală educație de afaceri disponibilă.

Facultatea globală

Facultatea de renume internațional Hult se mândrește în primul rând cu pasiunea lor pentru predare. Mulți au obținut un succes semnificativ în lumea reală, ceea ce înseamnă că ceea ce și modul în care predau este influențat foarte mult de experiența lor în calitate de directori corporativi, proprietari de afaceri, inventatori și antreprenori. Profesorii noștri provin din peste 45 de țări diferite și au predat colectiv pe fiecare continent - subiectele pe care le predau sunt îmbunătățite mult de internaționalismul lor.

Cercetare globală

Cercetarea noastră este axată pe problemele care sunt cele mai importante în mintea liderilor de afaceri la nivel mondial - tendințele care modelează viitorul mediu de afaceri și modul în care companiile vor trebui să reacționeze. Acestea includ cercetarea pe termen lung privind leadershipul, durabilitatea, piețele emergente și perturbarea tehnologică. Gândirea care rezultă din cercetarea noastră se traduce rapid în practicile care stau la baza tuturor programelor noastre - ajutând indivizii să performeze la cel mai înalt nivel.

Studenți globali

Multe școli de afaceri susțin că sunt globale, dar sălile noastre de clasă o dovedesc de fapt. Campusurile noastre găzduiesc o diversitate extraordinară de culturi, idei și medii - studenții Hult reprezintă peste 120 de naționalități și vorbesc peste 100 de limbi.

Perspective diverse

Diversitatea clasei și colaborarea interculturală reprezintă o parte esențială a experienței Hult . De fapt, mulți dintre studenții noștri spun că au învățat la fel de mult de la colegii lor de clasă ca și de la profesorii lor. Împreună, nu veți împărtăși doar experiențele voastre, dar vă veți învăța reciproc că toată lumea vede lumea din unghiuri diferite. Veți învăța să navigați diplomatic perspective diverse, să înțelegeți dinamica culturală care afectează afacerile globale și cum să rezolvați problemele în colaborare.

O rețea puternică

Astăzi, există 16.000 de studenți Hult răspândiți în 156 de țări și 100.000 de directori au trecut prin programele noastre de educație executivă Ashridge. Această rețea oferă contacte de afaceri cu Hult din fiecare țară importantă din lume. global network

Impact global

La Hult , credem că afacerile au puterea de a schimba viețile în bine. Suntem extrem de mândri că semințele a ceea ce a devenit cea mai mare competiție de antreprenoriat a studenților din lume au fost plantate la școala noastră.

Transformarea ideilor în acțiune

Fondate de un Hult , finanțat de familia Hult și condus în parteneriat cu fostul președinte american Bill Clinton, echipele de studenți din întreaga lume concurează pentru a câștiga o investiție de 1 milion USD în startup-urile lor. Provocarea specifică variază de la an la an, dar toate se concentrează pe îmbunătățirea vieții unora dintre cei mai săraci oameni din lume. În 2015, echipele de studenți au conceput soluții ingenioase pentru a construi întreprinderi sociale durabile și scalabile pentru a aborda educația timpurie în mahalalele urbane. Au fost primite peste 20.000 de cereri, șase echipe au ajuns până la finala globală de la New York și suntem mândri să anunțăm că cinci dintre aceste echipe, inclusiv câștigătorii, au primit investiții externe pentru a ajuta ideile să ducă la nivelul următor.

Locații

Londra

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, China
Număr de telefon
+852 2111 2399

Londra

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Address
London - Undergraduate Campus
33 Commercial Road

E1 1LD Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (212) 353-4360

Acreditări