Citește Descrierea Oficială

Aflați ospitalitatea din cele mai bune, studiind centrul lumii

Din 1962, Institutul de Învățământ Superior din Glion a stabilit standardul de excelență ca o renumită școală de hotel elvețiană, transformând studenții în lideri pentru industria ospitalității, turismului și evenimentelor. Acesta este motivul pentru care profesioniștii din industrie pentru Glion vor câștiga premiul pentru "cea mai bună școală de management în domeniul ospitalității" din lume la Premiile pentru World Hospitality în 2015.

În campusul din Londra, Glion oferă studenților din întreaga lume renumitele diplome de management al ospitalității elvețiene și programe postuniversitare. Programele academice de încredere aduc la viață viața inovatoare a hotelurilor și restaurantelor din Londra prin intermediul vizitelor, conferințelor și evenimentelor din industrie, oferind studenților cele mai bune rezultate pe care atât lecția din Londra cât și cea elvețiană le oferă.

Situat pe terenul Universității din Roehampton, campusul Glion din Londra oferă un stil de viață universitar modern, captivant, în confortul și legăturile unei comunități apropiate Glion. La doar 40 de minute de mers, West End și centrul orașului Londra oferă o varietate nelimitată de magazine, restaurante, restaurante și locuri culturale.

Descoperiți ce face Glion Londra unic!

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Glion Institute of Higher Education London

Aceasta este singura diplomă de masterat din lume care vă oferă o înțelegere cuprinzătoare și sistematică a pieței imobiliare, a piețelor de capital și a dezvoltării glob ... [+]

Integrați cele mai noi concepte și tehnici de imobiliare

Aceasta este singura diplomă de masterat din lume care vă oferă o înțelegere cuprinzătoare și sistematică a pieței imobiliare, a piețelor de capital și a dezvoltării globale a hotelurilor. Ideal pentru cei care doresc să devină un inspector autorizat, să lucreze pentru un trust de investiții imobiliare (REIT), un fond, o bancă sau o echipă de administrare a activelor, acest program deschide ușa lumii finanțării imobiliare și dezvoltării ospitalității.

* Programul este în așteptarea aprobării de la NECHE (New England Commission of Higher Education)

Următorul aport: septembrie 2019

Ce veți obține de la Master în Finanțe, Imobiliare și Dezvoltare Hotel?... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Glion Institute of Higher Education London

Master of Science (MSc), în International Hotel Management se concentrează pe dezvoltarea abilităților de gestionare a persoanelor, a operațiunilor și de afaceri în hotel ... [+]

Deveniți un maestru în centrul industriei ospitalității

Master of Science (MSc), în International Hotel Management se concentrează pe dezvoltarea abilităților de gestionare a persoanelor, a operațiunilor și de afaceri în hoteluri și companii de ospitalitate. Și campusul din Londra oferă un mediu deosebit de puternic pentru dezvoltarea creativității, abilităților de inovare și conexiunilor din industrie pentru un impact maxim asupra carierei și oportunități de angajare.

Pentru a crea o bază de competențe în managementul hotelului, primul semestru acoperă managementul operațiunilor hoteliere pe care studenții londonezi l-au completat în campusul din Glion din Elveția, scufundând în casa ospitalității și a peisajului frumos al acelei școli hoteliere. De acolo, elevii iau cursuri de nivel superior în managementul ospitalității, inclusiv finanțe, marketing, resurse umane, precum și de gestionare a veniturilor. Programul se încheie cu un stagiu de experiență hands-on care oferă studenților șansa de a exersa noile abilități într-un mediu de lucru în lumea reală.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Glion Institute of Higher Education Downshire House Roehampton Lane London, SW15 4HT United Kingdom
London, England, Regatul Unit
Număr de telefon
undefined