Hult International Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abordarea de pionierat a lui Hult vă permite abilitățile antreprenoriale de a avea un impact din prima zi. Veți afla despre lume, deoarece globalizarea a făcut lumea mai interconectată ca niciodată. Veți afla despre viitor, deoarece tehnologia determină schimbarea, iar sustenabilitatea este esențială. Vei afla despre tine, pentru că trebuie să te adaptezi constant pentru a rămâne relevant pe parcursul carierei tale.

Absolvent într-o rețea globală

Construiți o rețea internațională prin colaborarea cu studenți din întreaga lume. Studenții noștri reprezintă peste 160 de naționalități și vorbesc peste 100 de limbi - nu știți niciodată de unde va veni următorul dvs. contact, investitor sau antreprenoriat.

La cerere cu companii de frunte

Angajatorii angajează absolvenți Hult pentru atitudinea lor antreprenorială, curiozitatea și perspectivele internaționale. Suntem specializați în a ajuta studenții internaționali să găsească locuri de muncă internaționale. Anul trecut, absolvenții Hult din programele noastre de absolvire au acceptat oferte de muncă la 825 de companii din peste 60 de țări.

Viitorul este învățarea pe tot parcursul vieții

Schimbarea nu se oprește niciodată, așa că învățarea dvs. în afaceri nu ar trebui să fie. Vă oferim capacitatea de a fi capabil să fiți la curent cu tendințele emergente, luând în fiecare an o electivă complementară pentru tot restul vieții.

Puneți teoria în practică

La Hult , credem că înveți cel mai bine făcând acest lucru. Ca parte integrantă a studiilor tale, vei avea mai multe oportunități de a-ți aplica cunoștințele și abilitățile, lucrând în echipe pentru a rezolva problemele din lumea reală.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Comunitate globală

Când veniți la Hult vă veți alătura unei comunități studențești de o diversitate inegalabilă. Aflați ce face ca alte culturi să bifeze, să aveți o perspectivă internațională asupra afacerilor și să absolviți prieteni și contacte din întreaga lume.

Dezvoltarea carierei

Pregătiți-vă să faceți rețea cu corporații globale și startup-uri interesante la evenimentele noastre de carieră din campus. Consilierul dvs. personal în carieră vă va ghida într-o călătorie de auto-descoperire către locul de muncă absolvent și vă va susține în dezvoltarea instrumentelor și abilităților pentru a-l deține.

La Hult , consilierii dvs. de carieră au ani de experiență ajutând studenții internaționali să își găsească locuri de muncă. Te vor ajuta să te poziționezi pe piața globală și te vor sfătui cu privire la strategiile de intrare pentru locația și industria ta ideală.

Facultatea globală

Executivi corporativi, antreprenori și cercetători - Profesorii Hult sunt recunoscuți la nivel internațional pentru practica de afaceri și leadershipul gândirii, cu pasiune pentru crearea și predarea principiilor care reflectă atât fundamentul cât și frontiera succesului în afaceri.

Hult Alumni

Călătoria dvs. Hult continuă mult după absolvirea. Ca membru al Asociației Alumniilor Hult , aveți acces la o rețea globală de absolvenți, oportunități de învățare pe tot parcursul vieții și multe modalități de a vă conecta cu alți studenți și oportunități de afaceri din întreaga lume. Asociația Alumni are peste 23.000 de absolvenți în peste 170 de țări din întreaga lume.

Acreditare

Hult este recunoscut de cele mai prestigioase trei organisme internaționale de acreditare în domeniul educației de afaceri: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) și EQUIS (European Quality Improvement System). Suntem prima și singura școală de afaceri din SUA care a obținut această triplă acreditare, care este deținută de doar un procent din școlile de afaceri din întreaga lume.

Locații

Londra

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 617-746-1990

San Francisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, China
Număr de telefon
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (212) 353-4360

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări